Ensimmäistä pöhötintä hankkimassa ja hyviä vinkkejä nämä. Mitä muuta noissa kannattaa ottaa huomioon jos lähtökohtaisesti ajatellaan ettei perusruokia (ransikiset, kanafileet yms.) kummempaa ole ainakaan alussa tarkoitus tehdä? Olen ymmärtänyt että silloin joki alle 100€ maksava verme on käyttökelpoinen.
Ainoa malli missä itse annan anteeksi vähän hankalan puhdistuksen on philips, se on vaan älyttömän hyvä laite.
Jos philipsiin ei riitä budjetti niin sitten kannattaa kiinnittää huomiota siihen puhdistuksen helppouteen, se kun määrittää hyvin paljon miten sitä jaksaa alussa käytellä.
Tämän tyyppinen kori (ja pitää olla nimenomaan irroitettava sisempi kori on helpointa pitää puhtaana:
tuon voi vaikka ranujen jälkeen vain pyyhkäistä talouspaperilla molemmilta puolilta, tasainen pohja tekee sen tosi helpoksi, tämän alla on yleensä se ulkokori mikä on ihan vain tasainen pinta josta saa myös talouspaperilla helposti rasvat pyyhittyä.
Hankalia siivottavia sitten taas ovat kaikki sellaiset kamaluudet missä on jonkinlainen irtoritilä, se on kaikista vittumaisin siivota, sit jos se ritilä on vielä epätasainen niin homma menee vielä hankalammaksi, koska se pyyhkiminen pitää tehdä kun se ritilä on kuumana jolloin rasva on vielä juoksevaa.
Philips on sekoitus noita, sen kori on hieman epätasainen ja siitä on hankala saada kaikkia rasvoja irti paperilla, ja paperi saattaa hajoilla niihin epätasaisuuksiin.
Sen lisäksi korin alla on irroitettava tähden muotoinen lisäkappale ulkokorin päällä jonka tarkoitus on optimoida ilmankiertoa ja vangita roskat alleet ettei mene vastuksiin, tuota osaa on todella vittumaista puhdistaa.
Mutta näin jonkun 6 eri mallin omistajana annan sen philipsille anteeksi koska se vain tekee Paljon paremmin kaikki ruoat kuin edelliset laitteet, esim vielä kalliimpo cosori tekee oikeasti Paljon huonommat ruoat kuin tuo…
Siivoamisen helppouden jälkeen kiinnitä huomiota tehoon.
Ja minimikoko yhdelle tai kahdelle on se 3,5l, suosittelen silti vähintään 5 litraista jos vaan tasolla on tilaa.