Tällä viikolla julkaistava Dolmen on ensimmäinen peli, joka tukee niin DLSS:ää ja FSR:ää kuin myös Intelin XeSS:ää (Päivitys: Ei sittenkään!)

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 425
Kuluvan viikon perjantaina myyntiin saapuva Massive Work Studion kehittämä Dolmen tulee pelin kehittäjien mukaan tukemaan AMD:n FSR:ää, joskin vain 1.0-versiota, ja DLSS:ää, mutta myös Intelin XeSS:ää, jota ei olla vielä aiemmin markkinoilla nähty.

Dolmen saapuu myyntiin 20. toukokuuta ja se on saatavilla tietokoneella Steamistä 39,99 euron hintaan. Dolmenin lisäksi XeSS:ää tulevat tiettävästi tukemaan monet muutkin pelit kuten Hitman III, Shadow of The Tomb Raider jja Death Stranding.

Lähteet: Wccftech, KitGuru

Päivitys 17.5.2022: Dolmen ei tule sittenkään tukemaan XeSS:ää suoraan julkaisussaan, eikä edes heti lähiaikoina. Pelin kehittäjät ovat julkaisseet Twitterissä päivityksen, jossa kerrotaan XeSS-tuen olevan saapumassa kesän aikana.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 149
Kaikkien näiden Intelin näytönohjain"julkistusten" jälkeen alkaa jälleen herätä vahva epäilys jos saavat mitään työpöytämoista ulos edes 2022 aikana? Ajurikehityksen ongelmat ymmärrän, mutta jos/kun yhdellekään puolueettomalle taholle ei jostain syystä ole uskallettu antaa ainuttakaan korttia testiin niin ei hyvältä näytä. 2021 lopulla olisi ollut vielä uskomaton tilaisuus tulla markkinoille edes suht' kilpailukykyisellä keskisarjaisella, mutta 2022 lopulla AMD/NVIDIA'lla tullee olemaan markkinoilla jo selvästi parempaa rautaa. Pidän toki edelleen sormia ristissä koska kilpailu olisi hyvästä!
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
170 756
Viestejä
3 155 745
Jäsenet
57 797
Uusin jäsen
SirEdwin

Hinta.fi

Ylös Bottom