Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
21.10.2020
Viestejä
4 558
Zelenskyi on tehnyt sitäpaitsi jo ne ehdot rauhaan selväksi monta kertaa. Venäjä todellakin ymmärtää ne. Samaa pelleteatteria mistä venäjä on tunnettu kautta aikain.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Mistäs päin nyt tuulee? Zaporižžjan voimalaitoksen alueelle halutaan tulitauko jota on ehdottanut venäjä ja nyt kremlin korkea-arvoinen edustaja tunnustelee salassa neuvotteluja sodan lopettamiseksi?
Kuulostaa siltä että Ukrainan aika laittaa vielä lisää 'pökköä pesään' jotta on helpompi neuvotella sitten kun sen aika on.


" Top Russian officials want to start talks to end war in Ukraine - Mirror A high-ranking Kremlin official is reported to have secretly approached the West to help put an end to the invasion of Ukraine. "

Nimettömiä kommentteja. En usko, että tuossa on laajempaa totuuspohjaa. Tähän pätee se sama kuin aiemminkin, eli ei pidä tehdä mitään johtopäätöksiä sen mukaan Venäjä sanoo, vaan mitä Venäjä tekee.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 226
Mistäs päin nyt tuulee? Zaporižžjan voimalaitoksen alueelle halutaan tulitauko jota on ehdottanut venäjä ja nyt kremlin korkea-arvoinen edustaja tunnustelee salassa neuvotteluja sodan lopettamiseksi?
Kuulostaa siltä että Ukrainan aika laittaa vielä lisää 'pökköä pesään' jotta on helpompi neuvotella sitten kun sen aika on.
Kaikki Venäjältä tulevat kommentit on kusetusta ja harhautusta, joten tämä ei poikkea siitä. Jos näin sanotaan (ei liene varmistettua), niin se vain tarkoittaa että sillä pohjustetaan esim. Ukrainan syyttämistä sotarikoksista (lol) tai pohjustetaan jotain muuta kusetusta johon sitten tällainen keksitty tarina halutaan taustalle. Jos teeskentelevät että haluavat ydinvoimalan alueelle tulitaukoa, niin se tarkoittaa että suunnittelevat false flag- operaatiota että Ukraina olisi hyökännyt sinne.
 
Liittynyt
21.10.2020
Viestejä
4 558
Yksi vaihtoehto tulee myös mieleen ydinvoimalan suhteen. Saattavat tarjota sitä vaihdossa "rauhasta". Mutta eivät tietenkään luovu valloitetusta alueesta itsestään. Sitten jos/kun hylätään hieno tarjous niin venäläiset pommittavat sen hiljalleen kokonaan paskaksi.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
179
Tai Venäjän tarkoitus on mustamaalata Ukrainaa kun pommittavat itse voimalan paskaksi. Sitten alkaa teatteri missä desantit ja steven smeagolit tulevat kertomaan miten Venäjä tarjosi tulitaukoa ydinvaaraa vähentääkseen, mutta natsi-Ukraina jatkoi sotimista seurauksista välittämättä.

Ja toki, jos tulitauko saataisiin, vanjan joukkoja siirrettäisiin heti kuumempiin paikkoihin
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
1 503
Melkein, ihan melkein, haluaisin että se ydinvoimala sulaisi ryssien iskusta ja tuuli puhaltaisi kaiken koiliseen että saisivat hengittää omaa lääkettään.

Sivukaneettina, alkaako muita ihan oikeasti raivostuttamaan tämä tilanne? Täähän on aivan barbaarista, ei noudateta mitään lakeja tai mitään sopimuksia. YK:n pitäisi laittaa NATO paikalle ja haistattaa paskat ryssien ja kiinan veto-oikeudelle ja mennä paikan päälle.
Tilanne ahdistaa koska se ei ole oikein.
 

moukula

Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 468
YK:n pitäisi laittaa NATO paikalle ja haistattaa paskat ryssien ja kiinan veto-oikeudelle ja mennä paikan päälle.
Tätä mieltä olen ollut alusta asti. Henkilökohtaisesti olisin valmis katsomaan Venäjän ydinasebluffin, mutta se nyt on vain minun henkilökohtainen mielipiteeni. Päättäjät ja suuret massat voivat olla eri mieltä. Venäjä on kuin koulukiusaaja joka ryöstää heikompien kavereidensa karkkirahat ja antaa välillä ihan huvikseenkin turpaan. Se ei lopeta ennen kuin kaikki muut liittoutuvat ja käyvät antamassa sille kunnon sakinhivutuksen niin että pahis jää nurkkaan yksin itkemään.
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
1 503
En tiedä mihin helvettiin pitäisi purkaa huonoa oloa kun siellä tapetaan viattomia ihmisiä. Tuntuu todella pahalta. Pitäisi varmaan jättää uutiset lukematta viikoksi

Sota ei ole helvettiä. Helvetissä on syntisiä. Sodassa on naisia, lapsia, vanhuksia ja vammaisia. Ne kärsii eniten.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
272
Spekuloisin hieman tuolla ydinvoimalan tuhoamisuhalla. Neukkujen ajatusjuoksun ja käytännön toteutukset tuntien, onnistuisivat varmasti paskomaan koko laitoksen tolkuttomiin liekkeihin ja sitten vielä todennäköisesti tuulen suunta olisi suoraan Moskovaan. Kaikki säteilevä sonta laskeutuisi juuri sinne mihin kuuluukin. Sitten Kreml luonnollisesti kostaisi senkin ydinasein lännelle, koska "hyökkäys" Venäjää kohtaan ja kuunatsit Ukrainassa ja muuta yhtä todellista. Koskaan ei pidä aliarvioida venäläisten mahdollisuutta tyriä ihan mikä tilanne tahansa. Kyllä se iso jytky vielä sieltä tulee.
 
Liittynyt
27.11.2017
Viestejä
12
Jos sanot julkisuudessa mitään narratiivin vastaista eg. Sota voisi loppua antamalla Venäjälle jotain niin reaktio on turhan negatiivinen, kun ihmiset eivät halua ajatellakaan muuta kuin Venäjän täydellistä häviötä.
Lukematta koko threadia loppuun asti (varmasti tähän on vastattu). Kuinka paljon olet valmis antamaan Venäjälle? 2014 Krim, 2022 Itä-Ukraina, 20xx Baltia, 20xx Pohjois-Eurooppa, 21xx Eurooppa?
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
923
kaksi kertaa mainitsit bäckmanIn? Missä vaiheessa sen tollon juttuihin viittasin? Sehän on hullu kuin pullosta tullut. Raajattomista lapsista mainitsit, mites kun olen nähmyt myös jo reippaasti samoja ennen 2022 helmikuuta? "Alley of angels" nyt pikaisena esimerkkinä. En riitaa halua haastaa missäännimessä mutta "ottaa sen oman silmän käteen ja katsoo" kuten muksuna opetettiin. Etkö oikeasti näe mitä tapahtui? Pakotteet iski omaan nilkkaan ja pahasti, venäjä uhkaa ei edes ole ollut meillä ennenkuin lähdettiin aseapua antamaan sotaakäyvään maahan ja nato sekoilu päälle. Kyllä mun mielipide on perusteltu ja järkeenkäypä. Kokoajan käytän omia aivoja ja sehän näyttääkin olevan isoin ongelma. Ja jos olen "kremlin nukke" kuten sanoit niin sitten pitää kelata taaksepäin vuoteen 2000 jolloin aloin seuraamaan putinin tekoja/uraa, voitko itse väittää samaa? Venäjä ei ole ihanne maa/valtio todellakaan. Siksi miksi edes yritän "nettiritaroida" on siksi että saataisiin totuus esiin edes puoliksi, nyt näyttää siltä että itsenäinen ajattelu on lentänyt ikkunasta, noitavainot 2.0? Korjaa toki jos puhun absoluuttista paskaa.
Kun Donetskin uhrit niin kiinnostaa, niin muistetaan, että sitä konfliktia ei suinkaan aloittanu Ukraina.
Vaikka nyt selittäisit miten kaivoksista ilmestyi tekniikkaa ja vapaaehtoisista jne, olkoot vaikka osaltaan niin, oka tapauksessa, paikalle ilmestyi rahasta, vallanhimoisia ihmisiä aivopesemään yksinkertaisia ihmisiä lupauksilla paremmasta elämästä, pelottalulla natseista ja nationalismilla. Ja nämä sitten aloittivat lippujen vaihtelun, hallintorakennusten väkivaltaisen valtaamisen ja aseellisen vastarinnan.
Että ota tosiaan silmät käteen ja katso kuka aloitti ja mitä miksi.
Tämän jälkeen sitten voidaan katsoa mitä porukkaa näiden johto oikein oli, ammattihuijareita, ammattirikollisia, ex-KGB:tä, yms, johtopuoli Venäjän kansalaisia ihan alun alkaenkin.

