Samsung on lähdössä mukaan pelien suoratoistomarkkinoille

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
954
Samsung on kertonut kehittäjätapahtumassaan tuovansa tulevaisuudessa pelien suoratoistoon, eli esimerkiksi Google Stadian tapaan verkon yli pelien pelaamiseen, kehitetyn palvelun Tizen-käyttöjärjestelmää käyttäville älytelevisioilleen. Tiedot tulevasta palvelusta ovat vielä varsin vähäiset, eikä yritys ole antanut palvelun saapumiselle vielä minkäänlaisia aikatauluja. Samsung ei ole myöskään kertonut, mitä pelejä palvelussa voisi olla saatavilla tai tuleeko palvelu muillekin alustoille kuin valmistajan omille älytelevisioille.

Verkkosivuillaan julkaistussa kirjoituksessaan yritys kuitenkin puhuu palvelun tuovan viimeisimmät pelit Samsungin Tizenilla varustetuille älytelevisioille, eli ainakaan Samsungin omien tuotteiden ulkopuolelle palvelua ei nykytiedoilla kannattane odottaa.

Lähteet: The Verge, Samsung
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
3 800
Piti katso alkupeäisestä uutisesta jotta tajusi mistä on kyse.

We are currently working on web-based cloud games, with the goal of allowing users to play the latest games on their Samsung Smart TV equipped with the Tizen platform – all without the latest consoles or expensive graphic cards.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
148 677
Viestejä
2 823 625
Jäsenet
54 027
Uusin jäsen
ransuS

Hinta.fi

Ylös Bottom