Testissä OnePlus 6T

Viestiketju alueella 'io-tech.fi artikkelit' , aloittaja Juha Uotila, 19.11.2018.

 1. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  [​IMG]


  io-techin uusimmassa testiartikkelissa tutustutaan OnePlussan tuoreeseen 6T-älypuhelimeen, joka tarjoaa uudistuksina mm. suuremman näytön ja akun sekä näytön alle sijoitetun sormenjälkitunnistimen. Lähtöhinnaltaan 549 euron hintainen laite vieraili io-techin ympärivuorokautisessa käyttötestissä runsaan parin viikon ajan ja laitteen ominaisuuksiin ehdittiin tutustumaan varsin kattavasti.

  Lue artikkeli: Testissä OnePlus 6T

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
   
 2. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 493
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Good job :tup:
   
  Juha Kokkonen ja Juha Uotila tykkäävät tästä.
 3. Yelda

  Yelda

  Viestejä:
  247
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Nyt on hyvä ja kattava artikkeli!
   
  Juha Uotila tykkää tästä.
 4. Jani

  Jani

  Viestejä:
  71
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Hyvä ja kattava revikka, kiitos.
   
  Juha Uotila ja Juha Kokkonen tykkäävät tästä.
 5. naatti

  naatti

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Perusvarmaa suorittamista, ja tarkkoja huomioita mm. kulmien pyöreyden muutoksesta. Hyvä Juha!

  Mutta nyt asiaan, joka mua on io-techin puhelinartikkeleissa (ei kaikissa) hiertänyt jo hyvän tovin, ja tämä artikkeli osui jälleen samaan kuoppaan. Tämä ei ole ainut artikkeli, jota asia koskee, mutta tämä on helppo ottaa esimerkiksi.

  Kun alan lukea artikkelia, niin en joka puhelimesta muista että oliko tässä nyt se 6.2", 6.3", 6.4" näyttö vai jotain siltä väliltä, eikä asioiden muistamista auta yhtään kiinalaisvalmistajien (Huawei, Oppo, OnePlus, Xiaomi) tapa ilmoittaa näytön läpimitta kahdella desimaalilla. Myöskään artikkeli ei tarjoa siihen vastausta vielä pitkään aikaan. Siitäkin huolimatta näytöstä kerrotaan seuraavaa:
  "näyttö on kasvanut läpimitaltaan 0,13-tuumalla"
  "Näytön kuvasuhde ... näytön resoluutio ... näyttölovi ..."
  "Näytön ja ulkomittojen suhde"
  "0,13 tuumaa kasvanut näytön koko"

  Ja lopulta, kahdeksannella 1440 pikselin pystyreson näytöllisellä:
  "OnePlus 6T:n näytön koko on kasvanut 6,41 tuumaan"

  Eikö tämän yhdellä luvulla paljon kertovan yksityiskohdan voisi kertoa jo artikkelin alussa? Kuitenkin kyseessä on hyvin oleellinen tieto, joka rajaa puhelinvalintaakin todella rajusti, sillä ihmisillä on yleensä vahva mielipide siitä minkä kokoinen puhelin saa tai ei saa olla.

  Toivottavasti sain muotoiltua asiani ymmärrettävästi kellonajasta huolimatta. Tarkoitus ei ole rantata, vaan antaa pitkään kypsytettyä palautetta asiasta joka on ärsyttänyt jo riittävän kauan.

  P.S. Pikkufixinä tähän artikkeliin vielä listojen otsikot, kuten Fyysiset mitat ja Tekniset ominaisuudet näkyy turhan tummina kun käytössä on tumma teema.
   
  Jalehma, superapina, Juha Kokkonen ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. EmDzei

  EmDzei

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  21.04.2018
  Kattava testi Juhalta. Kiitos!

  Pari kehittävää palautetta:

  - throtlaamisen testaus on tehty vain 15 minuutin kestolla. Asia huolestuttaa, koska Mikrobitin jutussa 30 minuutin jälkeen useat luurit pudottavat tehot 60 %:iin
  (https://www.mikrobitti.fi/uutiset/mb/985b1dd0-994b-411f-9da7-3741cf9038c9?ref=newsletter:fb7f&utm_source=Mikrobitti_uutiskirje&utm_medium=email&utm_campaign=Mikrobitti_uutiskirje)

  - nyt kun edessä on vain selfiekamera, niin miten puhelin tietää sammuttaa näytön puhuttaessa puhelua

  - langattomasta latauksesta en itse olisi antanut miinusta. Langaton lataus on hidas ja luuri kuumenee ihan sikana --> lyhentää akun ikää. OnePlussilta oikea valinta

  - USB-C liitäntään liitettävien kuulokkein puuttuminen

  - IP-luokituksesta en olisi myöskään antanut miinusta, koska sellainen siinä on muttei ole haluttu maksaa vain 30 euron lisämaksua sertifikointiyritykselle.


