Tulevia keikkoja / festareita, io-techiläisten menovinkit.

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
17
Pikkuhiljaa alkaa julkaisuja tippumaan kesän festareista.

Provinssi ilmoitti kiinnittäneensä ainakin The Killersin, Ellie Gouldingin, Children of Bodomin ja In Flamesin. Suuntaan ainakin Killersiä katsomaan jos mahdollisuuden saan. (Uutiset | Provinssi 2017)

Ruisrockilla vielä hiljaisempaa tässä vaiheessa, muutama nimi julkaistu: Ruisrock 2015 - Ohjelma » Ruisrock
Viimevuosien tarjonta huomioiden, ei varmaankaan tule tänäkään vuonna lähdettyä..
http://www.ruisrock.fi/ohjelma
Tuska juhlistaa 20-vuotista taivaltaan. Hyvältä näyttää ohjelma jo nyt, lisää luonnollisesti tulossa. http://www.tuska.fi/fi/esiintyjat

Omalla kohdalla alkuvuoden puolella kohokohtia tulee olemaan ainakin 10.2. Lunta Ilosaaressa 2017, jossa kiinnostaa eniten Hardcore Superstar. En vielä kertaakaan ole päässyt paikanpäälle näkemään. Kova livebändi kuulemma.

Children of Bodom päättää alkuvuoden juhlakiertueensa Helsinkiin 6.4., paikkana The Circus. Tuonne olisi tarkoitus mennä myös, viime kerrasta jo useampi vuosi. Jäi valitettavasti viime kesän Porisperen keikka näkemättä.

Mitäpä poimintoja muilla kesän festareilta, mikä kiinnostaa, mikä ei kiinnosta? Mitä näkemisen arvoisia keikkoja tulossa lähitulevaisuudessa?

Yleistä keskustelua festivaaleista ja keikoista.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
591
Omalla kohdalla alkuvuoden puolella kohokohtia tulee olemaan ainakin 10.2. Lunta Ilosaaressa 2017, jossa kiinnostaa eniten Hardcore Superstar. En vielä kertaakaan ole päässyt paikanpäälle näkemään. Kova livebändi kuulemma..
Pitää paikkansa.

Omassa kalenterissa toistaiseksi ainoa Suomen festari on Vantaan Rockfest, jossa mm. Rammstein. Sitä seuraavalla viikolla olis tarkotus lähteä haistelemaan meininkiä Ranskan Hellfestiin.

Yksittäisiä keikkoja on sitten tiedossa ainakin muutama. Ghost vappuaattona, GNR Hämeenlinnan Kantolassa heinäkuun alussa. GnR on juuri Tuska-lauantaina, jonne olisi varmaan muuten tullut kyllä mentyä. Lisäksi todennäköisesti ainakin seuraavat:

- Turmion Kätilöt @ Tavastia 25.3.
- Machinae Supremacy @ Nosturi 27.5. (tämä bändi onkin vielä näkemättä livenä ja liput tuonne on melko edulliset, 18 €)
- W.A.S.P. @ The Circus 30.9. Crimson Idol -juhlakiertue. Pakko mennä kun edellisen 10 vuotta sitten missasi, sen verran tärkeä albumi tuo on itselleni ollut.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
Ensi viikon perjantaina, 3.2., Metallica @ Copenhagen.
Monta iltaahan sitä olisi putkeen tuolla ollut, mutta nyt millään kerkeä kuin pikareissun tekemään ja yhden keikan näkemään. Yleensäkään en kyllä kovin innostunut ole peräkkäisistä keikoista samalla areenalla.

Itselle tämä tulee olemaan Metallican keikka nro. 13 viidessä eri maassa.

Kesälle vielä arvonnassa tuo Rammstein, lähes takapihalla kun soittelevat.
GNR olisi ollut kova nähd', mutta ko. vloppu bookattu jo aikaa sitten :/
 

SweeneyTodd

Smooth Operator
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 661
Vissiin tullut vanhaksi, kun ei enää meinaa löytää mitään kiinnostavia keikkoja juuri koskaan.

Amorphista on lähiaikoina tullut käytyä katsomassa pariinkin kertaan, vaikka on monta kertaa nähnyt ennenkin. Syynä nuo kokonaisten albumien soittamiset. Saisi bändit harrastaa tätä enemmänkin. Esim. Metallicaa voisin mennä katsomaan, jos soittaisivat uusimpien levyjensä biisejä enemmän. Ne vanhat on ehtinyt livenä näkemään niin monta kertaa, ettei enää jaksa kiinnostaa.

Epica on keikalla tavastialla keväällä ja sitä harkitsen, mutta ei tuokaan niin paljoa kiinnosta, että riemusta kiljuen olisin lippuja ostamassa.

Nightwish olisi kiva uudella laulajalla nähdä, mutta ovat tauolla vuoteen 2018 asti.

Festarit ei oikein enää jaksa kiinnostaa yhtään. Tunnelma aina selvästi paskempi kuin "oikeilla keikoilla".
 

Pistoriuksen amputaatio

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
199
Mitään pakottavaa keikkaa ei ole vielä pistänyt silmään. Festarit todella heikkoja. yksi hyvä bändi ja muut huonoja. Poikkeuksena yleensä Jazzit, joiden ohjelmaa ei ole juuri julkistettu.
 

459

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 227
Progen ystäville voi olla kova veto heittää reissu Saksaan maalis-huhtikuun vaihteessa.

ARTROCK Festival V am 31.03.2017 im Neuberinhaus Reichenbach - Vogtland Kultur GmbH ja juliste http://www.vogtland-kultur.de/images/veranstaltungen/2915_1482387446.jpg

Reichenbach im Vogtlandissa tuli käytyä Artrock Festivaleilla viime vuonna, kun sattui olemaan Threshold ja Pendragon esiintymässä. Mukavat pikkufestarit, vaikka aikataulut venyivät ja paukkuivat teknisistä syistä ja viimeinen bändi lopetti soittamisen joskus klo 2.30 aamuyöllä. Hintatasokin oli varsin kohtuullinen suomifestareihin verrattuna (0.4L oluttuoppi 3 € plus pantti 1 €). Tänä vuonna näyttäisi esiintyjäkaarti olevan allekirjoittaneen makuun liian tuntematon, joten tällä erää jää väliin. Yleisöä ei välttämättä ihan hillittömästi ole joten pienessä konsertti/esiintymis/monitoimisalissa mahtuu olemaan: mikäli musiikki on pääasia niin se ei ole ongelma. Isoimpana miinuksena "hieman" ajastaan jälkeen jäänyt ja kuumottava lipunmyyntisysteemi, jossa lippu tilataan sähköpostitse järjestäjältä (Uwe Treitinger) joka pistää tilinumeron ja laittaa lipun tulemaan postissa kun rahat näkyy tilillä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
Ah, ja tokihan Anthraxin keikka Helsingin jäähallissa 1.3. on myös listalla.

Mielenkiintoista odotella minkälainen juhlakeikka tulee olemaan. Käsittääkseni vain pyöreästi 3000 lippua oli myynnissä keikalle, ja kaikki permannolle. Katsomot "suljetaan" joillain verhoilla tms.

Festarit ei oikein enää jaksa kiinnostaa yhtään. Tunnelma aina selvästi paskempi kuin "oikeilla keikoilla".
Täällä vähän sama vika... Festarit ei oikein enää vuosiin ole napostaneet.
Mieluiten aina jollekin hallikeikalle, ulkoilmaseteissä on järjestäen sounditkin niin nihkeät.
Tuolla Köpiksessä voi olla ihan hienoa settiä luvassa Metlallicalta, Royal Arenan avauskonsertti. Vetää jotain 15k ihmistä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
17
Ruisrock voisi kyllä vaihtaa jo nimensä, vaikka vaan Ruissiksi. On nimittäin näistä Rock melko kaukana:

Ruisrock 2015 - Ohjelma » Ruisrock

Eppu Normaali on lähtenyt näemmä konserttisalikiertueelle. Viimeksi tuli käytyä konserttisalissa katsomassa Mutala-kiertueella, jolloin soittivat akustisesti. Oli pirun hyvä keikka, joten täytyypä kai käydä "taas" tänäkin vuonna..
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
Ostikos porukka Metallican euroturneelle lippuja?
Itselle (+vaimokkeelle) otin nyt sitten poikkeuksellisesti molemmille Helsingin keikoille liput, keskiviikkona istumapaikat hyviltä paikoilta ja perjantaille sitten seisomapaikat.

Myös Belgian Antwerpeniin matka käy "jo" tulevana marraskuuna katsomaan kyseistä orkesteria.

Samoten Manchester oli ihan siinä "näppäimellä", että ostanko vaiko en. Päätin etten osta, sen verta hinnakkaaksi olisi kokonaissumma jo kasvanut.

Ah, ja tokihan Anthraxin keikka Helsingin jäähallissa 1.3. on myös listalla.
Tämähän jäi itseltäni välistä, sopivasti tuli Mexicon reissu vähän puskista tuohon kohtaan ja samaisena päivänä 1.3. oltiinki katsomassa Foro Solissa Metallicaa (+ Iggy Pop jolle isot propsit. Veti hyvän setin) :)
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
195
Metallican perjantaiselle suomenkeikalle tuli hommattua ittelle sekä emännälle liput. Kesällä olisi ehkä tarkoitus käydä Kuopiorockissa katsomassa Megadeth ja mitäs nyt muita silloin perjantaina olikaan, emäntää kiinnostaisi sieltä se Battle Beast. Näiden jälkeen olen nähnyt "The Big Fourin" ja muutamat muut kiinnostavat artistit viimeisen parin viime vuoden aikana, kun olen löytänyt ensin tuon naikkosen joka sitten on lähtenyt mielellään keikoille mukaan. Eihän sitä yksinään tulisi käytyä missään.

Sabatonit, Slayerit, Anthraxit, Amon Amarthit, Eluveitiet, Motorheadit ja muut kumppanit näistä kiinnostavista onkin sitten nähty, voin kuolla onnellisena.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.01.2017
Viestejä
53
Viikon päästä Turmion Kätilöt lutakossa ja Dark Tranquillity Tampereella. Festarina varmaan kesän ainuana lähtö tuonne John smith rock tapahtumaan. Sit vielä heinäkuun alussa gunnarit Hämeenlinnassa nii jaksaa kesän porskuttaa. Metallican keikalle harmi en ehtiny ostaa lippuja ja jos ei vapaudu tuolt tm:n kautta nii sit ei voi mitää :D....
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
450
Tampereen kesän metallifestaritarjonta uhkasi päätyä tuhnuksi, nyt sentään on tarjolla Sauna Classic johon luonnollisesti tulee mentyä. Tuskaan on pe-la liput ja kesän kruunaa itävallan Metal on the Hill jossa esim. Paradise Lost, Alestorm, Primordial, Blind Guardian yms.
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
195
Tulevana lauantaina soittelisi Henrys pubissa Shade Empire, kavereinaan Pain Confessor sekä Dead Shape Figure. Liput hommattu ja pääsee näkemään toista kertaa SE:tä, ekan kerran taisin nähdä herrat soittavan samassa paikkaa ~10 vuotta sitten.
 

SweeneyTodd

Smooth Operator
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 661
Tuli nyt sitten kuitenkin ostettua Tuskaan liput, vaikka kovasti uhosin etten enää festareilla käy. :rolleyes: No, oli niin monta mielenkiintoista nimeä kuitenkin.

Hämmentävästi olen ainakin näillä näkymin menossa tuonne yksin, kun kaikki tästä skenestä pitävät kaverit on kuka missäkin tuohon aikaan. Ei ole moista tullut ennen harrastettua. No, ehkä sitä aikuinen ihminen pärjää yhdet kekkerit yksinkin.
 

CalEpitan

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
1 702
Ohjelma - Pori Jazz Festival

Porissa mm Jamiroquai ja muuta chilliä meininkiä.

Mutta koska Pori Jazz on päättänyt viedä ahneutensa eteenpäin ja kieltämällä omat piknik juomat, niin boikotissa pysyy. Ennen tuonne sai aikuiset ihmiset viedä omia juomia. Nyt Pori Jazz myy jotain 30-100 euron viinipulloja sitten paikalle saapuville.

0.4 litran siiderituoppi bajamaja helvetissä maksaa jotain 9 euroa. Liput keikoille myös järjettömästi. Eliitin bileet.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
18 923
Festareista niin tiedä, mutta showmies Robbie Williams on pakko nähdä Tampereella 10.8.2017.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
Myös Belgian Antwerpeniin matka käy "jo" tulevana marraskuuna katsomaan kyseistä orkesteria.
Kylläpä se aika rientää, tänään nenä kohti Belgiaa ja keikka sitten huomenna. Metallican eurokiertueen viimeinen setti tälle vuodelle.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
591
Hyvinkäällä ensi kesänä järjestettävä Rockfest on ilmoittanut kaksi pääesiintyjistään: Judas Priest ja Ozzy Osbourne. Ozzyn keikkaa mainostetaan viimeiseksi Suomessa ikinä, uskokoon ken tahtoo... Rockfest on ensi vuonna 4-päiväinen tapahtuma, ja ensimmäisenä päivänä eli keskiviikkona esiintyy ilmeisesti juuri Ozzy.

Muita artisteja Rockfestissä:

Amaranthe / Amorphis / Avatar / Children Of Bodom / Mokoma / Kotiteollisuus / Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus / Santa Cruz / Stam1na / Von Hertzen Brothers

Provinssi ilmoitti puolestaan seuraavat artistit ensimmäisessä erässä:

Volbeat (DK) / Prophets of Rage (USA) / The Offspring (USA) / Antti Tuisku / French Montana (USA) / Arch Enemy (SWE) / Asking Alexandria (UK) / Jenni Vartiainen / Lauri Tähkä / Pyhimys / Vesta +paljon lisäyksiä luvassa


Itselläni mielenkiinto kohdistuu ennen kaikkea helmikuun alussa risteiltävään 70,000 Tons Of Metal -risteilyyn, jonne olen ensimmäistä kertaa itse nyt lähdössä. Kyseessä siis periaatteessa Karibian risteily muunnettuna metallifestariksi. Tuossa tämänhetkinen kattaus (vielä 18 bändiä lisää on julkistamatta):
LINE UP 2018 | 70000TONS OF METAL - The World's Biggest Heavy Metal Cruise
 

SweeneyTodd

Smooth Operator
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 661
Kun tällainen ketju nyt on olemassa, niin laitetaanpa vähän erilainen konserttivinkki näiden rock-festareiden oheen.

30.11. nousee Tavastian lavalle Mikko Joensuu esittämään musiikkia upeilta Amen 1-3 albumeilta. Luvassa varmasti todella hieno ja tunnelmallinen esitys. Itse jo lipun tuonne hommasin. Omalla listalla kaikki kolme kuuluvat lähivuosien parhaisiin albumeihin ja odotan todella kovasti tätä keikkaa.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
3
Kun tällainen ketju nyt on olemassa, niin laitetaanpa vähän erilainen konserttivinkki näiden rock-festareiden oheen.

30.11. nousee Tavastian lavalle Mikko Joensuu esittämään musiikkia upeilta Amen 1-3 albumeilta. Luvassa varmasti todella hieno ja tunnelmallinen esitys. Itse jo lipun tuonne hommasin. Omalla listalla kaikki kolme kuuluvat lähivuosien parhaisiin albumeihin ja odotan todella kovasti tätä keikkaa.
Hienoa, että joku muukin tykkää muusta kuin kaupallisilla kanavilla tehosoitossa olevista artisteista. Itse Mikko Joensuun nähneenä ei voi antaa kuin iso suositus tälle illalle!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
~Tunnin päästä Metallican jenkkiturneen liput (presale) myyntiin...
Koskaan en ko. orkesteria heidän kotimaassaan ole nähnyt, niin nyt piti tehdä pikainen päätös ja koittaa ostaa liput Cincinnatiin 30.1.2019 :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
~Tunnin päästä Metallican jenkkiturneen liput (presale) myyntiin...
Koskaan en ko. orkesteria heidän kotimaassaan ole nähnyt, niin nyt piti tehdä pikainen päätös ja koittaa ostaa liput Cincinnatiin 30.1.2019 :)
Cincinnatiin tosiaan tie vie tammikuussa.

Tässähän tovi sitten tuli seuraavan Metallican euroturneen piletitkin myyntiin, ostiko IOlaiset mihinkään?
Itselle hamusin Pariisin (toukokuu), Hämeenlinnan (heinäkuu) ja Mannheimin (elokuu, kiertueen viimeinen) piletit taskuun :)

Maaliskuussa Helsingin Circukseen myös menossa Perturbatoria katsomaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
Hiljaista on tässä topicissa..
Heinäkuussa tosiaan Hämeenlinnaan Metallicaa ihmettelemään.

Tämän aamun pelasti sähköposti, jossa sanottiin näin;
Congrats!

You have won a reservation code allowing you to purchase up to two (2) non-floor tickets for the S&M² show on September 8th at the Chase Center in San Francisco.*

Your ticket price will range from $50 - $200 per ticket, depending on location, + service fees. You will choose your seat location at the time of purchase with no specific locations guaranteed.
Eli Friscoon sitten syyskuussa!
 
Liittynyt
23.01.2018
Viestejä
351
No nyt tuli sijoitettua vähän kaikkeen. Ostin nyt filharmonian konsertteihin läjän lippuja, Ellipsin (elli haloo) keikka tarvii nähä viikon päästä, kesäkuussa sunrise avenue, Tammerfestiin osallistuttava heinäkuussa kun siellä läjä mua kiinnostavia artisteja ja liput Maggie Reillyn keikkaan lokakuussa (kuuluu lapsuuteen ja ois kiva nähä toi livenä ennen kuin se döödaa). Rahaa tämmöseen palaa kyllä (2x liput jokaseen). Huhhuh.

Taustalla Kaijakoon, Neon2:sen ym. konsertit ns. nostalgianappulana. Lisäksi toi Walking with dinosaurs oli must ja lost in music festarit (ruusu, the holy, jne) tylsyyden puutteessa. Apulanta tuli katsottua ja talven aikana läjä muita joita en enää muista.

Menovinkkejä sinänsä en osaa antaa. Eniten odotan kyllä legendaarisen Maggie Reillyn settiä lokakuussa.
 
Viimeksi muokattu:

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
18 923
Ellipsin (elli haloo) keikka tarvii nähä viikon päästä
Ellips on tosiaan pakko nähdä livenä. Hillittömän kova levy ja kova soittajakaarti. Tuottaja Matti Mikkolan kädenjälki näkyy ja kuuluu selvästi ja parhaimmillaan meno on kuin Saimaan keikalla konsanaan.

Poppoo onkin huomenna Jyväskylässä ja liput lompakossa. Taitaa olla loppuunmyyty keikka, enkä ihmettele.
 
Liittynyt
07.02.2017
Viestejä
1 824
Tame Impala tulee jostain ihme syystä jopa Suomeen. Harmi että toi Flow on ihan törkeen kallis. ja Curekin ois siellä, mutta kahen päivän lippu 165€ :dead: ja yhen päivän 105€, joka on vähän liikaa kun muut artistit ei mua kiinnosta oikeestaan yhtään.

Suede olis Sidewayssä ja sinne on päivänlippu vain 79€. Voisi vielä menetellä. Taidan siltikin murjottaa mökillä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 669
Tänään olisi Watain stadissa, mutta en sitten jaksa mennä, tai ostanut lippua. Aiemmin suunnittelin että josko. Mutta varmaan Tuskan joku päivä(tosin ei ainakaan Su) seuraava mihin menee. Ja edelliset oli Behemoth, Udo, Night Flight Orchestra ja mitä tuossa loppu/alkuvuonna tuli käytyä. Niin Ossi/Judas olisi tietysti ollut mutta kun Ossi meni ja sairastui.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
450
9.12. Amon Amarth Helsingin jäähalli black box, Suomen lämppärit eivät vielä julkaistu mutta ainakin Hypocrisy ja Arch Enemy ovat mukana muilla keikoilla. Paska keikkapäivä toki maanantai, mutta liput on silti.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 004
En nyt parempaa ketjua löytäny enkä uutta viittiny tehdä, mutta pakko tulla harmittelemaan kun missasin Duran Duranin keikan Kaisapuistossa toissapäivältä. :(
Ei ole montaa bändiä mitä haluaisi kerran elämässään päästä kattomaan livenä, 80-luvun lapsena tuo olis ollu yks niistä.
Myönnettäköön etten ole bändin tuotantoa seurannu kauheasti 2000-luvulla mutta koska tosiaan kasvoin 80-luvulla niin DD tuli erittäin tutuksi silloin ja alkuaikojen tuotanto tuli tutuksi.
Vastahan nuo 40 vuotta sitten viimeksi olivat Suomessa, ehkä mä hyvällä tsägällä kerkiän vielä siihen seuraavaan kertaan.. :asif:

Onneksi voi kattoa Youtubesta.. :D

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
686
Jo heti seuraavana iltana performoi omintakeisella tyylillään Mäntän Black Metal -sotaveteraani Satanakkia ryskelmäorkestereineen Hervannan Varjobaarin parrasvalojen säihkeessä:
33 minuutin viinapiruilun jälkeen avautuu portti demoniulottuvuuteen liitonarkin lävähtäessä levälleen, mutta piinattujen sielujen kieppuessa ympärillä jatkaa Azazel soitantoaan sinnikkäästi "silmät selällään" (engl. eyes wide shut) vielä parisenkymmentä minuuttia.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 669
Niin kuin Eino, Pena sekä John. Tuo on sitä taiteilijaelämää. Ei "esitetä" Black metallia, vaan ollaan Black metallin ydin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
686
Enpä tiennytkään, että tällä viikolla Tampereella myös tämmöinen kitarafestivaali järjestetään ja että vieläpä maan etevin klassisen kitaran taitaja Otto Tolonen esiintyy sen nokkamiehenä:


 
Liittynyt
23.12.2016
Viestejä
623
Black Metallin ytimessä tai hyvin siellä lähellä aikoinaan 90-luvulla viihtyneenä ja viettäneenä aikaa tiedän kyllä kuviot.
Vähän kyllä Miikka säälittää eikä tuolla polulla ole muuta kuin se lopullinen polku jonka on valinnut, ellei sitten saa apua alkoholiongelmaansa.
En nyt sinänsä välitä mitä ihmiset tekevät mutta turhan paljon näkee nuoria ja vanhempia (entisiä nuoria) joilla monella orastava maksakirroosi odottelee mahakummun perusteella.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 669
Asiasta kolmanteen, Priestin keikka tsadissa mitä ilmeisimmin toteutuu joten sinne menen huomenna.

Sitten on Vantaan Rock in the city-kyhäelmään Pe lippu eli sinne sillon. Täytyy mennä kun kerran tyyliin 2km siitä missä asuu, on tuollaista happeningiä(en sentään ole koskaan käynyt samalla paikalla jo vuosia järjestetyssä iskelmä/pop-vastaavassa). Tuskaan sitten 2.7 kesemmällä.

Itse asiassa ihan black-keikoilla tullut vähemmän käytyä, toki sitten Tuskassa tms ollut bläckiäkin. Vähän miettinyt josko syksymmällä tms menisi sille Watainin ja jonkun toisen keikalle.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
23.12.2016
Viestejä
623
Viime lauantaina oli kyllä timanttisen kova keikka taas Iron Maidenilta. Ei voi mitään mutta kyllä se on edelleen järkyttävän kovassa iskussa. Itselleni kyllä ylivoimasesti se kovin bändi ikinä.
Seuraava keikka on sitten sunnuntaina, eli Iggy Pop Kulttuuritalolla.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 920
Ai jummi. Olin eilen Tampereella ja kattauksena Andy McCoy (josta missasin suurimman osan), Nestor, Uriah Heep, Accept ja Deep Purple. Ainakin nää neljä viimeisintä vetivät kyllä hienosti.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 669
Mietin pitkään olisinko mennyt huomenna Keravalle jossa jokseenkin juuri nuo. Mutta ei sitten jaksa, vaikka lomalla tässä ollutkin. Vantaan RITC:ssä kävin joten sinänsä olen kuitenkin festarikiertuetta maistellut. Ehkä seuraava keikan tynkä mihin, voisi olla On the Rocksissa Vader, Hate ja jotain muuta syyskuun alussa, tosin Su keikka niin pitäisi ottaa yksi lomapäivä sinnekin sitten. Plus en ole tsekannut viime aikoina onko vielä lippuja.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 669
Tänään katsomaan "ihan jotain muuta" kun eksentristä Diablo swing orchestraa On the rocksiin. Hyvä nähdä ensemble vihdoin kun kuitenkin pitkään, ainakin yli +10v, tullut kuunneltua/ihmeteltyä. Tosin sääli että alkupåän ooppera"sekoilu" jäänyt pois, eikä nykylaulajatar oikein pystyisikään, mutta.

 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
35
Olipas DSO:ssa kova meno noin niinkuin sunnuntaikeikaksi. Toivottavasti alkavat ramppaamaan lahden tällä puolella nyt vähän useammin kun saivat pään auki sen osalta.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 669
Juu ja hyvinhän tämä "ei ooppera" tytsykin veti ja on kyllä aika ihq. Plus rytmittely livenäkin aika tajuntaa nyrjäyttävää. Mutta Rocks kyllä perseestä jos täynnä, lähinnä tuuria jos on paikoissa josta näkee, varsinkin kun kaljaakin pitäisi hakea ja käydä kusellakin. Ne tolpat pitäisi saada helkkariin.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
35
Aika lailla muuten kasautunut näitä keikkoja tähän lokakuulle. Sunnuntaista lähtee vielä kunnon putki päälle kun siinä Heilung Jäähallissa, päivä väliä ja Perturbator Tavastialla, taas päivä väliä ja Oranssi Pazuzu + Kaukolampi myös Tavastialla. Aiemmin tässä kuussa nähtynä SUMAC, Sigur Rós ja toi yllä mainittu DSO.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 669
Näköjään On the rocksiin on tulossa 7.11 Mglakin. No worki kun ei näin yhtäkkiä pysty vapaapäivää silloiselle tiistaille ottaa kun tässä vasta muutenkin niitä pitänyt. Onneksi sentään vaikka Tuskassa kyllä bändi nähty, joskus olisi varmasti oma keikkansakin syytä käydä. Ehkä seuraavalla kerralla sitten.

Ja on kyllä loppuunmyytykin sekin...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 388
Ke aamuna ostolistalla Metallican Amsterdam, Göteborg ja Helsinki... vähä kallis tikki kun kaikki yhtäaikaa pitää ostella. Noh, elämä on.
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
2 013
Ke aamuna ostolistalla Metallican Amsterdam, Göteborg ja Helsinki... vähä kallis tikki kun kaikki yhtäaikaa pitää ostella. Noh, elämä on.
Näköjään halvimmat liput on 129 euroa. Sinänsä ei paha hinta, kun se sisältää kaksi keikkaa eri seteillä. Tietysti voisi olla hyvä, jos halutessa voisi ostaa lipun vain toiselle illalle ja maksaa vähemmän. Nyt näyttää siltä, ettei voi. Kiinnostavaa nähdä, millaiset setlistit noihin tulee.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 325
Sinänsä ei paha hinta, kun se sisältää kaksi keikkaa eri seteillä. Tietysti voisi olla hyvä, jos halutessa voisi ostaa lipun vain toiselle illalle ja maksaa vähemmän. Nyt näyttää siltä, ettei voi. Kiinnostavaa nähdä, millaiset setlistit noihin tulee.
" Kahden päivän liput tulevat Lippupisteessä myyntiin perjantaina 2. joulukuuta kello 9, yhden päivän liput puolestaan 20.1.2023. "
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 838
Viestejä
3 978 899
Jäsenet
67 962
Uusin jäsen
timpah

Hinta.fi

Ylös Bottom