Video: Testissä Cooler Masterin SK650-näppäimistö

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
S Y N T H W A V E
Team Pätkäpaasto
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
11 291io-techin YouTube-kanavalla näppäimistövideot ovat saavuttaneet suuren suosion ja nyt testivuorossa on Cooler Masterin uuden SK600-sarjan täysikokoinen SK650-näppäimistö, jonka hinta Suomessa on alkaen 130 euroa.


Videolla esitellään näppäimistön rakenne, kytkimet, valaistus ja ominaisuudet sekä suoritimme käytännön nopeus-, kirjoitus- ja pelitestit. Kyseessä on ulkoisesti ja valaistukseltaan näyttävä näppäimistö, jossa on käytössä Cherryn matalaprofiiliset punaiset MX-kytkimet. Näppäinhatut ovat symmetriset ja tyylikkäät, mutta ilman profilointia, porrastusta tai ylöspäin kapenevaa muotoilua, joka aiheutti ongelmia käytössä. Ominaisuuksiin kuuluu ARM Cortex M3 -prosessori sekä kattavat mahdollisuudet hallita valaistusta ja makroja ilman ohjelmistoa.

Jos pidit videosta, tilaa io-techin YouTube-kanava ja anna kommenteissa palautetta niin kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 

shakal

RGB ON
Liittynyt
09.09.2017
Viestejä
1 347
Kiitos @Sampsa videosta. Kun noiden näppäimistöjen ensikuvat näin, niin ne herätti mielenkiintoa koska tavan mekaanisen vaihto matalaprofiiliseen vaikutti ideana hyvältä. Tuon toteutus ei kyllä herätä mitään mielenkiintoa videon jälkeen, ei tuollaisen kanssa kykenisi paljon kirjoittavana elämään.
 
Liittynyt
05.12.2018
Viestejä
2 382
Vaikuttaa ihan hyvältä näppäimistöltä sellaiselle kenelle ulkonäkö on tärkeää, mutta kyllä arvostelusta käy ilmi, että jonkun verran kompromisseja joudutaan tekemään jos ulkonäkö halutaan hienoksi muissa ominaisuuksissa.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
45
Halppis runko, surkeat näppäinhatut, ruma, järkyttävä hinta. Eli täysin kelvoton tekele omastamielestäni.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
178 384
Viestejä
3 288 109
Jäsenet
59 105
Uusin jäsen
tumps

Hinta.fi

Ylös Bottom