Video: Nestejäähdytys kovilla putkilla (Osa 2) - Valmis tietokone

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
S Y N T H W A V E
Team Pätkäpaasto
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
11 211


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kaupallinen yhteistyö Corsairin kanssa

Videosarjan toisessa ja viimeisessä osassa jatketaan nestejäähydytksen rakentamista Corsairin Hydro X -osista Corsairin uuteen iCUE 5000T RGB -koteloon. Ensimmäinen osa on katsottavissa täällä.


Corsair tarjoaa kotisivuillaan konfiguraattorin, jossa custom loop -nestejäähdytys on mahdollista suunnitella prosessorille ja näytönohjaimelle tiettyyn koteloon. Konfiguraattorista löytyy kattava lista tuotteita Corsairin omien osien lisäksi myös muilta valmistajilta. Yhtiö julkaisi hiljattain erilliset nestejäähdytyssetit myös pelkästään prosessorille.

Videon toisessa osassa työstetään loput putket, testataan kierron tiiviys, täytetään kierto ja viimeistellään tietokone. Lopuksi säädimme pumpun ja tuulettimet toimimaan miellyttävän hiljaisesti, valot teeman mukaisesti valkoiseksi ja testasimme Core i9-12900K -prosessorin ja Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 -näytönohjaimen lämpötilat rasituksessa.

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
1 358
Tämä video oli ehkä io-techin tähän asti paras video, erittäin hyviä ne Sampsan heitot, että joitain kohtia olisi voinut leikata pois ja ihan parasta, että ne on jätetty sinne. Näkee, että ei se aina mene ihan niin kuin elokuvissa, vaikka kuinka laitteista tiedetään. Nauroin kyllä todella monessa kohtaa videota erittäin voimakkaasti. Lisää tällaista sisältöä, piristää maailmaa kummasti.
 

DarkkiFIN

Sosiaalisesti etääntynyt
Tukijäsen
Liittynyt
17.07.2017
Viestejä
1 198
Hauska se oli kattoa kun ei ammattilaisellakaan aina ihan heittämällä onnistu! :D Tämmösiä on kiva kattella välillä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
426
Samaa mieltä mitä ylläolevat, loistava video ja tästä sai hyvät naurut:smile: Vasta itsekin koneen kasanneena tiedän että kaikki ei mene aina putkeen:sori:
Kiitos lisää tällaista.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
397
Tuli totaalinen hajoaminen kun Sampsa puhui koneen käynnistämisestä ja samaan aikaan zoomaus tyhjään virtalähdetilaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
173 770
Viestejä
3 201 294
Jäsenet
58 336
Uusin jäsen
zukologo

Hinta.fi

Ylös Bottom