Skrolli digi

Liittynyt
06.02.2017
Viestejä
6
Hienoa, että saitte sovelluksen pihalle. Kävin testaamassa, mutta vielä siinä olis vähän kehitettävää. Toistaiseksi pdf-tiedosto on mukavampi tapa lukea lehti.

Käytettävyys:
- Kännyköiden pdf-lukijoissa paljon enemmän ominaisuuksia. Osaavat mm. zoomata suoraan palstan levyiseksi.
- Sovelluksessa sivut aukeavat samanlaisina, kuin paperisenakin, eikä se ole kovin näppärä pienellä näytöllä.
- pdf-tiedostoa voi vapaammin lukea eri laitteilla ja säilöä koneelle.
- testilehdestä ainakin puuttui kannesta suorat hyperlinkit artikkeleihin. Pdf lehdissä ollut mukava ominaisuus.

Hinta:
- paino, ja toimituskulujen jäädessä pois, pitäisi vuositilauksen hinnankin olla hieman halvempi.
- Vähän ristiriitaista myydä vanhoja lehtiä, kun samaan aikaan pdf-tiedostot on vapaasti jaossa.

Lisäksi vanhojen tilaajien jättäminen sovelluksen ulkopuolelle vähentää käyttäjien määrää, minkä vuoksi ohjelman bugit ja ongelmat eivät tule yhtä nopeasti esille. Toki ratkaisu hoitaa kaikki ostot Googlen kautta saattaa ajaa tähän tilanteeseen.

Jatkan itse paperi +pdf tilaajana, mutta digitilaajana maksaisin ennemmin pdf tiedostoista, kuin sovelluksesta. Lehteä kun on toisinaan mukava lukea suuremmaltakin ruudulta.
 
Liittynyt
05.12.2016
Viestejä
91
Moi Soujem! Kiitos palautteesta, hienoa että jaksoit kirjoittaa näin kattavasti. Kaikki palauteviestit käsitellään toimituksessa ja huomioidaan ehdottomasti jatkokehityksessä.

Muutama alustava kommentti:

Pdf on jatkossakin osa paperilehden tilausta (ja vanhat pdf:t maksuttomia), joten niitä sopii lukea. Hyvä jos kelpaa! Digilehdessä sisällysluettelon linkit on asia, jota itsekin kaipaamme. Katsotaan saadaanko tulevaisuudessa lisättyä.

Lehden tilaushinta on yllättävän monisyinen asia. In-appina myydystä digitilauksesta maksetaan itse asiassa yli kaksi kertaa suurempaa arvonlisäveroa kuin paperitilauksesta Suomessa, lisäksi sovelluskaupat leikkaavat toisen arvonlisäveron kokoisen siivun katetta Applelle/Googlelle, jota paperilehdestä ei leikata. Päälle sovelluskehityksen ja sen taustalla olevan pilvipalvelun hinta, enkä ihmettelisi vaikka yksi digilehti maksaa Skrollille enemmän kuin painettu lehti. Mutta tämä kokonaistaloudellisuusmatikka on aika alkuteissään, opettelemme asiaa vasta itsekin. :) Ajattelimme että periaatekysymyksenä alkuun hinnat olisi 1:1.

On totta, että vanhoista lehdistä on sovelluksessa pyydetty pieni nimellinen korvaus. Se on kulukorvausta sovelluksesta ja sen pilvipalvelusta. Skrolli on muutenkin pääasiassa talkoohenkistä nollasummapeliä liiketaloudellisesti.

Pdf-myynti olisi toki yksi ratkaisu edellä mainittuun, tiedostojumppa vaan ei välttämättä tarjoa parasta käytettävyyttä sekään kaikkien mielestä. Harkintaan.

Integraatio tilauksiin on kysytty asia ja ehdottomasti asia jota myös harkitaan tulevaisuudessa. Ensivaiheessa halusimme tarjota ratkaisun niille, jotka eivät paperilehteä halua tilata. Heitä on ollut.

Lisää vaan palautetta ja jatkokommentteja. Kaikki huomioidaan ja kehitetään! Tämä tuskin on viimeinen versio digilehdestä. :)

T: Janne Skrollista
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
05.12.2016
Viestejä
91
Skrollin vuosikerta 2018 nyt tilattavissa myös digitaalisena. https://tilaaskrolli.fi Vuosikerran 2018 hinta (35 eur) noussee hieman ensi vuonna, joten vielä ehtii lukita halvan hinnan - paperilla tai diginä. :)

tilaa-skrolli-2018-digina.jpg
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
166 920
Viestejä
3 097 170
Jäsenet
57 234
Uusin jäsen
RetQ

Hinta.fi

Ylös Bottom