Tunnistustehtävä: Huoneistojakamon Ethernet-liitintyyppi

Liittynyt
29.05.2022
Viestejä
1
Seinään on upotettuna seuraavan linkin kuvan kaltainen huoneistojakamo-tele/datakaappi:


(Kuva lainattu laiskuuden vuoksi toiselta foorumilta ja henkilöltä, koska kuvattu laitos on muuten melkein identtinen.)

Kuten näkyy, kyseessä on jonkin telesähköfirman oma näkemys kovin harvaan asetellusta ristikytkentäpaneelista ja sen liitinmoduleista.

Kyse ei kuitenkaan ole normaaleista, standardeista keystone-Ethernet-moduleista. Modulien asennusaukot etupaneelissa ovat mitoiltaan n. 21 × 37 mm, eli varsin suuria. Pitkulaiset peitelevyt pysyvät aukoissaan kiinni taipuvilla sivuliepeillään, jotka ulottuvat aukon taakse ja joissa on pienet lukituspykälät.

Olisiko kenelläkään mitään käryä, kenen valmistama tämä epästandardi harvahammasviritys on ja mistä saa siihen sopivia Ethernet-liitinmoduleita?

Liitän vielä oheen kuvan myös siitä, miltä asiat näyttävät paneelin takana:

ethernet-modulit.jpg

Jos se auttaa tunnistamista, todennäköisesti sama firma on suunnitellut myös saman asennuksen susirumat kellastuneet seinärasiat, joiden 8P8C-modulit näyttävät myös aika samannäköisiltä:

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
29.03.2017
Viestejä
1 345
Ensimmäisestä kuvasta bongattu "Krone" ja hakemalla "krone rj45" niin tulee joitain vastaavan näköisiä kulmaliittimiä tuloksiin. Varmaan joku niistä on passeli?
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
7 044
Tuo on kronen vanha liitin, eikä se nyt mikään epästandardi varsinaisesti ole, vaan vanha malli jota ei vaan juuri käytetä enää.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 384
Viestejä
4 159 193
Jäsenet
70 410
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom