Turtle Beach julkaisi uuden Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller -ohjaimen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 321


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Uutisoimme harvemmin peliohjaimista, mutta Turtle Beachin uusi Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller sai parrasvalot osoittamaan itseensä innovatiivisella uutuusominaisuudellaan. Ohjaimen keskiössä on yhtiön mukaan lajissaan ensimmäinen täysvärinäyttö.

Kuten moni varmasti muistaa, kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen näytöllä varustettu peliohjain. Alan avasi Sega Dreamcastin ohjaimen VMU-yksiköllä ja sittemmin näyttöjä on nähty ainakin Xboxin uudistetussa Duke-ohjaimessa ja Asuksen ROG Raikiri Prossa. Turtle Beach valikoi sanansa tarkoin, sillä edellä mainituista vain Dreamcastin VMU:ta voisi verrata Stealth Ultran näyttöön toiminnallisuudeltaan ja kuten vanhemman polven pelaajat muistavat, ei sen näytöstä löydy värejä. Duken OLED-näyttö pyöritti vain Xbox-animaatiota ja Raikiri Pron kertoi lähinnä konsolin tilasta ja mahdollisti profiilien vaihdon.Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller -peliohjaimen Connected Command Display antaa käyttäjälle Raikiri Pron tapaan mahdollisuuden hallita monia itse ohjaimen ominaisuuksia, kuten RGB-valaistusta, millä on epäilemättä suurin yksittäinen vaikutus pelitaitoihin, sekä sovellusten äänentasojen hallinnan, sekä ihka oikeana uutuutena mahdollisuuden näyttää sosiaalisen median sovellusten ilmoituksia suoraan peliohjaimessa. Sen avulla pelaaja näkee suoraan kannattaako puhelimen antaa pysyä taskussa viestiäänen jälkeen, vai avata viesti oikeasti.

[gallery link="file" ids="92548,92547,92546"]

Ohjaimen ominaisuudet ovat luonnollisesti muutoinkin huippuluokkaa. Antidrift-peukalotatit ovat nimensä mukaisesti vapaat ns. drifting-ilmiöstä, sillä ne perustuvat Hallin ilmiöön. Mukana tulee myös kahdet vaihtotatit. Toimintopainikkeissa ja dpadissa on puolestaan käytetty lyhyen aktivointimatkan taktiileja mikrokytkimiä, joille luvataan jopa 5 miljoonan klikkauksen elinikä. Perinteisten AXBY-toimintonäppäinten, olkapainikkeiden ja -liipasinten lisäksi ohjaimessa on takapuolella neljä lisäpainiketta. Näytön sivuilta löytyvät Menu- ja sovelluksenvaihto-painikkeet ja alapuolelta Xbox-painike, kuvien lähettämiseen tai vastaavaan tarkoitettu näppäin sekä +-näppäin, jonka funktio jäi vielä epäselväksi. Painikkeet voi kuitenkin konfiguroida itse oman maun mukaisiksikin.

Stealth Ultra tukee sekä yhtiön omaa nopeaa 2,4 GHz:n langatonta yhteyttä Xbox-tuen kera että Bluetoothia, sen akun luvataan kestävän 30-tuntia ja lataustelakka saa akun latinkiin kahdessa tunnissa USB 3.0 High-speed charging -ominaisuudella, mutta ladata voi myös suoraan USB-C-liitännällä. Mukana on myös 3,5 mm kuulokeliitäntä yhtiön omalla Superhuman Hearing -ominaisuudella. Ohjaimen pitäisi toimia luonnollisesti ainakin perusominaisuuksiltaan millä tahansa vähintään Bluetooth-ohjaimia tukevalla laitteella, mutta Control Center -sovellus on saatavilla Xboxin lisäksi vain Androidille, iOS:lle ja Windowsille.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="92545,92544"]

Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller on nyt ennakkotilattavissa 199,99 euron hintaan ja niiden varsinainen myynti alkaa 15. joulukuuta. Mukana tulee lataustelakka, joka toimii samalla langattoman lähettimen säilytyspaikkana, sekä matkakuoret koko paketille.

Lähde: Lehdistötiedote, Tuotesivut

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
03.09.2018
Viestejä
2 058
Aika kova kilpailija M$:n Elite 2:lle tolla hinnalla ja jos olis ollu Hall-sensoreilla varustettu "pro" ohjain tarjolla tolla hinnalla silloin, kun itse omani ostin, ei olis tarvinnu katellakaan muita. Näyttö tosin vaikuttaa täysin turhakkeelta.
 
Liittynyt
23.09.2022
Viestejä
12
Tuli kyllä hyvään saumaan kun on ollut kiikarissa tuollainen "pro"-tason ohjain. Täytyy vielä odotella pari arvostelua ja laittaa seurantaan.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
234 348
Viestejä
4 121 123
Jäsenet
69 908
Uusin jäsen
tsu14

Hinta.fi

Ylös Bottom