- Liittynyt
- 16.10.2016
- Viestejä
- 2 471
Aloin tänään pohtimaan, että millaisia annoksia muut ihmiset napsii aterioiden välissä? Varmaan se leipä on yleisin, mutta onko joitain ihan omia viritelmiä?
Oma viimeaikainen hifistely on ravintolassa vastaantullut mitä yksinkertaisin yhdistelmä - raakaa tuoretta ja hyvälaatuista lohta noin sentin viipaleina hyvälaatuisen soijakastikkeen kera. Lempisoijakastike on Shibanuman vähempisuolainen versio, jota en ole löytänyt mistään muualta kuin K-Supermarket Redin sushitiskiltä Helsingin Kalastamasta. Maku on tavallista soijakastiketta pehmeämpi ja makeampi. Laitan vaan pieneen kippoon lohta, hiukan soijakastiketta mukaan ja pyörittelen lohta hetken kastikkeessa. Sitten suuta kohti.
Oma viimeaikainen hifistely on ravintolassa vastaantullut mitä yksinkertaisin yhdistelmä - raakaa tuoretta ja hyvälaatuista lohta noin sentin viipaleina hyvälaatuisen soijakastikkeen kera. Lempisoijakastike on Shibanuman vähempisuolainen versio, jota en ole löytänyt mistään muualta kuin K-Supermarket Redin sushitiskiltä Helsingin Kalastamasta. Maku on tavallista soijakastiketta pehmeämpi ja makeampi. Laitan vaan pieneen kippoon lohta, hiukan soijakastiketta mukaan ja pyörittelen lohta hetken kastikkeessa. Sitten suuta kohti.