Testissä Motorola Moto g50

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 205


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Qualcommin edullisin 5G-järjestelmäpiiri, Snapdragon 480 5G, on ehtinyt jo kertaalleen käymään io-techin testilaboratoriossa Nokia X20:n mukana. Kyseisessä laitteessa piiri ei suoranaisesti vakuuttanut, sillä 400 euron hintaluokkaan se oli selvästi alitehoinen useiden kilpailijoiden käyttämiin Snapdragon 700-sarjalaisiin verrattuna. Nyt io-techin testipenkkiin pääsi Motorolan Moto g50, joka tarjoaa saman piirin selvästi edullisempaan 199 euron suositushintaan.

Motorola tarjoaa Moto g50:ssä Snapdragon 480 5G:n pariksi 4 Gt RAM-muistia, 64 Gt tallennustilaa, 5000 mAh:n akun ja kolmoiskamerajärjestelmän, jossa on kuitenkin vain kaksi kuvauskelpoista kameraa – 48 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin makrokamera. Näiden tukena kolmantena kamerana on bokeh-efektin luontiin käytettävä syvyystietokamera.

Artikkelissa tutustumme Motorola Moto g50:een täysimittaista testirutiinia lyhyemmässä muodossa noin viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta.

Lue artikkeli: Testissä Motorola Moto g50

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
01.10.2017
Viestejä
569
Kuten testissä sanotaan, on virkeä tuulahdus. Hintaluokka on edullinen, saa kyllä pariksi vuodeksi käypää käyttökamaa, sitten päivitysten loppuminen tekee siitä varapuhelimen. Tavallaan sääli, että Motorola rakentaa puhelimen vuosikymmenen kestäviksi, mutta ohjelmisto vanhenee parissa vuodessa ja jälleenmyyntiarvo romahtaa. Monilla merkeillä on jo kolmen suuren päivityksen politiikka.

Moto Z-sarjalaisia useampia käyttäneenä ja tälläkin hetkellä käyttävänä Motorolan käyttöjärjelmä on todella sujuva ja RAM-muisti 4Gt riittää käytännössä hyvin, muissa merkeissä bloatwaren takia tarvitaan 6-8 Gt samaan sujuvuuteen.

Tavallaan hyvä, että nyt miinus-listan ekakohta pitäisi olla SVT:n mukaan korjaantumassa eli EU:ssa myytäville puhelimille tulisi 5v päivitysvelvoite lakina. Harmi vain, etten ainakaan itse panostaisi kovin kalliiseen puhelimeen yhdellä isolla päivityslupauksella. Motorolankin pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä Asuksen tapainen ryhtiliike ja päivittää 2-4-vuoden takaisia malleja, sillä voisi saada vanhat asiakkaat takaisin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
238 961
Viestejä
4 187 711
Jäsenet
70 676
Uusin jäsen
Tapza82

Hinta.fi

Ylös Bottom