Titanic: Honor and glory (peli/tutkittavaympäristö)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Don Stupido, 30.03.2018.

 1. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  368
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016


  Tuli törmättyä tähän vähän aikaa sitten. Ilmeisesti tuosta olisi tarkoitus kehittää jonkinlainen pelikin, mutta ainakin itselleni kyllä riittäisi jo täysin mallinnettu laivakin jossa seikkailla joko VR-lasien kanssa tai sitten ilman. :drool:  Tuosta vielä Titanic elokuvan soundtrack tunnelman luojaksi taustalle. :)

  Tässä ilmeisesti pelin viralliset sivut, josta myös jotain demoja voi ladata:

  Home
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2018
 2. perato

  perato

  Viestejä:
  2 697
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Eiks tämmönen ollut joskus MoonTV:n aikaan ysärin lopulla?

  Jos tästä jotain mielenkiintosta peliä tulee, niin varmaan suurin ongelma on tuo väkimäärä aluksella, että peli on etes jotenkuten uskottava.


  Liittyen tähän peliin.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2018
  Don Stupido tykkää tästä.
 3. iNdo

  iNdo

  Viestejä:
  482
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kunhan soi Celine Dion. :)
   
 4. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  1 442
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei kai uppoa kun on sitten siellä sisällä?
   
 5. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  368
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Latasin tuolta pelin sivuilta ei-VR version demosta ja kävin seikkailemassa vähän Titanicilla. :psmoke: Ihan hyvältähän siellä laivan sisällä jo näytti, vaikka vain osa paikoista oli tässä vaiheessa auki ja esim. kannelle ei päässyt vielä ollenkaan. Myöskään ihmisiä ei tuossa demossa vielä ollut laivalla eikä sen ympäristössä. Vähemmän mielenkiintoinen osio sen sijaan oli demon alku, jossa pyörittiin ei niin hyvin mallinnetussa satamaympäristössä ja etsittiin pääsyä laivaan joidenkin laatikko- ja junavaunu sokkeloiden läpi. Suosittelisinkin kyllä melkein valitsemaan heti kohdan jossa aloitetaan suoraan laivasta, ettei ehdi kyllästyä jo koko demoon ennen kuin on edes päässyt sisään Titanicille.

  Tiedä sitten mitä oli ysärin lopulla, kun ei paljon MoonTV:t näkynyt, mutta tuskinpa nyt ainakaan ihan yhtä yksityiskohtaista laivaa oli sen ajan tekniikalla väännetty? Ja tosiaan varsinkin laivan upotessa tuo väkimäärä kannella tulee olemaan varmaan isoimpia haasteita, sillä muuten uskoisin että sitä pystytään aika hyvin rajaamaan kyllä per alue.  Jotenkin kyllä yhtä aikaa sekä lumoavan kaunis, että traaginen tuo uppoamissimulaatio, joskin vähän tiheämmin olisivat kyllä saaneet laittaa noita tekstityksiä laivan tapahtumista.

   
 6. perato

  perato

  Viestejä:
  2 697
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ei tietenkään, mutta jäänyt jotenki mieleen, että hyvin vastaava titanic kävely oli sillonki tarjolla. Kumma kyllä en löydä ku tuommosen seikkailupelin, ite ku muistin että se olis ollut semmonen tyhjä kävelysimu, jossa pysty vaan kävelee laivalla, eli ei varsinaisesti peli ollenkaan.
   
 7. Suolakala

  Suolakala

  Viestejä:
  489
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itsekin tuolla kävin käppäilemässä joku aika sitten. Mielenkiintoisinta oli että hytteihin oli merkattu kuka/ketkä siellä olivat matkustaneet.
   
 8. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  368
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Millähän se oli silloin toteutettu? Jollain alkuperäisellä Source-moottorilla? :D
   
 9. perato

  perato

  Viestejä:
  2 697
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Oiskohan ollut joku mystin tyyppinen, toki siihen tuo seikkailupeli kävis hyvin. Jännä ku on jäänyt jotenki nii voimakkaasti mieleen se, että MoonTVssä olis tätä näytety jonku Half-Lifen aikaan, mut sit ei kuitenkaa sieltä löydy oikeastaa mitää muuta ku tuo seikkailupeli jossa on kuitenki hahmoja.