Salaliittoteoriat (Litteä maa, Reptiliaanit, NWO, Illuminati, HAARP ja muut)

Rikama

Asiaton titteli
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
396
Elikkäs tänne voi kaikki tulla purkamaan ajatuksia ko. aiheista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Jatkoa tästä ketjusta: https://bbs.io-tech.fi/threads/kulttuurin-rikastuminen.40/page-26#post-158930

Ns. juutalaismedia, liskoihmiset ja holokaustin kieltäminenhän ovat suosittuja "faktoja" hörhöjen keskuudessa. Jopa edistyneemmät muslimit osaavat käyttää niitä argumentteina. Suomessakin on paljon vatipäitä, jotka eivät ole koskaan nähneet uutista "Siionin viisaiden päiväkirjojen" väärennyksestä. Kuulutko joukkoon?
En kuulu niiden joukkoon. Mutta sen verran mitä olen keskustellut noiden "vatipäiden" kanssa, he joiden kanssa olen keskustellut ovat tietoisia siitä että "Siionin viisaiden päiväkirjat" väitetään olevan väärennettyjä, mutta he tietysti sanovat että ne ei ole oikeastaan väärennettyjä, tai sitten he sanovat että vaikka se olisi väärennös, sillä ei ole väliä, koska se mitä se kirja sanoo pitää paikkaansa todellisuuden kanssa. Eihän se ole täysin mahdotonta että se kirja olisikin totta, ja jos se olisi totta, niin tietysti juutalaiset haluaisi väittää että se on väärennös.

Se että juutalaisia ja holokaustia ei monesti saa kritisoida on vähä epäilyttävää minun mielestä, koska se luo kuvan että siinä on jotain salattavaa. Ja miksi kouluissa ja mediassa aina puhutaan miten paha Hitler oli, ja näytetään elokuvia siitä, mutta ei mitään Stalinista, vaikka hän tappoi paljon enemmän ihmisiä? Se on aika epäilyttävää myös, aivan kuten valtion rahoittamat koulut olisi osa Marxistien suunnitelmaa, aivan kuten Kommunistien Manifesto sanoo.

Kuinka paljon olet oikeasti tutkinut noita "hörhöjen" faktoja (tai mitä ne nyt onkaan), että tiedät varmasti että ne ei ole faktoja?
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Jatkoa tästä ketjusta: https://bbs.io-tech.fi/threads/kulttuurin-rikastuminen.40/page-26#post-158930

En ole koskaan nähnyt logiikkaa tuossa "juutalaismediasta" höyryämisessä. Toki mediatalojen omistajilla on omat intressinsä, jotka usein heijastuvat median tuotoksiin, mutta miksi juutalaisuus olisi tällaisessa kontekstissa olennainen taustatekijä? Mikä ihmeen motiivi juutalaisuus olisi satuttaa lähimpiä liittolaisia, USA:ta ja Eurooppaa, islamin leviämisen ja ylenpalttisen maahanmuuton tukemisella? Eihän siinä olisi mitään järkeä, koska islamin ja juutalaisuuden välit eivät tunnetusti ole kovin lämpimät.
Oletko miettinyt sitä että miksi Al Qaeda ja IS ei ikinä hyökkää Israelia vastaan? Aivan kuin kuin ne olisi vain Israelin aseita joita ne ohjaa.

Mutta tarkemmin liittyen kysymykseesi että miksi juutalaiset haluaisivat massamaahanmuuttoa, heidän mukaan joita olen kuunnellut, se on tapa siirtää huomio pois Israelista ja juutalaisista, siirtämällä huomion muslimeihin. Sillä tavalla, muslimit, eurooppalaiset, amerikkalaiset, miehet, naiset, heterot, homot, ja kaikki muut ryhmät, taistelevat toisia vastaan, ja ei huomaa kuka on kaiken takana. Samalla se aiheuttaa konflikteja heidän maassa, ja Israel ja juutalaiset saa olla rauhassa, niin että he voivat kehittyä ja lisääntyä, niin että he voivat saada enemmän valtaa. Harhauttaminen on valtaa.

Näin natsit siis uskovat. Natsit myös usein kokevat että sana natsi on vähän halventavaa, koska se on juutalaisten keksimä sana, ja oikea sana on kansallissosialismi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Helmiäispilvistä tuskin on kyse, ne kun näkyvät pohjois- tai etelänapa-alueiden lähettyvillä talvisaikaan ja lähellä nousevan tai laskevan auringon kajoa. Sateenkaarimainen ilmestys.
Pohjois- ja etelänapaa ei ole, koska maa ei ole pallo. Ns. Etelämanner on litteää maata ympäröivä jäävalli:
http://i.imgur.com/nbVFI2U.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-KHKYH2B7T...AAP0E/FrimPFjIqXg/s1600/ends-of-the-earth.jpg

Tiedän että se kuulostaa uskomattomalta, kuten kaikille ihmisille jotka kuulee sen ensimmäisen kerran, mutta se johtuu indoktrinaatiosta jota me ollaan saatu siitä lähtien kun me olimme pieniä lapsia.

Monet ihmiset esimerkiksi uskoo että lentokoneesta voi nähdä että maa on pyöreä. Totuus on että maa on litteä avaruudestakin katsoen, ja se on todistettu ilmapalloilla jotka on lähetetty avaruuteen.

