Streacom on julkaissut päivitetyn version mini-ITX-kokoisesta DA2-kotelostaan.

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
378
Streacom on julkaissut päivitetyn version alun perin jo yli kaksi vuotta sitten esitellystä DA2-kotelostaan. Päivityksen myötä kotelon kylkien rei'itystä on tiivistetty, jotta metallin ja reikien välinen suhde ja täten myös ilmankierto paranisi. Lisäksi katon ja pohjan pölysuodatinpaneelit on korvattu uusilla tuuletinpaikat sisältävillä paneeleilla, PCIe-portit on yhdistetty yhdeksi isoksi reiäksi ja kotelon sisäisen virtajohdon mallia on muutettu suorasta kulmaliittimelliseksi.

Uuden DA2 V2 -kotelon tiedotteesesaan Streacom mainostaa samalla myös kuinka DA2 toimii nykyisin suhteellisen yleisiä Sandwich-tyylin koteloita paremmin uusille RTX 3000-sarjalaisille perinteisesti kiinnitetyn näytönohjaimen myötä. Founders Edition -GPU:iden etutuulettimen ilmavirtaa avittaakseen virtalähde on mahdollista kääntää ottamaan ilmaa kotelon sisältä alhaalta päin ja puhaltamaan ulos oikeasta kyljestä.

Streacom DA2 V2 tulee saataville valikoiduille jälleenmyyjille lokakuun toisella viikolla ja laajemmin marraskuun loppuun mennessä.

Lähde: Streacom
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
102 138
Viestejä
2 049 024
Jäsenet
42 166
Uusin jäsen
kaipi

Hinta.fi

Ylös Bottom