Testissä Huawei Watch GT Runner

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 202


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Huawei lanseerasi Watch GT Runnerin Suomen markkinoilla alkuviikosta ja io-techin älykellotestipenkkiinkin tuo erityisesti juoksijoille suunnattu kello ehti saapumaan jo hieman aiemmin. Runner jakaa monin osin yhteisen perimän aiemmin testatun Watch GT 3 -malliston kanssa ja myös sen suositushinta on GT 3 -malleista tuttu 279 euroa.

Watch GT Runneriin on kuitenkin tuotu mukaan erityisesti juoksijoille suunnattuja lisäominaisuuksia ja kehittyneemmät GPS-antennit. Urheilupainotuksen myötä myös kellon rakenne on vaihdettu ruostumattomasta teräksestä kevyempään muoviin.

Testiartikkelissa tutustumme Huawei Watch GT Runner -älykelloon vajaan kuukauden ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta.

Lue artikkeli: Testissä Huawei Watch GT Runner

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 202
Toimiiko toi stravan kanssa yhteen?
Ei vaikuttaisi toimivan. Nämä niin sanotut kevyälykellot käyttävät käytännössä aina vain omia treeniohjelmiaan ja sitten niiden tuloksia voi kuitenkin synkata mahdollisesti muihin sovelluksiin. Huawei Health näyttää antavan nykyisellään synkkausvaihtoehdoiksi vain adidas Running -sovelluksen sekä Komootin. Stravaan ei siis myöskään pysty automaattisesti treenitietojaan synkronoimaan.
 
Liittynyt
26.02.2019
Viestejä
10
Itse Huawein GT2 Pro kellon ostaneena ja sittemmin Garminin Venu 2 Plussaan siirtyneenä toivoisin näissä arvosteluissa testattavan myös sykemittauksen tarkkuutta esim. sykevyötä vasten. GT2:sen sykemittaus oli paikoitellen todella epätarkka ja vastaavaa ongelmaa ei ole Garminin kanssa ollut.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 509
Viestejä
4 164 673
Jäsenet
70 418
Uusin jäsen
NKoo

Hinta.fi

Ylös Bottom