Testissä Huawei Watch 3 Pro

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 971


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Huawei esitteli Watch 3 -mallistonsa kesäkuun alussa. Samalla valmistaja esitteli myös uuden älykellomallistonsa käyttöjärjestelmän, sillä jo pari vuotta vanhalle Android Wearia käyttäneelle Watch 2:lle seuraajana toimivan malliston sisällä pyörii kiinalaisvalmistajan oma HarmonyOS -käyttöjärjestelmä.

Watch 3 -mallisto koostuu kahdesta kellosta - pienempi kolmen päivän akunkeston tarjoava Watch 3 ja pykälän kalliimpi ja suurempi jopa viiden päivän akunkestoon yltävä Watch 3 Pro, joista jälkimmäinen on nyt päätynyt io-techin testiin. Watch 3 Pron suositushinta on 449 euroa ja siihen hintaan se tarjoaa titaanisen kuoren, safiirilasisen näytön, keraamisen pohjan sekä nahkaisen hihnan.

Testiartikkelissa tutustumme Huawei Watch 3 Pron fyysisiin ominaisuuksiin, ohjelmistoon, akunkestoon ja käytettävyyteen reilun kuukauden ympärivuorokautisen käyttöjakson pohjalta.

Lue artikkeli: Testissä Huawei Watch 3 Pro

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.04.2017
Viestejä
1 247
Onpas ärsyttävää nähdä että vieläkin säätävät tuon Appgalleryn kanssa. Normikäyttäjälle tuo on ikävää lisätyötä, mutta sille melko isollekin porukalle, jolle firma tarjoaa puhelimen niin tuo käytännössä estää kokonaan näiden kellojen käytön. Syynä tietoturvakovennukset, jotka usein aiheestakin blokkaavat kaikki kolmansien osapuolien sovelluskaupat ja muut ulkopuoliset apk-lähteet.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
193 349
Viestejä
3 493 828
Jäsenet
62 327
Uusin jäsen
timgju

Hinta.fi

Ylös Bottom