Video: Katsauksessa taittuvanäyttöinen Huawei Mate Xs

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 577


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Huawei esitteli pari viikkoa sitten taittuvanäyttöisen Mate Xs -puhelimen, joka saapuu Suomessa myyntiin huhtikuussa. Mate Xs on päivitetty versio reilu vuosi sitten lanseeratusta Mate X:stä, mutta järjestelmäpiiri on päivitetty uudempaan Kirin 990:een, joka tuo mukanaan myös 5G-tuen. Lisäksi saranan fyysistä rakennetta ja näytön avausnappian on hieman viilattu. Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodasta ja Huawein bannista johtuen puhelimesta ei löydy lainkaan Googlen palveluita tai sovelluksia, vaan tarjolla on ainoastaan Huawein oma huomattavasti suppeampi Appgallery-sovelluskauppa.



Videolla käydään läpi Mate Xs avainominaisuudet ja tutustutaan taittuvan näytön toimintaan. Huawei ei ole kertonut, kuinka monta avausta se lupaa saranan kestävän, mutta kokeilimme itse avata sen 1000 kertaa.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videosta ja tilaa io-techin YouTube-kanava, kiitos!

Katso video Youtubessa

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 248
On kyllä kiva hinta rampautetusta Android-laitteesta. Ehkä Huawei vois hinnoittelussaan ottaa huomioon sen, että tuo vehje on ainakin länsimaissa lähinnä vain komea paperipaino kun siitä puuttuu kaikki Googlen sovellukset ja palvelut. En käyttäis tuota päivittäisenä puhelimena vaikka ilmaiseksi antaisivat, sen verran oleellisia on nuo Googlen jutut ainakin minulle.
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Premium-jäsen
S Y N T H W A V E
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 109
Videolla olisi voinut mainita, että näytön päällä oleva muovikalvo ei ole osa näytön rakennetta (toisin kuin Galaxy Foldissa) vaan käyttäjä voi irroittaa sen.
Esittelylaitteiden näytön pinnassa oli havaittavissa kalvo, joka oli reunoilta hieman näyttöä pienempi. Kyseessä oli kuitenkin tiettävästi pelkkä suojakalvo ja lopulta se myös irrotettiin onnistuneesti esittelylaitteesta. Itse näyttöpaneelin rakenne on kaksikerroksista muovipolymeeriä, joka on pinnaltaan kiiltävää ja johon on mahdollista saada aikaan kynnellä painamalla pieni jälki.
Huawei on muuten testannut Saksassa "AppSearch" palvelua, joka hakee AppGallerystä puuttuvia sovelluksia APK-tiedostona eri lähteistä. Pieni kysymysmerkki palvelussa on, että miten se ottaa huomioon eri lähteiden luotettavuuden. Aivan kaikkea ei kannata mennä latailemaan APK-tiedostoina epämääräisistä lähteistä.
 

VmH

Liittynyt
06.02.2020
Viestejä
906
Sampalla jossain puolivälissä alko ilmeestä päätellen toden teolla puuduttamaan moinen availu :D Teidän pitää kehittää joku automaattinen jigi näille availu testeille... :D
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 523
Viestejä
4 189 946
Jäsenet
70 763
Uusin jäsen
Diileri85

Hinta.fi

Ylös Bottom