Testissä Corsair Voyager a1600 -pelikannettava

mehari

Mehumies
Ylläpidon jäsen
S Y N T H W A V E
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
370


mehari kirjoitti uutisen/artikkelin:
Saimme Corsairilta testiin heidän ensimmäisen pelikannettavansa eli Voyager a1600:n. 3700 euron hintainen testiin saapunut konfigraatio oli varustettu AMD:n Rembrandt-koodinimellisellä mobiiliprosessorilla eli 8-ytimisellä Ryzen 9 6900HS:llä ja Ryzen RX 6800M -mobiilinäytönohjaimella. Näyttö on 16-tuumainen ja tukee 240 hertsin virkistystaajuutta ja 2560x1600-resoluutiota. DDR5-muistia on 32 gigatavua DDR5-4800 nopeudella ja tallennustilaa 2 teratavua. Kannettavasta löytyy Corsairin omina ominaisuuksina Stream Deck -ohjelmistoa tukeva makronäppäinrivistö ja integroitu Slipstream-ominaisuus, joka mahdollistaa kolmen Corsarin langattoman oheislaitteen yhdistämisen ilman erillisiä USB-liittimiä syöviä lähetinvastaanottimia.

Tutustumme tässä artikkelissa pelikannettavan ominaisuuksiin, ajamme suorituskyky- ja akkutestit sekä suoritamme lämpötila- ja melumittaukset.

Lue artikkeli: Testissä Corsair Voyager a1600 -pelikannettava

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

VmH

Liittynyt
06.02.2020
Viestejä
905
Eli edelleenkään ei ole järkeä ostaa high-end peliläppäriä tuon järjettömän äänentuoton takia. Ja toki järjettömän hinnankin.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
10 642
Eli edelleenkään ei ole järkeä ostaa high-end peliläppäriä tuon järjettömän äänentuoton takia. Ja toki järjettömän hinnankin.
Ei edelleenkään ole järkeä postailla typeriä ja huonostiperusteltuja mielipiteitään muka absoluuttisina faktoina.

Ostin reilu vuosi sitten high-end-peliläppärin.

Silloin sen koko läppärin (jossa mm näyttiksenä Geforce 3070M) sai suurin piirtein samalla hinnalla kuin pelkän high-end-näyttiksen pöytäkoneeseen olisi saanut, että se niistä high-end-peliläppärien järjettömistä hinnoista.

Ja sillon elämäni oli sitä, että vietin aikaa sekä mökillä(josta tein etätöitä) että asunnossani, ja suunnittelin (hidasta) muuttoa paikkakunnalta toiseen, eli tiesin että elämässäni tule pian olemaan reissaamista kolmen eri paikan välillä.
Kuitenkin halusin pitää pelikoneen aina mukana.

Olisi ollut melkoista hommaa raahata jotain pöytäkonetta jatkuvasti edestakaisin mukana kolmen paikan välillä.

Ja nyt tänä kesänä sitten mm. tuli mm. käytyä mökillä junalla+polkupyörällä. Peliläppäri kulki repussa mukana, pöytäkone ei olisi kulkenut ollenkaan mukana tuolla kulkuvälineyhdistelmällä.

Ja joo, kyllähän tuon koneen tuulettimen äänen pelatessa kuulee. Mutta so what. Ei siitä äänestä mitään oikeaa haittaa ole.Siitä, että joku asia ei omaan elämäntilanteeseen ole järkevää, ei kannata yleistää, että se ei olisi kenellekään muulle järkevää.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.08.2021
Viestejä
142
No niin sieltähän löytyy jo kunnolla löylyä :) siitä näppärä peli läppäri ja kaikkihan ne ääntää.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 818
Viestejä
3 972 920
Jäsenet
68 000
Uusin jäsen
kaarimar

Hinta.fi

Ylös Bottom