Terminator: Dark Fate (Marraskuu 2019)

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Sadness, 13.08.2017.

Tagit:
 1. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ohjaajaa ei ole vielä valittu mutta Arska tulossa mukaan ja Cameron tuottaa ja suojelee että nytten tehtäisin oikea terminaattor elokuva.

  Nytten viime päivien jutuista päätelen nytten lähdettäisin viihdoin ja viimein vetää saagaa eri suuntaan jos cameronin höpötykset pitävät paikkansa:

  James Cameron vihjasi mikä on Arnold Schwarzeneggerin rooli seuraavassa Terminator-elokuvassa

  Toisin kun episodin uutisessa oli että Cameron ohjasi elokuvan ei pidä paikkansa vaan toimii tuottajana koska sillä on omat kiireensä avatar elokuvien kanssa.

  Kuvaukset alkaisivat itse arskan mukaan ensvuoden maaliskuussa ja ensi-ilta olisi omien veikkauksien mukaan sitten vuoden 2019 puolella.
   
 2. Manne

  Manne BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Johan tuo Arskan ja terminaattorin yhteys T3:ssa selitettiin :)  Mutta voisi kyllä olla aika mielenkiintoista mihin aikaan / todellisuuteen tuo sitten sijoittuisi, kun Arska aikalailla vanhentunut.
   
  eba ja yannara tykkäävät tästä.
 3. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  1 879
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Oispa ees K18.
   
 4. Bruce_Wayne

  Bruce_Wayne

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Totta ja totta. Oma mielikuvitukseni ei kyllä enää oikein riitä keksimään mitä haluaisin uudessa Terminator-leffassa nähdä mitä ei olisi jo leffoissa ja sarjassa käsitelty.
   
 5. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 431
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Reboottia toisensa perään. Huvittavaa kun tiettyjä elokuvasarjoja yritetään aika ajoin saada uuteen nosteeseen, niille povataan monta jatko-osaa ja sitten ollaan taas hiljaa kun elokuva ei menestykään tarpeeksi.

  Tässä on kuitenkin hieman enemmän potentiaalia, kun Cameron itse on myös tuottamassa elokuvaa. Toivottavasti tässä leffassa ei lähdetä Arskaa keinotekoisesti nuorentamaan muuhun kuin johdantoon. Onhan tuo Arska kehittynyt näyttelijänä jonkin verran (Aftermath/Maggie). Kaipaisin vähän samantyylistä näkemystä tähän kuin mitä Logan elokuvassa oli, eli näytetään Arska haavoittuvaisempana, eikä pelkkänä toimintatähtenä ja elokuva mielellään R/18-leimalla.
   
  eba ja Raskolnikov tykkäävät tästä.
 6. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Genesys taidettiin pyyhkiä kokonaan pois(?)

  Jos noita Cameronin juttuja miettisi niin tapahtuma aika sijoittuisi jonnekin alkusodan juurille jossa skynetti saa sitten arskan kiinni josta tehtäisi se terminaatori malli joka lähetettään sitten tappamaan Sarahia 84 vuoteen.

  Jossain luin että Cameroni Trilogiaa olisi vääntämässä mutta kaikkihan perustuu siihen että miten menestyy.

  Terska pelastuksestakin oltiin kehittämässä Trilogiaa ja sitten Genesyksestä mutta toisten kävi.

  Jotenkin haluaisin nähdä sen pimeän tulevaisuuden mitä terminaator 1 ja 2 näytettiin kuinka lohdottoman tuntuinen se sota oli koneita vastaan.
   
  eba, yannara, Seppo77 ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 7. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 251
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sama täällä. Toi onkin sitten oikeastaan ainoa juttu mitä haluaisin Terminaattorileffoissa enää nähdä. Pettymyksiä toisensa jälkeen niin ei näihin tuleviinkaan (jos tulee useampaa ylipäätään) oikein osaa suhtautua muuten kuin epäluuloisesti.
   
