• Käyttäjätunnuksia kaapattu - Myy lahjakortteja

    Noin 20-30 TechBBS-käyttäjätunnusta on tunnistettu, että ne on kaapattu kirjautumalla ja vaihtamalla sähköpostiosoite uuteen. Tunnuksilla on yritetty kaupata foorumin kauppa-alueella Steamin ja Verkkokauppa.comin lahjakortteja ja maksutavaksi on ilmoitettu kryptovaluutat BTC, Eth ja LTC. Lue lisää

Video: Esittelyssä Sonyn uudet Inzone-pelituotteet

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 227


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kaupallinen yhteistyö Sonyn kanssa

Sony lanseerasi tänään uudet PC-pelaajille suunnatut Inzone-pelituotteet. Saimme heti tuoreeltaan kokeiltaviksi ja videolla esiteltäviksi kaikki H-sarjan pelikuulokkeet ja ensimmäisenä myyntiin saapuvan 4k-resoluution Inzone M9 -pelinäytön. Tarkemmat tekniset tiedot uutuustuotteista löydät io-techin uutisesta.


Tutustumme videolla Sonyn uusin Inzone-pelikuulokkeiden ja -näyttöjen keskeisimpiin ominaisuuksiin. Videon lopussa on osallistumisohjeet Sony Inzone H9 -pelikuulokkeiden arvontaan (5 kpl).

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video YouTubessa

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
300
Tämän videon yhteydessä oli arvonta, ja arvonnan Gleam-sivulla lukee, että arvonnan voittajat ilmoitetaan io-techin Youtube-yhteisö sivuilla. Sivuilla ei kuitenkaan ilmoitusta ole. Onko unohtunut arvonta vai ilmoitus?
@Sampsa @Juha Kokkonen
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
216 907
Viestejä
3 852 206
Jäsenet
66 401
Uusin jäsen
maunoasd

Hinta.fi

Ylös Bottom