Video: Testissä Deltaco DK440B -näppäimistö

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
11 492


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Deltaco julkaisi pari vuotta sitten erittäin suositun 60 % kokoisen ja 39 euron hintaisen GAM-75-näppäimistön. Nyt vuorossa on pykälän isompi ja parannetuilla ominaisuuksilla varustettu GAM-100, jonka musta versio on nimetty DK440B:ksi, valkoinen WK95:ksi ja pinkki PK95:ksi.


Näppäimistön ominaisuudet ovat 65 % koko eli mukana on fyysiset nuolinäppäimen, delete, page up, page down ja pykälänäppäin, mutta ylärivi eli funktionäppäimet ja oikean puolen numpad puuttuvat. Näppäimistö on langaton ja varustettu 2,4 GHz:n USB-vastaanottimella, Bluetooth-tuella ja punotulla USB C -kaapelilla. Kytkinvaihtoehdot ovat Kaihlin lineaariset ja tuntopisteelliset Box-kytkimiet ja näppäinhatut ovat mustaksi maalattua ABS-muovia, joiden päällipuoli on tyhjä ja merkit on kaiverrettu kylkeen. Näppäimistö on RGB-valaistu ja näppäimistöä pystyy ohjaamaan erikseen ladattavalla ja asennettavalla sovelluksella.

Esittelemme videolla näppäimistön ominaisuudet ja testaamme sitä kirjoittaessa ja pelatessa. Näppäimistön suositushinta on 99 euroa, mutta se on tällä hetkellä tarjouksessa 69 euron hintaan.

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video Youtubessa

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:

Tony Ma

LAMAO
BANNED
Liittynyt
24.11.2021
Viestejä
504
Ihan kelpoja naputtimia, matalaprofiilinen Deltaco WK90B käytössä. :kahvi: Kun tuli n. 40eur tasan saatua. En tiedä mitä muualla maksaa, mutta näin jälkikäteen en pidä tuota Jimssin 65eur hintaa ollenkaan huonona sitäkään.Kingstonin geelirannetuen lisäsin jälkikäteen, pohjapuolelta teipillä yhteen niin pysyvät. En siedä sitä että alimmat näppäimet ovat liian korkealla suhteessa ranteiden tasoon (yli 5mm ero). Tästä syystä Logitech lähti vaihtoon välittömästi, kun oli takareunastaan n. 45mm muhku, G910 Orion Spectrum vai mikälie. Logitechilla oli typerä asento kun ranteet aivan linkussa.

Numpadin katoaminen parrautta kun ei ole metrinen pökkelö edessä. :love:
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
185 511
Viestejä
3 377 177
Jäsenet
60 586
Uusin jäsen
simole

Hinta.fi

Ylös Bottom