Video: Testissä Cooler Masterin SK650-näppäimistö

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Sampsa, 29.03.2019.

 1. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 334
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  [​IMG]


  io-techin YouTube-kanavalla näppäimistövideot ovat saavuttaneet suuren suosion ja nyt testivuorossa on Cooler Masterin uuden SK600-sarjan täysikokoinen SK650-näppäimistö, jonka hinta Suomessa on alkaen 130 euroa.  Videolla esitellään näppäimistön rakenne, kytkimet, valaistus ja ominaisuudet sekä suoritimme käytännön nopeus-, kirjoitus- ja pelitestit. Kyseessä on ulkoisesti ja valaistukseltaan näyttävä näppäimistö, jossa on käytössä Cherryn matalaprofiiliset punaiset MX-kytkimet. Näppäinhatut ovat symmetriset ja tyylikkäät, mutta ilman profilointia, porrastusta tai ylöspäin kapenevaa muotoilua, joka aiheutti ongelmia käytössä. Ominaisuuksiin kuuluu ARM Cortex M3 -prosessori sekä kattavat mahdollisuudet hallita valaistusta ja makroja ilman ohjelmistoa.

  Jos pidit videosta, tilaa io-techin YouTube-kanava ja anna kommenteissa palautetta niin kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

  Katso video Youtubessa

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
   
 2. shakal

  shakal RGB ON Tukijäsen

  Viestejä:
  586
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2017
  Kiitos @Sampsa videosta. Kun noiden näppäimistöjen ensikuvat näin, niin ne herätti mielenkiintoa koska tavan mekaanisen vaihto matalaprofiiliseen vaikutti ideana hyvältä. Tuon toteutus ei kyllä herätä mitään mielenkiintoa videon jälkeen, ei tuollaisen kanssa kykenisi paljon kirjoittavana elämään.
   
 3. KoneenKokoaja

  KoneenKokoaja

  Viestejä:
  221
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2018
  Vaikuttaa ihan hyvältä näppäimistöltä sellaiselle kenelle ulkonäkö on tärkeää, mutta kyllä arvostelusta käy ilmi, että jonkun verran kompromisseja joudutaan tekemään jos ulkonäkö halutaan hienoksi muissa ominaisuuksissa.
   
 4. Wibe

  Wibe

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Halppis runko, surkeat näppäinhatut, ruma, järkyttävä hinta. Eli täysin kelvoton tekele omastamielestäni.