• Huom! TechBBS-foorumi on päivitetty uusimpaan Xenforo 2.1-versioon. Kyseessä oli iso päivitys, jonka seurauksena ulkoasu täytyy työstää kokonaan uudelleen, lisäosat päivittää ja toiminallisuuksia säätää. Päivityksen jälkeinen työ ja viilailu jatkuu kulisseissa ja palautetta voi antaa palautealueella, kiitos.

Salatut elämät

Rene

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
01.08.2019
Viestejä
41
Kyllä piti kauan miettiä ja fundeerata mutta sitten välähti.

Olin tuossa äsken kaupassa ja hyllyjen välissä kierreltyäni aina vastaan tuli.Elikäs Salkkareitten Tuukka. Ja kun katsoin niin Oulustahan tuo on lähtöisin.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 801
Ei kyllä nappaa nuo uusimmat näyttelijät oikein. Liian vakavaa on välillä heidän näyttelynsä tällaisessa kevytviihteessä. Erityisesti se Talen kämppis likka, Aino ja Sabrina ovat aika ärsyttäviä, Sabrina onneksi vain miedosti. Toivottavasti tyyli jotenkin muuttuu tai lähtevät sarjasta. Näyttelyn tasoon kannattaisi ainakin panostaa, sillä jo saippuatasolla aika heikkoa suoritusta vetää Aino ja se kämppis.

Perjantain jaksosta:
Aaron jatko menee mielenkiintoiseksi. Itse uskon että fuulaa tai palautuu entiselleen ennen pitkää. Kauhuissani katselin kun lähtivät metsään pinkomaan Aaron perään, että mummeli on haulikon kanssa kohta vastassa tai perässä. Varmaan menee haulikon kanssa taisteluksi maanantaina tai sitten hämmentävässä tilanteessa lähdetään kamarille kun Eeva jää vielä vangiksi. Huvittavaa ettei poliisia taaskaan kuviossa, sillä perusteet soittamiselle olisi täysin olemassa. No eihän siinä, saippuaa tämä vaan, mutta alkaa ärsyttämään tuo Aaron jatkuva puollustelu kun viisas majurifaija on nähnyt jo kaiken ennalta tapahtuvan. Normielämässä samassa tilanteessa olisi jo täysi retukin alkanut epäilemään ja selvittämään. Mummeli pitää myös saada telkien taa ehdottomasti, toivottavasti ei karkaa mihinkään, ei etenkään Eevan kanssa.

Muut juonikuviot ovat lähinnä suhdedraamaa, mutta onhan tosin Karin keissi muhimassa edelleen. Kyllä sieltä joku isompi mafiapomo vielä yllättää, ettei vielä joku vanha hahmo? Toivon että Aki auttaisi Karia ja he seikkailisivat yhdessä rikollismaailman keskellä.
Tykkäsin siitä jehusta joka kuoli Karin kämpille, vaikka oli toki vaarallinen hahmo. Hän heitti nasevaa kommenttia aina ja naulapyssyllä uhkailu oli luovaa ajattelua.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
193
Katsoin ennakkoon tämän viikon jaksot äsken ja nyt on sellaisia värinöitä ilmassa, että lähti oikein setämiestäkin kiinnostamaan sarja ihan uudella tasolla.

Hieman eettisesti epäilyttävää, mutta kaunista.
 

Make

Tekee järkeä.
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
631
Mikähän fetissi sarjan tuottajilla on lesboihin? :D Ei siis missään nimessä huono asia :geek:
 

druidi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
20.10.2017
Viestejä
271
En kyllä vieläkään keksi kuka tuo toinen ono_O

Ja kuka voitti vaalit?:)
Joko se jakso oli, noh laitetaan spoileriin.

Siis tämä Violan kiusaaja koulusta joka jäi kiinni varastelusta ja vaalitkin meni ohisuun, tosin myös Violalta itseltään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 088
Joko se jakso oli, noh laitetaan spoileriin.

Siis tämä Violan kiusaaja koulusta joka jäi kiinni varastelusta ja vaalitkin meni ohisuun, tosin myös Violalta itseltään.
No mä katoin että onko, mutta ajattelin ettei voi olla:btooth:
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 801
Meneekö Salkkarit enää joulutauolle? Ensi maanantaina onneksi tulee jakso!

  • Kari saattaa saada nyt kunnolla sapiskaa kun palataan "kidutuspenkkiin", sillä eihän hän rahaa tai kokaiinia mistään tule saamaan. Lindan paljastuminen soluttautujaksi on hauska ja jännittävä kuvio, mutta suorastaan väen vängällä kirjoitettu. Miten voi palata poliisin leipiin kun on ottanut lahjusrikoksia (en tosin lakia tarkemmin tunne) ja eikö entisen poliisin kasvot ole tutut rikollisille? Eikö oma kovin vastuullinen duuni turvallisuuspäällikkönä mene aika pahasti soluttautumisen päälle?
  • Lesboilun näin jo edeltä käsin, perinteiset merkit olivat ilmassa: Henkisesti kuormittunut ja ailahteleva henkilö saa vihdoin vuodatettua pisaran elämäänsä sille jota kiusaa/alistaa, mikä tarkoittaa että aletaan lesboilemaan - vuoden varmaa keittiöpsykologiaa!
  • Talen kosiskelut Sannin suuntaan on aika tunkkaista touhua. En näe mitään intoa näiden kahden yhteen palaamisessa, missä se typykkä on joka alun perin tuli heidän väliin? Haluan että hän palaa kuvioihin. Toivottavasti hän palaa juuri silloin kun Tale ja Sanni ovat sitoutuneet seurusteluun. Perus tekstiviesti Talelle juuri sen jälkeen kun rakkautta on julistettu toisiaan kohtaan toimisi oikein hyvin.
  • Noel on siinä pisteessä että flippaa jossain vaiheessa kunnolla. Firman rahoilla varmaan palkkaa ties mitä korstoa Akin perään kun vääjäämättä tämä pettää Noelia Camillan kanssa. Noelin hirmuhallintaa odotan innolla, en tosin käsitä vielä mikä Sabriinan kuvio tässä on. Alkaako Noel ja Sabriina seurustelemaan ja yhdessä terrorisoivat pihlajakatua firman rahat tukenaan? Aki ei tosin asu pihlajakadulla, mutta Amanda on aika lähellä ja senhän voi vaikka tuikata tuleen halutessaan (menisi Camillan ravintola samalla rahalla).
  • Muut kuviot ovat vähemmän kiinnostavia lukuun ottamatta Eevan kohtaloa, sitä vaan saatetaan venyttää jopa kevääseen asti. Jotain kautta Eevan viesti löytyy Raamatun välistä, mutta miten? Muuta en keksi ensi hätään kuin joko kirja tippuu lattialle jostain syystä tai Aaro kuulee että hän on ollut ennen pappi (vai kuuliko jo?) ja sen vuoksi alkaa lueskelemaan Raamattua löytäen viestin. Hän silloin itse näyttää heti viestin muille ja sitten ollaankin sekavassa tilanteessa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
48
Muut kuviot ovat vähemmän kiinnostavia lukuun ottamatta Eevan kohtaloa, sitä vaan saatetaan venyttää jopa kevääseen asti. Jotain kautta Eevan viesti löytyy Raamatun välistä, mutta miten? Muuta en keksi ensi hätään kuin joko kirja tippuu lattialle jostain syystä tai Aaro kuulee että hän on ollut ennen pappi (vai kuuliko jo?) ja sen vuoksi alkaa lueskelemaan Raamattua löytäen viestin. Hän silloin itse näyttää heti viestin muille ja sitten ollaankin sekavassa tilanteessa.
En ole täysin varma, mutta eikö Aarolle kerrottu heti, että tämä on pappi. Aaro vaan tuumasi, ettei hänellä ole mitään uskoa jumalaa kohtaan. Liekkö tuo Eeva juonikuvio mennyt liian kiharaiseksi ja tällä muistinmenetyksellä saatiin tilanne nollattua hetkeksi. Voisi vaikka veikata, että keväällä päättyy siihen, kun joku löytää sen lapun sieltä raamatun välistä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 088
Olihan taas, tyttörakkautta, lopussa Severi Monican kanssa sängyssä. Saapahan nähdä mitä tuosta sisko ja velipuoli säätämisestä vielä voi seurata:hungry:
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Taisi tulla joulutauko ainakin CMoren katsojille.

Kukahan se Aaron taksissa oikein otti kuristukseen?
 

Waldo

Niin elämä kuin videopelitkin tunteella.
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
996
Tuleekohan tuosta Nellan ja Talen jutusta jotain :rofl:. Ei sillä, tykkään mieluusti nähdä useamminkin Nellan heräämästä sängystä kun Tale kuitenkin sortuu jatkossakin ja tulee mielenkiintoisia hetkiä :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 088
Tuleekohan tuosta Nellan ja Talen jutusta jotain :rofl:. Ei sillä, tykkään mieluusti nähdä useamminkin Nellan heräämästä sängystä kun Tale kuitenkin sortuu jatkossakin ja tulee mielenkiintoisia hetkiä :D
Oliko alkoholilla osuutta asiaan:kippis:
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Ei vaan huomenna näkyy CMORE uudet jaksot siis 4 ensi viikon.
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Heittäkää joku se klippi, missä Lasse on keltainen lippis päässä ja Ismo tulee asunnottomana toteamaan tilanteen. Voi se olla tässäkin ketjussa, mutta nyt ei löydy sitten millään YouTuben ihmeellisestä maailmasta!
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 801
Ei hyvänen aika tuo Aaron kaappaus oli todella ontuva käänne taas. Jännitys nostetaan korkealle ja vastineeksi tarjotaan halvinta mahdollista. Jäi tunne että oli kirjoitettu jotain muuta tapahtuvan, mutta joku näyttelijä puuttui tai jotain, joten peräännyttiin peruskuvioon. Tätä myötäilee se ettei Pupun naamaa nähty autossa ollenkaan ja se miten pysyvästi Daalia jätti Aaron aikaisemmin, mutta nyt sitten tekikin täyden uukäännöksen. Eihän hyvänen aika kukaan rakastajaansa kaappaa kuin jotain terroristia ja sitten asia vaan taputellaan sampanjaa kilistellen. Oli kyllä skeidaa, ei voi muuta sanoa.

Muut juonikuviot ovat ihan kohdallaan ja jänniä, mutta Ismon käytös ihmetyttää. Mielestäni Ressu on ollut tavanomainen nuori, silti säilyttänyt kunnioittavan asenteen Ismoa kohtaan ja pahoitellut pienet kämmit, vaan silti Ismo on valmiina nyrkittämään poikaansa yhä uudelleen. En ymmärrä mikä Ismoa vaivaa, onkohan hän sellainen isä joka tahtoo lapsensa olevan täsmällinen kopio itsestään vai kuinka? Aivan tyhjästä taas alkoi reuhuamaan kaupan edustalla, kun taas Ressulla on syytäkin olla hieman loukkaantunut. Voi olla että tästä parhaimmillaan tulee jonkinlainen syvempi psykologinen keissi Ismon kohdalla, että vähintään terapeuttia tarvitaan. Harmi jos lähtee Ressua hakkaamaan, mutta onhan se viihteen kannalta hauskaa, tosin vaihtoehtona on perinteinen "yritin lyödä häntä lyöden huti jotain toista" -tilanne.

Hieman ihmetyttävää on myös 18-vuotta täyttäneen Nellan toiminnan jatkuva moralisointi. Salkkareissa ilmeisesti kaiken maailman homoilut ja petokset ovat hyväksyttäviä asioita tietyissä tilanteissa, mutta 18-vuotias tyttö ei saa seurustella itseään muutamaa vuotta vanhemman kanssa? Tosin kysehän ei tässä tapauksessa ihan ole seurustelusta ja en minäkään jos olisin isä tykkäisi että tyttö vehtaa sellaisen naismaakarin kanssa kuin Tale, joka tiedetysti haikailee exänsä perään siis, mutta hämmentävää saarnaamisesta tekeekin juuri se ettei ohjelma ota mitenkään esille Talen toimintaa, vaan lopulta Jiri päin vastoin sanoo ettei Tale ole varmaankaan seuralainen pahimmasta päästä. Koko ajan on puhuttu vain ikäerosta eikä mistään muusta, joten pointti on mikä ja miksi Talen tarvitsee olla niin peloissaan? En ymmärrä yhtään Salkkari-moraalia, se toimii varmaankin perinteisen saippuan ehdoilla, eli jos tarvitaan jokin kiihkeä tilanne, niin raivota voi mistä tahansa asiasta, mutta intohimon tuulia kaivatessa sopii pettää ja kavaltaa kuten sopivaksi näkee vain pienin seurauksin jos ollenkaan.

Ensi viikolla saisivat jo näyttää Eevaa ja Karin soluttautumistouhuja, ne ovat polttavimmat aiheet ainakin minulle.
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Ei spoilaa varsinaisesti, mutta maanantain jaksossa InsinööriMajuri jutteli Joonatanista :tup:
 
Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
93
Tää Amandan musiikki vaan vetää hiljaiseksi. Aika tuubaa jazz-muzakia mutta siltikin vetää mukaan tunnelmaan.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
396
Oiskohan Samuli noiden "Viljamilta" tulleiden viestien takana? Kuitenkin vieläkin näyttäisi olevan mustasukkainen Victoriasta (edellisessä jaksossa Victoria oli treffeillä ja vähän huljun muljun) sekä ei haluaisi Victorian etenevän ja unohtavan menneitä :hmm:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
48
Oiskohan Samuli noiden "Viljamilta" tulleiden viestien takana? Kuitenkin vieläkin näyttäisi olevan mustasukkainen Victoriasta (edellisessä jaksossa Victoria oli treffeillä ja vähän huljun muljun) sekä ei haluaisi Victorian etenevän ja unohtavan menneitä :hmm:
Rupesi naurattaan tuo kohtaus, missä tuli se viesti. Tale ja Aino oli yrittänyt soittaa useasti ja tää Victoria tuumaa, että on puhelin äänettömällä ja kohta puhelin piippaa viestin merkiksi.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuja
80 413
Viestejä
1 642 979
Jäsenet
36 190
Uusin jäsen
505

Hinta.fi

Ylös Bottom