  Don Stupido tykkää tästä.
 8. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 562
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Useimmiten Rated R taitaa kääntyä Suomessa K16:ksi. :joy:
   
 9. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja

  Viestejä:
  1 347
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kuitataan, että paras Terminator-leffa olisi T1&2 nähty tulevaisuus missä jollain raihnaisilla pickupeilla vedettäisiin hunterkillereitä vastaan. Lohduton, likainen, toivoton. En tiedä miten tuosta saisi sellaisen parituntisen viihdyttävän leffan, mutta onhan sitä ennenkin osattu tehdä toimintaelokuvia. Kunhan se ei sorry siihen Christian Balen tapaiseen ylioptismiin. Siihen sopii hyvin se 80-luvun hiustyylikin.
   
 10. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Terminator-elokuvien Linda Hamilton palaa Sarah Connorin rooliin | Muropaketti.com

   
  Raskolnikov tykkää tästä.
 11. Manne

  Manne BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
 12. Misha

  Misha

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Salvation elokuvassa tuo nuori Arska oltiin tehty hyvin
   
 13. Raskolnikov

  Raskolnikov

  Viestejä:
  293
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  En usko, että voi mitenkään alittaa Genisystä, joka oli pohjanoteeraus, joten odotukset ovat varovaisen optimistiset.
   
  eba, Seppo77 ja JukkaX tykkäävät tästä.
 14. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Ihme kun nämä leffat jaksaa ketään enää edes kiinnostaa. Kaksi ekaa leffaa oli vielä hyviä, muut sitten vähän huonompia.
   
  futs tykkää tästä.
 15. Ultrosor

  Ultrosor Tentacule spécialité

  Viestejä:
  1 519
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itse katsoin vasta tuossa pari viikkoa takaperin osat kolmosesta uusimpaan (ihmeen pitkään lykkääntynyt niiden katsominen). Ja ei kyllä tarjonnut mitään sävähdyksiä nuo verrattuna erinomaisen hyviin kahteen ensimmäiseen teokseen.

  Joten siksi tämäkään uutinen ei mitään sen kummempia tunteita enää herätä. Toivotaan kuitenkin että suunta muuttuisi ja saataisiin taas kunnon laadukasta termaria katsottavaksi.
   
 16. pelitys

  pelitys

  Viestejä:
  712
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sama juttu. Kaikki muu on jo nähty paitsi tulevaisuuden sota Skynettiä vastaan. Tässä olisi potentiaalia saada toimintakohtauksia ja efektitykitystä kunnon budjetilla eikä ruosteisia technicaleja ja lähikuvia murskaantuvista kalloista :tup:
  Tähän kun sotkisi jotain "ghost in the shell" tekoälyn tietoisuuden heräämistä ja takinkääntäjä-terminaattoreita niin voisi sotia vaikka koko trilogian verran.

  Arvatenkin jenkkien R tulisi ruudulla vilahtavasta nännistä eikä suolenpätkien ja irtopäiden takia, mutta eivätpä nuo yksistään tee elokuvasta viihdyttävää.
   
 17. sedf

  sedf

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
   
 18. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 257
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Itse olen skeptinen, että Terminaattorista mitään huippua voi enää edes saada.

  Eka leffa oli hyvä, koska se oli rujo, epätoivoinen ja väkivaltainen, oman aikakautensa teos. Samanlaista rujoutta ei nykyhollywoodissa enää edes osata tehdä. Leffana se oli lähempänä John Carpenteria, kuin nyky Cameronia.

  Toka leffa oli hyvä, koska se oli teknisesti ennennäkemätön, ja toi uuden syvyyden Terminaattorille; antoi robotille inhimillisyyden. Samalla se teki brändistä salonkikelpoisen.

  Mitä tästä teemasta voi enää antaa tällä vuosituhannella? Ei tappajarobot vs ihmiset rehellisesti mikään ylittämätön mestari-idea ole. Vanhat leffat on hyviä, koska ne on hyviä leffoja, ei koska niillä on termis-teema.

  Kolmannekseen, Cameron on jo vanha äijä. Se haluaa antaa uusilla leffoillaan sanomaa, politiikkaa. Ei se tule mitään ekan Terminaattorin kaltaista poliisiasema-teurastusta enää koskaan ohjaamaan. Tietty kiva jos jotain tulee, mutta en pidättelisi hengitystä sen suhteen, että mitään alkuperäisen tapaista tullaan koskaan näkemään tällä brändillä.
   
  Sivustakatsoja ja Raskolnikov tykkäävät tästä.
 19. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Niin siis Cameron on ainoastaan sarjan "suojelijia/tuottaja tai mitä ikinä onkaan" eikä ohjaaja.
  Mutta niihän se Cameron kehui Genistystäkin mutta ei ihan niin hyvä ollut kun mitä piti.
  Ja voihan olla että tämä on vain markkinointi kikka että toistettaan cameronin nimeä elokuvan ympärillä että hölmöt menisi katsomaan sitä.
   
 20. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 257
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Markkinointikikka pääasiassa toki, mutta pointtini on se, ettei Cameron ole taiteelliselta näkemykseltään muutenkaan enää samanlainen ihminen kuin joskus 35 vuotta sitten kirjoittaessaan Terminatorin, eikä sinällään takaa mitään Terminator-euforiaa oli mukana sitten ohjaajana, tuottajana, tai muuna. Tietty Cameron on nimenä niin iso, että jos hän antaa nimensä käyttöön, budjettia leffa tulee varmasti saamaan. Se tosin ei minulle ainakaan ole mikään laadun tae.
   
  yannara tykkää tästä.
 21. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mielestäni tämä pitäisi olla synkän raju kuten niissä takaumissa T1 ja T2 leffoissa.

  Ja mitä nytten näin mutuna tuohon cameronin heittoon voisi katsoa tarkoittavan niin että ekassa osassa käsiteltäisin enemmän skynettiä ja kuinka termonaatorit(arska malli) on luotu ja sitten leffan lopussa John Connor pakenee vankilasta(pelastaen suurimmanosan) ja aloittaa sen ihmisten kapinan koneita vastaan(joka käsiteltiin T4 leffassa) ja trilogian loput osat käsittelevät sitä sotaa koneita vastaan.

  Trilogia päättyy siihen että Skynetti lähettää hädissää arska mallisen terminaattorin vuoteen 1984 ja:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Edit: Kohtahan toi olisi jopa ajankohtaista:
   
  Saki tykkää tästä.
 22. jake styles

  jake styles

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos tulis se 3D-versio blu-rayna, voisin ostaa kun ei sitä taida teattereihinkaan tänne tulla. Tai mieluiten sellanen versio missä ois myös 2D omalla kiekollaan. Ei löydy vielä hyllystä HD-versiona noita Terskoja.
   
 23. Hevi

  Hevi

  Viestejä:
  263
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Terminator 6 Is Judgment Day Sequel
   
 24. Duke Nukem

  Duke Nukem

  Viestejä:
  158
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Kyllähän tämä katseluun menee. Cameron pitää huolen siitä, että hyvä tulee. Trilogian tulo myöskin tarkoittaa sitä, että hän on varmasti jo pidemmän aikaa miettinyt tätä juonikuviota.
   
 25. Kaiser Soze

  Kaiser Soze Johtaja

  Viestejä:
  4 961
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mitä sä selität? :D Arska on hemmetin hyvässä kunnossa ja ei ole Terminaattoria ilman Arskaa.
   
 26. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  1 879
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mua ei haittaa yhtään jos tehää uusia terminator-elokuvia, kunhan Arska ei näyttele siinä mitään vanhaa terskaa (niinku Genisys), vaan cgi:llä tehään se siihen.
   
 27. jorgelius

  jorgelius

  Viestejä:
  63
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  tärkeintä on (uskottava) naama. Geriatrisella naamalla heiluva action star = Arska.
   
 28. emerik

  emerik

  Viestejä:
  272
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nuo elokuvat on mennyt kyllä mennyt hiukan umpikujaan, kun se on ruvennut keskittymään siihen Arnold Schwarzenegger hahmoon. Kuitenkin se oli vain yksi tuhoaja ja tätä kautta se rooli olisi ihan riittänyt siihen ensimmäiseen elokuvaan. Merkittävää on vain jossain määrin Connorin rooli ja se mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ainoastaan se tv-sarja pystyi jotain järkevää tarjoamaan. Jos Aliens kakkosen myynti tapahtui $ pohjalta, niin mitä muutakaan voi odottaa näiltä tulevilta elokuvilta?
   
 29. Juhanator

  Juhanator --User is currently used by process-- Tukijäsen Team Stream

  Viestejä:
  615
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Arnold sekä (tämä oli itselleni ylläri) Linda Hamilton palaa!
  Seuraava tarina jatkuu siitä, mihin kakkonen loppuu eli uudempia ei edes oteta huomioon. Hieno homma :)!

   
 30. Hevi

  Hevi

  Viestejä:
  263
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
 31. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  1 971
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  James Cameronin alkuperäisen suunnitelman mukaan Terminaattori oli mahdollisimman huomiotaherättämätön, jotta sen olisi ollut helpompi sulautua osaksi ihmiskuntaa ja siten parantaa tehtävän onnistumismahdollisuutta.
   
 32. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  443
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jep kuin myös. Tuo nyt ainakin tällä hetkellä nimittäin vaikuttaisi olevan se kiinnostavin suunta mitä tämäkin jo varsin kuiviin tusinaelokuvilla lypsetty sarja voisi vielä tarjota.

  Mutta jos tosiaan Cameron itse keskittyy lähinnä smurffeihinsa, niin vaarana on että tästäkin tulee taas sellainen perus keskinkertainen kikkare joka vain ratsastaa Cameronin nimellä.
   
 33. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Nytten on nimi selvinyt:
  Terminator: Dark Fate

   
 34. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tästäkin pitäs päästä näkemään traileri torstaina:
  "Enää 48 tuntia jäljellä" - Arnold Schwarzeneggerilla on ilouutisia Terminator-faneille | Muropaketti.com  Jännityksellä kyllä odottaa että mitä sieltä on tulossa, ainakaan ohjaajasta ja tuottajasta homman ei pitäisi olla kiinni mutta niin se Cameron kehui myös Genesistystä että...

  Arnold Schwarzenegger Terminator 5:sta: "Hyvä ettei James Cameronin kehuista tehty isompaa numeroa" | Muropaketti.com

   
  Juhanator tykkää tästä.
 35. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  1 971
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Melkoista rinkirunkkausta. Nyt pelottaa Avatarin jatko-osien puolesta ja sehän on selvää, että tuleva Terminator tulee takuuvarmasti olemaan huono.
   
 36. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 368
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016


  Inhimillinen terminaattori toki mukana mutta mitehän ne meinaavat selittää tuon arskan jos tämä on kakkoselle jatkoa :hmm:
   
 37. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  557
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ei jumalauta mitä ripulipaskaa taas. Näyttää juuri noiden surkeiden jatko-osien eli T2:n jälkeisien tekeleiden yhdistelmältä. Mikä helvetti siitä on ettei voi tehdä vaikka ekan leffan tyylistä synkkää ja vakavaa näennäisesti realistista leffaa tuollaisen överin cgi hyppelyn sijaan jossa törmäillään lentokoneilla ilmassa toisiin?! :beye:
  Tuolla mehikaanollakin karismaa puhdas nolla, kunhan näyttää vaan totiselta että voi heilua cgi:n tahdissa mitä hienompia hyppyjä.

  Ei vittu saatana :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
  yannara, purgiaali, Vaakajenga ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 38. Juhanator

  Juhanator --User is currently used by process-- Tukijäsen Team Stream

  Viestejä:
  615
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  No joo, juuri sitä mitä en halunnut nähdä ja kuulla olikin sitten trailerissa.
  -Ei terminaattoria edes kaukaisesti muistuttavaa musiikkia, missä alkuperäisen uhma ja tunnelma?
  -Cgi:tä tungettiin koko rahan edestä 2 minuuttiin, odotin säästeliämpää käyttöä etenkin haastiksissa kun kehuttiin maanläheisiä efectejä.
  - Pahis vaikuttaa tosiaan sitten yksiulotteisen tylsältä, ilman karismaa. Ei se T2:sen mallikaan ollut monipuolinen, mitta sitäkin painostavampi ja karsimaattisempi.

  Näyttää pelottavasti Genisyksen jatko-osalta. Eihän tämä ollut kuin pari minuuttia mutta nyt alkoi huolestuttaa että Genisys 2 tulossa.
  (Vaikka uuden leffan kuulemma piti unohtaa kaikki T2:sen jälkeiset).

  Toivon ihan helvetisti että olen väärässä.
   
  yannara ja Elvis Jagger tykkäävät tästä.
 39. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  8 574
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kun se Terminator on syöpynyt päähän Ghost Riderinä, niin vaikea on nyt kuvitella se ihan toiseen rooliin. Lisäksi liian kiiltokuvamainen, pitäisi olla enemmän rujoja ja karismaattisia. Tom Hardy esimerkiksi. Tai jos vähän vanhempi kelpaa, niin Hugo Weaving.
   
 40. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  918
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Hyvältä vaikutti. Iso peukku. Toivottavasti terska opettelee hymyilyä taas
   
 41. greenlight

  greenlight BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 636
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Genisys oli mun mielestä uskollinen alkuperäiselle Terminatorille ja siksi ihan hyvä, mutta nyt tämä uusi traileri jättää hiljaiseksi. Varsinkin taustalla soiva biisi on aivan ihmeellinen, se tuo mieleen matadorit ja härkätaistelut. Ensi keväänä netti lienee väärällään vertailuita, missä laitetaan Dark Fate ja Judgment Day vierekkäin ja nauretaan ensin mainitun heikkolaatuiselle ja isolla pensselillä roiskitulle cgi:lle...
   
  Elvis Jagger tykkää tästä.
 42. Kiila

  Kiila

  Viestejä:
  489
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Tuo oli jonkun tulevan pelin traileri... eikös? :dead:
  Näytti kyllä melkoisen heikolta. CGI pasketta ja eläkeläisten kokoontuminen.
   
  emviiex ja Zacksa tykkäävät tästä.
 43. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  557
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Miten ihmeessä se oli uskollinen alkuperäiselle muuten kuin lainaamalla sitä yhtä kohtausta alusta observatoriolla? T-1000 oli nyt tyydyttääkseen aasialaisia vaihdettu korealaiseksi. Kaikki muu oli enemmän ja vähemmän samannäköistä siitä eteenpäin kuin tässä uusimmassa. Puolivälin jälkeisestä materiaalista en viitsi enää edes mainita koska se oli nii jäätävää roskaa.
   
 44. Mengele Arkel

  Mengele Arkel

  Viestejä:
  423
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  3 naista ja mehikaano = varma voitto
   
  Vaakajenga ja emviiex tykkäävät tästä.
 45. Pennyw

  Pennyw

  Viestejä:
  265
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Voihan tää olla ihan hyvä komedia pläjäyski.. tai jos sen niin osaa ottaa :lol:
   
  emviiex tykkää tästä.
 46. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 562
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  En paljoa odottanut, mutta näyttä aivan järkyttävän huonolta. Siis semmoiselta B-leffatason huonolta, paitsi että ihan vakavissaanhan tätä on tehty.

  Parempaa CGI:tä näkee videopelienkin välivideoissa. Varsinainen saavutus saada tuo liquid metal terminaattori näyttämään huonommalta kuin 1991 leffassa.
   
  emviiex, Vision, futs ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 47. Negan

  Negan Tukijäsen

  Viestejä:
  188
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En lähtis CGI:tä arvioimaan vielä pelkän trailerin perusteella, vaikka eipä tuo mitään värähdyksiä aiheuttanut muutenkaan.
   
 48. greenlight

  greenlight BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 636
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sehän olisi ollut paska leffa, jos kyse olisi ollut T2:n remakesta. Sitä se ei ollut vaan vanhaa mukaileva jatko-osa. Hyvää siinä oli se, että oli keksitty jokin tapa tuoda vanha Arska mukaan toiminnan keskiöön uskottavasti. Itse en ole mikään kova Terminator-fani, joten PG13-leima ja naureskelu ei minua häirinnyt niin paljon. Oikeastaan näin alkuperäiset Terminatorit liian nuorena ja minua vähän ahdisti / tylsistytti kyseisten elokuvien tyyli. Vanhemmalla iällä olen katsonut ne läpi ja vaikka arvostankin erityisesti T2:ta, niin en ole mikään fani. Olen vain kasuaali Terminator-brändin perässä teatteriin raahautuva sohvapottu.
   
 49. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 284
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Cgi:n voisi jättää minimiin, ja pitää maailman synkkänä.
  Trailerin perusteella tämä on taas yksi transformers ad-hd paske lisää.
   
  emviiex tykkää tästä.
 50. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 314
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Näytti oikein hyvältä krapulapäivän aivot narikkaan-viihteeltä. :kahvi: