- Liittynyt
- 02.01.2017
- Viestejä
- 54
Varmaan 10v sitten olen viimeksi simaa tehnyt ja tällä aikavälillä olen joka vappuna pettynyt näihin valmiiksi pullotettujen "Simojen" makuun. Nyt pitkästä aikaa 5l simaa tulossa ja odotukset ovat korkealla.
Ämpäri alkaa olla pikkuhiljaa käynyt 24h , töistä päästessä olisi tarkoitus alkaa pullotushommiin. Pulloina Ikeasta hankittuja lasisia 1l vetoisia ns. "mummon marjamehupulloja", koska mitään väljähtäneen limsan makua en halua sotkea tuotoksiini.
Reseptinä perinteinen sokeri/fariinisokeri/sitruuna/hiiva yhdistelmä.
Muita työväen puistokemistejä simahommissa? Kiinnostaisi kuulla jotain erikoisempia toimivia simareseptejä, mikäli joku on tällaisia kehittänyt.
Ämpäri alkaa olla pikkuhiljaa käynyt 24h , töistä päästessä olisi tarkoitus alkaa pullotushommiin. Pulloina Ikeasta hankittuja lasisia 1l vetoisia ns. "mummon marjamehupulloja", koska mitään väljähtäneen limsan makua en halua sotkea tuotoksiini.
Reseptinä perinteinen sokeri/fariinisokeri/sitruuna/hiiva yhdistelmä.
Muita työväen puistokemistejä simahommissa? Kiinnostaisi kuulla jotain erikoisempia toimivia simareseptejä, mikäli joku on tällaisia kehittänyt.