Vai ei ollut Venäjän uhkaa? Ehkä ei vielä konkreettisesti, mutta Venäjällä oli tasan samat tekosyyt valmiina tähän suuntaan. Sandarmohissa niitä "todisteita" natseista ja kansanmurhista kaivettiin ja vaihdettiin maahan ihan kirjaimellisesti. Taustalla muuten mikä lie "sotahistoriallinen kerho" (oikea nimi sellanen litania, että ilmeisesti Aminilta otettu mallia titteleistä), perustettu presidentin päätöksellä, taustalla Medinski & co. Aihetta ja sen vääryyttä nostanu tutkija sai äkkiä läjän tuomioita alkaen pedofiliasta ja taitaa olla nykyisin (yllättävää) kuollut? Vai onko vain elinkautinen? Kovatasoisia "historian tutkijoita" ei sitten kiinnostanut tulla katsomaan Suomen kansallisarkistoja, kutsusta huolimatta.
Jos katsoo laajemmin niin siitä jokunen vuosi aiemmin nää ns. lapsikiistat ja niiden profiili mediassa, ottaen huomioon, että kyse nyt ei oo mistään isoista mediasta riepoteltavista tapauksista. Sitten nää kiinteistöostot melkoisen epäilyttäviltä (eli strategisesti merkittäviltä) alueilta. Tavalliseen lomakäyttöön kukaan tuskin haluaa tonttiaan esim. kiitoradan viereen.

En edes lähde siihen mitä roskaa Prigozhinin tusina "uutistoimistot" YT:ssä on suoltaneet keväällä (ja millä "laadulla"), mutta toi nyt on tarpeeks iso ja korkean profiilin merkki. Ja kun (pseudo)historian kaivelu kiinnostaa niin Suomea ei olisi ollu hankalaa leimata propagandassa natsien liittolaiseksi tms.

Vai vuodesta 2000. Ja edelleen olet jossain 00- luvussa kuten monet? Jossain määrin itsekin olin pitkään kun en edes koko maassa -14 pakollisen pikavisiitin jälkeen ole käyny. Ihan eri paikka se on kun 00-10 luvun taitteessa. Jos on tullu seurattua Putinia niin eikös hän itsekin todennu vallan pitää vaihtua, muuten se korruptoituu ja pilaantuu? Taisi todellakin olla oikeassa. Siellä on uran alkutaipailla myös siemen siihen mitä nykyisin tapahtuu, esim. kuvernöörien nimittämiset vaalien sijaan, voimakoneistojen jatkuva vahvistaminen, pikkuhiljaa tulleet mielivaltaiset lait jne.

Jos sinä tai joku on haaveillu jostain Kymenlaakson tai Karjalan tms kansantasavallasta mitä ikinä noiden juttujen pohjalla onkaan, logiikalla että hei, nyt saadaan halpaa bensaa, ei Helsingin herrat päätä, kuten noi eläkeläiset tuolla Donbassissa, hei, nyt saadaan kahdet eläkkeet molemmilta puolilta, muu ei kiinnosta, niin katso tosiaan sitä elämää Donbassissa ihan ennen helmikuutakin. Jatkuva ulkonaliikkumiskielto klo 22 jälkeen, vähä väliä sähkökatkoja, epämääräinen hallinnoksi esittäytyvä porukka tekee aivan mitä huvittaa yms. Talouselämä melkoisen olematonta, suurin osa pikkupalkalla armeijassa ja nyt päätyi tykinruoaksi.
Eikä se mikään NL ole, missä joku Otto Wille Kuusinen päätyi Kremlin muuriin, nykyiset sätkynuket päätyy ihan paikallista muuria vasten, ilman, että ketään kiinnostaa. Ja yleensä ihan tarkoituksella jo siksi, ettei paikallinen suosio nouse liikaa.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 946
Spekuloisin hieman tuolla ydinvoimalan tuhoamisuhalla. Neukkujen ajatusjuoksun ja käytännön toteutukset tuntien, onnistuisivat varmasti paskomaan koko laitoksen tolkuttomiin liekkeihin ja sitten vielä todennäköisesti tuulen suunta olisi suoraan Moskovaan. Kaikki säteilevä sonta laskeutuisi juuri sinne mihin kuuluukin. Sitten Kreml luonnollisesti kostaisi senkin ydinasein lännelle, koska "hyökkäys" Venäjää kohtaan ja kuunatsit Ukrainassa ja muuta yhtä todellista. Koskaan ei pidä aliarvioida venäläisten mahdollisuutta tyriä ihan mikä tilanne tahansa. Kyllä se iso jytky vielä sieltä tulee.
Isoimmat ongelmat tuosta tulee joka tapauksessa Ukrainalle, koska maaperä saastuu potentiaalisesti isolla säteellä. Tuulen kuljettamat hiukkaset on mahdollisesti aika pieni murhe, eikä tällainen reaktorityyppi todennäköisesti aiheuta samanlaista katastrofia kuin Tsernobyl. Sitä en sitten tiedä, jos Venäjä oikein pyrkimällä pyrkisi maksimaaliseen tuhoon, tekisi voimalasta likaisen pommin ja räjäyttäisi reaktorit niin korkealle ilmakehään kuin suinkin pystyy... Ehkä sitten.

Mutta jos siellä satunnaisten räjähdysten takia tulee jotain vuotoja, niin todennäköisesti se ei vielä aiheuta mitään Tsernobylin kaltaista katastrofia.
 
Liittynyt
31.07.2019
Viestejä
1 863
En tiedä mihin helvettiin pitäisi purkaa huonoa oloa kun siellä tapetaan viattomia ihmisiä. Tuntuu todella pahalta. Pitäisi varmaan jättää uutiset lukematta viikoksi

Sota ei ole helvettiä. Helvetissä on syntisiä. Sodassa on naisia, lapsia, vanhuksia ja vammaisia. Ne kärsii eniten.
Suosittelen että jätät oikeasti sotauutiset lukematta joksikin aikaa. On ihan normaalia että liika altistus tällaiselle aihealueelle voi käydä mielen hyvinvoinnin päälle.

Tilalle esim. stressiä alentavaa tekemistä kuten pitkäkestoista aerobista liikuntaa sopivasti.
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
1 503
Ideaalinen lopputulos olisi että hyökkäys torjutaan kokonaan ja menetetyt alueet vallataan takaisin.
Venäjän Federaatio luhistuu, eri osavaltiot alkavat vaatia itsenäisyyttä samoilla periaatteilla.
Oligarkit ja muut mulkut vangitaan ja niiden omaisuus takavarikoidaan.
Venäjästä tulee länsimäinen hyvinvoiva demokratia ja suostuvat mm. luopumaan ydinaseista.

Kiitoksia läsnäolosta, oli mukava esitys. taputaputapu
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Melkein, ihan melkein, haluaisin että se ydinvoimala sulaisi ryssien iskusta ja tuuli puhaltaisi kaiken koiliseen että saisivat hengittää omaa lääkettään.

Sivukaneettina, alkaako muita ihan oikeasti raivostuttamaan tämä tilanne? Täähän on aivan barbaarista, ei noudateta mitään lakeja tai mitään sopimuksia. YK:n pitäisi laittaa NATO paikalle ja haistattaa paskat ryssien ja kiinan veto-oikeudelle ja mennä paikan päälle.
Tilanne ahdistaa koska se ei ole oikein.
YK ei voi" lähettää" Natoa paikalle. YK voi paheksua Venäjää ja siinä kaikki. Nato on jäsentensä puolustusliitto, eikä osallistu siksi tuonne. Se ei ole Naton tehtävä.

Yksittäiset maat voivat tukea Ukrainaa eri tavoin, olivat nämä Natossa tai eivät, mutta tämä nyt vaan on tällaista nuorallatanssimista.

Kyseessä on mm. energiariippuvuuksien kautta todella monimutkainen kokonaisuus, eikä tähän ole mitään nopeaa/helppoa ratkaisua. Tämän tietää myös Venäjä, kun ovat vyyhteä vuosikymmenten ajan rakentaneet.

Ukrainan ja lännen onni taittaa olla tällä hetkellä lähinnä Venäjän vaatimattomassa osaamisessa ja kaluston määrässä/iässä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 532
Mistäs päin nyt tuulee? Zaporižžjan voimalaitoksen alueelle halutaan tulitauko jota on ehdottanut venäjä ja nyt kremlin korkea-arvoinen edustaja tunnustelee salassa neuvotteluja sodan lopettamiseksi?
Kuulostaa siltä että Ukrainan aika laittaa vielä lisää 'pökköä pesään' jotta on helpompi neuvotella sitten kun sen aika on.


" Top Russian officials want to start talks to end war in Ukraine - Mirror A high-ranking Kremlin official is reported to have secretly approached the West to help put an end to the invasion of Ukraine. "

Putinin selän takana ei tule moista tapahtumaan (ilman niskalaukasta ja tuota bunkerissa piilottelevaa rottaa tuskin pääsee juuri kukaan muu kuin oikea käsi tapaamaan), onko taas jotain telegram tornihuhuja?
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
1 503
Suosittelen että jätät oikeasti sotauutiset lukematta joksikin aikaa. On ihan normaalia että liika altistus tällaiselle aihealueelle voi käydä mielen hyvinvoinnin päälle.

Tilalle esim. stressiä alentavaa tekemistä kuten pitkäkestoista aerobista liikuntaa sopivasti.
Vahva tämä. Olen liian empaattinen ihminen ja nyt alkaa menemään ihon alle.
 

ile2

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.04.2022
Viestejä
139
Kun Donetskin uhrit niin kiinnostaa, niin muistetaan, että sitä konfliktia ei suinkaan aloittanu Ukraina.
Vaikka nyt selittäisit miten kaivoksista ilmestyi tekniikkaa ja vapaaehtoisista jne, olkoot vaikka osaltaan niin, oka tapauksessa, paikalle ilmestyi rahasta, vallanhimoisia ihmisiä aivopesemään yksinkertaisia ihmisiä lupauksilla paremmasta elämästä, pelottalulla natseista ja nationalismilla. Ja nämä sitten aloittivat lippujen vaihtelun, hallintorakennusten väkivaltaisen valtaamisen ja aseellisen vastarinnan.
Että ota tosiaan silmät käteen ja katso kuka aloitti ja mitä miksi.
Tämän jälkeen sitten voidaan katsoa mitä porukkaa näiden johto oikein oli, ammattihuijareita, ammattirikollisia, ex-KGB:tä, yms, johtopuoli Venäjän kansalaisia ihan alun alkaenkin.

Vai ei ollut Venäjän uhkaa? Ehkä ei vielä konkreettisesti, mutta Venäjällä oli tasan samat tekosyyt valmiina tähän suuntaan. Sandarmohissa niitä "todisteita" natseista ja kansanmurhista kaivettiin ja vaihdettiin maahan ihan kirjaimellisesti. Taustalla muuten mikä lie "sotahistoriallinen kerho" (oikea nimi sellanen litania, että ilmeisesti Aminilta otettu mallia titteleistä), perustettu presidentin päätöksellä, taustalla Medinski & co. Aihetta ja sen vääryyttä nostanu tutkija sai äkkiä läjän tuomioita alkaen pedofiliasta ja taitaa olla nykyisin (yllättävää) kuollut? Vai onko vain elinkautinen? Kovatasoisia "historian tutkijoita" ei sitten kiinnostanut tulla katsomaan Suomen kansallisarkistoja, kutsusta huolimatta.
Jos katsoo laajemmin niin siitä jokunen vuosi aiemmin nää ns. lapsikiistat ja niiden profiili mediassa, ottaen huomioon, että kyse nyt ei oo mistään isoista mediasta riepoteltavista tapauksista. Sitten nää kiinteistöostot melkoisen epäilyttäviltä (eli strategisesti merkittäviltä) alueilta. Tavalliseen lomakäyttöön kukaan tuskin haluaa tonttiaan esim. kiitoradan viereen.

En edes lähde siihen mitä roskaa Prigozhinin tusina "uutistoimistot" YT:ssä on suoltaneet keväällä (ja millä "laadulla"), mutta toi nyt on tarpeeks iso ja korkean profiilin merkki. Ja kun (pseudo)historian kaivelu kiinnostaa niin Suomea ei olisi ollu hankalaa leimata propagandassa natsien liittolaiseksi tms.

Vai vuodesta 2000. Ja edelleen olet jossain 00- luvussa kuten monet? Jossain määrin itsekin olin pitkään kun en edes koko maassa -14 pakollisen pikavisiitin jälkeen ole käyny. Ihan eri paikka se on kun 00-10 luvun taitteessa. Jos on tullu seurattua Putinia niin eikös hän itsekin todennu vallan pitää vaihtua, muuten se korruptoituu ja pilaantuu? Taisi todellakin olla oikeassa. Siellä on uran alkutaipailla myös siemen siihen mitä nykyisin tapahtuu, esim. kuvernöörien nimittämiset vaalien sijaan, voimakoneistojen jatkuva vahvistaminen, pikkuhiljaa tulleet mielivaltaiset lait jne.

Jos sinä tai joku on haaveillu jostain Kymenlaakson tai Karjalan tms kansantasavallasta mitä ikinä noiden juttujen pohjalla onkaan, logiikalla että hei, nyt saadaan halpaa bensaa, ei Helsingin herrat päätä, kuten noi eläkeläiset tuolla Donbassissa, hei, nyt saadaan kahdet eläkkeet molemmilta puolilta, muu ei kiinnosta, niin katso tosiaan sitä elämää Donbassissa ihan ennen helmikuutakin. Jatkuva ulkonaliikkumiskielto klo 22 jälkeen, vähä väliä sähkökatkoja, epämääräinen hallinnoksi esittäytyvä porukka tekee aivan mitä huvittaa yms. Talouselämä melkoisen olematonta, suurin osa pikkupalkalla armeijassa ja nyt päätyi tykinruoaksi.
Eikä se mikään NL ole, missä joku Otto Wille Kuusinen päätyi Kremlin muuriin, nykyiset sätkynuket päätyy ihan paikallista muuria vasten, ilman, että ketään kiinnostaa. Ja yleensä ihan tarkoituksella jo siksi, ettei paikallinen suosio nouse liikaa.
Ai venäjällä olis suomea kohtaan samat tekosyyt valmiina? eli olematon natoon hakeutuminen, sanna marin oli sitä vastaan = ei uhkaa. suomen hallinnon natsit? miten ne nyt tuollaista olisi väittäneet ukrainassa sentäs oli mm. yle ja il vuonna 2014/2015 avoimesti raportoi oikeasta kärjestä ja azoveista ihan hallinnossa? et siis oikeasti nyt ajattele vaan toistat median tykittämiä "totuuksia"?
Ja koko juttu kyllä haiskahtaa kyllä ihan tälleen totuuden etsijänä kun tosissaan "kirjoja alettu polttaa" -> archive.ph
poistellaan kaikki tälläset pois, kuitataanko kaikki nämä kremlin hybridivaikuttamisella? kuten myös aikaisemmin mainitsemani paavo väyrynen, maksetaanko hänellekkin ruplissa?

Tässä koko hommassa on niin paljon mätää ettei kyllä kirjakaan riitä kertomaan, täällä yhtenäisenä rintamana huudetaan vittuun ryssät ja mukaan kuulumisen tunne lämmittää rintaa tajuamatta että ehkä kaikki ei ole niin mustavalkoista, keräsin zelenskyn neuvonantajan höpötyksiä ~2019 ajalta ennen ja jälkeen.. aikamoista, aika kovat ovat myös arviot, ihan meidän iltalehdistä lukemat on aika tarkkaan samoja mm. pakolaisissa? kuunnelutin kaverilla, ihan suomalainen, ei paljoa tykkää sodasta mutta porukat venäläisiä niin kieli taipuu niin kyllä se noin sanoo tuossa mitä tekstit kertoo. zelenskynneuvonantaja

Siis täällä ollaan sitä mieltä että ukraina on kuin joku syytön söpö 8-vuotias pikkutyttö joka ei ole tehnyt ikinä mitään pahaa ja pelkkää ryssää huudetaan? ollaanko me siis aikuisia joilla on omat aivot vai ihan massapsykoosissa? onko realismi ja objektiivisuus kiellettyä? (viittaan kun täällä kehotetaan mua lopettamaan, ahistaako mahdolliset totuudet liikaa?)

-ile
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 001
Mitkä mahdolliset totuudet? Laitas niitä sitten tulemaan, kun kerran Ukraina on tässä se syypää ja Venäjä on vain tullut vapauttamaan maan ukrainalaisten kuunatsien vallasta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 054
Ai venäjällä olis suomea kohtaan samat tekosyyt valmiina? eli olematon natoon hakeutuminen, sanna marin oli sitä vastaan = ei uhkaa. suomen hallinnon natsit? miten ne nyt tuollaista olisi väittäneet ukrainassa sentäs oli mm. yle ja il vuonna 2014/2015 avoimesti raportoi oikeasta kärjestä ja azoveista ihan hallinnossa? et siis oikeasti nyt ajattele vaan toistat median tykittämiä "totuuksia"?
Ja koko juttu kyllä haiskahtaa kyllä ihan tälleen totuuden etsijänä kun tosissaan "kirjoja alettu polttaa" -> archive.ph
poistellaan kaikki tälläset pois, kuitataanko kaikki nämä kremlin hybridivaikuttamisella? kuten myös aikaisemmin mainitsemani paavo väyrynen, maksetaanko hänellekkin ruplissa?

Tässä koko hommassa on niin paljon mätää ettei kyllä kirjakaan riitä kertomaan, täällä yhtenäisenä rintamana huudetaan vittuun ryssät ja mukaan kuulumisen tunne lämmittää rintaa tajuamatta että ehkä kaikki ei ole niin mustavalkoista, keräsin zelenskyn neuvonantajan höpötyksiä ~2019 ajalta ennen ja jälkeen.. aikamoista, aika kovat ovat myös arviot, ihan meidän iltalehdistä lukemat on aika tarkkaan samoja mm. pakolaisissa? kuunnelutin kaverilla, ihan suomalainen, ei paljoa tykkää sodasta mutta porukat venäläisiä niin kieli taipuu niin kyllä se noin sanoo tuossa mitä tekstit kertoo. zelenskynneuvonantaja

Siis täällä ollaan sitä mieltä että ukraina on kuin joku syytön söpö 8-vuotias pikkutyttö joka ei ole tehnyt ikinä mitään pahaa ja pelkkää ryssää huudetaan? ollaanko me siis aikuisia joilla on omat aivot vai ihan massapsykoosissa? onko realismi ja objektiivisuus kiellettyä? (viittaan kun täällä kehotetaan mua lopettamaan, ahistaako mahdolliset totuudet liikaa?)

-ile
Totuudet eivät ahdista koskaan. Tarinasi ovat asian vierestä huutelua sekä valheita. Eli siis samaa mitä Kreml kertoo "totuunena".
Niitä ei tarvitse tänne foorumille suoltaa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
659
@ile2, et ollut väärässä pohdiskelujesi kanssa aikanaan:
Noh.. se on sitten pitkä tie.. tietenkin voin antaa näitä lähteitä jne osallistua keskusteluun mutta eiköhän mun kannata poistua takavasemmalle kun profiili suht uusi ja sain vielä wanhan tunnuksenikin ja täällä alkaa jo porukka hiiltymään sekä kelaamaan että olen vain putin/kremlin trolli. lyhyt vastaus on Telegram ja vankka jenkkien puolelta tuleva uutisointi&analysoinnit, siellä kun ei olla niin lähellä niin voi jopa muutakin kertoa kuin ukrainan urhoollisista saavutuksista. mutta tosiaan ei tää foorumi tähän mun näkökulmaan näköjään sovi kun en huutele sokeana slava ukraini ja natoon pliis. joten jatketaan tuolla elektroniikka ja it puolella muita kivoja juttuja mieluumin. eikö?
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 946
Putinin selän takana ei tule moista tapahtumaan (ilman niskalaukasta ja tuota bunkerissa piilottelevaa rottaa tuskin pääsee juuri kukaan muu kuin oikea käsi tapaamaan), onko taas jotain telegram tornihuhuja?
Ei kai se ole mikään suuri salaisuus, että Venäjä on havitellut jonkinlaista tulitaukoa (=hengähdystaukoa, tilanteen jäädyttämistä vähäksi aikaa) jo pitkän aikaa? Saksan entinen liittokanslerikin, Putinin kätyri Schroder kävi vasta noutamassa tällaisen viestin Moskovasta...

Ukraina ei halua mihinkään taukoon suostua, eikä pidäkään.
 

ile2

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.04.2022
Viestejä
139
Totuudet eivät ahdista koskaan. Tarinasi ovat asian vierestä huutelua sekä valheita. Eli siis samaa mitä Kreml kertoo "totuunena".
Niitä ei tarvitse tänne foorumille suoltaa.
Kerro toki mikä on suoraan kremlistä? olenko tietämättäni linkannut tänne rt.comia tms riva novostia taikka pravadaa? vai siis ollaanko niin syvällä että KAIKKI asiat jotka ei mene yleisen narratiivin mukaan niin on vaan venäjän misinformaatiota? tähänkö ollaan tultu.. huhhuh.. mietin tässä kyllä.. tiedättekö mikä onnistuisi nykyään? laittaa ano turtiaisen twiittaamaan mitä tahansa niin kansa tekee päinvastoin kyseenalastamatta muutakuin että ano on hullu :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 941
Lukematta koko threadia loppuun asti (varmasti tähän on vastattu). Kuinka paljon olet valmis antamaan Venäjälle? 2014 Krim, 2022 Itä-Ukraina, 20xx Baltia, 20xx Pohjois-Eurooppa, 21xx Eurooppa?
Ei mun mielestä sillä ole mitään väliä mitä joku random länsimainen ajattelee. Mun mielestä päätöksenteko pitää jättää Ukrainalle.

