Salaliittoteoriat (Litteä maa, Reptiliaanit, NWO, Illuminati, HAARP ja muut)

ravallo

Make ATK Great Again
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 354
Sanoisin että tämä on aika kaukaa haettu väite. Katolisella kirkolla oli selkeä dogmaattinen asenne siihen että Maan pitää olla liikkumaton joten ei tuo kyllä Galileon käytöstavoista ollut kiinni.
Kyllä tuossa @hkultala:n jutussa on ihan perää. Ei Galileota ihan suorilta ammuttu alas katolisessa kirkossa, osa tuki Galileota ja toisaalta pakkaa vielä sotkivat muut tiedemiehet kuten Brahe joka oli laskeskellut samankaltaisista havainnoista ihan erilaisia (geosentrisiä) malleja. Galileohan ei myöskään ole mikään heliosentrisen mallin keksijä tai sen ensimmäinen puolustaja Euroopassa, Kopernikus sai esittää saman asian ilman suurempaa sirkusta vajaa sata vuotta aiemmin.

"Opposition to the Copernican theory is often depicted as a matter of adherence to Aristotle or to religion. Albert Einstein famously characterized such opposition as a product of "anthropocentric and mythical thinking” rooted in the “rigid authoritarian tradition of the Dark Ages” and as “opinions which had no basis but authority”. Yet Ingoli’s essay, written a matter of weeks before the condemnation of the Copernican theory by the Inquisition's consultants, and likely the basis of that condemnation, rests neither on references to religion nor on references to Aristotle. Instead, it references the anti-Copernican arguments of the preeminent astronomer of the time (Tycho Brahe), some of which were weighty indeed. " (https://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1211/1211.4244.pdf)

Tuossa linkatussa kirjoituksessa käydään muutenkin nuo Ingolin vastalauseet Galileolle yksi kerrallaan läpi, ja niistä kyllä näkee että tieteellistä selitystä on ihan tosissaan yritetty hakea. Vaikka paavi Paul V:n inkvisitio tuon perusteella varoittikin Galileota pitämään suuta soukemmalla, seuraava paavi Urban VIII oli Galileon vanha kamu ja antoi tälle vielä uuden mahdollisuuden puolustella teoriaansa. On vähän kyseenalaista halusiko Galileo tahallaan tölväistä katolista kirkkoa laittamalla puolustukseksi kirjoittamaansa kirjaan dialogin vastapuoleksi idiootin, mutta näin paavi ja kirkko sen kyllä tulkitsivat.

Tottakai koko episodi on esimerkki siitä että katolisen kirkon epätoivoinen yritys monopolisoida uskonnon lisäksi myös tiede oli vahingollista tieteelle (ja myöhemmin myös kirkolle), mutta kyllä Galileon lyhytpinnaisuus (tai pitäisikö sanoa pitkävihaisuus, Galileo hioi monumentaalista vastalausettaan Ingolille 8 vuotta) vaikutti negatiivisesti siihen että heliosentrisyys pistettiin melkein sadaksi vuodeksi hyllylle. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se että norsuna posliinikaupassa rymistelevä Galileo oli poliittinen riski tukijoilleen katolisen kirkon sisällä.

Katolisen kirkon monopoli teki tieteen tekemisestä melko hasardia, ei niin että vääristä tuloksista olisi välttämättä joutunut roviolle tai edes venytyspenkkiin, mutta jos kirkko totesi että teet muuten paskaa tiedettä niin katosi rahoitus ja julkaisumahdollisuudet.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
16 422
Luulisi, että Nokiajankkaukseen olisi omakin ketjunsa, varsinkin, kun foliohattuilu jäi alkumetreille?
Tosin hakuvammaisena en moista löytänyt, mutta oisko siellä kuitenkin jatkojen paikka?
No tuo koko homma nojaa siihen oletukseen että Elop olisi ollut joku Microsoftin troijan hevonen jonka tehtävä oli paskoa Nokian kännykkäbisneksen arvo jotta Microsoft voi sitten ostaa sen halvalla. Ja tuo menee kategoriaan foliohattu salaliitot.
 
Liittynyt
03.04.2017
Viestejä
6 192
Kuten jo aiemmin totesin, Nokian hallitus teki valintansa hypätä Microsoftin kelkkaan siinä vaiheessa kun valitsivat Elopin. Jos Nokian hallitus olisi halunnut laittaa paukut sisäisten vaihtoehtojen kehittämiseen niin se olisi valinnut toimitusjohtajaksi Vanjoen.
Tuohan oli lopulta valinta noiden kahden välillä. Eli kyse ei ollut siitä että Elop olisi tullut taloon ja sitten teki päätöksensä vaan siitä että Nokian hallitus tasan tarkkaan tiesi palkatessaan Elopin että Nokia hyppää Microsoftin kelkkaan.
Edelleen Folihattuilua
Mahdollista, mutta mitä siellä oikeasti tiedettiin Ostajan tarkoitusperistä on sitten jo eri asia. Ja sovittiinko
jo 2010 että 2013 omistaja vaihtuu ja jos millä ehdoilla. Uskottiinko Nokiassa, että tehdään hyvää yhteistyötä molempien firmojen kehittämiseen.
Firman kurssi nousee kun se myy (lähes) arvottoman osan firmasta todella kalliilla. Eli kyseessä ei todellakaan ollut pilkkahinta minkä se kurssikehityskin osoitti. Ja se että johonkin on vuosien aikana upotettu miljardeja ei tarkoita että se olisi enää miljardien arvoinen.
Meinaatko, että Ostajafirmassa oli hölmöläisiä, kun ostivat? lähes arvottoman osan firmasta?
Oletko miettinyt miksi hommaa ei tehty saman tien, jos kerran tarkoitus oli ostaa ja myydä.
Lisäksi ongelma ei ollut se että hommaa ei osattu johtaa oikein vaan ongelma oli se että tuo alkuperäinen valinta hypätä Microsoftin kelkkaan, jonka teki Nokian hallitus eikä tämä sun troijan hevonen Elop, oli väärä. Tai enemmänkin se osoittautui vääräksi valinnaksi, tuossa vaiheessa toki se oli täysin validi vaihtoehto.
Hommahan hoidettiin todella mallikkaasti ostajan kannalta, hinta putosi kohtuullisen nopeasti. Tosin arvioivat jatko homman vaikeusasteen alakanttiin. Nokian hallitukseen en ole ottanut kantaakaan, mutta heidän toiminta/tekemättäjättämiset eivät poista toimarin tekemiä virheitä.
Mutta homma oli hävitty Microsoftin osalta siinä vaiheessa kun se osti Nokian kännykät, tuo kauppa oli Microsoftin kannalta erittäin tyhmä veto jonka päämotivaatio oli epätoivo.
Toi halpa kauppahinta oli Ostajalle "nappirahaa" eivät epätoivossaan ostaneet, vaan uskoivat tienaavansa.
Eihän heillä ollut mikään pakko ostaa.
Foliohattuilu loppui ja edelleenkään ei liitty Mikrosoftiin
Windows Phone ei vaan pärjännyt Androidille ja iOS:lle. Sen ekat versiot kuten WP7 olivat yksinkertaisesti huonoja. Sitten siinä vaiheessa kun se alkoi käyttiksenä olemaan ihan ok (tyyliin 8.1) niin se oli niin pahasti marginaalissa että iOS ja Android olivat jo hyvin pitkälle vakiinnuttaneet markkinaosuutensa.
Tästä olemme pitkälti samaa mieltä, eivät osanneet hoitaa hommaa ja aliarvioivat kilpailijansa. Itse puhelimesta ei ole kokemusta. Miksi ei ole, syy oli se että se oli "Windows" sen imago ei ollut sieltä parhaasta päästä ( mm. Sinisen ruudun mieleen syöpymisen takia). Saattaa olla etten ollut ainut?
 
Liittynyt
26.03.2020
Viestejä
22
Aina välillä sitä miettii, että miten helkkarissa ihmiskunta on selvinny edes tähän päivään saakka. Tääkin dorka tässä videossa on hämillään normaaleista pilvistä ja väittää niiden olevan seurausta jostain sään muokkauksesta :facepalm::
Olisi hauska tutkia tuota psyykkistä ilmiötä syvemmin, miksi skitsofreenikot tms psykoosissa elävät kokevat usein kaikki normaalitkin ilmiöt, mille eivät tiedä luonnollista selitystä, ihmisten aiheuttamina pahuuksina joilla pyritään tuhoamaan ja hallitsemaan. Nostavat itsensä paraatipaikalle sen ainoan oikean totuuden tuojana. On toki ihan luonnollista että asioille joille ei tiedä selitystä, tuota tiedonpuutetta sitten pyrkii paikkaamaan mielikuvituksen tuotteilla tai hajanaisilla tiedonrippeillä jonkun omituisen "logiikan" mukaan. WTC torneissa oli sulanutta metallia = termiittiä käytetty = salaliitto ihmisiä vastaan! Suomenlahdella esiintynyt trombreja = ydinvoimalan syytä koska lauhdevesi ja betasoihdut!

Tällaisen ihmisen kanssa on täysin turha aiheesta väitellä, koska oma pää on muodostanut absoluuttisen "totuuden" jota ei kertakaikkiaan voi enää muuttaa. Sensijaan jos yksikin ihminen myötäilee näitä teorioita, se vain vahvistaa tuota totuutta entisestään - sensijaan jos joku kertoisi asioille luonnollisen selityksen, se menee täysin kuuroille korville.
 

kibe

Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 889
Tällaisen ihmisen kanssa on täysin turha aiheesta väitellä, koska oma pää on muodostanut absoluuttisen "totuuden" jota ei kertakaikkiaan voi enää muuttaa. Sensijaan jos yksikin ihminen myötäilee näitä teorioita, se vain vahvistaa tuota totuutta entisestään - sensijaan jos joku kertoisi asioille luonnollisen selityksen, se menee täysin kuuroille korville.
On noita varmaan aika paljon tutkittu. Internetin aikakaudella tietoa on enemmän kuin tarpeeksi. Jos joskus 80-luvulla halusi tietoa jostain tapahtumasta, piti odottaa asiantuntijan lausuntoa telkkarissa tai lukea lehtiä. Nyt jokaiseen isompaan tapahtumaan löytyy 1+x selityksiä uskottavista ihan päättömiin. Kaikki ihmiset eivät pysty rationaaliseen ajatteluun ja osa tietysti haluaa vain kuulua johonkin. Vaikka sitten salaliittoteoriaan uskoviin.
 

A Lake Elk

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.11.2019
Viestejä
1 443
Tällaisen ihmisen kanssa on täysin turha aiheesta väitellä, koska oma pää on muodostanut absoluuttisen "totuuden" jota ei kertakaikkiaan voi enää muuttaa. Sensijaan jos yksikin ihminen myötäilee näitä teorioita, se vain vahvistaa tuota totuutta entisestään - sensijaan jos joku kertoisi asioille luonnollisen selityksen, se menee täysin kuuroille korville.
Toi toimii molempiin suuntiin. Tosin ainoastaan fysiikkaan, matematiikkaan, sekä havaintoihin paljaaseen yö taivaasen, pystyy vahvistamaan, sekä ennustamaan öisellä taivaalla olevien valopilkkujen liikeen tästä päivästä hamaan tulevaisuuteen. Lituska uskojat ei siihen kykene, ja he tietävät sen ja sen vuosi välttelevät koko asiaa.
 
Liittynyt
02.06.2019
Viestejä
328
Lasken uskonnot litteän maan teoriaan.

Liitteenä hen-gäs-tyt-tävän mukavasti asiaa ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen. Uskonto vastaan tiede.



Lähtökohtaisesti tyhmä vastakkainasettelu kun toinen etsii ja tutkii ja toinen koittaa hallita kansaa.

Jos ette muuta saa kiinni videosta niin edes se mitä ihmisen aivot pystyy sisältämään puheeseen änkyttämättä ilman ulkolukemista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
7 822
On noita varmaan aika paljon tutkittu. Internetin aikakaudella tietoa on enemmän kuin tarpeeksi. Jos joskus 80-luvulla halusi tietoa jostain tapahtumasta, piti odottaa asiantuntijan lausuntoa telkkarissa tai lukea lehtiä. Nyt jokaiseen isompaan tapahtumaan löytyy 1+x selityksiä uskottavista ihan päättömiin. Kaikki ihmiset eivät pysty rationaaliseen ajatteluun ja osa tietysti haluaa vain kuulua johonkin. Vaikka sitten salaliittoteoriaan uskoviin.
Niin tai 1980-luvulla jos jotain tietoa kaipasi, niin piti mennä kirjastoon kaivelemaan. Nykyajan jonnet voisivat olla kummissaan kun mitään tietoa ei voisi Googlella tai muilla hakukoneilla netistä etsiä vaan pitäisi lähteä jonnekkin kirjastoon tunneiksi.

Televisiossa oli sitten 1980-luvulla niitä kaikenlaisia "asiantuntijoita" valehtelemassa korvat punaisina propagandan nimissä. Suomeen kun ryssä pamautti esimerkiksi ampua risteilyohjuksella 1980-luvulla, niin monenlaista "asiantuntijaa" sitä pyöri televisiossa satuilemassa että kyse oli jostakin "maaliohjuksesta" ja osa taisi puhua "maalikohteestakin". Ilmeisesti se oli siihen aikaan vain kiellettyä edes puhua Suomessa harjoitetussa neuvostopropagandassa, että "rauhaa rakastava" Neuvostoliitto voisi ampua Suomeakin risteilyohjuksella.

Samanlaista propagandaa Suomessa on edelleen. Vain kohde mitä propagandassa ylistetään on vähän vaihtunut. Esimerkiksi kehitysmaalaisia "moniosaajia" ei saa Suomessa kritisoida mitenkään ja studioihin raahataan ties mitä "asiantuntijaa" selittelemään niiden osalta mustaa valkoiseksi.
 

alakääntö

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
21.02.2020
Viestejä
1 126
Ja kyllä siellä 80-luvun kirjastoissakin oli kaikenlaista salaliittohömppää siellä uskonto/rajatieto-osastolla. Vähääkään isommissa kirjastoissa oli kaikenlaista loitsuparannuskirjaa, fengshui shittiä, jinjangia ja ufo-opusta kaikesta uskontorihkamasta ja enkelinlääppimisistä puhumattakaan. Ihan hyllykaupalla. Isoin ero oli että ainoa mahdollisuus näille samanuskoisille ihmisille kanssakäyntiin olivat jotkut satunnaiset kirjeenkirjoitukset ja alan lehtien mielipidepalstat, missä sielläkin keskustelu oli hyvin yksipuoleista saarnaamista. Kaukana oltiin edes mistään feisbuuk-ryhmistä, missä kuitenkin voi asiasta edes jotenkin väitellä. Tai radikalisoitua.

Toisaalta ihan hyvä että tuollaista välillä ihan puhtaasti huijauskamaakin oli ja on kirjastoissa. Se kertoo siitä että kirjastolaitos ei hirveästi pyri kuitenkaan ohjaamaan ihmisten mielipiteitä, vaan luotetaan siihen että ihmiset osaavat vielä ajatella ja koulussa vielä opitaan tieteen ja historian perusasioita. Sitä en osaa sanoa onko siellä vielä nykyään uskonto-osastolla vielä samalla tavalla täysin tieteenvastaista jorinakirjallisuutta, mutta kun kirjojen ja kirjailijoiden polttaminen alkaa taas olla muodissa niin säästöt taitavat kuitenkin kohdistua enemmänkin yhteiskunnalliseen kritiikkiin kuin näihin salaliittokirjoihin.
 
Viimeksi muokattu:

kibe

Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 889
Niin tai 1980-luvulla jos jotain tietoa kaipasi, niin piti mennä kirjastoon kaivelemaan. Nykyajan jonnet voisivat olla kummissaan kun mitään tietoa ei voisi Googlella tai muilla hakukoneilla netistä etsiä vaan pitäisi lähteä jonnekkin kirjastoon tunneiksi.

Televisiossa oli sitten 1980-luvulla niitä kaikenlaisia "asiantuntijoita" valehtelemassa korvat punaisina propagandan nimissä. Suomeen kun ryssä pamautti esimerkiksi ampua risteilyohjuksella 1980-luvulla, niin monenlaista "asiantuntijaa" sitä pyöri televisiossa satuilemassa että kyse oli jostakin "maaliohjuksesta" ja osa taisi puhua "maalikohteestakin". Ilmeisesti se oli siihen aikaan vain kiellettyä edes puhua Suomessa harjoitetussa neuvostopropagandassa, että "rauhaa rakastava" Neuvostoliitto voisi ampua Suomeakin risteilyohjuksella.

Samanlaista propagandaa Suomessa on edelleen. Vain kohde mitä propagandassa ylistetään on vähän vaihtunut. Esimerkiksi kehitysmaalaisia "moniosaajia" ei saa Suomessa kritisoida mitenkään ja studioihin raahataan ties mitä "asiantuntijaa" selittelemään niiden osalta mustaa valkoiseksi.
Ihminen on toki osannut valehdella aina. Kylmän sodan aikaan kuten ei tänäkään päivänä välttämättä haluta joutua miehitetyksi ja muutenkin piti pelata kaksilla korteilla. Se nyt ei edes ole salaliittoa, vaan aika yleisesti tiedossa oleva tilanne Suomen-neukkujen ja Yhdysvaltojen suhteen.

Nykyään ei ole mitenkään kiellettyä kritisoda moniosaajia. Maan kärkipoliitikko nakuttaa päivästä toiseen twitteriin kritiikkiä ja saa ihan samalla tavalla uutisaikaa kuin muutkin, ellei jopa enemmän. Muutenkin politiikka on oma aihealueensa millä ei aina välttämättä ole tekemistä oikean ja väärän kanssa, tai järkevän ja vähemmän järkevän. Se vaan on suosion hakemista sieltä mistä sitä saa ja mahdollisuuksien mukaan ajaa oman eturyhmänsä asiaa (mikä toki Suomessa on hankalaa).
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 844
90-luvun alussa oli melkoinen ufobuumi. Silloin tuli milloin mitäkin karjansilpomisista Rauni-Leenan lupaukseen tuoda aito humanoidi suoraan lähetykseen.
Ja toisaalta toki oli saatananpalvontapaniikki myös. Muistan sen kohelluksen rippikoulusta.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 210
90-luvun alussa oli melkoinen ufobuumi. Silloin tuli milloin mitäkin karjansilpomisista Rauni-Leenan lupaukseen tuoda aito humanoidi suoraan lähetykseen.
Ja toisaalta toki oli saatananpalvontapaniikki myös. Muistan sen kohelluksen rippikoulusta.
Ufojutut olivat pitkälti populaarikulttuurin muoti-ilmiö joka ei juuri sotkenut yhteiskuntaa, vaikka toki oikeita hulluja oli. Saatananpalvontasekoilu taas on jättänyt aika pahan jäljen jo oikeusprosesseihinkin.

Toki molemmat saattoivat nuoria ahdistaa. Valistajat eivät kuitenkaan pelotelleet avaruusmuukalaisilla, mutta saatananpalvojia oli kuulemma joka nurkan takana.
 

Diziet Sma

Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 402
Sitä en osaa sanoa onko siellä vielä nykyään uskonto-osastolla vielä samalla tavalla täysin tieteenvastaista jorinakirjallisuutta
On sitä, ja uskonnon ja rajatiedon hyllyt ovat hölynpölylle ihan oikea paikka. Pahempi juttu on se, että tieteenvastaista huuhaata on luokiteltu oikeiden tietokirjojen sekaan. Onneksi tämä koskee vain kahta luokkaa: isompana ongelmana biologiaa, jonne on viety kreationistien evoluutiovastaista propagandaa, ja pienempänä historiaa, josta löytyy esim. Erich von Dänikenin sekoiluja muinaisten astronauttien käynnistä maapallolla.

Tosin kumpiakin noista esimerkeistä on luokiteltu myös uskontoon ja rajatietoon, minne ne kuuluvatkin. Mutta turhan usein kirjastotädeillä on sattunut lipsahtamaan selvää huuhaata väärään paikkaan.
 

Gl4c13r

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.02.2020
Viestejä
103


Taylor Swiftin uusin musiikkivideo "Willow" on puhtaan satanistinen. Kehoitan katsomaan videon ja ymmärtämään että globaalissa mittakaavassa vastakkainasettelu on satanistit vs. kristityt.

Hollywood jumaloi muinaisen Babylonian uskontoa. Nämä nimenomaan vihaavat kristittyjä ja kristillisyyttä. Illuminatin Babylonialaisen uskonnon symbolismiin kuuluu aurinko kultti joka esiintyy myös katolisen kirkon symboliikassa. Babylonialainen uskonto Egyptin valheuskontojen ohella on maailman vanhimpia uskontoja.
 
Viimeksi muokattu:

A_J

Liittynyt
15.12.2016
Viestejä
286
valheuskontojen
Jos käyttää tuollaista sanaa, niin siihen sisältyy ajatus jostain "oikeasta" uskonnosta, eikö? Mikäs se sinulle on?

Kun joku käyttää mytologian komponentteja, niin tokihan ne ovat "oikein" uskovien kulmasta aina jotenkin pakanallisia. Mutta mitä sitten? Ei ole mitään vitun Saatanaa eikä muitakaan korkeampia voimia.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
16 422


Taylor Swiftin uusin musiikkivideo "Willow" oli puhtaan satanistinen. Kehoitan katsomaan videon ja ymmärtämään että globaalissa mittakaavassa vastakkainasettelu on satanistit vs. kristityt.

Hollywood jumaloi muinaisen Babylonian uskontoa. Nämä nimenomaan vihaavat kristittyjä ja kristillisyyttä. Illuminatin Babylonialaisen uskonnon symbolisimiin kuuluu aurinko kultti joka esiintyy myös katolisen kirkon symboliikassa. Babylonialainen uskonto Egyptin valheuskontojen ohella on maailman vanhimpia uskontoja.
No Auringon palvominenhan on monta kertaa järkevämpi ja loogisempi uskonto kuin kristinusko (tai mikään jumalolentoja palvova uskonto).
Tosin Auringolle rukoilu on turhaa ja kuten edesmennyt huipputeologi George Carlin aikanaan totesi, rukoukset kannattaa suunnata Joe Pescille.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 186
On sitä, ja uskonnon ja rajatiedon hyllyt ovat hölynpölylle ihan oikea paikka. Pahempi juttu on se, että tieteenvastaista huuhaata on luokiteltu oikeiden tietokirjojen sekaan. Onneksi tämä koskee vain kahta luokkaa: isompana ongelmana biologiaa, jonne on viety kreationistien evoluutiovastaista propagandaa, ja pienempänä historiaa, josta löytyy esim. Erich von Dänikenin sekoiluja muinaisten astronauttien käynnistä maapallolla.

Tosin kumpiakin noista esimerkeistä on luokiteltu myös uskontoon ja rajatietoon, minne ne kuuluvatkin. Mutta turhan usein kirjastotädeillä on sattunut lipsahtamaan selvää huuhaata väärään paikkaan.
Kreationismin tulo valtavirtaan on täysin amerikkalaisten vika. Oppikirjoista on jätetty evoluutioteoria pois, tai sitten koulujen vaatimuksesta esitellään kreatonismi vaihtoehtona evoluutiolle. Samoin fossiilit yms. ovat bannassa. Ei kirjastovirkailijan tietämys riitä luokittelemaan tuollaista kirjaa roskakoriin.
 

Gl4c13r

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.02.2020
Viestejä
103
Huomautus - Alueella ei ole tarkoitus keskustella kanssakeskustelijoista.
Olette todellisia vääräuskoisia maassa joka todellisuudessa on historiansa ja traditionsa mukaan kristitty maa. Vanha testamentti jo kertoo että tämä aurinko on yhtäkuin epäjumala Molok. Eli vihaatte itsekin kristittyjä, ilmeisesti olette siis liberaaleja. Elämä on oikeastikin saatanan ja Jeesus kristuksen välistä kädenvääntöä. Ette ilmeisesti ole siis lukeneet itsekään raamattua ja muita kristillisiä teoksia. Olette vääräuskoisia kristityssä maassa. Nykyaikana jos et ole kristitty, niin olet satanisti. Olette siis satanisteja koko sakki.
 

AHPU

VHM
Premium-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
550
Olette todellisia vääräuskoisia maassa joka todellisuudessa on historiansa ja traditionsa mukaan kristitty maa. Vanha testamentti jo kertoo että tämä aurinko on yhtäkuin epäjumala Molok. Eli vihaatte itsekin kristittyjä, ilmeisesti olette siis liberaaleja. Elämä on oikeastikin saatanan ja Jeesus kristuksen välistä kädenvääntöä. Ette ilmeisesti ole siis lukeneet itsekään raamattua ja muita kristillisiä teoksia. Olette vääräuskoisia kristityssä maassa. Nykyaikana jos et ole kristitty, niin olet satanisti. Olette siis satanisteja koko sakki.
Mikäs sinä olet meitä tuomitsemaan? Eikös tuomion antaminen ole aikanaan Herran tehtävä? Et kai aseta itseäsi Herran sijaan?
 

A_J

Liittynyt
15.12.2016
Viestejä
286
  • Olette todellisia vääräuskoisia
  • Eli vihaatte itsekin kristittyjä
  • Elämä on oikeastikin saatanan ja Jeesus kristuksen välistä kädenvääntöä
  • Ette ilmeisesti ole siis lukeneet itsekään raamattua
  • Olette vääräuskoisia kristityssä maassa
  • jos et ole kristitty, niin olet satanisti
Jos et trollaa, niin jostain syystä tunnet tarvetta asettaa ajatuksissasi muita vähäisempään tai alempaan asemaan ja haluaisit kovasti olla oikeassa. En käsitä monien uskovien tarvetta tuputtaa, syyttää ja peräti uhkailla. Jotkut vieläpä puolustavat jumaliaan loukkauksilta, mikä olisi aika hassua elleivät monet näistä teoista olisi toisten ainoaan henkeen käyviä. Omnipotenttia tahoako kiinnostaisi, kuka pyllistää ja mihin suuntaan ja kenen kuvaa on piirrelty, etenkin kun moinen taho olisi itse vastuussa tapahtumista? Olisittepa autuaita siinä uskossanne, ja kristityt enemmän vaikka tarinoiden Jeesuksen linjoilla, mutta aika harva on. Noista tarinoista (ns. pyhistä kirjoituksista) poimitaan itselle, kulloisellekin uskonyhteisölle tai lahkolle sopivat jutut ja tulkinnat. Rusinat pullista tai kypsät kirsikat puusta.

Ideologiat ja uskonnot ovat meemejä (esim. Dawkinsia kannattaa lukea, kritiikkiä toki myös), jotka aivan samoin kuin geneettinenkin koodi joko elävät ja jatkuvat tai kuolevat. Tällä hetkellä esim. näyttää, että pohjolan uskonnot hävisivät taistelun kristinuskolle ja muuttivat muotoaan jääden lähinnä kirjalliseksi aineistoksi. Eivät olympolaiset jumaluudet myöskään taida suuria tunteita herättää kuin kourallisessa kreikkalaisia, mutta kulttuurinen vaikutus on ollut suuri ja on jatkossakin. Uskonnot ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi massojen hallintajärjestelmiksi ja ymmärrykseltään vajavaiseen ihmiskuntaan ne uppoavat aika hyvin. Todistammeko näinä päivinä uuden uskon syntyä? QAnonin on mahdollistanut nykyinen tiedonvälitys. Jää nähtäväksi, miten se kestää aikaa ja kehittyy ja mitä muita syntyy.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
16 422
Kyllä siinä nyt kävi niin että meidät ei-kristityt juuri bustattiin Gl4ci3rin toimesta.
No mikäs tässä, ainakin tiedetään kuka toimii seuraavana uhrilahjana Mardukille ja Babylonia nousee taas :kippis:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
16
Nyt menee jo varsin kovaa.
Valon soturi Jyrki Pykäri ja OneCoin miljonääri Wespa raportoivat että itse paavi on nyt pidätetty iskuissa Deep Statea vastaan. :rofl:
Lähteenä tälle sensaatiouutiselle näyttäisi olevan seonnut salaliitoteoreetikko Lin Wood.

 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 476
En jaksa käydä kaikkia sivuja läpi, vaikka puhetta onkin ehkä ollut:

Olisiko mitään hyviä salaliittodokumentteja, jotka pureutuisivat yhteen tai useampaan salaliittoon, mitä kaikkea humpuukia niissä uskotaan, mistä lähtöisin jne?

Netflixin Behind the Curve (Flat Earth Societysta kertova) on katsottu.
 
Liittynyt
28.09.2019
Viestejä
169
Nyt menee jo varsin kovaa.
Valon soturi Jyrki Pykäri ja OneCoin miljonääri Wespa raportoivat että itse paavi on nyt pidätetty iskuissa Deep Statea vastaan. :rofl:
Lähteenä tälle sensaatiouutiselle näyttäisi olevan seonnut salaliitoteoreetikko Lin Wood.


Kiitos jo kommentteja lukiessa aivot nyrjähti
 

A_J

Liittynyt
15.12.2016
Viestejä
286
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
16
Nonii, nyt viimein illut ja diipparit lähtee. Epsteinkin on yhä kehissä, Pence on kaksois- tai ehkä kolmoisagentti ja DJT:stäkin pitäisi vielä kuulua. Great stuff!

(Jos joku salaliittoteorioihin haksahtanut on epävarma, niin toki näitä debunkataankin eli vaikkapa: https://www.politifact.com/factchecks/2021/jan/11/conservative-beaver/no-pope-francis-has-not-been-arrested/. Do your own research!)
Niin, mutkun se paavin pari päivää sitten tullut live striimi voi olla aikaisemmin nauhoitettu/kaksoisolento/hologrammi. Selityksiä löytyy. :rofl:
 
Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
4 923
Niin, mutkun se paavin pari päivää sitten tullut live striimi voi olla aikaisemmin nauhoitettu/kaksoisolento/hologrammi. Selityksiä löytyy. :rofl:
Mitenhän ne selittää tuon, että Bidenista ei joidenkin kommenttien mukaan tulekaan presidenttiä 20. päivä? :D Tuo on kyllä hämmästyttävää, kuinka jotkut onnistuu pyöräyttämään todellisuuden aivan ympäri omien fantasioiden mukaiseksi.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 252
Suomen herra salaliitto - Jukka Davidsson, julistaa harhojaan. 14000 katsontakertaa, yläpeukkuja yli 300, alapeukkuja pari.
Kuulemma sotilaat ottaa homman haltuun keskiviikkoon mennessä ja Trump jatkaa presidenttinä plus lukemattomia muita jäätäviä väittämiä.
Onko ihmisiä oikeasti jotka uskoo näitä sekopäitä ja varsinkin uskooko ne oikeasti nuo omat juttunsa myös
 

Gl4c13r

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.02.2020
Viestejä
103
Useat salaliittoteoriat NWO:sta ja globalisaation todellisuudesta on näytetty todeksi netin vaihtoehtomedioitten kautta.

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
16
On pikkuisen eri asia sanoa että on globalisaatiota kannattavia henkilöitä joita joku voi kutsua eliitiksi, vs se että nämä globalistit ovat lasten verta juovia pedofiilimurhaajia.
 

A Lake Elk

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.11.2019
Viestejä
1 443
Useat salaliittoteoriat NWO:sta ja globalisaation todellisuudesta on näytetty todeksi netin vaihtoehtomedioitten kautta.

Useat? Näytetty todeksi? Ja vaihtoehtomedioitten kautta? Annahan tulla listaa...

Ja videossa ei näkyny mitään muuta kuin ylipainoinen keski-ikäinen mies öyhöttämässä YouTube-videolla.
 

Gl4c13r

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.02.2020
Viestejä
103
Katsoin linkittämäsi videon kokonaan. Mistä se oli todistusaineistoa, mitä siinä todistettiin?

Tai kerro edes, mitä siinä tapahtui, en saanut selvää.
Onko ala- ja yläasteen Englannin kielen tunnit jäänyt opiskelematta?
 

Gl4c13r

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.02.2020
Viestejä
103
Totuus USA:n sorrosta globaalissa mittakaavassa:


USA olisi klassisen ajan Rooman tuhkasta noussut valtio johon olisivat muuttaneet itse natzit jälkeen II-maailmansodan. Fasismi ei päättynyt II-maailmansotaan, se vain muutti muotoaan.
 

Gl4c13r

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.02.2020
Viestejä
103
Alex Jones on maailman johtava vaihtoehtomedia oppositio anti-humaaneja satanisti teknokraatteja vastaan jotka hallitsevat USA:n johdolla maailmaa eli teollisuuskorporaatioita uudessa maailmanjärjestyksessä (NWO). NWO on toteutettu eri puolella maailmaa eri tavoin. Suomessa NWO on toteutettu taisteluna kristittyjä vastaan, varsinkin kristittyjä teollisuustyöntekijöitä vastaan. En itse ole globalisaatiota vastaan, suomi on ilman muuta globalisaation voittaja, mutta jos globalisaatiossa poltetaan korporaatioiden työntekijöitä elävältä niin? Globalistit ovat oikeastikin kidutuksen normalisointi friikkejä. Haluavat kontrolloida kaikkea ja omistaa korporaatioissa työntekijöiden perseet. Globalistit haluavat omistaa sinut kokonaan. Toistan globalistit haluavat omistaa sinut kokonaan.

Suomessa todellinen vastakkainasettelu on työnantaja oikeisto (vapaamuurarit / satanistit) vastaan työntekijä vasemmisto (kristityt teollisuustyöntekijät). Nämä ihmiset ovat valmiit tekemään kaikki pahimmat synnit keskittääkseen kaiken sekä poliittisen että taloudellisen vallan.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
16 422
Alex Jones on maailman johtava vaihtoehtomedia oppositio anti-humaaneja satanisti teknokraatteja vastaan jotka hallitsevat USA:n johdolla maailmaa eli teollisuuskorporaatioita uudessa maailmanjärjestyksessä (NWO). NWO on toteutettu eri puolella maailmaa eri tavoin. Suomessa NWO on toteutettu taisteluna kristittyjä vastaan, varsinkin kristittyjä teollisuustyöntekijöitä vastaan. En itse ole globalisaatiota vastaan, suomi on ilman muuta globalisaation voittaja, mutta jos globalisaatiossa poltetaan korporaatioiden työntekijöitä elävältä niin? Globalistit ovat oikeastikin kidutuksen normalisointi friikkejä. Haluavat kontrolloida kaikkea ja omistaa korporaatioissa työntekijöiden perseet. Globalistit haluavat omistaa sinut kokonaan. Toistan globalistit haluavat omistaa sinut kokonaan.

Suomessa todellinen vastakkainasettelu on työnantaja oikeisto (vapaamuurarit / satanistit) vastaan työntekijä vasemmisto (kristityt teollisuustyöntekijät). Nämä ihmiset ovat valmiit tekemään kaikki pahimmat synnit keskittääkseen kaiken sekä poliittisen että taloudellisen vallan.
Alex Jones on erittäin taitava huijari joka on onnistunut kasaamaan miljoonaomaisuuden syöttämällä hevonpaskaa herkkäuskoisille ihmisille :smoke:
 

A Lake Elk

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.11.2019
Viestejä
1 443
Alex Jones on maailman johtava vaihtoehtomedia oppositio anti-humaaneja satanisti teknokraatteja vastaan jotka hallitsevat USA:n johdolla maailmaa eli teollisuuskorporaatioita uudessa maailmanjärjestyksessä (NWO). NWO on toteutettu eri puolella maailmaa eri tavoin. Suomessa NWO on toteutettu taisteluna kristittyjä vastaan, varsinkin kristittyjä teollisuustyöntekijöitä vastaan. En itse ole globalisaatiota vastaan, suomi on ilman muuta globalisaation voittaja, mutta jos globalisaatiossa poltetaan korporaatioiden työntekijöitä elävältä niin? Globalistit ovat oikeastikin kidutuksen normalisointi friikkejä. Haluavat kontrolloida kaikkea ja omistaa korporaatioissa työntekijöiden perseet. Globalistit haluavat omistaa sinut kokonaan. Toistan globalistit haluavat omistaa sinut kokonaan.

Suomessa todellinen vastakkainasettelu on työnantaja oikeisto (vapaamuurarit / satanistit) vastaan työntekijä vasemmisto (kristityt teollisuustyöntekijät). Nämä ihmiset ovat valmiit tekemään kaikki pahimmat synnit keskittääkseen kaiken sekä poliittisen että taloudellisen vallan.
Tiedän että tää on turhaa, mutta yolo: Sulla on vissiin antaa niitä lähteitä ja todisteita asiasta? Alex Jones ei ole kumpaakaan, joten sinne on turha linkata mitään...
 

outonaapuri

Pallienkaivelun Yli Apustaja
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 743
Eikö se ollu vähän puhe, että ne videot pitäs mielellään myös kirjotella auki eikä keskustella videoilla?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
16
Jyrki Pykäri kertoo hyviä uutisia salaliittouskovaisille: "Bidenin virkaanastujaiset 20.1.2020 olivat etukäteen nauhoitettua teatteria. Charlie Ward sai sen katsottavakseen 10 tuntia ennen "live-lähetystä". USA:ssa on nyt poikkeustila Trumpin aktivoiman kapinalain (Insurrection Act) mukaan, ja komento on armeijalla. USA:lla ei ole tällä hetkellä laillista presidenttiä ollenkaan. Washington DC on oma hallinnollinen alueensa, joka ei kuulu mihinkään osavaltioon. Se on nyt täysin eristetty ja sitä pidetään vihollisen miehittämänä alueena. Siivoustalkoiden on määrä olla valmiina 4.3.2021 mennessä, jolloin Trump valitaan perustuslaillisen tasavallan 19. presidentiksi, ei siis korporaation 46. presidentiksi. "

 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 252
Jyrki Pykäri kertoo hyviä uutisia salaliittouskovaisille: "Bidenin virkaanastujaiset 20.1.2020 olivat etukäteen nauhoitettua teatteria. Charlie Ward sai sen katsottavakseen 10 tuntia ennen "live-lähetystä". USA:ssa on nyt poikkeustila Trumpin aktivoiman kapinalain (Insurrection Act) mukaan, ja komento on armeijalla. USA:lla ei ole tällä hetkellä laillista presidenttiä ollenkaan. Washington DC on oma hallinnollinen alueensa, joka ei kuulu mihinkään osavaltioon. Se on nyt täysin eristetty ja sitä pidetään vihollisen miehittämänä alueena. Siivoustalkoiden on määrä olla valmiina 4.3.2021 mennessä, jolloin Trump valitaan perustuslaillisen tasavallan 19. presidentiksi, ei siis korporaation 46. presidentiksi. "

Kiva nähdä mitä satuja sitten keksitään kun 5.3 tulee eikä Trumpia näy presidenttinä


Jossain omassa vaihtoehtoisessa maailmassa nämä sen seuraajat taitaa myös elää :)
Tämä ei todellakaan ole vielä ohi vaan taistelu jatkuu. Trumpista tulee pressa maaliskuussa ja hänestä tulee pressa perustuslain mukaisesti, siis USAn tasavallan 19. pressa. Kiitos taas kerran uskon valamisesta omalla äidin kielellä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
16
Kiva nähdä mitä satuja sitten keksitään kun 5.3 tulee eikä Trumpia näy presidenttinä
Jossain omassa vaihtoehtoisessa maailmassa nämä sen seuraajat taitaa myös elää :)
Niin, en tiedä miten epätoivoinen ihminen täytyy olla että a) levittää tällaisia juttuja videolla ja b) uskoo tällaiseen juttuun, vielä tässä vaiheessa.

Pykäri kertoo videolla että sai jo tappouhkauksen joltain joka oli menettänyt kasvonsa kun oli kertonut näitä Pykärin videoiden viestiä eteenpäin. Tappouhkaukset ovat kyllä väärin. Mutta eikö Pykäri todellakaan tajua ettei ole itse ihan täysissä järjissään. En jaksa uskoa että kyseessä on tarkoituksellinen huijari, vaan ennemminkin mielenterveystapaus.
 

A Lake Elk

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.11.2019
Viestejä
1 443
Niin, en tiedä miten epätoivoinen ihminen täytyy olla että a) levittää tällaisia juttuja videolla ja b) uskoo tällaiseen juttuun, vielä tässä vaiheessa.

Pykäri kertoo videolla että sai jo tappouhkauksen joltain joka oli menettänyt kasvonsa kun oli kertonut näitä Pykärin videoiden viestiä eteenpäin. Tappouhkaukset ovat kyllä väärin. Mutta eikö Pykäri todellakaan tajua ettei ole itse ihan täysissä järjissään. En jaksa uskoa että kyseessä on tarkoituksellinen huijari, vaan ennemminkin mielenterveystapaus.
Ei hullut tajua, että he ovat hulluja ja muut "normaaleja" (lainausmerkeissä siksi kun normaalia on vaikea/mahdoton määritellä mitä tulee ihmisiin).
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 135
Viestejä
4 196 790
Jäsenet
70 854
Uusin jäsen
rata-mestari

Hinta.fi

Ylös Bottom