Testissä Honor Magic 4 Lite

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 119


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Honor julkisti Magic 4 -lippulaivamallistonsa helmikuussa, mutta kyseisten laitteiden saapumista kotimaamme markkinoille odotellaan edelleen. Sittemmin yritys on kuitenkin julkaissut myös 300 euron hintaan myyntiin saapuneen Honor Magic 4 Liten, joka on nyt päätynyt myös io-techin testiin.

Magic 4 Lite tarjoaa lippulaivamalleista vaikutteita ottaneen muotoilun selvästi edullisempaan pakettiin ja ymmärrettävästi edullisemmalla raudalla. Puhelimen pääominaisuuksiin kuuluvat 6,81-tuumainen LCD-näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri 6 Gt RAM-muistilla ja 128 Gt tallennustilalla, 4800 mAh:n akku 66 watin pikalatauksella sekä 48 megapikselin pääkamera yhdessä 2 megapikselin makrokameran kanssa.

Tässä artikkelissa otamme selvää Honor Magic 4 Liten ominaisuuksista ja käyttökokemuksesta vajaan viikon ympärivuorokautisen testijakson pohjalta.

Lue artikkeli: Testissä Honor Magic 4 Lite

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 750
Honorin sivuja lukiessa tuli vastaan "HONOR RAM TurboLaajennettu RAM" -termi. Siinä on taas markkinointiosasto pistänyt parastaan virtuaalisesta RAM-muistista. Lisäksi puhelimessa on kuulemma Anti-Aging Engine, joka "parantaa suorituskykyä ja tarjoaa sujuvamman ja luotettavamman käyttökokemuksen jopa 36 kuukauden ajan" :confused:. Mietin vaan, että mitähän 36kk:n päästä tapahtuu kyseiselle moottorille? Vai oliko tässä epäsuora viittaus puhelimen päivitystukeen, ettei puhelinta kannata sen pidempään käyttääkään :hmm:?

Markkinointisloganeita lukiessa ei voinut olla hymähtelemättä varsinkaan kameran kohdalla, kun isoin juttu vaikuttaa olevan design. Onneksi näitä testataan, niin saa todellisesta jutun juonesta kiinni :tup:.
 
Liittynyt
18.03.2022
Viestejä
18
"In November 2020, Huawei sold Honor to a majority Shenzhen state-owned company, Shenzhen Zhixin New Information Technology." Eiköhän tässä ole kaikki mitä puhelimesta tarvitsee tietää. Lähde: Wired
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 750
"In November 2020, Huawei sold Honor to a majority Shenzhen state-owned company, Shenzhen Zhixin New Information Technology." Eiköhän tässä ole kaikki mitä puhelimesta tarvitsee tietää. Lähde: Wired
Alunperin Honor oli Huawein alabrändi mutta Yhdysvaltojen kauppapakotteiden vuoksi Huawei päätyi myymään Honorin. Kaupan mukana toiminnot ja työntekijät siirtyivät uusille omistajille mutta Huawein kädenjälki näkyy edelleen laitteissa. Varsinkin ensimmäiset mallit oli tehty Huawein laitteiden pohjalta.
Entinen omistaja on kuitenkin Honor 50:ssä yhä nähtävissä, sillä ulkonäöllisesti ja raudaltaankin pääkameraa ja toimivia 5G-yhteyksiä lukuun ottamatta Honor 50 muistuttaa hyvin vahvasti Huawein nova 9:ää, jonka kiinalaisjätti julkisti Suomessa vain pari päivää ennen Honorin virallista Suomen julkistusta. Puhelinten yhtäläisyyden selittää kuitenkin se, ettei uutuuspuhelinta ole Honorinkaan mukaan ehditty suunnittelemaan puhtaalta pöydältä, vaan se pohjautuu Huawein alaisuudessa aloitettuun projektiin.
Nämä viimeisimmät Honorin mallit alkavat varmaan olemaan ns. puhtaalta pöydältä suunniteltuja malleja.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
199 430
Viestejä
3 581 162
Jäsenet
63 386
Uusin jäsen
Ydda

Hinta.fi

Ylös Bottom