Samsung S5 mini kamera ongelma

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Myrkky, 21.02.2018.

 1. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  3 865
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Varoitus, kamera ei toimi

  Jotain tuollaista ilmestyi luuriin. Ko. puhelin ei mikään uusi ja temppuillut ennenkin. Tehdasasetuksia ei ole vielä palautettu. Senkin voi tehdä, kunhan tärkeimmät tiedot on turvattu ensin.
  Sitten jos tehdasasetuksien palautukseen päädytään, ja homma alkaa toimimaan niin bueno. Tosin google kertoo että noissa on ollut S5 ja J5 malleissa samanlaisia ongelmia.

  Joten, jos luuriin roottaa, tätä en ole tehnyt milleen laitteelle, niin mitä sen jälkeen tapahtuu aktuaalisesti? Nyt astun tuntemattomalle alueelle ja siksi tälläistä kyselen.

  Ei ole mun luuri, eikä nyt käsillä. Ehkä huomenna jotain säätämistä. Lähtökohtaisesti toive olisi jos tuon saisi jotenkin käyttökuntoon, jos ei - niin sitten se on mennyttä kalua.
   
 2. Reiska-Setä

  Reiska-Setä

  Viestejä:
  144
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jossei se factory resetillä lähde toimimaan niin itse en sen takia roottaisi luuria. Jos työkalut pysyy kädessä niin vaihto kamera maksaa noin 10€ eBayssä.
   
 3. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  3 865
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Thanks, jotain näppäinpuhelimia on joskus tullut purettua. Älypuhelinta ei koskaan joten melko veikkailuksi menee ja pitää kysyä puhelimen omistajalta josko haluaa tilata uuden kameran ja ottaa sen riskin että paskon koko laitteen. On mulla kyllä ruuvareita pieneen käyttöön, ellei noista löydy torkseja joita taas ei ole. E: katoin yhtä omaa vanhaa romua ja normaali ristipäät siinä näyttäisi olevan.

  Saattaapi olla että jos jonkun ihan uuden halpiksen ostais tilalle ja antaisi tuolle vasaraa. No pitää kysyä mitä tehdään. Voihan se olla että muilla ohjeilla mitä oon antanut niin sen saa henkiin, mutta imo alkaa olla finaalissa kun kaikenlaista ongelmaa on ilmennyt.
   
 4. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  3 166
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kokeile tyhjentää kamera sovelluksen välimuisti ja sen jälkee sammuttaa puhelin. Ota akku noin 10s irti ja laita takaisin paikoilleen. Sitten käynnistät puhelimen uudelleen ja kokeilet toimiiko kamera. Jos ei noilla lähde pelittään, niin sitten voi kokeilla tehdaspalautusta. Roottaaminen tuskin ongelmaa korjaa, sillä en usko Samsungin rikkoneen ohjelmistoa niin pahasti.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 5. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  3 865
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Okei, pääsen varmaan tuossa muutaman tunnin päästä taiteilemaan sen luurin kanssa. Toivottavasti lähtee pelaamaan. Lupa on kyllä tyhjentää vaikka koko puhelin, mutta vähän lievemmillä tempuilla yritän ensin.

  Edit

  No nyt tuli puhdistettua kaikki välimuistit, mitään tärkeää en siis tuhonnut. Siitä se lähti toimimaan:tup:
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2018
  FlyingAntero ja Juha Kokkonen tykkäävät tästä.