Tekkiläisten omat pelivideot + keskustelut

Liittynyt
04.12.2016
Viestejä
5 291
Tämmöistä ketjua en löytäny mistään, joten ajattelin luoda semmoisen, ku varmasti voisi olla tarvetta. Ylläpito voi tulla kertomaan mielipiteensä ja tarvittaessa siirtää/poistaa, jos ei kuulu tänne. :tup: Veikkaisin kuiteskin, että striimeistä täällä ei ole soveliasta keskustella, koska niissä ei yleensä ole pääpaino nimenomaan itse pelivideossa. :vihellys:
Itse viimevuonna rupesin Youtubeen tekemään pääasiassa BeamNG.Drive-videoita, lähinnä romurallia nauhoittelin ihmisten iloksi. Loppuvuodesta aloin jo opettelemaan vähän editoimista, ku löytyi sopiva softa ja tänävuonna aikomus on entisestään parantaa videoiden laatua/editoinnin laatua (johon saatan tarvita vinkkejä ja asiasta saisi varmasti hyvää keskustelua aikaan).


Eilen uppasin uuden vuoden kunniaksi uutta BeamNG-klippiä näkyville, laatu ihan ok.

Ja tuossa pari päivää sitten päätin pistää sisarkanavan auki, jonne uppaan videoita omassa lapsuudessa pelatuista peleistä, pääsääntöisesti kyseessä siis 90-luvun videopelit.

 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
110
Parit typerät videot joskus tullu tehtyä kun kavereitten kanssa pelailtu, tosin tubessa tällä hetkellä ei montaakaan niistä ole :D. Laitetaan nyt tuo battlefield nelosesta pätkä. Tämä näyttää lähinnä sen että minkälaista on kun meidän porukassa pelailee.


Edit. Eikös joku samanlainen lanka ollut jo olemassa? Itse en kyllä tässä humalassa muista ollenkaan. Modet siirtäköön siihen jos näkee tarpeelliseksi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
62
PUBG fragipätkiä pari kappaletta nyt tullu tehtyä, tuossa uusin


Aiempi löytyy tubekanavalta
 
Liittynyt
21.09.2017
Viestejä
3
Joskus vanhan Muron puolelle tuli postattua toisella nickillä pari aika karseeta Bäfä-pätkää. Sittemmin löytänyt oman tyylini enemmän hillitymmistä elokuvamaisemmista pätkistä, pääosin Eve-onlinea.

Tässä uusin:


Lisää löytyy:

Temppu Gaming
 
Liittynyt
10.04.2019
Viestejä
1

Tosi hyvän näkönen peli mut vaatii koneelta melkosesti potkua toimiakseen,
Todella iso plussa tehtävistä ei oo samanlainen ku on totuttu, eli joutuu oikeesti miettimään ja lukemaan kaikki vihjeet.
Moni valittanu tosta tehtävä systeemistä että ois rikki mut en usko koska ite saanu kyllä tehtyy kaikki tehtävät tähän mennessä oikein hyvin, peli ei vaan totuttuun tapaan laita karttaan merkintää et mene tänne vaan paikka pitää itse löytää vihjeiden perusteella.

Tähän peliin tullu tuhrattua jo noin 50 tuntia ja varmasti tulee tuhrattua vielä lisääki.
Tosin tää peli ois pitäny kyllä julkasta early accessina eikä jo valmiina pelinä, sen verran kyl löytyy sanomista.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
30

Semmonen räpellys tällä kertaa Trials-sarjan uusimmasta tulokkaasta :)

Kyllä tuo peli osaa nöyryyttää kun ei vaan osaa pelata :darra:
 
Liittynyt
26.09.2017
Viestejä
436
Tehnyt pelivideoita aina sieltä pleikka kakkosen ajoista asti. Silloin ja vielä pitkään PS3 oli harvinaisempaa kuin nykyisin. Youtube tuli myöhemmin, pelivideoita levitettiin imuroitavina tiedostoina.

Silloin 15 vuotta sitten pelikuva otettiin talteen VHS-nauhalle, josta siirrettiin lyhyitä pätkiä tietokoneelle editoitavaksi. Seuraavassa teknisessä hyppäyksessä virtautin peilikuvan tallentavan cd-soittimen kautta televisiolle. Levy oli kätevä media kun myös tietokone luki sitä.

Tänään pleikka tukee suoraan peilikuvan tallennusta ja omasta takaa löytyy myös videoeditori. Suoratoisto on osin syrjäyttänyt pelivideot. Silti näitä on kiva yhä tehdä.

Muutama esimerkki omasta tuotannosta.

Socom 2 verkkopeliä 8 vs. 8, alustana PlayStation 2

Battlefield: Bad Company 2, verkkopeliä. Alustana PlayStation 3.

Gran Turismo 5, verkkopeliä. Alustana PlayStation 3.

Firewall: Zero Hour, verkkopeliä 4 vs. 4. Alustana PlayStation 4 ja PSVR.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 052
Space Engineersiä tullu tässä pelailtua Starbasea odotellessa. Hauska peli porukalla, toisinaan vaan tuo Mr. Clang pistää kyllä pahintaan..

 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
130
Tuli tässä taannoin pelailtua minulle tuntemattoman twitch pelaajan (BanKai) kanssa. Siinä sitten Landon Norris hostasi tätä pelaajaa kesken striimin ja saatoin sanoa vähän jotain harkitsematonta. Tosin en silloin tajunnut, että Landon Norris seuraa meidän peliä.. Video otettu tuon twitch pelaajan striimistä ja on paskasti muokattu, mutta toivottavasti edes joku saa hyvät naurut.
[aloita 3:20 kohdasta jos et jaksa venailla]
 
  • Tykkää
Reactions: PCB
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 052
Landon kommentti myöhemmin striimissä: "Tell him i overtook Kimi in Austria". :rofl2:
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Team NVIDIA
Team Apple
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 218
Final Fantasy IV:n toinen superbossi oli naurettavan helppo.


e: Menihän se toinenkin kunhan käytti kymmeniä tunteja max HP:ta nostavien tavaroiden farmaamiseen.

 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
89 800
Viestejä
1 836 693
Jäsenet
39 088
Uusin jäsen
Linkomehu

Hinta.fi

Ylös Bottom