The Sims (pelisarja)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Good, 09.02.2018.

 1. Good

  Good Premium-jäsen Team Apple

  Viestejä:
  1 248
  Rekisteröitynyt:
  23.03.2017
  Moi

  The Sims tuli pelattua jo silloin kun se ensimmäinen osa ilmestyi. Innostuin sitten uudestaan pelistä kun kolmas peli ilmestyi joskus 2009 tai 2010. Lisäosista en ole ikinä pahemmin tykkäillyt kun mielestäni siinä emopelissä on jo ihan tarpeeksi pelattavaa. Kerro omat sims muistosi tähän.
   
 2. perato

  perato

  Viestejä:
  2 650
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Sims on siitä jännä peli, että se on yks pelatuimmista peleistä tuntimääräisesti omilla tunnuksillani, mutta se johtuu ihan puhtaasti siitä, että avovaimo pelaa sitä, ja pääasiassa vain sitä(joskus Cities Skylinesia). Avovaimon pikkusiskolla on jopa yli 2000 tuntia Simsissä, enemmän ku itellä on missään pelissä, etes WoWissa aikanaan.


  Itellä Sims on aina ollut jonkinlainen arkkitehti+sisustussimu ja siinä mielessä kolmonen oli se pinaakkeli. Ykkönen nyt oli ihan hemmetin kömpelö, mutta ensimmäinen laatuaan joten tuli sitä jonkin verran pelattua. Kakkosessa oli vielä liikaa rajotteita, eikä tarjonnut nii hirveästi itelle, että olisin jaksanut sitä koskaa pelata, mutta kolmosessa alko jo tuntua, että tällä pystyy tekemään aika paljon erilaista jälkeä jos vaan näkee vaivaa. Nelonen sit taas kusi hommat siinä mielessä, että rajoitteet lyötiin takaisin päälle, ilmeisesti sen takia että voitiin lisäreissä myydä uusia(eri värisiä yms.) huonekaluja. Enää ei voinut valita värejä yms. itekseen ja peli muutenki meni ehkä vähän liikaa taas siihen elämäsimuilun suuntaan.

  En varsinaisesti niitä perheitä oo jaksanut pelata ykösen jälkeen. Kolmosessa joskus tein jonku Dr. Housen jonka tavoite oli saavuttaa kaikissa ammateissa huippu + skillit täyteen. Jaksohan sitä aikansa, mutta ei kuitenkaa kovin pitkään(ehkä 10h koko 50h peliajasta mitä ite pelannut kolmosta). Loput 40h meni rakennellessa kartanoita ja pikkumökkejä.
   
  Good tykkää tästä.
 3. Good

  Good Premium-jäsen Team Apple

  Viestejä:
  1 248
  Rekisteröitynyt:
  23.03.2017
  Olen muuten sitä Iltaelämä eli nightlife lisäosaa pelannut jonkin verran, mutta en pitänyt siitä niin paljoa
   
 4. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  699
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Vähän vois AP valoittaa enemmän, esim. miten 2 eroaa 3:sesta ja toisinpäin, kertoa peleistä aloituspostauksessa :)
   
 5. Good

  Good Premium-jäsen Team Apple

  Viestejä:
  1 248
  Rekisteröitynyt:
  23.03.2017
  Vaikea valoittaa kun en ole pelannut Sims 2, joku sitä pelannut voisi valoittaa enemmän :)
   
 6. perato

  perato

  Viestejä:
  2 650
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Hyvin tiivistettynä kerättynä omista, siskon, avovaimon ja sen siskon kokemuksista:

  Sims 2: hauskempi pelata, helpompi tehä omannäkösiä hahmoja
  Sims 3: paras rakentelu, sisustaminen
  Sims 4: kakkosesta päivitetty versio

  Pskinta on se, että jos ostaa pelinsä esim. Originista nii noita kolmosen lisäreitä ei enää alenneta juuri koskaan. Muutenki tässä pelisarjassa on CoD tyylinen hinnoittelu, eli aleprosentit on jotain 30% max. ja perushinnat edelleen korkeita. Toki kivijalkakaupoista voi löytyä halvalla ja avainkaupoista saa, mutta koska nää on hyvinki lokalisoituja pelejä, nii en sit tiedä lopputulosta jos niitä sekottelee.


  Muistaakseni aikanaan oli The Sims 3 ja kaikki lisärit steamissa hintaan 50-60 euroa ku Steamin alennukset oli parhaimmillaan. Olis pitänyt tarttua tarjoukseen sillon =P. Noh origin bundlesta sit sai ite kolmosen ja pari lisäriä siihen.