1. Live: io-techin viikon tekniikkakatsaus podcast. Keskustellaan viikon kuumimmasta aiheesta eli Huaweista. Suora lähestys Twitchissä ja YouTubessa tänään klo 14-15.

  Poista ilmoitus

Suosituksia rengashotellista/rengasvaihtofirmoista pks

Viestiketju alueella 'Autot ja liikenne' , aloittaja matkum, 20.11.2018.

 1. matkum

  matkum

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olen kiinnittänyt huomiota siihen, että joissakin autohuolloissa ja rengasvaihtoa tekevissä firmoissa ei huomioida asiakkaan autoa asiaankuuluvalla tavalla, vaan asentaja menee autoon likaiset haalarit päällä. Penkin muovisuojia on joissain firmoissa kyllä seinällä saatavana, mutta usein asentaja ei niitä viitsi käyttää, koska ylimääräinen vaiva ja vaikka olisikin muovinen penkinsuoja alla, käsiä ei ole pesty vaan rattia ja vaihdekeppiä klähmitään likaisilla käsillä.

  Osaatteko suositella täten firmaa pääkaupunkiseudulla, jossa hoituu renkaiden vaihto, pesu ja säilytys ja asentajan sijaan toinen henkilö puhtaissa vaatteissa hoitaisi auton halliin.

  Joskus vaihdoin itse renkaita, mutta jossain vaiheessa sain tarpeekseni ja totesin, että maksan mielummin erinomaisesta palvelusta.
   
 2. SKYTRiXSHA

  SKYTRiXSHA

  Viestejä:
  430
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2017
  Suosisin itse renkaan vaihdossa paikallista yrittäjää, eli ei mihinkään ketjulle.

  Ainakin Kajaanissa ketjuista niin Vianorilla hommat hoituneet hyvin, paikallinen Rengas Karjalainen on kyllä 5/5, nopea ja halpa.