Salmonella kanamunia

Liittynyt
21.07.2021
Viestejä
808
Mitäs kanamunia voi ostaa ilman pelkoa Salmonellasta?

Monessa paikassa uutisoidaa, älä osta sitä tai tätä tuotemerkkiä...

Tänää tuli ylös pirkka kanamunat, aikaisemmin kotimaiset, mihin seuraavaan halpa brändiin siirtyisin? Onko eroa tekeekö omlettia tai keitettyä? Murobbs oli aikoinaan kanamuna ketju...
Tiesi hyvin, mitä kanamunaa ostaa, kun joku ylläpiti ketjua ja hintamarkkinoita.
 
Jos kananmunan kypsentää niin ei kai tuossa silloin pitäisi olla riskiä? Eikö tämä ole riski vain jos sitä syö raakana? :hmm:

Tämänhän takia kananliha neuvotaan kypsentämään aina kunnolla.
 
Mitäs kanamunia voi ostaa ilman pelkoa Salmonellasta?

Monessa paikassa uutisoidaa, älä osta sitä tai tätä tuotemerkkiä...

Tänää tuli ylös pirkka kanamunat, aikaisemmin kotimaiset, mihin seuraavaan halpa brändiin siirtyisin? Onko eroa tekeekö omlettia tai keitettyä? Murobbs oli aikoinaan kanamuna ketju...
Tiesi hyvin, mitä kanamunaa ostaa, kun joku ylläpiti ketjua ja hintamarkkinoita.
Ei tuossa uutisoida, että "älä osta sitä tai tätä tuotemerkkiä", vaan älä osta tietyn pakkaamon tiettynä aikana pakkaamia tietyllä tuotantotavalla tuotettuja munia (eli niitä, jotka ovat tulleet siltä tilalta, jossa salmonellaa on havaittu). Kaikki isot pakkaamot todennäköisesti pakkaavat kaikille kauppojen halpamerkeille.
 
Mitäs kanamunia voi ostaa ilman pelkoa Salmonellasta?

Monessa paikassa uutisoidaa, älä osta sitä tai tätä tuotemerkkiä...

Tänää tuli ylös pirkka kanamunat, aikaisemmin kotimaiset, mihin seuraavaan halpa brändiin siirtyisin? Onko eroa tekeekö omlettia tai keitettyä? Murobbs oli aikoinaan kanamuna ketju...
Tiesi hyvin, mitä kanamunaa ostaa, kun joku ylläpiti ketjua ja hintamarkkinoita.
Linkin juttu oli kirjoitettu helmikuussa, eli se jutun tuotteet on kerätty markkinoilta pois, mutta jos sinulla munia joista et varman niin voit myös tarkistaa erät jos päivitykset menee lähelle.

Eli Suomessa normaalit vähittäismyynin pakkaamo munat on salmonella vapaita. jos haluat lisä varmuutta, niin käytä vanhempia munia, sillä ajatuksella että jos käy uutisen tapainen juttu, niin tiedotus ja takaisen vedot kerinneet alkaa.


En muista tuosta tapauksesta sairastuneita, joskus on salmonella tapaus uutisia missä useampi sairastunut, niin yleensä liittyy johonkin myöhempään valmistukseen, ruoka, annos jakeluun/valmistukseen.
 
Viimeksi muokattu:
Jos ei meinaa raakana syödä niin ei ole mitään väliä. Varmaan 90% maailman kanalaoista taitaa olla salmonellaisia. Suomi on aika poikkeus tuon suhteen.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
276 349
Viestejä
4 762 222
Jäsenet
77 450
Uusin jäsen
Teemujuna

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom