Salatut elämät

Rene

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
01.08.2019
Viestejä
41
Kyllä piti kauan miettiä ja fundeerata mutta sitten välähti.

Olin tuossa äsken kaupassa ja hyllyjen välissä kierreltyäni aina vastaan tuli.Elikäs Salkkareitten Tuukka. Ja kun katsoin niin Oulustahan tuo on lähtöisin.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 898
Ei kyllä nappaa nuo uusimmat näyttelijät oikein. Liian vakavaa on välillä heidän näyttelynsä tällaisessa kevytviihteessä. Erityisesti se Talen kämppis likka, Aino ja Sabrina ovat aika ärsyttäviä, Sabrina onneksi vain miedosti. Toivottavasti tyyli jotenkin muuttuu tai lähtevät sarjasta. Näyttelyn tasoon kannattaisi ainakin panostaa, sillä jo saippuatasolla aika heikkoa suoritusta vetää Aino ja se kämppis.

Perjantain jaksosta:
Aaron jatko menee mielenkiintoiseksi. Itse uskon että fuulaa tai palautuu entiselleen ennen pitkää. Kauhuissani katselin kun lähtivät metsään pinkomaan Aaron perään, että mummeli on haulikon kanssa kohta vastassa tai perässä. Varmaan menee haulikon kanssa taisteluksi maanantaina tai sitten hämmentävässä tilanteessa lähdetään kamarille kun Eeva jää vielä vangiksi. Huvittavaa ettei poliisia taaskaan kuviossa, sillä perusteet soittamiselle olisi täysin olemassa. No eihän siinä, saippuaa tämä vaan, mutta alkaa ärsyttämään tuo Aaron jatkuva puollustelu kun viisas majurifaija on nähnyt jo kaiken ennalta tapahtuvan. Normielämässä samassa tilanteessa olisi jo täysi retukin alkanut epäilemään ja selvittämään. Mummeli pitää myös saada telkien taa ehdottomasti, toivottavasti ei karkaa mihinkään, ei etenkään Eevan kanssa.

Muut juonikuviot ovat lähinnä suhdedraamaa, mutta onhan tosin Karin keissi muhimassa edelleen. Kyllä sieltä joku isompi mafiapomo vielä yllättää, ettei vielä joku vanha hahmo? Toivon että Aki auttaisi Karia ja he seikkailisivat yhdessä rikollismaailman keskellä.
Tykkäsin siitä jehusta joka kuoli Karin kämpille, vaikka oli toki vaarallinen hahmo. Hän heitti nasevaa kommenttia aina ja naulapyssyllä uhkailu oli luovaa ajattelua.
 

SuperPete

Premium-jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
202
Katsoin ennakkoon tämän viikon jaksot äsken ja nyt on sellaisia värinöitä ilmassa, että lähti oikein setämiestäkin kiinnostamaan sarja ihan uudella tasolla.

Hieman eettisesti epäilyttävää, mutta kaunista.
 

Make

Tekee järkeä.
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
647
Mikähän fetissi sarjan tuottajilla on lesboihin? :D Ei siis missään nimessä huono asia :geek:
 

druidi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
20.10.2017
Viestejä
271
En kyllä vieläkään keksi kuka tuo toinen ono_O

Ja kuka voitti vaalit?:)
Joko se jakso oli, noh laitetaan spoileriin.

Siis tämä Violan kiusaaja koulusta joka jäi kiinni varastelusta ja vaalitkin meni ohisuun, tosin myös Violalta itseltään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 232
Joko se jakso oli, noh laitetaan spoileriin.

Siis tämä Violan kiusaaja koulusta joka jäi kiinni varastelusta ja vaalitkin meni ohisuun, tosin myös Violalta itseltään.
No mä katoin että onko, mutta ajattelin ettei voi olla:btooth:
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 898
Meneekö Salkkarit enää joulutauolle? Ensi maanantaina onneksi tulee jakso!

  • Kari saattaa saada nyt kunnolla sapiskaa kun palataan "kidutuspenkkiin", sillä eihän hän rahaa tai kokaiinia mistään tule saamaan. Lindan paljastuminen soluttautujaksi on hauska ja jännittävä kuvio, mutta suorastaan väen vängällä kirjoitettu. Miten voi palata poliisin leipiin kun on ottanut lahjusrikoksia (en tosin lakia tarkemmin tunne) ja eikö entisen poliisin kasvot ole tutut rikollisille? Eikö oma kovin vastuullinen duuni turvallisuuspäällikkönä mene aika pahasti soluttautumisen päälle?
  • Lesboilun näin jo edeltä käsin, perinteiset merkit olivat ilmassa: Henkisesti kuormittunut ja ailahteleva henkilö saa vihdoin vuodatettua pisaran elämäänsä sille jota kiusaa/alistaa, mikä tarkoittaa että aletaan lesboilemaan - vuoden varmaa keittiöpsykologiaa!
  • Talen kosiskelut Sannin suuntaan on aika tunkkaista touhua. En näe mitään intoa näiden kahden yhteen palaamisessa, missä se typykkä on joka alun perin tuli heidän väliin? Haluan että hän palaa kuvioihin. Toivottavasti hän palaa juuri silloin kun Tale ja Sanni ovat sitoutuneet seurusteluun. Perus tekstiviesti Talelle juuri sen jälkeen kun rakkautta on julistettu toisiaan kohtaan toimisi oikein hyvin.
  • Noel on siinä pisteessä että flippaa jossain vaiheessa kunnolla. Firman rahoilla varmaan palkkaa ties mitä korstoa Akin perään kun vääjäämättä tämä pettää Noelia Camillan kanssa. Noelin hirmuhallintaa odotan innolla, en tosin käsitä vielä mikä Sabriinan kuvio tässä on. Alkaako Noel ja Sabriina seurustelemaan ja yhdessä terrorisoivat pihlajakatua firman rahat tukenaan? Aki ei tosin asu pihlajakadulla, mutta Amanda on aika lähellä ja senhän voi vaikka tuikata tuleen halutessaan (menisi Camillan ravintola samalla rahalla).
  • Muut kuviot ovat vähemmän kiinnostavia lukuun ottamatta Eevan kohtaloa, sitä vaan saatetaan venyttää jopa kevääseen asti. Jotain kautta Eevan viesti löytyy Raamatun välistä, mutta miten? Muuta en keksi ensi hätään kuin joko kirja tippuu lattialle jostain syystä tai Aaro kuulee että hän on ollut ennen pappi (vai kuuliko jo?) ja sen vuoksi alkaa lueskelemaan Raamattua löytäen viestin. Hän silloin itse näyttää heti viestin muille ja sitten ollaankin sekavassa tilanteessa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
48
Muut kuviot ovat vähemmän kiinnostavia lukuun ottamatta Eevan kohtaloa, sitä vaan saatetaan venyttää jopa kevääseen asti. Jotain kautta Eevan viesti löytyy Raamatun välistä, mutta miten? Muuta en keksi ensi hätään kuin joko kirja tippuu lattialle jostain syystä tai Aaro kuulee että hän on ollut ennen pappi (vai kuuliko jo?) ja sen vuoksi alkaa lueskelemaan Raamattua löytäen viestin. Hän silloin itse näyttää heti viestin muille ja sitten ollaankin sekavassa tilanteessa.
En ole täysin varma, mutta eikö Aarolle kerrottu heti, että tämä on pappi. Aaro vaan tuumasi, ettei hänellä ole mitään uskoa jumalaa kohtaan. Liekkö tuo Eeva juonikuvio mennyt liian kiharaiseksi ja tällä muistinmenetyksellä saatiin tilanne nollattua hetkeksi. Voisi vaikka veikata, että keväällä päättyy siihen, kun joku löytää sen lapun sieltä raamatun välistä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 232
Olihan taas, tyttörakkautta, lopussa Severi Monican kanssa sängyssä. Saapahan nähdä mitä tuosta sisko ja velipuoli säätämisestä vielä voi seurata:hungry:
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Taisi tulla joulutauko ainakin CMoren katsojille.

Kukahan se Aaron taksissa oikein otti kuristukseen?
 

Waldo

Niin elämä kuin videopelitkin tunteella.
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
997
Tuleekohan tuosta Nellan ja Talen jutusta jotain :rofl:. Ei sillä, tykkään mieluusti nähdä useamminkin Nellan heräämästä sängystä kun Tale kuitenkin sortuu jatkossakin ja tulee mielenkiintoisia hetkiä :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 232
Tuleekohan tuosta Nellan ja Talen jutusta jotain :rofl:. Ei sillä, tykkään mieluusti nähdä useamminkin Nellan heräämästä sängystä kun Tale kuitenkin sortuu jatkossakin ja tulee mielenkiintoisia hetkiä :D
Oliko alkoholilla osuutta asiaan:kippis:
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Ei vaan huomenna näkyy CMORE uudet jaksot siis 4 ensi viikon.
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Heittäkää joku se klippi, missä Lasse on keltainen lippis päässä ja Ismo tulee asunnottomana toteamaan tilanteen. Voi se olla tässäkin ketjussa, mutta nyt ei löydy sitten millään YouTuben ihmeellisestä maailmasta!
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 898
Ei hyvänen aika tuo Aaron kaappaus oli todella ontuva käänne taas. Jännitys nostetaan korkealle ja vastineeksi tarjotaan halvinta mahdollista. Jäi tunne että oli kirjoitettu jotain muuta tapahtuvan, mutta joku näyttelijä puuttui tai jotain, joten peräännyttiin peruskuvioon. Tätä myötäilee se ettei Pupun naamaa nähty autossa ollenkaan ja se miten pysyvästi Daalia jätti Aaron aikaisemmin, mutta nyt sitten tekikin täyden uukäännöksen. Eihän hyvänen aika kukaan rakastajaansa kaappaa kuin jotain terroristia ja sitten asia vaan taputellaan sampanjaa kilistellen. Oli kyllä skeidaa, ei voi muuta sanoa.

Muut juonikuviot ovat ihan kohdallaan ja jänniä, mutta Ismon käytös ihmetyttää. Mielestäni Ressu on ollut tavanomainen nuori, silti säilyttänyt kunnioittavan asenteen Ismoa kohtaan ja pahoitellut pienet kämmit, vaan silti Ismo on valmiina nyrkittämään poikaansa yhä uudelleen. En ymmärrä mikä Ismoa vaivaa, onkohan hän sellainen isä joka tahtoo lapsensa olevan täsmällinen kopio itsestään vai kuinka? Aivan tyhjästä taas alkoi reuhuamaan kaupan edustalla, kun taas Ressulla on syytäkin olla hieman loukkaantunut. Voi olla että tästä parhaimmillaan tulee jonkinlainen syvempi psykologinen keissi Ismon kohdalla, että vähintään terapeuttia tarvitaan. Harmi jos lähtee Ressua hakkaamaan, mutta onhan se viihteen kannalta hauskaa, tosin vaihtoehtona on perinteinen "yritin lyödä häntä lyöden huti jotain toista" -tilanne.

Hieman ihmetyttävää on myös 18-vuotta täyttäneen Nellan toiminnan jatkuva moralisointi. Salkkareissa ilmeisesti kaiken maailman homoilut ja petokset ovat hyväksyttäviä asioita tietyissä tilanteissa, mutta 18-vuotias tyttö ei saa seurustella itseään muutamaa vuotta vanhemman kanssa? Tosin kysehän ei tässä tapauksessa ihan ole seurustelusta ja en minäkään jos olisin isä tykkäisi että tyttö vehtaa sellaisen naismaakarin kanssa kuin Tale, joka tiedetysti haikailee exänsä perään siis, mutta hämmentävää saarnaamisesta tekeekin juuri se ettei ohjelma ota mitenkään esille Talen toimintaa, vaan lopulta Jiri päin vastoin sanoo ettei Tale ole varmaankaan seuralainen pahimmasta päästä. Koko ajan on puhuttu vain ikäerosta eikä mistään muusta, joten pointti on mikä ja miksi Talen tarvitsee olla niin peloissaan? En ymmärrä yhtään Salkkari-moraalia, se toimii varmaankin perinteisen saippuan ehdoilla, eli jos tarvitaan jokin kiihkeä tilanne, niin raivota voi mistä tahansa asiasta, mutta intohimon tuulia kaivatessa sopii pettää ja kavaltaa kuten sopivaksi näkee vain pienin seurauksin jos ollenkaan.

Ensi viikolla saisivat jo näyttää Eevaa ja Karin soluttautumistouhuja, ne ovat polttavimmat aiheet ainakin minulle.
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Ei spoilaa varsinaisesti, mutta maanantain jaksossa InsinööriMajuri jutteli Joonatanista :tup:
 
Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
202
Tää Amandan musiikki vaan vetää hiljaiseksi. Aika tuubaa jazz-muzakia mutta siltikin vetää mukaan tunnelmaan.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
406
Oiskohan Samuli noiden "Viljamilta" tulleiden viestien takana? Kuitenkin vieläkin näyttäisi olevan mustasukkainen Victoriasta (edellisessä jaksossa Victoria oli treffeillä ja vähän huljun muljun) sekä ei haluaisi Victorian etenevän ja unohtavan menneitä :hmm:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
48
Oiskohan Samuli noiden "Viljamilta" tulleiden viestien takana? Kuitenkin vieläkin näyttäisi olevan mustasukkainen Victoriasta (edellisessä jaksossa Victoria oli treffeillä ja vähän huljun muljun) sekä ei haluaisi Victorian etenevän ja unohtavan menneitä :hmm:
Rupesi naurattaan tuo kohtaus, missä tuli se viesti. Tale ja Aino oli yrittänyt soittaa useasti ja tää Victoria tuumaa, että on puhelin äänettömällä ja kohta puhelin piippaa viestin merkiksi.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 898
Tuntuuko kenestäkään muusta että Lassen löylyttäminen menee jo kohtuuttomaksi? Ainut asia mitä hän tekee on pysyy erossa Aarosta ja hänen sukulaisistaan, toki ikävästi naljaillen aina kohdatessaan, mutta eikö kukaan hänen lähipiiristään muista mitä Aaro teki? Eihän tuollaisen ihmisen kanssa millainen Aaro on halua itse uhri olla tekemisissä missään tapauksessa ja miten kukaan voisi vaatia tätä? Lisäksi tulee esiin ylipäätään omien vanhempien ja itseään vanhempien kunnioittaminen, kun tuo Anna tulee kylään ja huutaa omalle apilleen hänen kodissaan että "turpa kiinni". Ihan älytöntä skeidaa tämä ja rupeaa jo miettimään että onko tässä nyt joku liberaali agenda taustalla vai mistä on kyse? Olenko hullu vai katselenko hullun kirjoittamaa/ohjaamaa sisältöä?
Ainahan on mahdollista että pedataan aivan järkyttävää maanpinnalle palautumista meuhkaajille kun Aaro pian palaa entisekseen tai pelkästään Eeva löydetään. Tässä vaiheessa kuitenkin katsojalle pitäisi jo korvata tuo Lasseen kohdistuva oikeudentajuton ryhmäläksyttäminen ja palauttaa Aaro kuvioihin seonneempana kuin koskaan tyyliin aseella kommandoiden.

En kirjoittaisi tästä muuten mutta välillä meinaa mennä vain maku ja en ymmärrä mitä noilla kohtauksilla haetaan, kun ne eivät oikeastaan palvele juonta kauheammin. Toki tässä vaiheessa Lasse on nurkkaan ajettu ja ehkäpä hän tekee myönnytyksiä sittemmin kutsuen Aaron tai vähintään Lindan sovittelukahveille jossa sitten naljaillaan Lasselle porukalla miten hän olikin niin tyhmä ja kohtuuton (en ole katsonut vielä tämän päivän jaksoa loppuun).
Ei hitto, ei mitään järkeä taas. Onneksi juonikuviot itsessään ovat aika loistavia vaikka kohtaukset menisivätkin välillä reisilleen.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
202
Käsittämätöntä myös että Eva on täysin nyt unohdettu tuonne mökille. Ketään ei tunnu kiinnostavan.

Olikohan se tiistain jaksossa kun Nilkkinen sai vihdoinkin Karin korjaamolta korjattuna takaisin. Ressu (että on ärsyttävä nimi) piileskeli avaimineen juuri tuossa autossa ja takapenkiltä livautti juuri oikealla hetkellä nipun hanskalokeroon. Ja Aki pitkän Karin tenttaamisen jälkeen lopulta uskoi että joku muu on ne viinit varastanut. Automatka alkoi ja Ressun puhelin pärähti soimaan ja etupenkillä Sanni/Aki ihmetteli että missä se soi. Ressu vastaa että Aki Nikkinen. Tähän perään ilmeet olivat kyllä loistavat etupenkiltä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 232
Eikös se raamattu, missän on jemmattuna Evan viesti ole vieläkin Jirin kirjahyllyssä tallessa. Kyllä se jollain juonenkäänteella sieltä esiin tulee.
Toi Mustavaara yhtiöiden kuvio on kyllä hämärän peitossa. Jos toi Ingar vaikka heittäis lusikan nurkkaan ennenkun osakkeet siirtyy, ja kyllähän niiden siirtely onkin kestänyt jo vähän aikaa kun mitään ei ole senkään suhteen tapahtunut.
 
Liittynyt
22.11.2017
Viestejä
141
Eeva on "unohdettu" mökkiin, koska on äitiyslomalla kuvauksista kun sai oikeasti lapsen. Viesti on vielä raamatussa ja tulee esille varmaan sitten kun jatkaa taas mukana kuvauksissa.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 898
Olen arvioinut nyt pari viimeistä jaksoa ja tullut tulokseen että jokin "liberaali" agenda on kartalla. Silmille hyppiviä seikkoja tällä hetkellä on vanhempien kunnioittamattomuus ja homouden pitäminen jopa ylpeyden aiheena. Haluan varoittaa katsojia ja Salkkari-tiimiä, että tuollaiset hihhulit pitää saada tuotannosta mahdollisimman äkkiä pois. Suurempiakin tuotantoja on pilattu hihhuleiden sekoilulla, eikä Salatut Elämät ole mitenkään tältä suojattu. Vedotkaa pikaisesti rahoittajiin, levittäjään, aivan keneen tahansa, ennen kuin on liian myöhäistä. Haluan nauttia perinteisestä Salkkari-laadusta vielä vuosia kiitos!
 
Liittynyt
15.04.2018
Viestejä
800
Olen arvioinut nyt pari viimeistä jaksoa ja tullut tulokseen että jokin "liberaali" agenda on kartalla. Silmille hyppiviä seikkoja tällä hetkellä on vanhempien kunnioittamattomuus ja homouden pitäminen jopa ylpeyden aiheena. Haluan varoittaa katsojia ja Salkkari-tiimiä, että tuollaiset hihhulit pitää saada tuotannosta mahdollisimman äkkiä pois. Suurempiakin tuotantoja on pilattu hihhuleiden sekoilulla, eikä Salatut Elämät ole mitenkään tältä suojattu. Vedotkaa pikaisesti rahoittajiin, levittäjään, aivan keneen tahansa, ennen kuin on liian myöhäistä. Haluan nauttia perinteisestä Salkkari-laadusta vielä vuosia kiitos!
Silti hyvä toisaalta, että mukana on ainakin toistaiseksi myös toista puolta eli Karin hyvät heitot ;)
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
561
kun Aaro pian palaa entisekseen
Minusta Aaro on jo entisellään ja vetää roolia joten tässä ennemmin rakennetaan jotain suunnitelmaa eikä enää odoteta ns. paluuta.

Eilinen jakso oli leikattu/kirjoitettu poikkeuksellisen epäloogisesti, Aino huusi Sannille mojitoista eikä Sanni oikein saanut edes suunvuoroa mutta hetken päästä tilitti Kallelle morkkistaan koska haukkui Ainon.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 898
Minusta Aaro on jo entisellään ja vetää roolia joten tässä ennemmin rakennetaan jotain suunnitelmaa eikä enää odoteta ns. paluuta.

Eilinen jakso oli leikattu/kirjoitettu poikkeuksellisen epäloogisesti, Aino huusi Sannille mojitoista eikä Sanni oikein saanut edes suunvuoroa mutta hetken päästä tilitti Kallelle morkkistaan koska haukkui Ainon.
Olisi kyllä mieletön mielen kapasiteetti Aarolla jos pystyy näyttelynsä laskelmoimaan tilanteesta toiseen noin loistavasti. En myöskään osaa sanoa miten Daalia sitten liittyisi hänen suunnitelmiinsa? Tarvitseeko Aaro rahaa häneltä vai mitä? Erotessa Daaliasta saisi toki reippaat massit kaapata Eeva edelleen ulkomaille ja elää leveästi. En väitä etteikö Aaro esittäisi, mutta melkoiseksi yli-ihmiseksi Aaro paljastuisi. Ei haittaisi katsojana kylläkään.
Ei kyllä aivan kaikki kohtaukset tue tuota teoriaasi kuitenkaan nyt kun miettii, sen verran Aaro on kysellyt ihmisiltä ylimääräisiä kysymyksiä ja jopa meinannut saattaa hänen ja Daalian suhteen turhaan karille. Miksi hän olisi myöskään valehdellut äitillensä?

Tuosta Ainon huutamisesta tulikin mieleen että alkoholiin liittyen on outoa ohjaamista myös. Mukamas olivat kännissä, vaikkei sitä olisi ikinä voinut näyttelyn perusteella arvata. Sabrina myös tivaa isälleen että hyi hyi tupakka ja viski pahoja asioita omituiseen tyyliin, mikä ei liity juonellisesti mihinkään, ellei ne tietysti olisi hänen isänsä sairauden pääsyy? Tuskinpa kuitenkaan. Nuorten lukiobileissä sentään ryypättiin. Ei siinä, päihteitä ei kannata käyttää humalahakuisesti ollenkaan ja minä itsekin olen käytännössä päihteetön, mutta hyvän viihteen kannalta sopii olla perinteisiä Salkkari-kännäyksiä, niin nuorten kuin vanhustenkin toimesta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
202
Saunailloissa on joskus ollut kova meno ja tiukka etukeno. Seppo vahvasti esillä.
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
561
Olisi kyllä mieletön mielen kapasiteetti Aarolla jos pystyy näyttelynsä laskelmoimaan tilanteesta toiseen noin loistavasti. En myöskään osaa sanoa miten Daalia sitten liittyisi hänen suunnitelmiinsa? Tarvitseeko Aaro rahaa häneltä vai mitä? Erotessa Daaliasta saisi toki reippaat massit kaapata Eeva edelleen ulkomaille ja elää leveästi. En väitä etteikö Aaro esittäisi, mutta melkoiseksi yli-ihmiseksi Aaro paljastuisi. Ei haittaisi katsojana kylläkään.
Ei kyllä aivan kaikki kohtaukset tue tuota teoriaasi kuitenkaan nyt kun miettii, sen verran Aaro on kysellyt ihmisiltä ylimääräisiä kysymyksiä ja jopa meinannut saattaa hänen ja Daalian suhteen turhaan karille. Miksi hän olisi myöskään valehdellut äitillensä?
Teoriani tulee ihan siitä että Aaro soitti jollekin että suunnitelma etenee tms. Mielestäni mitään sellaista ns. normaalia ei ole tapahtunut että sopisi suunnitelmaksi. En muista onko edes ollut tekemisissä, kahden kesken ainakaan, äitinsä kanssa sen jälkeen kun veivät kaupunkiin. Jos hän nyt esittää niin oletan että aluksi meni muisti, koska tuskin hän tosiaan on sellainen yli-ihminen jolla olisi noin ovela suunnitelma odottamassa tilaisuutta kun sitä pääsee käyttämään. Tai sitten hän ei tosiaan muista mutta todellinen luonne on aktivoitunut kun sai tietää Dahlian varallisuudesta.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
1 898
Teoriani tulee ihan siitä että Aaro soitti jollekin että suunnitelma etenee tms. Mielestäni mitään sellaista ns. normaalia ei ole tapahtunut että sopisi suunnitelmaksi. En muista onko edes ollut tekemisissä, kahden kesken ainakaan, äitinsä kanssa sen jälkeen kun veivät kaupunkiin. Jos hän nyt esittää niin oletan että aluksi meni muisti, koska tuskin hän tosiaan on sellainen yli-ihminen jolla olisi noin ovela suunnitelma odottamassa tilaisuutta kun sitä pääsee käyttämään. Tai sitten hän ei tosiaan muista mutta todellinen luonne on aktivoitunut kun sai tietää Dahlian varallisuudesta.
Tosiaan löisin itsekin vetoa sen puolesta että muisti on palautunut jossain välissä mitä ei ole katsojille näytetty, tai entinen luonne hiipii takaisin muistinmenetyksestä huolimatta. Aaron ongelmathan liittyvät pitkälti naiskuvioihin, kuin myös Severiin, että pelkää läheisen menetystä tai jotain ja on siksi psykopaattisesti omistushaluinen. Huvittavaa ettei uhrit ole keskustelleet syistä ollenkaan, miksi Aaro on pöpi? Voi olla että saamme loppusinetin syksyllä sille mikä Aaron diagnoosi oikeastaan on, mutta luulisi ilmankin edes yhdellä henkilöllä ympäristöstä hälytyskellojen soivan, kun äärimmäisen omistushaluinen ja nimen omaan parisuhteissa epävakaa kaveri lyöttäytyy muistinmenetyksen jälkeen jonkun kanssa yhteen. Kaiken kukkuraksi oikein kilistellään maljaa ja ollaan iloisia tämän puolesta. :D
 
Liittynyt
11.01.2017
Viestejä
153
Tosiaan löisin itsekin vetoa sen puolesta että muisti on palautunut jossain välissä mitä ei ole katsojille näytetty, tai entinen luonne hiipii takaisin muistinmenetyksestä huolimatta.
Eikös Aaro nähnyt jonkun työntekijän kyltin tjsp, jonka nimi oli Eeva, ja tämän jälkeen se vaikutti siltä, et rupeaa muistamaan jo jotain? :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 232
Eikös Aaro nähnyt jonkun työntekijän kyltin tjsp, jonka nimi oli Eeva, ja tämän jälkeen se vaikutti siltä, et rupeaa muistamaan jo jotain? :D
Se olisi se nussimisepisodi kun Aaro ja Dahlia oli jaa... sitten vastapäisessä huoneessa joku toinen pariskunta jyystämässä, en muista ketä oli.

Mutta joo, tänään taas jakson nimen mukaan lisää lesboilua:kahvi:
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
406
Gunnar ja Ulla.
Eikös Ulla ollut sen tinder-miehen kanssa, Pasiko se oli? :D Gunnar meni sinne Dahlian huoneesee mistä löysi Aaron. Sitten hetken päästä kaikki oli käytävällä ja Gunnar näki Ullan samassa sen miehen kanssa. Jos puhutaan samasta kohdasta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 232
Eikös Ulla ollut sen tinder-miehen kanssa, Pasiko se oli? :D Gunnar meni sinne Dahlian huoneesee mistä löysi Aaron. Sitten hetken päästä kaikki oli käytävällä ja Gunnar näki Ullan samassa sen miehen kanssa. Jos puhutaan samasta kohdasta.
Täähän se oli:) Eipä oo tindermiestä näkynyt tai kuulunut sen jälkeen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
84 795
Viestejä
1 743 814
Jäsenet
37 650
Uusin jäsen
Max Mattsson

Hinta.fi

Ylös Bottom