  Itseä häiritsee OnePlus 6T:n hankkimisessa etulasin alla oleva optinen sormenjälkilukija. 6:n takakuoren toteutus parempi. Jos etuosassa pitää olla lovi, niin en hyväksy sitä vain selfiekameran vuoksi. Mieluummin tällöin koko kamera pois. Naaman voi käydä katsomassa peilistä - näin provosoivasti sanottuna. ;-)
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 7. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuo on kyllä ainakin itselle miinus, kun on tottunut käyttämään puhelimia missä langaton lataus ja sen takia löytyy useammasta paikkaa langaton laturi. Se että tekniikka on "hidas" ei enää mielestäni nykyisin pidä siinä mielessäs paikkaansa, että QI tukee jopa 15W lataustehoa, teoriassa.

  Itse tosiaan ajoin tuon softan kertaalleen läpi, jolloin tuo kesto on 15min. Voin tänään kokeilla ajaa tuon testin vielä toiseen kertaan heti perään.

  Ei näitä oikeastaan ole OnePlus antanut aikaisemminkaan (kuulokkeita siis) ja adapteri tulee mukana joka on monelle varmasti tärkeämpi.
  Ymmärrän pointin, mutta virallinen luokitus on aina virallinen luokitus. Vaikka näyttääkin siltä että OP6/6T onkin aika suhteellisen tiiviisti tilkitty niin kyllä se kuluttajassa silti saattaa aiheuttaa pientä pelkoa heikommissa keleissä että voiko tätä luuria nyt käyttää. Nämä on yleensä jo tässäkin hintaluokassa laitettu miinukseksi jos tuo virallinen luokitus puuttuu, vaikka taitaa olla niin ettei mikään valmistaja korvaa kosteusvaurioita vaikka IP-luokitus löytyykin.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018
 8. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kiitoksia, ihan asiallinen palaute (kellonajasta huolimatta).

  Ehkä se näytön koko voitaisiin mainita siinä alkumetreillä ihan tuumakokona eikä esim vertailuna vanhempaan malliin kuten tässä.

  Nämä artikkelit tietysti aina vähän elää ettei aina tule ihan 1:1 edellistä vastaavaa :) mutta nuo perustiedot on varmaan ihan asiallista mainita tuossa alkupuolella jo.

  :tup:
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018
  naatti ja Juha Kokkonen tykkäävät tästä.
 9. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 561
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuosta 6t:stä kun puuttuu ilmoitus led kokonaan niin onko siinä mahdollisuutta laittaa niin ettei näyttö käynnisty öisin ilmoitusten tullessa? Ainakin Oneplus 6 puuttuu kyseinen ominaisuus. Käsittämätön ominaisuus puuttua. Muuten kyllä kaiken näköistä löytyy, mutta ilmoitusten / Do not disturb modin säädöt on harmillisen puutteelliset.
   
 10. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ajelin tuota Throttling testiä nyt 40min kestävällä testillä ja maksimissaan tippui tehot 83% lukemaan

  Ei tuo testi tietysti ihan vastaa normaalikäyttöä kun cpu on 100% rasituksessa mutta kuitenkin.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
  Ainakaan erillistä säätöä tuolle ei ole, mutta olettaisin että DND tilassa tuo ei yöllä näyttöä herättäisi.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018
 11. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse olen ainakin tuohon näyttökoon mainitsemiseen pyrkinyt viimeisimmissä artikkeleissani kiinnittämään huomiota, kun asiasta oli taannoin puhe.
  Tuota pelkästään prosessoriytimiä rasittavaa CPU Throttle -sovellusta on testailtu ennen sen käyttöönottoa sen verran, että tuo 15 minuutin rasitus riittää sen osalta varsin mainiosti tuomaan suorituskyvyn laskun esiin. Mikrobitti oli käyttänyt testeissään eri metodeja. Myös io-techin testeissä käytetään grafiikkasuoritinta rasittavaa GFXBench Battery-testiä, joka kestää useita kymmeniä minuutteja. Jos tuon testin aikana suorituskyky laskee merkittävästi, mainitsen siitä ainakin itse artikkelissa.
  En kyllä itse ole havainnut testatuissa puhelimissa langattomassa latauksessa mitään merkittävää kuumenemista. Ja kyseessähän olisi valinnainen lisäominaisuus, jota käyttäjän ei tarvitse käyttää jos ei halua. Komponentit toteuttamiseen maksaa ehkä euron, jos sitäkään.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018
  naatti tykkää tästä.
 12. IcyT

  IcyT

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Voisikohan tuo testilaitteen värinämoottori olla jopa ihan viallinen? Pääsin kokeileen 6T:n Thunder Purple -värillistä mallia ja olin yllättynyt kuinka hyvä värinä siinä oli. Tai ainakin verrattuna aikaisempiin omistamiini OnePlussiin 1 ja 3T, joissa värinämoottori oli aivan roskaa...
   
 13. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vaikea tuota ääntä on kuvailla, mutta samalta tuo kuulostaa kuin OP6:n kanssa. Kuuluu sellainen vähän vahva "kumina" aina kun esim kirjoittaa näppiksellä.
   
 14. IcyT

  IcyT

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Joo, no ehkäpä se värinämoottorin koettu "hyvyys" oli enemmänkin sitten sitä, että olen vaan tottunut elämään todella huonojen värinämoottorien kanssa viime vuodet... :D
   
 15. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  594
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Mielipide asioita, mutta omasta mielestä tuo oneplussan oma elepohjainen navigointi on hyvin toimiva. Kun sen aikoinaan otin käyttöön, ei muistaakseni edes silloin tullut virheitä käytössä. Ja nyt kun sitä on käyttänyt, tulee mahdollinen siirtyminen toisenlaiseen navigointiin hankalaksi.

  Tuo langaton lataus on kyllä merkittävä puute. Töissäkin tulee nostettua puhelin taskusta pöydälle. Mikäs sen kätevämpää olisi kuin laittaa se lataukseen pöydälle. Ei tarvitsisi kytkeä turhia johtoja. Latausnopeudellakaan ei isoa merkitystä olisi. Kuitenkin useamman tunnin puhelin pöydällä makaa.
   
 16. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näinhän ne on. Itse käyttäisin mieluusti tuota Oneplussan versiota kun saa koko ruutualan käyttöön. Omalla sormien hosumisella tuli vaan ärsyttäviä komplikaatioita tuon kanssa :D. Näppis saattoi poistua tai vahingossa se rekisteröi painalluksen ylöspäin puuhkäisyksi jne.

  Toivotaan että vähän parantavat päovotyksillä ettei olisi niin herkkä
   
 17. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itsellänikin oli muistaakseni vastaavia ongelmia juuri näppiksen kanssa.
   
 18. J-Man

  J-Man

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko pikselit edelleen pentile? Harmittavasti eivät ole resoluutiota parantaneet, mutta RGB:llä olisi varmaan hieman saaneet kuvan terävyyttä paremmaksi.
   
 19. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä on. Aika vähissä taitaa tällä hetkellä olla RGB AMOLED-paneelit markkinoilla.
   
  halcyon tykkää tästä.
 20. superapina

  superapina

  Viestejä:
  183
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jotain oikeaa lähdettä tälle?
  Vai onko niin että puhelimen vedenkesto pitää selvittää epämääräisiltä foorumeilta tai Youtubevideoiden perusteella. Onhan se selvä miinus että oikeaa IP-luokitusta ei löydy. OnePlussan kertomaa syytä ei kannata ihan pureksimatta niellä ;).

  Langaton lataus oli kova juttu jo 2012. Selvä miinus että sitä ei kuusi vuotta myöhemmin ole saanut puhelimeensa. Jotain faktaa voisi siitäkin esittää että langaton lataus kuluttaa akkua.

  Testiartikkeli oli hyvä :tup:.
   
  Juha Uotila tykkää tästä.
 21. scented

  scented

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Tossa ainakin 6:sta aukoo ja toteaa, että vesieristeitä löytyy. Liekö 6T:ssä isoja eroja noiden suhteeen?
   
 22. tietokonerikki

  tietokonerikki

  Viestejä:
  709
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Kiitos laadukkaasta artikkelista.
  Tuosta "kertakäyttöakusta" en enää viitsi mitään mainta :), mutta varsinkin kun kamera talennentaa 120Mbit/s.
  Erillisen muistikorttipaikan puutte (6:ssa se vielä oli) olisi pitänyt lopun miinuksiin lisätä. Erilliset muistikortit ovat varsinkin matkoilla todella hyödyllisiä.

  Vastaavasto toi 120Mbit/s-tallenusnopeuden olis voinut vaikka plussaksi lisätä?
  Mitenkä tuon videon vakaaja kävellessä toimi?
   
 23. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  OnePlus 6:ssa ei ollut muistikorttia, kuten ei ole misään muussakaan OnePlusin puhelimessa.
   
 24. tietokonerikki

  tietokonerikki

  Viestejä:
  709
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Olet oikeassa katsoin vain kuvaa ja sekoitin sen sim-korttipaikan kanssa :-( pahoitteluni.
  OnePlus 6 artikkelin yhteydessä toi muistikorttipaikan puute on miinuksissa, kuten oikein onkin.
   
 25. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei taida kovin monesta puhelimesta tässä hintaluokassa vielä langatonta latausta löytyä, joten sen puolesta en itse ainakaan sen puuttumista vielä suoranaiseksi miinukseksi laskisi, vaikka se olisi toki mukava laitteessa nähdä.
   
 26. spede

  spede Köyhä

  Viestejä:
  2 084
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  30€ lisämaksu sertifioinnista per myyty laite? Ois kiva kyllä saada jotain lähdettä, kuulostaa aivan uskomattomalta summalta joka ei voi pitää paikkaansa. Sertifiointi olisi tuolla hinnalla puhelimen toiseksi kallein komponentti näyttöpaneelin jälkeen.

  Se 30 dollaria varmaan sisältää ns. kaiken mitä siihen sertifiointiin tarvitaan. Ei se pelkkä paperi maksa 30 dollaria, vaan siihen tulee tietysti testit yms
   
 27. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuo on ihan suoraan OP:n perustajan suusta jossain CNET:n haastattelussa todettu

  "Mr. Lau stated that apart from few users, most users don’t use their phone in contexts like swimming. Asking other consumers to pay $30 more as an example for the sake of an IP rating to accommodate the few is unreasonable, according to him."

  OnePlus CEO: 6T's in-screen fingerprint sensor wins over missing headphone jack
   
  spede tykkää tästä.
 28. realistic

  realistic

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eiköhän tuo 30€ tule siitä, että sertifikaatin lisäksi kuluja olisi tullut tiivisteiden/liimausten lisäyksestä ja eritoten kasausprosessin monimotkaistumisesta. Eli puhelin ei tuollaisenaan ole IP-luokan tasolla.

  Markkinoinnin näkökulmasta on järkevää sitten antaa kansan ymmärtää, että ’its pretty watertight’ sen kummemmin asiaa tarkentelematta, jolloin osa pitää tuota vesitiiviinä ja ei ajattele asiaa sen kummemmin.
   
 29. Kurjenmutka

  Kurjenmutka

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2018
  Nämä arvostelut ovat kyllä loistavia ja rehellisiä, kiitos siitä!

  Onkohan seuraavaan malliin luvassa ilmoitusledi ja 3,5mm liitin? Päätin jo, että en osta puhelinta ilman noita ja siksi olenkin kallistumassa Nokia 7 plussaan. Harmittaisi luopua One Plussasta.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 30. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Paha lähteä tässä vaiheessa arvioimaan. Aika paljon noista on valitetltu, mutta onko sitten tarpeeksi OP:n mielestä ja pystyvätkö jotenkin toteuttamaan ledin jäänee nähtäväksi.

  Kovin paljoa en ainakaan henkilökohtaisesti henkeä pidättele että 3,5mm liitäntä saataisiin OP7:ssa takaisin.
   
  Juha Kokkonen, Kurjenmutka ja runboy93 tykkäävät tästä.
 31. Kurjenmutka

  Kurjenmutka

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2018
  Huawei A2 litessäkin on lovesta huolimatta toimiva ilmoitus ledi näytön alareunassa, niin miksei myös OP:ssakin :D
   
 32. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 493
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tuollaista puhelinta ei ole olemassakaan. Ettei nyt kuitenkin ole kyse Xiaomi Mi A2 Lite mallista.
   
 33. Kurjenmutka

  Kurjenmutka

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2018
  Äh niimpä tietenkin.
   
 34. squi

  squi

  Viestejä:
  4
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Tämän lisäksi myös huollot monimutkaistuu, jos halutaan taata, että esimerkiksi näytön vaihtamisen jälkeenkin laite on vielä vedenpitävä.

  Joka tapauksessa niin kauan kun valmistaja ei nimenomaisesti mainitse, että laite kestää vettä tietyn luokituksen mukaan, niin vihjailut vedenkestävyydestä on yhtä tyhjän kanssa. Jos asia on ominaisuuslistalla mainittu ja sitten puhelin määritysten mukaisessa käytössä kastuukin, asia on valmistajan vastuulla. Jos taas ei ole mainittu ja laite kastuu, niin vahinko on käyttäjän oma.
   
 35. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei se nyt kyllä ihan noinkaan ole. Jos laitteessa on tehty rakenteellisia vesisuojaustoimenpiteitä (kuten ainakin OnePlus 6:ssa on tehty), käyttäjä hyötyy siitä käytännössä puhelimen paremman kosteudenkestävyyden muodossa, oli virallista IP-suojausta tai ei. Toki laitetta ei kannata mennä upottamaan veteen, mutta se nyt ei ole IP-suojauksen ainoa etu.
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2018
 36. Kurjenmutka

  Kurjenmutka

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2018
  Miten estät/mahdollistat tämän, koska veden ja veden molekyylimassa on identtinen? :confused:
   
 37. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Koska typo :darra:
   
 38. Kimi625

  Kimi625 Vähintäänkin eeppinen näpertelijä.

  Viestejä:
  415
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Vieläkö tätä vaivaa se näytön "woblaaminen" eli siis kuva näyttää kelluvan/leijuvan ja liikkuu varsinkin tekstiä lukiessa inhottavasti. OP5 oli näyttöpaneeli asennettu ylösalaisin, entäs tämä?

  Muutenkin nämä "flagship killer" tyyliset puhelimet on nähty ennenkin ja ajan kanssa joutuvat sinne samaan hintaluokkaan muiden kanssa.
   
 39. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei tässä, eikä OP6:ssa ollut tuota ongelmaa.

  Tottakai hinnat nousee kun myös komponenttihinnat nousee ja firma kasvaa. Pointti onkin siinä että ne hinnat nousee niillä muillakin ja edelleen OP pystyy tarjoamaan samaa rautaa melkein "puolet" halvemmalla kuin nämä isot firmat.
   
  Kimi625, FlyingAntero ja JeppeXD tykkäävät tästä.
 40. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 970
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Onko muilla tuossa ongelmaa että puhelin kohtaan jossa pikavalinnat niin tulee nimet automaattisesti vaikka sen tyhjentäisikin.
  Aina jotain random nimiä pikavalinnassa joihin olen ehkä kerran soittanut, kun tyhjentää niin aina automaattisesti täyttyy taas.

  Ja toinen ärsyttävä on onscreen ilmoitus näytöllä kun käynnistät pelin
  (Peli tila käytössä) ei saa edes kytkettyä pois mitenkään, aina menee päälle ja ominaisuus on pakollinen.

  Tällänen pakko pulla tuputus kyllä pistää ärsyttämään.

  android 9 ja oxygen 9.0.2
   
 41. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Uusin versiohan on 9.0.7 :think: Aloittaisin päivittämällä siihen.
  Pikavalinta-kohdassa on ainakin itsellä osoitekirjaan tähdellä merkityt henkilöt, kuten pitääkin. En sitten tiedä miten toimii, jos yhteystietoja ei ole merkitty tähdellä.

  Itsellä ainakin tuon pelitilan saa kytkettyä asetuksista päälle sovelluskohtaisesti, jolloin jos peli ei ole yhdistettynä kyseiseen toimintoon, ei myöskään pelin startissa näy mitään ilmoituksia.
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2018
 42. Kizmo

  Kizmo

  Viestejä:
  1 271
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tää on joku Android 9 ominaisuus, nokia 7plus alkoi tehdä samaa kun päivitti ysiin.
   
  Lepakomäyrä tykkää tästä.
 43. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 970
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Selvä homma, täytyy odotella jos päivitykset korjailee.
   
 44. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Päivitin artikkeliin kuvagalleriat Thunder Purple- ja McLaren Edition -erikoismalleista:

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Juha Uotila tykkää tästä.