• io-techin IT-alan työpaikkailmoitukset
  • Tavoita yli 200 000 tekniikasta kiinnostunutta suomalaista kuukaudessa
  • Ilmoittajalle oma käyttäjätunnus yrityksen logolla
  • Mahdollisuus kommunikoida käyttäjien kanssa ja vastata kysymyksiin viestiketjussa tai yksityisviestillä
  • Hinta: 300€ + ALV / ilmoitus (kysy tarjous useammasta ilmoituksesta)
  • Ota yhteyttä: tyo@io-tech.fi
  • Lue lisää

Testausautomaatioasiantuntija, Jyväskylä (Haku päättyy 17.12.2017)

Cinia

Työpaikkailmoittaja
Liittynyt
27.11.2017
Viestejä
3
Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Cinian keskeinen vahvuus tietojärjestelmien kehittämisessä on tinkimätön toimintatapa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan toimivuuden ja tietoturvan kaikissa tilanteissa. Asiantuntijamme vastaavat asiakkaidemme järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta, katkottomasta toimivuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Teollisen internetin ratkaisumme jalostavat tulevaisuuteen katsovien organisaatioiden tuotteet ja palvelut turvallisesti digitaaliseen aikaan. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristömme ja kyberturvallinen ICT-infrastuktuurimme vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Cinian Lioncloud varmistaa, että kaikki tiedot ja sovellukset ovat aina saatavilla Suomessa sijaitsevissa korkean turvaluokituksen datakeskuksissa.


Tehtävän kuvaus

Olisitko sinä etsimämme vahvistus laadunvarmistustiimiimme Jyväskylään?

Hieman meistä:

Cinia on reilun 200 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Jatkuvasti kasvavalla Jyväskylän saitilla meitä on jo lähes 50 ja modernit tilamme sijaitsevat Ylistönmäen huipulla. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Keskustelemme asioista avoimesti ja pyrimme jatkuvasti tekemään päivittäistä limppua mukavammaksi kaikille. Tästä pieninä esimerkkeinä nykyisten toimitilojen valita koko saitin voimin, alati paraneva kahvi- ja teevalikoima sekä kaikille avoin kuntosalimahdollisuus.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut. Meillä on myös viimeisen päälle työvälineet - mm. sähköpöydät ja vapaasti valittavat kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Lupaamme pitää sinut ja muut työntekijät keskiössä. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tällaista työkaveria etsimme

Olet kokenut ammattilainen testausautomaation parissa. Pystyt ottamaan vetovastuuta laadunvarmistuksen toteuttamisesta ja kehittämisestä projekteissa. Arvostamme myös tietoturvaosaamista.

Teknisten taitojen lisäksi meille on tärkeää, ettet säikähdä uusia asioita vaan sinulla on halu kehittyä. Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät ovat sinulle arkipäivää ja työskentely sujuu sinulta luontevasti sekä suomeksi että englanniksi.


Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan postia samantien, kuitenkin viimeistään 17.12.


Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Petriin: Petri Mähönen, p. 040 595 6563.

Työsuhdetyyppi: Vakinainen työsuhde

Työn laatu: Kokopäiväinen

Sijainnit: Jyväskylä

Hakuaika: 27.11.2017 - 17.12.2017


Hae täältä
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjuja
80 742
Viestejä
1 644 350
Jäsenet
36 277
Uusin jäsen
omgflow

Hinta.fi

Ylös Bottom