Suomalainen Unevn Base tekee peli-PC:stä oheislaitteineen helpommin mukana kulkevan

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 202


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Suomalainen Unevn on julkaissut uuden Base-pelikonekokonaisuuden. Yksinkertaistettuna kyseessä on pöytä, joka toimii samaan aikaan firman omien sanojen mukaan Mini-ITX-kotelona ja näyttötelineenä sekä mahdollistaa myös oheistarvikkeiden sekä näytön kuljettamisen pienemmässä paketissa paikasta toiseen. Mini-ITX-koteloksi mainitsemisesta huolimatta Baseen on kuitenkin mahdollista mahduttaa Mini-ITX-emolevyjen lisäksi myös mATX-emolevy.



Base on suunniteltu pelikokoonpanoksi, jonka voi kuljettaa helposti paikasta toiseen tekemättä kuitenkaa kompromissia itse pelikokemuksessa. Täydestä pöydästä kannettavaan tilaan tai toisin päin taittaminen onnistuu valmistajan kotisivujen mukaan alle minuutissa. Pöydän pinta on valmistajan mukaan valmistettu autovalmistuksesta tutusta materiaalista, joka on suunniteltu kestämään. Pinnan materiaalin kerrotaan tarjoavan hyvä tarttumapinta hiirimatolle ja näppäimistölle, mutta liukuvan kuitenkin hyvin ranteen alla.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="85730,85731"]



Basen sisuksissa on tilaa tietokonekokoonpanolle ja pöydän kyljissä on ilmanottoaukot kokoonpanon ilmankiertoa varten. Lisäksi sisuksiin mahtuu kannettavassa tilassa myös oheistarvikkeet kuten hiiri ja näppäimistö sekä maksimissaan 27-tuumainen näyttö. Valmistajan kotisivuilla on tarjolla myös listaus pöydän kanssa yhteensopivista näytöistä ja tarkemmat mitat siitä, millaisia komponentteja pöytään on mahdollista sisällyttää. Pöydän itsensä mitat syvyys- ja leveyssuunnassa ovat 68 x 114 cm. Painoa pöydällä ilman kokoonpanoa on 20 kilogrammaa ja kokoonpanon kanssa noin 27 kilogrammaa riippuen toki käytetyistä osista.

Peliasentoon avaamisen jälkeen pöydässä on tarjolla sen jalkojen korkeuden säätö ja integroitu näyttöteline, jolle on tarjolla korkeuden säätö, syvyyden säätö sekä näytön kulman säätö. Valmistaja on tiedotteessaan kertonut pöydän valmistuksen tapahtuvan pääosin Suomessa, minkä lisäksi loppukokoonpano tehdään täysin Suomessa.

Unevn Base on tilattavissa valmistajan kotisivuilta 2490 euron hintaan ilman kokoonpanoa. Halutessaan mukaan voi tilata myös esiasennetun pelitietokoneen, 25- tai 27-tuumaisen näytön sekä Logitechin G Pro Wireless hiiren ja G915 TKL Tactile -näppäimistön. Kalleimmilla tietokoneen osilla, suuremmalla näytöllä sekä näppäimistön ja hiiren kanssa kokonaiskustannukseksi tulee 6690 euroa.

Lähde: Unevn

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
05.07.2022
Viestejä
390
On kyllä yllättävän kallis pöytä. Mutta toi E-athlete systeemi on aika sopuhintainen. Muuten ihan siisti systeemi.
 

prc

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
873
Tuossa ei ole edes kantokahvaa.
Kyllä pitäisi kuulua myös renkaat kuten matkalaukussa, sekä pidempi vetokahva.

Taino tuolla hintaa sen kyllä pitäis kulkea itse renkailla ja seurata omistajaa. No kait se on kallista vaan köyhälle.
 

HFK

Liittynyt
09.01.2018
Viestejä
160
Idea ja toteutus hyvä. Näitä diy nikkareitahan on täälläkin foorumilla ollut, ketkä on integroinu kokoonpanon pöytään. Itse toivoisin hieman isompaa tilaa kokoonpanolla, sillä syvyydellä kun ei niin ole väliä. Farkun konttiin menis vielä syvempikin pöytä ja mahtuis kokoonpano paremmin. Hinta uutukaisella korkea. Kerran vuoteen kun laineilla käy niin ei vielä ostohousuja pueta.
 

Hellsinki

Kapteeni pienkonekorjaaja
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
2 110
2 isoa ilmakumipyörää olis ihan hyvä lisä, on se senverran raskas kantaa julkisissa tai pidemmän matkaa mihin vain.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
770
Tuohon hintaan saa jo melkoisen tehokkaan kannettavan sen pöytäkoneen kaveriksi, mutta kukin tyylillään..
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
139
Ei muutaku onnea matkaan ku yrittää noita saada myydyksi. 20kg on jo sen verran et se on loppupeleissä ihan sama vaikka veis lian-li:n DK-04F pc-pöydän autolla paikalle.... Ite tyytysin lani koteloon jos laneissa jaksasin pyöriä.
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
1 503
Luulen kyllä että tälle on markkinat, tiedä sitten pääseekö omille.

Hieno projekti minun mielestä ja päälisin puolin aika todella hyvin toteutettu. Toivottavasti menee kaupaksi.
 
Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
460
Taitaa rahat mennä paremmin käyttöön jos ostaa vain XXL - luokan kannettavan (tarkoitan näitä +7kg mörköjä feat. tupla-laturit), niitä saa sentää vielä kuljetettua isossa repussa.
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Premium-jäsen
S Y N T H W A V E
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 069
Ergonomia on paljon parempi erillisen näytön ja näppäimistön kanssa verrattuna läppäriin eli siinä mielessä konseptissa on ideaa. Ongelmana Basen kanssa kuitenkin on, että siitä puuttuu tuoli eikä pöytää saa riittävän korkealle seisoessa. Eli jos Basen kanssa lähtee lanittamaan, niin täytyy erikseen selvittää, että kohteesta löytyy tuoli. Jos tuoli löytyy, niin varmaan pöytäkin olisi järjestettävissä. Se sitten vähän vesittääkin konseptin kilpailuvaltin, kun lähes samalla vaivalla roudaa koneen ja näytön paikan päälle. Alla olevan kaltainen setti käteen ja pc-pönttö reppuun.

Mutta siististi ovat kuitenkin integroineet PC:n pöydän sisään.

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 358
Viestejä
4 158 284
Jäsenet
70 411
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom