Video: Testissä Verkkokauppa.comin Blackstorm Throne -pelituoli

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Sampsa, 13.05.2019.

 1. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 434
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  [​IMG]


  Toisena pelituolina io-techin Youtube-kanavalle saapui testiin Verkkokauppa.comista Blackstorm Throne -pelituoli. Tuoli edustaa 199 euron hinnallaan pelituolien alempaa keskitasoa.  Videolla käydään läpi tuolin myyntipakkauksen sisältö ja kasausprosessi, ominaisuudet ja rakenne, säätömahdollisuudet sekä käyttökokemukset. Mustalla keinonahalla vuorattu tuoli on muotoiltu muhkeasti, mutta 150 kilon yläpainoraja saattaa olla mittojen ja jyrkästi muotoiltujen sivuttaistukien puolesta hieman yläkanttiin. Istuinosa kallistuu taaksepäin ja tuoliin uppoutuu melko rentoon istuma-asentoon kuin elokuvateatterissa, joka ei kuitenkaan välttämättä ole paras mahdollinen asento hiirellä ja näppäimistöllä pelatessa. Käsinojat ovat säädettävissä käytännössä joka suuntaan, mutta valitettavasti niiden rakenteessa ei ollut jämäkkyydestä tietoakaan. Blackstorm Throne on 199 euron hinnallaan peruspelituoli, jolta ei kannata odottaa liikoja.

  Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

  Katso video Youtubessa

  Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

  Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
   
 2. rlame

  rlame

  Viestejä:
  412
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Mutta voiko siinä nukkua?
   
 3. Deerhunter

  Deerhunter

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  21.04.2018
  Vielä kun joku insinööri selittäisi miksi reisien sivuun painavien osien pehmusteet ovat tuolin ulkopuolella.
   
  antero tykkää tästä.
 4. Luckyo

  Luckyo

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Läheskään kaikki eivät näistä muuten tykkää. Itselleni niistä oli vain haittaa, sillä tykkään istua toinen jalka pöydän alla olevan tietokoneen päällä, ja toinen noin puolen metrin päässä olevan subbarin päällä. Nuo siivet tekivät siitä helkatin epämukavan tavan istua, jolloin ostin kunnon ergonomisen johtajatuolin.

  Annoin tämän nämä "siivet" omaavan pelituolini keski-ikäiselle äidilleni, joka vihasi sen ulkonäköä ja haukkui tuolin ihan pystyyn tämän takia, mutta ei suostunut antamaan sitä minulle takaisin parin viikon jälkeen koska se oli hänelle niin mukava istua. Mitä katsoin, juuri nuo reidet yhteen puristavat osat olivat siinä tärkeässä roolissa.

  Mutta nuo taitavat kuulua nykyään "pelituolien" lookiin, eli ne on pakko jollain tavalla toteuttaa koska markkinointigurut vaativat sitä. Silloin tuon kaltainen toteutus saattaa tuoda minunlaisia vaatimuksia omaavia asiakkaita.