Thermalrightilta M.2 SSD:n jäähdytyssiili 8 mm:n lämpöputkella

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
696
Thermalright on julkaissut uuden M.2 2280 Pro -coolerin, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu käytettäväksi M.2-liitäntäisten SSD:iden kanssa. Coolerin erikoisuutena toimii siitä löytyvä 8 mm:n paksuinen kuparinen lämpöputki, jonka pitäisi tehostaa sen jäähdytyskykyä pelkkään alumiiniseen rivastoon verrattuna. Jäähdyttimellä on kokoa 22,7 x 75 x 11,7 mm ja painoa 45 grammaa.

M.2 SSD -coolerin saatavuudesta Suomessa ei ole tarkempaa tietoa, mutta Yhdysvalloista se löytyy jo myynnistä noin 15 dollarin hintaan.

Lähde: Thermalright
 
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
3 412
Äkkiseltään tulisi mieleen, että täyskuparinen siili ilman putkea olisi tehokkaampi eikä sen kalliimpi valmistaa, mutta eihän se tosiaan olisi lähellekään noin gamer-look... Ja toki jos alihankkija jolta nämä tilata on alumiinisiilifirma joka kertakaikkiaan ei tee kuparituotteita (koska se vaatii järeämpää kalustoa), niin tämä onkin merkittävästi halvempi
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
946
No huhhuh, on kyllä menty ulkonäkö edellä päin mäntyä ja kovaa. Ihan kauhean näkönen kikkare liekkikuvioineen, eikä tuossa oo jähdytyspinta-alaa juuri sen enempää kuin tasaisessa levyssä olisi. Ulkonäöstä tulee mieleen jotkut 2000-luvun alun Thermaltaken "gamer" -krääsät. Jostain syystä nuo molemmilta pitkiltä sivuilta löytyvät metallipalikat ruuveineen on vielä jätetty metallin värisiksi.

Rankasti oikealle kallellaan olevan kielioppihenkilön kommentti: kun kirjainlyhenteen perään laitetaan sijamuotoja, niin se määräytyy auki luetun lyhenteen mukaan. Muistaakseni vielä niin että jos kyse on ulkomaankielisestä lyhenteestä niin se menee sen lausumisen mukaan. Eli ei "SSD:iden" (äs äs deeiden) vaan SSD:ien "solid steit draivien". Tai sitten voi kiertää hankalan kielioppihässäkän ja kirjoittaa "SSD-asemien".
Jaah tuo olikin se, miten ennen tehtiin ja nykyään on tapana kirjoittaa kuten Diizzel on tuossa kirjoittanut. Kieli näköjään kehittyy ja muuttuu jatkuvasti x)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
135 383
Viestejä
2 624 632
Jäsenet
51 352
Uusin jäsen
Laksatiivitaavi

Hinta.fi

Ylös Bottom