Thermaltake julkisti DistroCase 350P -kotelon koko takaseinän täyttävällä vedenjakajalla

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
13 150


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Muun muassa koteloistaan ja jäähdytystuotteistaan tuttu Thermaltake pyörittää parhaillaan verkossa 2020 Thermaltake Expo June -tapahtumaa, jossa se on julkaissut muun muassa joukon uusia koteloita. Mielenkiintoisin kolmikosta on ehdottomasti näyttävä DistroCase 350P -miditorni, jota esiteltiin ensimmäistä kertaa vuoden alussa CES-messuilla.

DistroCase 350P on suunniteltu käytettäväksi custom loop -nestejäähdytyksen kanssa ja sen rakenne on erittäin avoin. Käytännössä kotelo rakentuu jaloista, emolevykelkasta virtalähde- ja laajennuskorttipaikkoineen, takaseinästä sekä neljästä tapista, joiden päähän on asennettu karkaistu 5 mm:n lasipaneeli. Kotelon takaseinä on puolestaan kokonaisuudessaan yksi suuri distro plate eli vedenjakaja. Koteloon on integroitu myös D5-pumppu sekä 48 osoitettavaa RGB LED -valoa.Core P8 on puolestaan täystornikotelo, jossa etupaneeli, katto ja vasen kylki ovat 4 millimetrin karkaistua lasia. Kotelo on rakennettu siten, että sen voi rakentaa halutessaan joko umpinaisena tai avonaisena kokonaisuutena, sillä kotelon etu- ja kattopaneelit ovat irrotettavia. Kotelosta löytyy myös suora tuki näytönohjaimen asennukselle pystyyn sekä magneettiset pölyfiltterit tuuletinaukoille.AH T200 on yhtiön näkemys aiemmin julkaistun AH T600 -kotelon pienemmästä versiosta. Kotelon kulmikkaassa muotokielessä on haettu ilmeisesti inspiraatiota taisteluhelikoptereista tai kilpa-autoista. Kotelon rungon rakenne on avoin ja siinä on yhteensä peräti viisi karkaistua lasipaneelia: yksi kummassakin kyljessä sekä kolme etupaneelin yläosassa. Kotelo tukee mATX-kokoluokan emolevyjä ja yhtä 280 mm:n AIO-nestecooleria.Viimeinen uutuuskotelo tottelee nimeä The Tower 100 ja se on pienempi versio aiemmin julkaistusta jättikokoisesta Tower 900 -mallista. The Tower 100 on ulkomitoiltaan 260 x 460 x 260 mm ja sen sisään mahtuu mini-ITX-kokoinen emolevy. Kotelon kolmella sivulla on ikkuna ja sisään mahtuu mm. kaksi tallennusasemaa, maksimissaan 320 mm pitkä näytönohjain, 180 mm korkea prosessoricooleri sekä 120 mm jäähdytin kattoon.

Thermaltake ei ole vielä paljastanut koteloiden hinnoittelua tai niiden tarkkoja teknisiä yksityiskohtia mittoineen. DistroCase 350P ja Core P8 saapuvat yhtiön mukaan maailmanlaajuisesti markkinoille vielä tämän kuun aikana. AH T200 saapuu myyntiin puolestaan vuoden kolmannen neljänneksen aikana.

Lähde: Thermaltake DistroCase 350P, Core P8, AH T200

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
1 978
En itse ole ollenkaan vesijäähy ihminen, mutta tällainen koteloon integroitu systeemi on ihan ihan jees! Saadaan kunnolla pientä-alaa jäähdytykseen jolloin hieman vähemmän ääntä radiin. Tokihan pumppu edelleen pitää ääntä ja vuotoja voi silti esiintyä ja nesteet pitää vaihtaa aika ajoin... eli en edellenkään aio vesijäähdylle konetta pistää, mutta on tämä sellainen paremmalta vaikuttava vaihtoehto.
 
Liittynyt
22.05.2017
Viestejä
1 264
Tähänkö on nykypäivän kotelosuunnittelu mennyt. Ulkonäöstä viis koska onhan siinä RGB:tä ja lasia. :sick:

AH T200 vielä kirsikkana kakun päällä...
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
965
Tuo: "Koteloon on integroitu myös D5-pumppu" ei kuulosta oikein hyvältä. Voiko sen vaihtaa, vai aiheuttaako pumpun rikkoutuminen koko kotelon menemisen jätteeksi? Atx kotelohan on melko pitkäikäinen noin muuten.

T -.-
 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 021
Tuo: "Koteloon on integroitu myös D5-pumppu" ei kuulosta oikein hyvältä. Voiko sen vaihtaa, vai aiheuttaako pumpun rikkoutuminen koko kotelon menemisen jätteeksi? Atx kotelohan on melko pitkäikäinen noin muuten.

T -.-
Eiköhän sen voi vaihtaa, kun ihan yleismallinen pumpputyyppi kyseessä. On vaan esiasennettuna tuohon kotelon distroplateen.
 

VmH

Liittynyt
06.02.2020
Viestejä
125
Tuo AH T200 on kyllä toki aika vängän näkönen, mutta kyseenalaistan käytännöllisyyden kannalta nuo isot aukot kotelon rakenteessa ja esim. miksi muuten kuin koristemielessä edessä pitää 3x 4mm paksuista karkaistua lasipaneelia...

Distrocase 350p sen sijaan ottaisin minä päivänä tahansa, jos haluaisin tehdä cyberpunk 2077 teemaisen PC:n :)
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
92 633
Viestejä
1 896 925
Jäsenet
39 800
Uusin jäsen
Kalle Alamäki

Hinta.fi

Ylös Bottom