TRIBES 3: Rivals

Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725Uusi Tribes julkaistaan ensivuonna! Playtest on käynnissä ja sain juuri Steamkoodin: TRIBES 3: Rivals

Kyseessä on lipunryöstönettiräiskintä jonka erikoisuus on vauhdikas ja hauska liikkuvuus. Jetpackin avulla voi lennellä ja hakea sopivaa alamäkeä jotta saisi vauhtia "hiihtoa" varten. Helpompaa miltä kuulostaa ja pelissä kävellään harvoin. Suurin osan aseista on "projectile" aseita joilla pitää ottaa ennakkoa ja se sopii pelin tyyliin hyvin.

Edellisen Tribesin erikoisuus oli myös ainutlaatuinen voicesysteemi jolla pystyi antamaan ääniviestejä painelemalla näppäimistön nappeja. Voicetsätti kirvoitti pelin ympärille reilut 10 vuotta sitten oman meemikulttuurinsa jota pelintekijät hyödynsivät paljon. Helpointen ymmärrättävä vitsi taitaa olla Dead Island (2011) hienon trailerin matkiminen Tribes Ascend - Llama island. Toivottavasti Ascendmainen hauskuus löytyy myös tästä pelistä.

vgs vgs vgs TRIBES 3: Rivals on Steam
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
991
Voi veljet, Starsiege: Tribes tuli ammoisina aikoina hyvinkin aktiivisesti pelattua, ja taisin johonkin turnauksiinkin osallistua. Joku epävirallinen EM-kisojen kolmostila taisi tulla plakkariin oman klaanin kanssa.

Pitääköhän tämä asennella... :hmm:
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725
Starsiege: Tribes
1998 ISDN ja modeemiajat... Oi voi, kun kehitys on kehittynyt. :D

3 peliä takana ja kylläpä oli hankala saada tuntumaa. Jopa kevyellä ukkelilla sopivan reitin löytäminen tuntui mahdottomalta ja jetpackistäkin loppui puhti paljon nopeampaa mitä Ascendissa. Sitten kun vihdoin pääsin 160km/h vauhtiin tuntui kartta avautuvan ja yhtäkkiä sopivia reittejä eli alamäkiä näytti olevan joka paikassa. Mukavasti tässä korostui kuinka kannattaa suunnitella asioita jonnekin 5 sekunnin päähän, ja esim. kovasta vauhdista ja hypystä ukkelia ei saa alas hetkessä, vaan pitkät hypyt lipulle jostain 300m päästä pitää suunnitella ja toteuttaa oikein. Toteutus eli lentely ja laskettelu ei ole vaikeaa kun on saanut tuntuman ukkelin käyttäytymiseen.

Ainoa pelimuoto on 5v5 CtF ja lippujen välimatka taisi olla 1km, joten jokaisessa pelissä olin 90% yksin tai 10% ajasta 1v1 vihun kanssa, kunnes molemmat jatkoimme matkaa toisen lipulle. Tuohon kun lisää musiikin puuttumisen niin peli tuntui erittäin alpha versiolta mitä se kyllä onkin. Saisivat nostaa pelaajamäärää vähintään 8v8, ehkä jopa 16v16.
 
Liittynyt
14.02.2017
Viestejä
1 327
Eikös tämä ole Hi-Rezin peli, tarkoituksella tekevät noita "ali-studioita" jotta moni ei osaisi yhdistää huonomaineiseen Hi-Rez studioon. Saas nähdä mitä uutta tämä tuo.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725
Eikös tämä ole Hi-Rezin peli, tarkoituksella tekevät noita "ali-studioita" jotta moni ei osaisi yhdistää huonomaineiseen Hi-Rez studioon. Saas nähdä mitä uutta tämä tuo.
Huono maine? Muistan että lisäsivät free-to-play Tribes Ascendiin aikoinaan maksullisen täysin OP pyssyn, jota onneksi pyysivät anteeksi ja nerffasivat tuntuvasti parin päivän päästä. Muuten tykkäsin kyllä firmasta ja hyvin vitsien takia heistä oli erittäin myönteinen kuva, mutta nyt kun menin heidän sivulleen niin siellä ei edes mainita Tribes Ascendia!?

Tämä playtest on muuten erittäin lähellä Tribes Ascendia.
 
Liittynyt
14.02.2017
Viestejä
1 327
Tällä "pelistudiolla" on myös toinenkin peli työn alla joka löytyy Steamista, Starsiege, ja mitä kommentteja lukee niin tuntuu tyypilliseltä Hi-Rez peliltä, eli eivät tiedä mitä tekevät ja todennäköisesti kuoppaavat koko pelin. Mutta saas nähdä, toki studion kotisivuilla lukee että 2020 irtaantuivat kokonaan Hi-Rezista mutta tiedä sitten totuutta.. Itse tuli Smite:ä pelailtua aikoinaan todella paljon ja oltu top 10 rankedissa jopa. Mutta tästä on jo aika monta vuotta.

 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725
Tämä eka playtest loppuu ihan näinä tunteina mutta toinen on viikon päästä.

Hey @everyone, a few important addtional notes about the next playtest:
  • We expect the next playtest to start next Thursday evening (Dec 7), and to end next Friday evening (Dec 8). All times in ET.
  • We'll be testing out matches with larger team sizes than 5 v. 5 (still TBD, based on this week's development progress)
  • We expect to send significantly more keys for this next playtest than in the last one, or we'll use Steam's playtest feature if it's available (waiting on their approval)
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 463
SHAZBOT!

Alkoi heti soimaan päässäSaataisiinkohan joskus myös joku yksinpeli, jossa olisi samantyylistä jetpack & laskettelumekaniikkaa, ja samalla nuo aseet jotka eivät ole hitscan vaan joutuu ottamaan ennakkoa?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 072
Onko tuossa nyt T:A tyyppinen fysiikka vaiko joku muu? Tribes 2 aikaanhan jo pieni yhteisö jakaantui koska kaikki eivät pitäneet fysiikoista ja tuli T2 base ja taisi olla base+. Itse pidin T:A ihan hyvänä vaikka siinäkin omat ongelmansa oli.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725
Onko tuossa nyt T:A tyyppinen fysiikka vaiko joku muu? Tribes 2 aikaanhan jo pieni yhteisö jakaantui koska kaikki eivät pitäneet fysiikoista ja tuli T2 base ja taisi olla base+. Itse pidin T:A ihan hyvänä vaikka siinäkin omat ongelmansa oli.
En oo pelannu ku Ascendia ja tämä oli kaikinpuolin erittäin lähellä sitä. Isoin ero tuntui olevan että jetpackistä loppui puhti nopeampaa ja kartoissa saattoi olla enemmän esteitä, kun niin usein tuli törmättyä johonkin.
Hyvin kelpasi, pelaisin ihan mielellään Ascendia jos ois servut pystössä ja porukkaa.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725

Hyvä juttu ja hieno highlights video viime viikon playtestistä. Tärkeimmät:
-Julkaisu vuonna 2024
-Ei free-to-play vaan kertamaksu 20€
-Kaikki aseet ja itemit auki heti
-Kosmetiikka (skinit, voice packit) tulee maksamaan
-Casual ja Ranked muodot

Huomenna taas uusi 24h playtest ja uusia avaimia pitäisi olla rutkasti jaossa.
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
1 837
Oho taisi olla ysärillä kun tribesia pelasi viimeksi. Pitää varmaan käydä katsomassa miten uusi painos putoaa vuosi(kymmente)n jälkeen.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725
We’re excited to invite you to another live playtest session of TRIBES 3: Rivals, beginning tomorrow evening on December 7, 2023 - December 8, 2023 (EST).

Important Information - We’re Updating How TRIBES 3 Runs Playtests:

Instead of using a key to access TRIBES 3, the game will be available tomorrow through Steam’s Playtest feature.
Even if you had access to the previous playtest, you will need to request for access through Steam

We’ll give you a 1 hour heads up through email, Discord, & Twitter before the TRIBES 3 Steam Playtest is available to access.

Here’s how to join the TRIBES 3 playtest once it opens, and stay updated on the game:

1. Head to the
TRIBES 3: Rivals Steam page(vasta huomena!)
2. Sign Up: Click on the ‘Request Access’ button to sign up for the TRIBES 3 playtest.
3. Follow Us on Steam: Once you’ve followed TRIBES 3, Steam will update you automatically whenever playtests, game updates, or patch notes are available.
4. Wishlist TRIBES 3: Rivals: Be the first to know when TRIBES 3 is available outside of the Alpha, and help support our community!

-----------------
Huominen playtesti toimiiki täysin Steamin kautta. Peli on vielä aika alkutekijöissään, mutta jos pitää vauhdikkaasta menosta tai Tribes Acendista niin sitte tämä toimii jo nyt. Isoin valituksen aihe viime viikolla oli pienet 5v5 matsit isolla kartalla, vaikka tuliki pari tuntia pelattua niin kyllä nuo kartat tarvii enemmän ukkoa kentälle.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725
Saatiin ylimäärinen testipäivä. Edellisessä viestissä ohjeet miten Steamin kautta pääsee mukaan.

EDIT: 5v5 on aika paskaa, kannattaa suorilta valita custom ja sieltä ainoa vaihtoehto 12v12.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
535
Mikäs juttu tämä on... Oikeasti Tribes palaa kehiin :thumbsup:
Eihän tuosta ole kuin 22 vuotta, kun pelailin viimeksi historian parasta peliä.

 
Liittynyt
27.08.2017
Viestejä
180
Itse pelailin muutaman kuukauden Tribes 1:stä 90-luvun lopulla ja Tribes Ascendia reilun vuoden kilpatiimeissä 2012-2013 aikana. Sitten lopetin. Tulihan TA:n kuoppaamisen jälkeen niitä Tribes-kloonejakin, kuten Midair, mutta niin pieni pelaajakunta, etten edes jaksanut yrittää kokeilla.

Mikään online-peli sitten TA:n jälkeen ei omalla kohdallani ole yltänyt samalle tasolle nautittavuudeltaan. Jokin Tribes-peleissä iskee, oli se sitten se z-akseli, nopeus, aseet tai itse CTF-pelimoodi... jotenkin se vaan toimii varsinkin kilpapelaamisessa, kun kaikilla on omat roolinsa.

Tämä Tribes 3 tuli kuin puun takaa ja kun sain pelin päälle, näin nopeastikin monia vanhoja tuttuja TA:n ajoilta. Ihan käsittämätön aikamatkustaja- ja nostalgiafiilis iski välittömästi. Ja näköjään Tribes-taidot ovat vähän sama kuin pyörälläajelu, kun niin nopeasti palautu asiat mieleen.

Tuntuuhan tämä jo etukäteen vähän siltä, että vaikea pelin on pärjätä nyky-ympäristössä, varsinkin, jos pelin kehittäjätiimi on jotenkin kytköksissä Hi-Reziin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
535
Kutsu tuli kokeilemaan, mutta kun klikkaa
Tribes3.jpg


Tuleekin ongelma asentaa.
Tribes3.1.jpg


Miten ratkaisen ongelman:mad:
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 725
Juu ei ole enää servut auki. Viime viikolla oli 1 päivä testi ja tällä viikolla 2 päivän testi. Jos helpottaa niin ei tämä ole vielä Tribes Ascendin tasolla, kun kaikenlaista pientä puuttuu. Perusjutut silti löytyy niin ihan hauska oli pitkästä aikaa hiihdellä.

Kannattaa vierailla Tribes 3 discordissa Join the Official TRIBES 3 Server Discord Server!

Jotenki tuntuu etten saa tässä oikein vauhtia päälle. Jetpackistä loppuu puhti nopeasti ja jos antaa vauhtia ampumalla taaksepäin ainakin lightillä pelatessa ottaa paljon damagea. Tribes Ascend tuntu paljon vapaammalta kun tässä jetpack on tehoton eikä vauhtia meinaa saada. Toki tuolla playtesteissäkin osa veti kunnolla, mutta tuntuu että liian täydellisesti pitäis olla reitit suunniteltuna.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
535
Pelit on käynnissä. Hieman on hakemista liikkumisessa, mutta kyllä se vanha tribes alkaa tulla mieleen. Hiihtää alamäessä ja sieltä vauhtia :)

Eka peli takana ja jopa muutama vanha kunnon airkill diskillä tuli. Vai oliko se midair.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
535
Suosittelen vaihtaa ihan alussa napit niin, että hiiren oikea Jetpack ja "SKI Space Bar". Tuolla yhdistelmällä alkaa sitä vauhtia tulemaan kehiin. Toki voi siinä muitakin nappia käyttää, mutta noi perus napit toimii ainakin itsellä hyvin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
535
Parit liputkin tuli capattua ja jokunen pelaaja siellä yritti pysyä perässä. Vanha kunnon diski jalkoihin ja karkuun tuntuu toimivan edelleen. Yksi mistä en tykkää on tuo automaattinen healing.
Voit tippua vaikka kuinka korkeelta maahan ja saat helat takas täyteen parissa sekunnissa olemalla paikalleen. Tribes peleihin ei kuulu saada hp, muuten kuin käymällä tukikohdassa lataamassa, tai varastamalla naapurilta, tai joku muu pelaaja lataa sinua packillä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
30.06.2017
Viestejä
337
Parit liputkin tuli capattua ja jokunen pelaaja siellä yritti pysyä perässä. Vanha kunnon diski jalkoihin ja karkuun tuntuu toimivan edelleen. Yksi mistä en tykkää on tuo automaattinen healing.
Voit tippua vaikka kuinka korkeelta maahan ja saat helat takas täyteen parissa sekunnissa olemalla paikalleen. Tribes peleihin ei kuulu saada hp, muuten kuin käymällä tukikohdassa lataamassa, tai varastamalla naapurilta, tai joku muu pelaaja lataa sinua packillä.
Toivottavasti tätä pikkuhiljaa päivitetään Tribes 2 suuntaan. Tuntuu jotenkin nurinkuriselta kun teininä pelasi todella monimutkaista ja sisältörikasta peliä jossa oli vauhtia enemmän kun kaikissa moderneissa peleissä yhteensä ja nyt aikuisena yli 20 vuotta myöhemmin korvaava versio ei pääse lähellekään samaan millään tasolla.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.08.2017
Viestejä
180
Tribes 3 on muuten taas auki eilisestä lähtien. Vielä tänään kerkeää pelata.

Itse en syystä tai toisesta jaksanut eilen mättää ihan samoja tunteja mitä aikaisemmissa pelitesteissä. Mätän nimellä Spesialisti, joten saa kokeilla tulla tappamaan ken uskaltaa :rofl:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
535
Serverit on auki tiedon mukaan viikon lopun. Pelit on käynnissä juuri nyt.

Kannattaa tulla kokeilemaan, koska ei siellä tarvitse olla kukkulan kuningas, vaan peli on todella helposti lähestyttävä. Mukaan härdelliin pääsee ihan helposti, eikä homma ole tuollaista refleksi jumppaa niin kuin joku CS tai vastaavat räiskinnät.
Tuolla pärjää hyvin, vaikkakin muissa ampuma hipoissa ei niinkään.
 

varakreivi de Valmont

cunning linguist
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 301
Oli mennyt täysin ohi mutta ei kun lataukseen vain. Pariin peliin pääsin sisään mutta välillä tuntuu lobby jumittavan ihan määrättömästi.
 

varakreivi de Valmont

cunning linguist
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 301
Taas auki. Yhden honor ballin ehdin pelata ennen kuin pelimuoto lukittui. Vaikutti ehkä vähän Rocket League -tyylisesti lähestyttävältä. CTF:hän alkaa nykypelaajille olemaan aivan vieras juttu, ja tä'hän genreen kaivattaisiin aika kipeästi uusia pelaajia.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
234 348
Viestejä
4 121 112
Jäsenet
69 908
Uusin jäsen
tsu14

Hinta.fi

Ylös Bottom