Itse ehdottaisin, että Ukrainalle annetaan tarpeeksi kalustoa jolla lanata Narva - Ural väli lasiaavikoksi ja sen jälkeen kun Venäjä jotain ulisee, niin annetaan Zelenskyn puhelinnumero telegramissa vastaukseksi ja käsketään soittaa Kieviin jos tekee kipeää ja ratkaista itse ongelmansa.
 

ile2

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.04.2022
Viestejä
139
@ile2, et ollut väärässä pohdiskelujesi kanssa aikanaan:
toisaalta juu, ei vaan voi käsittää mun pieni mieli tätä "yhden totuuden" hässäkkää, siis jos venäjä tekee pahaa niin se tekee ja se kerrotaan mutta jos ukraina tekee/on tehnyt niin ehdottomastihan se tieto kuuluu kertoa kaikille? nyt mediatalot ei tee tehtäväänsä, amnesty sekoilun jälkeen kukaan ei uskalla riskeerata työpaikkaansa.. siis ukrainalla on joku "shield" päällä ja kaikki on vakuutettu mukaan tähän että mukamas yhden totuuden yhteiskunta/kunnat on OK? siis täähän on pelottavaa, jopa sairasta melkein.

-ile
 
Liittynyt
06.11.2018
Viestejä
1 874
Kerro toki mikä on suoraan kremlistä? olenko tietämättäni linkannut tänne rt.comia tms riva novostia taikka pravadaa? vai siis ollaanko niin syvällä että KAIKKI asiat jotka ei mene yleisen narratiivin mukaan niin on vaan venäjän misinformaatiota? tähänkö ollaan tultu.. huhhuh.. mietin tässä kyllä.. tiedättekö mikä onnistuisi nykyään? laittaa ano turtiaisen twiittaamaan mitä tahansa niin kansa tekee päinvastoin kyseenalastamatta muutakuin että ano on hullu :D
Ethän sä ole linkannut tänne käytännössä mitään, vaikka joskus lähteitä onkin pyydetty.

Sen sijaan lähteestä riippumatta, sun käsitys todellisuudesta vastaa aika tarkkaan venäjän propagandan narratiivia.

Ei ihmiset sulle valita sen takia että "olet eri mieltä", vaan sen takia että yrität koko ajan johdattaa keskustelua harhaan tuolla narratiivilla, yrittäen luoda kuvaa että mahdollisesti todelliset - mutta tässä tilanteessa täysin toissijaiset asiat tekisivät jotenkin hyökkäyksestä oikeutetun tai todellisuudesta "monimutkaisen".

Tuota samaa olet tehnyt pitkään. Kun sun pointteja ammutaan alas sillä ei tunnu olevan mitään vaikutusta, ja jonkun ajan kuluttua tulet toistamaan samaa uudestaan. Jos et ole venäjän trolli, niin sitten todennäköisesti masokisti kun haluut tulla tänne toistuvasti ottamaan haukkuja vastaan tai kuulemaan totuuksia joita et selvästikään huomioi ollenkaan.
 
Liittynyt
28.07.2022
Viestejä
524
toisaalta juu, ei vaan voi käsittää mun pieni mieli tätä "yhden totuuden" hässäkkää, siis jos venäjä tekee pahaa niin se tekee ja se kerrotaan mutta jos ukraina tekee/on tehnyt niin ehdottomastihan se tieto kuuluu kertoa kaikille? nyt mediatalot ei tee tehtäväänsä, amnesty sekoilun jälkeen kukaan ei uskalla riskeerata työpaikkaansa.. siis ukrainalla on joku "shield" päällä ja kaikki on vakuutettu mukaan tähän että mukamas yhden totuuden yhteiskunta/kunnat on OK? siis täähän on pelottavaa, jopa sairasta melkein.

-ile
Ja tämäkö oikeuttaa keskiaikaisen hävityssodan lieveilmiöineen, mitä Venäjä tuolla tällä hetkellä harjoittaa.

Asian vierestä, mitä yrität kertoa tuolla Z-avatarillasi?
 
Liittynyt
01.03.2017
Viestejä
147
Kerro toki mikä on suoraan kremlistä? olenko tietämättäni linkannut tänne rt.comia tms riva novostia taikka pravadaa? vai siis ollaanko niin syvällä että KAIKKI asiat jotka ei mene yleisen narratiivin mukaan niin on vaan venäjän misinformaatiota? tähänkö ollaan tultu.. huhhuh.. mietin tässä kyllä.. tiedättekö mikä onnistuisi nykyään? laittaa ano turtiaisen twiittaamaan mitä tahansa niin kansa tekee päinvastoin kyseenalastamatta muutakuin että ano on hullu :D
Suoraan Kremlistä oli ainakin eilinen postauksesi koskien itä-ukrainalaisten kansanmurhaa koska sen uutisen lähde oli Venäjän ulkoministeriö.
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
923
Ai venäjällä olis suomea kohtaan samat tekosyyt valmiina? eli olematon natoon hakeutuminen, sanna marin oli sitä vastaan = ei uhkaa. suomen hallinnon natsit? miten ne nyt tuollaista olisi väittäneet ukrainassa sentäs oli mm. yle ja il vuonna 2014/2015 avoimesti raportoi oikeasta kärjestä ja azoveista ihan hallinnossa? et siis oikeasti nyt ajattele vaan toistat median tykittämiä "totuuksia"?
Ja koko juttu kyllä haiskahtaa kyllä ihan tälleen totuuden etsijänä kun tosissaan "kirjoja alettu polttaa" -> archive.ph
poistellaan kaikki tälläset pois, kuitataanko kaikki nämä kremlin hybridivaikuttamisella? kuten myös aikaisemmin mainitsemani paavo väyrynen, maksetaanko hänellekkin ruplissa?

Tässä koko hommassa on niin paljon mätää ettei kyllä kirjakaan riitä kertomaan, täällä yhtenäisenä rintamana huudetaan vittuun ryssät ja mukaan kuulumisen tunne lämmittää rintaa tajuamatta että ehkä kaikki ei ole niin mustavalkoista, keräsin zelenskyn neuvonantajan höpötyksiä ~2019 ajalta ennen ja jälkeen.. aikamoista, aika kovat ovat myös arviot, ihan meidän iltalehdistä lukemat on aika tarkkaan samoja mm. pakolaisissa? kuunnelutin kaverilla, ihan suomalainen, ei paljoa tykkää sodasta mutta porukat venäläisiä niin kieli taipuu niin kyllä se noin sanoo tuossa mitä tekstit kertoo. zelenskynneuvonantaja

Siis täällä ollaan sitä mieltä että ukraina on kuin joku syytön söpö 8-vuotias pikkutyttö joka ei ole tehnyt ikinä mitään pahaa ja pelkkää ryssää huudetaan? ollaanko me siis aikuisia joilla on omat aivot vai ihan massapsykoosissa? onko realismi ja objektiivisuus kiellettyä? (viittaan kun täällä kehotetaan mua lopettamaan, ahistaako mahdolliset totuudet liikaa?)

-ile
Nimenomaan NATOon hakeutuminen, Venäjä on kitissy ja varoitellu siitä ainakin koko 2010- luvun, oikein kenraalin lähetti pitämään puheita Helsinkiin. Lisäkseen onhan Suomen PV NATO- yhteensopiva. No missä ne Ukrainan natsit on? Nyt, eikä 2014-15. Ja hallinnossa.
Joo, kyllä siellä pomppi kaikenlaista natsia tai leikkinatsia -14-15 rintamalla, nämä eivät suinkaan olleet hallinnossa. Näitä samoja tautuoituja teinilelunatseja löytyy Venäjän riveistä yhtä paljon, ellei enemmänkin. Alkaen ihan Utkinin sedästä, jolla on kaulassa SS päättyen aina niihin vangittuihin sotilaisiin(poikiin), joilla on sitten sitä ns. natsien tähtitatuointia jalassa yms.
Nää Azovit ja Oikeat Sektorit yms pitkälti puhdistettiin noista kiihkeimmistä ja vakavasti otettavista natseista jo -15 ja liitettiin osaksi Ukrainan asevoimia. Joillain on joo kyseenalaisia tatskoja edelleen, niin on venäläisilläkin, rivimiehistä johtoon.

Sen sijaan kumman maan HALLINNOSSA on ihan oikeita natseja (Rogozin) ja kumman juutalaisia?
Rogozinista sinä ja muut trollit saatte puhua sentään puhua, Prigozhinista, Utkinista, Duginista, Putinista jne, ette. Kuten näkyy nytkin, se on teillä kielletty offtopic ja Venäjällä varmasti terveyden päälle käyvä.
Puhutaan sitten koko kansan pellestä, eli Rogozinista, millaisia juttuja esim. 1TV on tehny Rogozinista tossa 00- luvun puolivälin jälkeen? Vertasi kaveria Hitleriin.
Ja siitä suoraan Putinin varamieheksi, oliko juttujen välillä vuottakaan?
Älä huoli, sua ylemmät tullu jo puolusteleen muuten esim. Utkinia, perustelu oli jotakuinkin se, että hänelle on annettu anteeksi ja meillä saa olla natseja kunhan ne on hyviä tappamaan ja meidän natseja. Duginiin yms, ei selvästi näiden kavereiden kiinnostus tai ymmärrys riittäny.

Paavo Väyrynen elää jossain menneisyydessä ja Neuvostoliitossa, kuten ne venäläiset eläkeläiset, eikä näe metsää puilta. Aivopesty vanhus, joka elää eri realiteeteissa ja toiveunissaan. Venäjän federaatio on tällä hetkellä ihan täysin fasistinen valtio ja sisäinen kilpailu siitä, tuleeko siitä natsistinen vai ei.
Osa ei halua nationalistisia elementtejä (Dugin, ilmeisesti Putin), osa on ehdottomasti ns. valkoisen ylivallan kannattajia yms.

En edes viitti kattoa mitään kontekstista revittyjä erillisiäpätkiä. Missä on koko haastattelu ilman leikkauksia? Aivan, ei sovi agendaan.
Vähän kuten Poroshenkon sanoja oli aikoinaan revitty ja kas, äkkiähän se kuulosti siltä, että uhkailee Donbassia pommittamisella ja lasten tappamisella.
Muuten tohon leikkaamisen jaloon taitoon, se vankilaisku ja "todisteet" (eli Himarsin kappaleet), iskeny laiskuus kuvaajalla vai muisti loppunu ku _tasan samoja_ paloja (sama pätkä) esiteltiin jo heinäkuussa.

Ukrainassa on omat vikansa, mutta se ei hyökänny Venäjälle. Eikä aloittanu 2014 mitään.
Ja Ukrainassa on aina ollu humaanimpi suhtautuminen ihmisiin, myös NL:n aikana, kyllä se on Venäjään verrattuna puhtoinen, vaikkei siitä ole kyse.
Sen tietää myös jokaikinen venäläinen tai entinen neuvostoliittolainen. Siksi siellä ei tuollaista propagandaa edes yritetty vaan heti tuli mielikuvitusnatsit ja Banderat sun muut. Ilmeisesti yrität täällä sitä suomalaisille, koska suomalaiset ei tiedä NL:n kansojen eroja ja sisäisiä käsityksiä?

Selvästi palkattu ammattitrolli muuten, huomaa tuosta lopusta, Venäjän viralliset trollijutut päättyy aina juuri noin, tosin siellä käytetään termiä pörröinen (пушистый), olet nyt sen vaalean, pörröisen söpön (koiran) esimerkistä korvannu ihan itse lapsilla, kas kun ne on täällä enemmän esillä mediassa.
Venäjän mediassa taasen oli oikein viralliset ohjeet esim. sodan alussa, että juttuja sitten vaan kissoista, ruoasta, yms.

Samoin muuten se, mikä toimii muillekin - Putin, Dugin, Prigozhin ja Utkin on ainakin kielletyt aiheet, etkä nytkään kommentoinu Venäjän hallinnossa olevia natseja vaan rupesin selittämään jostain 8 vuotta sitten rintamalla pomppineista sekopäistä, jotka on sieltäkin suurimmalta osaltaan saaneet potkut ja joita riittää aivan jokaisessa maassa - eikä vähiten Venäjällä.
Toi botti/trollitriggeri testattu tarpeeks monta kertaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
07.03.2017
Viestejä
1 843
toisaalta juu, ei vaan voi käsittää mun pieni mieli tätä "yhden totuuden" hässäkkää, siis jos venäjä tekee pahaa niin se tekee ja se kerrotaan mutta jos ukraina tekee/on tehnyt niin ehdottomastihan se tieto kuuluu kertoa kaikille? nyt mediatalot ei tee tehtäväänsä, amnesty sekoilun jälkeen kukaan ei uskalla riskeerata työpaikkaansa.. siis ukrainalla on joku "shield" päällä ja kaikki on vakuutettu mukaan tähän että mukamas yhden totuuden yhteiskunta/kunnat on OK? siis täähän on pelottavaa, jopa sairasta melkein.

-ile
No venataan nyt ensin kun Ukrainan joukot vyöryy sinne Venäjän puolelle, niin rupeaako media kertomaan Ukrainalaisten rikoksista. Sitten saadaan selvyys tähän yhteen totuuteen. Sitä ennen voi ihan hyvin kertoa vain hyökkääjän rikoksista.
 

ile2

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.04.2022
Viestejä
139
Ethän sä ole linkannut tänne käytännössä mitään, vaikka joskus lähteitä onkin pyydetty.

Sen sijaan lähteestä riippumatta, sun käsitys todellisuudesta vastaa aika tarkkaan venäjän propagandan narratiivia.

Ei ihmiset sulle valita sen takia että "olet eri mieltä", vaan sen takia että yrität koko ajan johdattaa keskustelua harhaan tuolla narratiivilla, yrittäen luoda kuvaa että mahdollisesti todelliset - mutta tässä tilanteessa täysin toissijaiset asiat tekisivät jotenkin hyökkäyksestä oikeutetun tai todellisuudesta "monimutkaisen".

Tuota samaa olet tehnyt pitkään. Kun sun pointteja ammutaan alas sillä ei tunnu olevan mitään vaikutusta, ja jonkun ajan kuluttua tulet toistamaan samaa uudestaan. Jos et ole venäjän trolli, niin sitten todennäköisesti masokisti kun haluut tulla tänne toistuvasti ottamaan haukkuja vastaan tai kuulemaan totuuksia joita et selvästikään huomioi ollenkaan.
No kun koitan nykyään sääntöjä noudattaa, viimeksi kun aloin linkkailemaan niin se oli kuulemma väärin? flametukseksikö sitä sillon sanottiin, eli ei teillekkään kelpaa sitten yhtään mikään. saanko nyt luvan linkata aktuaalisia tapahtumia mm. youtubesta vai pitääkö mun kirjottaa siihen perään sanasta sanaan mitä videolla puhutaan? minä johdattele mitään, tuohan kuullostaa siltä että te olsiitte sitten helppoja ja johdateltavia? siis keskustelua piruvie ihan asioista mitä on olemassa, enkä todellakaan ala tänne telegrammista mitään "intel slava z" kanavan paskaa laittamaan.. joka päivä luen suomen mediat, siihen päälle vähän venäjän antia ja lopuksi presstv.ir ja aljazeera sekä brittien antia.. dailymailissä muuten ydinvoimala juttu ei uponnut britteihin, tuli aikamoinen kommenttivyöry että haloo :)
yleensä alotan päivän ilta-sanomilla.. jos en kaikkea lukisi/katsoisi niin sittenhän vasta tuhkamuna olisinkin.

