Täällä keskustellaan ajankohtaisesti Simasta.

Tila
Keskustelu on suljettu.
Liittynyt
02.01.2017
Viestejä
54
Varmaan 10v sitten olen viimeksi simaa tehnyt ja tällä aikavälillä olen joka vappuna pettynyt näihin valmiiksi pullotettujen "Simojen" makuun. Nyt pitkästä aikaa 5l simaa tulossa ja odotukset ovat korkealla.

Ämpäri alkaa olla pikkuhiljaa käynyt 24h , töistä päästessä olisi tarkoitus alkaa pullotushommiin. Pulloina Ikeasta hankittuja lasisia 1l vetoisia ns. "mummon marjamehupulloja", koska mitään väljähtäneen limsan makua en halua sotkea tuotoksiini.

Reseptinä perinteinen sokeri/fariinisokeri/sitruuna/hiiva yhdistelmä.


Muita työväen puistokemistejä simahommissa? Kiinnostaisi kuulla jotain erikoisempia toimivia simareseptejä, mikäli joku on tällaisia kehittänyt.
 
Kiitän, tuo oli jäänyt huomaamatta. Tämän ketun voi poistaa, jatketaan tuolla.
 
Tila
Keskustelu on suljettu.

Statistiikka

Viestiketjuista
261 149
Viestejä
4 530 408
Jäsenet
74 767
Uusin jäsen
Jokke155

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom