SeaTools-tarkistus pitkäkestoisena

Viestiketju alueella 'Tallennus' , aloittaja tmoh, 02.10.2017.

 1. tmoh

  tmoh

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Seagaten 250-gigainen ST9250827AS -levy jollain tapaa kilahti eikä käyttöjärjestelmä levyä löydä. Boottirompulle laitetun SeaTools for DOS:in lyhyt testi ei onnistunut vaan suositteli pitkää testiä. Tämä on nyt ollut toiminnassa kohta kaksi vuorokautta, joten hieman pitkältä testausajalta vaikuttaa. Kone ei ole varsinaisesti jämähtänyt ja kovalevystäkin kuuluu mielestäni ääniä antaen ymmärtää että joku operaatio olisi meneillään.

  Onkohan tämä nyt silti ihan normaalia että näin pitkään testaus (+ mahdollinen korjaus) kestää? Ei viitsisi tuota Abort Test -painikettakaan kokeilla kun ei tiedä ollaanko tässä loppusuoralla vaiko eikö.

  EDIT:

  Ääni taitaakin tulla pelkästään tuulettimesta ja itse levy on ihan hiljaa, joten voi tietysti olla että SeaTools on jämähtänyt testin aikana.

  EDIT2:

  Kärsivällisyys loppui ja kun ei tullut mitään valmista niin terminoin SeaToolsin. Jotain korjausta se oli kuitenkin tehnyt, sillä järjestelmä löysi levyn ja päästi kirjautumaan Windowsiin. Nyt on sitten menossa tärkeiden tiedostojen kopiointi talteen.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2017