-ile
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 491
toisaalta juu, ei vaan voi käsittää mun pieni mieli tätä "yhden totuuden" hässäkkää, siis jos venäjä tekee pahaa niin se tekee ja se kerrotaan mutta jos ukraina tekee/on tehnyt niin ehdottomastihan se tieto kuuluu kertoa kaikille? nyt mediatalot ei tee tehtäväänsä, amnesty sekoilun jälkeen kukaan ei uskalla riskeerata työpaikkaansa.. siis ukrainalla on joku "shield" päällä ja kaikki on vakuutettu mukaan tähän että mukamas yhden totuuden yhteiskunta/kunnat on OK? siis täähän on pelottavaa, jopa sairasta melkein.
-ile
Ukrainan tiedottaminen on tarkkaan valittua ja näin tuleekin olla. Se, että jotain jätetään kertomatta on hyvin perusteltua.
 

ile2

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.04.2022
Viestejä
139
Ja tämäkö oikeuttaa keskiaikaisen hävityssodan lieveilmiöineen, mitä Venäjä tuolla tällä hetkellä harjoittaa.

Asian vierestä, mitä yrität kertoa tuolla Z-avatarillasi?
mun avatar kertoo joo että hieman kyllä olen kallistunut venäjän suuntaan, LGBT pride kurat lapsille jne pois ja rehellistä elämää, ei tyhmiä sääntöjä jne Putinia olen kunnioittanut jo vuodesta 2000 asti, korjasi jeltsinin jenkki sekoilu diilejä jne (ja siitähän se venäjän mustamaalaaminen oikeen kunnolla alko kun jenkit ei saanu naurettavaan hintaan puutä/öljyä, joutui putinin takia markkinahintaa alkaa maksamaan herranjumala)
Ja oikeasti nyt en kaipaa "muuta sitten venäjälle" -kommentteja aika kulunutta läppää, ja mistä ees tiedätte muutanko? ehkä kun muksut 18 joka on kohta. ja EI en ole lapsilleni sanaakaan sanonu mun aatoksista, ihan turhaa niitä vetää mukaan tai kouluja vastaan taistelemaan.

-ile
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 491
mun avatar kertoo joo että hieman kyllä olen kallistunut venäjän suuntaan, LGBT pride kurat lapsille jne pois ja rehellistä elämää, ei tyhmiä sääntöjä jne Putinia olen kunnioittanut jo vuodesta 2000 asti, korjasi jeltsinin jenkki sekoilu diilejä jne (ja siitähän se venäjän mustamaalaaminen oikeen kunnolla alko kun jenkit ei saanu naurettavaan hintaan puutä/öljyä, joutui putinin takia markkinahintaa alkaa maksamaan herranjumala)
Ja oikeasti nyt en kaipaa "muuta sitten venäjälle" -kommentteja aika kulunutta läppää, ja mistä ees tiedätte muutanko? ehkä kun muksut 18 joka on kohta. ja EI en ole lapsilleni sanaakaan sanonu mun aatoksista, ihan turhaa niitä vetää mukaan tai kouluja vastaan taistelemaan.

-ile
Muuta sinne Venäjälle! Lisäksi voit samanhenkisessä porukassa keskustella näistä "vaihtoehtoisista totuuksista"
 
Liittynyt
28.07.2022
Viestejä
524
mun avatar kertoo joo että hieman kyllä olen kallistunut venäjän suuntaan, LGBT pride kurat lapsille jne pois ja rehellistä elämää, ei tyhmiä sääntöjä jne Putinia olen kunnioittanut jo vuodesta 2000 asti, korjasi jeltsinin jenkki sekoilu diilejä jne (ja siitähän se venäjän mustamaalaaminen oikeen kunnolla alko kun jenkit ei saanu naurettavaan hintaan puutä/öljyä, joutui putinin takia markkinahintaa alkaa maksamaan herranjumala)
Ja oikeasti nyt en kaipaa "muuta sitten venäjälle" -kommentteja aika kulunutta läppää, ja mistä ees tiedätte muutanko? ehkä kun muksut 18 joka on kohta. ja EI en ole lapsilleni sanaakaan sanonu mun aatoksista, ihan turhaa niitä vetää mukaan tai kouluja vastaan taistelemaan.

-ile
Olet malliesimerkki ihmistyypistä, joka yksinkertaisuuttaan kääntyy ihailemaan autoritäärisiä diktatuureja, kun esim. telkkarissa pyörii homoja. Upeasti kyllä uppoaa venäläinen propaganda jostain perinteisten arvojen viimeisestä linnakkeesta, vaikka 10% väestöstä muslimeja ja muut synttärisetit.

Hassuna sivuhuomiona venäläinen tosimies-henkinen propaganda paidattomine Putineineen on kuin homopornoparodiaa.
 
Liittynyt
06.11.2018
Viestejä
1 874
mun avatar kertoo joo että hieman kyllä olen kallistunut venäjän suuntaan, LGBT pride kurat lapsille jne pois ja rehellistä elämää, ei tyhmiä sääntöjä jne Putinia olen kunnioittanut jo vuodesta 2000 asti, korjasi jeltsinin jenkki sekoilu diilejä jne (ja siitähän se venäjän mustamaalaaminen oikeen kunnolla alko kun jenkit ei saanu naurettavaan hintaan puutä/öljyä, joutui putinin takia markkinahintaa alkaa maksamaan herranjumala)
Ja oikeasti nyt en kaipaa "muuta sitten venäjälle" -kommentteja aika kulunutta läppää, ja mistä ees tiedätte muutanko? ehkä kun muksut 18 joka on kohta. ja EI en ole lapsilleni sanaakaan sanonu mun aatoksista, ihan turhaa niitä vetää mukaan tai kouluja vastaan taistelemaan.

-ile
Miksi sitten valitat yhdestä totuudesta?
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
923
mun avatar kertoo joo että hieman kyllä olen kallistunut venäjän suuntaan, LGBT pride kurat lapsille jne pois ja rehellistä elämää, ei tyhmiä sääntöjä jne Putinia olen kunnioittanut jo vuodesta 2000 asti, korjasi jeltsinin jenkki sekoilu diilejä jne (ja siitähän se venäjän mustamaalaaminen oikeen kunnolla alko kun jenkit ei saanu naurettavaan hintaan puutä/öljyä, joutui putinin takia markkinahintaa alkaa maksamaan herranjumala)
Ja oikeasti nyt en kaipaa "muuta sitten venäjälle" -kommentteja aika kulunutta läppää, ja mistä ees tiedätte muutanko? ehkä kun muksut 18 joka on kohta. ja EI en ole lapsilleni sanaakaan sanonu mun aatoksista, ihan turhaa niitä vetää mukaan tai kouluja vastaan taistelemaan.

-ile
Ei tyhmiä sääntöjä? Rehellistä elämää?
Tosiaan haloo, se ei ole enää mikään 2000- luvun puolianarkia, että tee mitä huvittaa. Paloturvallisuussäädöstö on huomattavasti tiukempaa kuin missään, itseasiassa niin tiukkaa, että sitä ei ole mahdollista täyttää = pakko lahjoa = kun nyt kerran lipsutaan niin sama se on lipsua kunnolla.
Vai tehdä mitä huvittaa, ja jossain keskellä ei mitään ja maaseudulla on kelkoissa ja traktoreissa rekisterinumerot. Että se siitä vapaudesta sitten jos tuolta kantilta ajattelit. Rekisterinumeroista tuli mieleen, luuletko, että voit hypätä kaveri tai kenen tahansa autoon ja ajaa kun saat luvan?
Et todellakaan voi, sakot 800 ruplaa (oli). Pitää olla nimet merkitty vakuutuskirjaan, ketkä autoa saa ajaa ja vain ne saavat ajaa. Ainakaan ennen ei onnistunu noin vaan netissä ja virka-ajan ulkopuolella, nykyisin voinee netissä maksamalla ja korkeammalla vakuutusmaksulla onnistua.

Ja näitä samoja riittää vaikka ja kuinka. Mitähän konkreettisia "Jeltsinit jenkki_sekoilu_diilejä" korjasi? Öljyn maailmanmarkkinahinta riippuu vähän muusta. Ja lisäkseen tuolloin Venäjällä oli myöhempään verrattuna tai jopa NL:n aiempaan melkoisen heikosti kapasiteettia myyntiin.

Se on aivan sama vaikka johdossa olis ollu minä tai sinä niin rahaa olis tullu ovista ja ikkunoista kun öljyn maailmanmarkkinahinta nousi. Tosin sitä olis pitäny käyttää "vähän" järkevämmin.

Jos et ole palkattu ammattitrolli vaan aivopesty vanhempi ihminen, niin mene edes käymään siellä ja koita elää sitä arkielämää "säännöistä vapaana" ja kerro sitten. Ei se ole mikään 00- luku. Vai onko ideana se, että menet suomalaisen eläkkeen kanssa sinne maaseudulle lahjomaan pikkurahalla paikallismiliisiä kuten ennen? Kun rahat ei riitä rikkaamissa maissa lahjontaan ja rikkaan esittämiseen?
Haaveensa kullakin, tätä varten ei tosin tarvita sotaa yms. Ja sitä pystyi leikkimään tuolla tavalla vaikka siellä Ukrainassa, ilman, että pommia tuli kenenkään niskaan.

Mutta joo, ei tyhmiä sääntöjä ja rehellistä elämää, vieläpä samassa lauseessa, Venäjästä. En tiedä kenelle kuvittelet valehtelevan täällä tai kuinka aivopesty oikein olet, ainakaan yhtäkään ns. päivittäisasiaa et ole Venäjällä hoitanut minään aikakautena.
 

Sally_Spectra

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
07.06.2021
Viestejä
2 367
Onnenpäivä.

Jopa 100 wagner ukkoa haihtunut ilmaan iskussa heidän päämajaan. Väitteet odottavat vahvistusta.


Full Transcript Below:

VALENTINA ROMANENKO — MONDAY, AUGUST 15, 2022, 4:32 P.M

More than 100 Russian mercenaries were probably eliminated as a result of the attack by the Armed Forces of Ukraine on the headquarters of the Russian private military company "Wagner" in the temporarily occupied Popasnaya.

Source: Head of the Luhansk Regional Military Administration Gaidai on the air of the national telethon and in his Telegram

Direct speech : "Luhansk Region is on the defensive. Another proof was the "cotton" in Popasnaya with the death of the "Wagnerites". For now, we will not divulge the details. But if it turns out that in the end more than 100 Wagnerites from the leadership team died, this will no longer be news to us.

Details: Gaidai advised to wait for the official notification of the General Staff of the Armed Forces of Ukraine, but noted that Yevgeny Prigozhin, the curator of the PMC, was most likely not injured, but among the killed, they say, are his deputies.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 226
Hauskintahan tuossa Wagner-iskussa oli, että sen päämajan sijainnin paljasti vahingossa joku "venäläinen bloggari" kertomalla käynnistään siellä ja jostain kuvasta sitten ukrainalaiset kaivoi tarkat sijaintitiedot. Varmasti mukavat fiilikset bloggarilla, toivottavasti asuu Venäjällä :sgiggle:
(Iltapaskan seurannassa luki tämä bloggari-asia)
 
Liittynyt
06.11.2018
Viestejä
1 874
Eikä siitä kuvasta "kaivettu sijaintitietoja", rakennuksen edessä oli iso kyltti jossa luki katuosoite... Bloggari oli kai korkeassa asemassa Wagnerissa, eli ei mikään satunnainen ohikulkija.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
2 656
mun avatar kertoo joo että hieman kyllä olen kallistunut venäjän suuntaan, LGBT pride kurat lapsille jne pois ja rehellistä elämää, ei tyhmiä sääntöjä jne Putinia olen kunnioittanut jo vuodesta 2000 asti, korjasi jeltsinin jenkki sekoilu diilejä jne (ja siitähän se venäjän mustamaalaaminen oikeen kunnolla alko kun jenkit ei saanu naurettavaan hintaan puutä/öljyä, joutui putinin takia markkinahintaa alkaa maksamaan herranjumala)
Ja oikeasti nyt en kaipaa "muuta sitten venäjälle" -kommentteja aika kulunutta läppää, ja mistä ees tiedätte muutanko? ehkä kun muksut 18 joka on kohta. ja EI en ole lapsilleni sanaakaan sanonu mun aatoksista, ihan turhaa niitä vetää mukaan tai kouluja vastaan taistelemaan.

-ile
Mitä tällä kaikella on tekemistä sen kanssa, että Putinilla olisi oikeus tunkeutua valloittamaan naapurimaitaan? Jenkit sitä, homot tätä ja blaablaa.
Ukraina on oma itsenäinen valtionsa, se että naapuri vihaa Usaa, seksuaalisia vähemmistöjä, polkee omaa sananvapauttaan, Natoa, näkee natseja, pitäisivät tuon kaiken omien rajojensa puolella.
Ukraina on syytön Putinin fobioihin ja fantasioihin lännen suuntaan. Ja mitä Ukraina ikinä haluaa tai halusi Eu:n tai Naton kanssa tehdä tai haaveilla, on täysin heidän asiansa.

Z-merkki kertoo että hyväksyt ihmisoikeuksien polkemisen ja terrorismin euroopassa. Eipä kannata tulevaisuudessakaan lapsilleen kyllä tällaisia kertoilla, jos vähänkään järkeä jäljellä.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 946
Hauskintahan tuossa Wagner-iskussa oli, että sen päämajan sijainnin paljasti vahingossa joku "venäläinen bloggari" kertomalla käynnistään siellä ja jostain kuvasta sitten ukrainalaiset kaivoi tarkat sijaintitiedot. Varmasti mukavat fiilikset bloggarilla, toivottavasti asuu Venäjällä :sgiggle:
(Iltapaskan seurannassa luki tämä bloggari-asia)
On näitä valitettavasti tapahtunut toisinpäinkin etenkin sodan alkuvaiheessa kun opsec ei oikein ollut vielä juttu... Yksi pahimmista oli kun CNN meni tekemään jutun Kiovan panssarikorjaamolta, ja kuvamateriaalista pystyi sen paikantamaan. Myöhemmin sitten Venäjä teki ohjusiskun.
 
Liittynyt
13.02.2017
Viestejä
1 584
En tiedä mihin helvettiin pitäisi purkaa huonoa oloa kun siellä tapetaan viattomia ihmisiä. Tuntuu todella pahalta. Pitäisi varmaan jättää uutiset lukematta viikoksi

Sota ei ole helvettiä. Helvetissä on syntisiä. Sodassa on naisia, lapsia, vanhuksia ja vammaisia. Ne kärsii eniten.
Unohtamatta myöskään sairaita. Heitäkin on ja jatkuvassa avustustarpeessa olevia.
Nämä ovat asioita joiden vuoksi valtion talous olisi hyvä pitää kunnossa, jotta heikoimmistakin voi huolehtia. Tällainen ulkoa tuleva uhka tekee tilanteesta kestämättömän.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 367
Viestejä
4 158 690
Jäsenet
70 411
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom