Tietokonepöydän ostaminen

Liittynyt
21.10.2019
Viestejä
361
Moi,

Olen miettinyt uuden tietokonepöydän ostamista kun haluaisi omat kolme, tai ainakin kaksi näyttöä pöydän yläpuolelle näytönpidikkeeseen kiinni. Eli ilman näytönjalkaa.

Itsellä tällä hetkellä oheinen (hieman leveämpi, 150cm) ikeasta ostettu joka on tyyliltään hieno (en asentanut tuota oikealla olevaa kaappiosiota, eli samalta näyttää kummaltakin puolelta) mutta se on ontto sisältä käytännössä, eli ei ole tarpeeksi tukeva näytönpidikkeelle.

Mietin olisiko kenelläkään mitään oheisen näköistä jota voisitte suositella? Nyt alennuksien aikaan onkin melko hyvä hetki ostaa tällainen, mutta en oikein löydä mitään samanlaista. Ainoat käytännölliset pöydät jota tunnun löytävän ovat sähköpöytiä jolle en kuitenkaan näe tarvetta, eli hieman harmi olisi maksaa useampi satanen tai enemmän ominaisuudesta jota en käytä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 406
Mites tuo käytännössä onnistuisi?
Hankkii saman kokoisen mutta tukevamman kansilevyn, irroittaa vanhan pahvisen ja kiinnittää jalat uuteen. Yleensä noissa on aika helppo tuo kansilevyn kiinnitys, pari tappia ja/tai ruuvia.

Itselläni oli hyvä tietokonepöytä mutta kansilevy oli 15v aikana mennyt jo aika huonoon kuntoon. Keittiöremontissa tehtaalla käyneen kämmin takia minulla sattui olemaan yksi ylimääräinen keittiötaso, josta vaan sahasin päästä vähän pois ja se oli juuri sopiva vanhan kannen tilalle. Tuossa mallissa oli jalat muutamalla ruuvilla kiinni joten vaihto oli varsin simppeliä.

edit:
Kurkkasin tuon Malm-pöydän kasausohjetta ja tuohon on varsin simppeli vaihtaa tuo kansilevy. Uuteen vaan merkkaa ja poraa tapeille reiät vanhan levyn mallin mukaan ja pistää uuden kannen paikoilleen samalla tekniikalla kuin entinen oli. Saattaa vaatia pari uutta puutappia ja paria eri kokoa poranterää sekä poran mutta muuten hyvin simppeli operaatio.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.04.2022
Viestejä
101
Ainakin Bauhaussista saa sahauspalvelun, niin saa uuden kannen millilleen oikean kokoisen!
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 136
Viestejä
4 196 827
Jäsenet
70 854
Uusin jäsen
rata-mestari

Hinta.fi

Ylös Bottom