Windows 10 ei päivitä mitään System Devices ajureita

Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
1 344
Aiemmin on päivittynyt kymmeniä laitteita tuolla System Devices:ssa, kaikille Chipset Controllereille ym. on löytynyt Intelin ajurit. Tämä siis tällaisella Huananzhi 'X79' emolla. Nyt kun yrittää sieltä jotain päivittää, niin sanoo vaan heti että "paras ajuri on jo käytössä".. joopajoo, ainuttakaan Intel nimistä laitetta ei ole näkyvillä. Tuo 'päivitysyritys' myös käy aivan liian nopeasti.. ei se mitään oikeesti yritä. Mitähän ois tehtävissä? 1909 Windows on.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 938
Emoleyn valmistajan tukisivulta voi ladata aina uusimmat ajurit. Jos emolle ei ole julkaistu uusia ajureita, vaan koneellasi on uusin, ei ole mitään tarvetta päivittää.

Onko koneessa jotain ajureista johtuvia toiminnalisia ongelmia vai mistä kysymys?
Ei ole mikään itseisarvo päivitää ajureita jos kaikki toimii oikein ja koneessa uusin ko. ajuri.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
1 344
Sama emo/prossu-combo ollut käytössä aiemmin ja useamman uuden Windows asennuxen kanssa. Silloin nuo kymmenet uudet ajurit/laitteet aina löytyivät, nyt ei. Noita päivittäessä löytyi aina pari uutta laitetta myös. Kiva ois kun nytkin.

Aiemmin myös oli tuolta valmistajan sivuilta ladatut ajurit käytössä, mutta silloinkin tuo Windowsin oma päivittäjä löysi uudet ajurit.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 938
Silloin nuo kymmenet uudet ajurit/laitteet aina löytyivät, nyt ei.
Jos laite toimii oikein, otat kyllä ihan turhasta asiasta paineita ja paiseita.
Windowsin oma päivittäjä löysi uudet ajurit.
Kyllä vaan ja joskus jopa konfliktoivia ajuripäivyksiä.

Toistan vielä jos koneessa kaikki toimii oikein, on nuo pakonomaiset päivitykset turhia ja joskus pakkopäivityksillä mennään kunnolla metsään. Sellaisiakin tapauksia on täällä nähty, kun joidenkin pitää kokeilla ajuriboostereita, vaikka koneen valmistajan oma tukisivu tarjoaa vielä tukea.
Jos et tiedä, mistä emolevyn tukisivun löytää, anna emosta tarkat tiedot tänne. Se on ainoa järkevä paikka hakea päivityksiä. Näytönohjaimille löytyy omat päivityssivut. Microsoft Update tarjoaa todella myös laitepäivityksiä enenevässä määrin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 314
Viestejä
4 157 070
Jäsenet
70 407
Uusin jäsen
Eppupelaa

Hinta.fi

Ylös Bottom