Skrolli 2016.3 virallinen palauteketju

Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
4
Hieno numero taas Skrolli 2016.3! Oma suosikkini lehden artikkelitarjonnasta oli tällä kertaa Polttomoottorin varjossa. Enpä todellaakaan tiennyt tätä tausta, että akkukäyttöinen sähköauto oli autoteollisuuden ensimmäinen hittituote jo 1800-luvun alussa. Kiinnnostava artikkeli oli myös Klassikkojen paluu , muistutus siitä miten tietokonepelit(kin) kehittyvät suhteessa peliteollisuuden aiempiin saavutuksiin ja klassikoihin. Hyödyllistä luettavaa löytyi mm. Oculus Rift + HTC Vive testit sekä mainio 30 vuotta virtuaalitodellisuuden odotusta- Todellisesta virtuaaliseen , " "View-Masterin jättämä jano"
 
Liittynyt
17.11.2016
Viestejä
2
Kansi on aika ristiriitaisia tunteita herättävä. Pikselivuoret on kivoja ja taustaväri yllättävä, mutta muuten vähän epämääräinen vaikutelma. Tässä numerossa oli ehkä snadisti liikaa peliasiaa (Lasse Öörni oli kyl ihku). Sähköautot ois voinu jättää Tekniikan Maailmaan. Assyraportti oli ihan jees, mut siihen ois voinu lisätä perinteisemmänkin party-reportin, missä ois ollu jotain compoista ja skenejuoruja ja boozeiltakin ois voinu olla ainakin yks kuva.
 

varakreivi de Valmont

cunning linguist
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 231
- Klassikkojen paluu toimisi paremmin, jos sen kieltä ja tyyliä veisi enemmän asiatekstin suuntaan. Kieli-iloittelu on taitoluistelua: se joko onnistuu tai menee perseelleen.

- VR: Rift vs Vive on ihan hyvä perusesitys, mutta lehdessä on nähty paljon syvemmällekin meneviä juttuja. Ehkäpä jossain tulevassa numerossa? Minimispeksikokeilu meni syvemmälle tekniikkaan mutta tuntui melko tarkoituksettomalta. VR-historiikissa on hyvä idea, mutta olisin aika varovainen tällaisen keskeislyyrisen näkökulman kanssa. Jotta lukijaa kiinnostaisivat kirjoittajan omat kokemukset ja näkökulma, tekstin pitäisi kantaa lukukokemuksena. On helpompaa kirjoittaa kiinnostavasta teknologiasta kuin kirjoittaa kiinnostavasti omista kokemuksistaan teknologian kanssa.

- Ohjelmointijutut ovat hyvässä ja pahassa sellaisia, joita ei muissa lehdissä varmasti näe.

- Sähköautoartikkeli on hyvä.

- Firefox, käyttääkö sitä kukaan enää?

- Moooonta sivua retrojuttuja. Näille on varmasti lukijansa, mutta retrojuttujen osuus on liian suuri. Esoteerisen kasaritekniikan vielä esoteerisempi räpläys on niin pienen piirin kiinnostuksen kohde, että se ei taatusti laajenna lukijakuntaa. Yksi juttu on ok. Parikymmentä sivua saa miettimään, jatkaako tilausta. Fokus kannattaa pitää ajankohtaisissa aiheissa, joista tarjotaan syvällistä uutta tietoa.
 
Liittynyt
05.12.2016
Viestejä
91
Kiitos mielenkiintoisesta palautteesta kaikille! Keep it coming. Ne on otettu toimituksessa kaikki käsittelyyn.

varakreivi de Valmont: Ymmärrämme hyvin kommenttisi subjektiivisista jutuista, niissä täytyy tosiaankin olla varovainen. 2016.3:n kohdalla uskalsimme koska olimme tehneet 2016.2:ssa objektiivisen virtuaalitodellisuushistoriikin, joten fiilistely oli jatkoa sille... Yritämme vastakin olla varovaisia.

Retrojutuista sen verran, että niiden kirjoittajia ja tarjoajia on jostain syystä suhteessa enemmän kuin muita. Tämä on jännä Skrolli-kuriositeetti, jolla väkisinkin on vaikutusta siihen mitä julkaisuun päätyy, kun toiminta on pitkälti talkoohenkistä. Mutta tavoite on balanssi, jossa keitos maistuu aina ajankohtaiselta - menneisyyden lehteä emme tavoittele, vaan aikaa kestävää journalismia. Jatkamme kehittelyä. :)

- Janne Skrollista
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
174 262
Viestejä
3 210 366
Jäsenet
58 420
Uusin jäsen
Juukks

Hinta.fi

Ylös Bottom