Tässä on yksi video jolla voi aloittaa jos haluaa lopettaa uskomasta valheeseen ja indoktrinaatioon (syy miksi NASA:n videoissa ja muissa maa näyttää pyöreältä johtuu useimmiten kalansilmälinssistä, mikä on myös todistettu, ja sellaisella yksinkertaisella asialla on huijattu miljoonia ihmisiä, jotka ei ikinä kyseenalaistanut asiaa):

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Oletko koskaan miettinyt että pallopinnan geometriaa ei ole mahdollista siirtää tasolle? Varmasti olet ja lisäksi olet varmasti nähnyt jonkinlaisen kuvan/kuvauksen "litteästä" Maasta. Siinä me oletettavasti asumme lähellä äärilaitaa, eikö? Nyt ota auto alle ja aja etelään kunnes olet ajanut riittävän kauan huomataksesi että pallopinta on ainoa mahdollisuus. Siinä se, ei tarvitse edes ajaa kovin kauas.

PS. Käytä autoa jossa on mekaaninen matkamittari ettei uskonvahvistus tee tepposia.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Varmasti olet ja lisäksi olet varmasti nähnyt jonkinlaisen kuvan/kuvauksen "litteästä" Maasta. Siinä me oletettavasti asumme lähellä äärilaitaa, eikö?
Ei, päinvastoin. Suomi on lähellä maan keskipistettä, kuten voit nähdä tässä kartassa: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/A12b1nO8OML._SL1500_.jpg

Nyt ota auto alle ja aja etelään kunnes olet ajanut riittävän kauan huomataksesi että pallopinta on ainoa mahdollisuus. Siinä se, ei tarvitse edes ajaa kovin kauas.
Sillä ei ole väliä kuinka kauas ajaa, maa näyttää aina litteältä. Sitä paitsi, kuten sanoin, Etelämanneren jäävalli tulee vastaan jossakin kohtaa, ja sitten ei voi enää jatkaa matkaa. Meidät on saatu uskomaan auktoriteetteja enemmän kun meidän omia silmiä. Meidän silmäthän näyttävät meille että maa on litteä, mutta kuitenkin me uskomme että se on pallo, vaikka siitä ei ole mitään todisteita.

Mutta pallossa on paljon muitakin ongelmia tietysti. Esimerkiksi se että se kuulemma pyörii. Kuitenkaan jälleen kerran, kukaan meistä ei meidän omilla aisteilla tunne tätä pyörimistä, mutta ihmiset uskoo että se pyörii, koska auktoriteetit kuten NASA on sanonut niin. Tämä pyöriminen ei ole sama kuin esimerkiksi lentokoneen liike, jossa on kuori ympärillä, ja siksi me emme tunne sen liikettä (kovin paljon). Maapallon ympärillä ei ole mitään suojaamassa sitä, ja me täällä suomessa pyörimme kuulemma 800 km/h, ilman että me tunnemme sitä.

800 km/h on suunnilleen yhtä nopeasti mitä yksi lentokone kulkee. Kuvittele mitä tapahtuisi jos lentokoneessa joka kulkee 800 km/h ei olisi mitään suojaa ympärillä, tai kuvittele edes vain että aukaisisit ikkunan.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Ok, olemme siis lähellä keskipistettä, mutta se ei liikaa muuta tilannetta. Ymmärsit väärin tarkoitukseni. Ajatus ei siis ole tutkia maanpinnan kaareutumista, vaan sen geometrian muuttumista. Huomaatko miten lähellä reunaa geometria eroaa täysin nyt esitetystä? Mikäli huomaat ymmärtänet, että silloin se on myös helposti mitattavissa ja varmin tapa tehdä se on käydä paikan päällä. Toisin sanoen Australian metri eroaa meidän metristä dekadi-luokassa. Muita, helpompia tapojakin on, mutta tuolla tavalla erehtymisen varaa ei ole.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Vaikka en usko Loch Nessin hirviöön tai isojalkaan, niin yks mielenkiintosimmista mysteereistä on mun mielestä Mothman.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mothman

Lyhyehkö pätkä Mothmanista:


Jotenkin noi havainnot siitä on realistisia, tuntuu siltä että ihmiset on oikeesti nähny sellasen olennon. Tiedä sitten liittyykö se mihinkään mitä sen koko aiheen ympärillä on tapahtunut.

Oon kyllä vähän sellanen i want to believe ja ehkä haluisin ton olennon olevan olemassa. Oli tai ei, mielenkiintoinen silti.
Kaikenlaisia outoja otuksia on nähty vuosituhansia. Nykyaikaan, kun ihmiset saatiin uskomaan että maa on pallo, he alkoivat myös uskomaan että on muita planeettoja joissa on elämää, ja siksi nykyään ihmiset näkevät UFOja ja avaruusolentoja. Mothman on yksiä niitä tapauksia jossa ei kovin paljon puhuta siitä että se olisi avaruusolento, koska se ei vastaa niitä tyypillisiä avaruusolentojen piirteitä (greys) mitä ihmisillä on.

Totuus on että UFOt, mothman ja kaikki "avaruusolennot" on samoja henkiolentoja mitä ihmiset on nähnyt tuhansia vuosia. Ennen niitä kutsuttiin tontuiksi, keijukaisiksi, maahisiksi, kummituksiksi jne. Koska nämä henkiolennot elävät henkisessä maailmassa, missä myös meidän ajatukset ovat, meidän ajatukset vaikuttavat henkimaailmaan, ja siksi ne usein nykyään näyttävät avaruusaluksilta tai avaruusolennoilta.

Jos lukee ihmisten havaintoja avaruusolennoista noin 1950-luvulta ja ennemmin, ne ovat vaikka minkä muotoisia. Jotku ovat pitkiä, jotku kääpiöitä, jotkut karvaisia, jotkut ihmisen näköisiä jne. Nykyään kuulee enemmän "greyn" näköisistä avaruusolennoista. He jotka tutkivat havaintoja avaruusolennoista sanovat kuitenkin usein että on kymmeniä tai jopa sata erilaista avaruusolentoa joka vierailee maassa [1] [2], koska havainnot näyttävät niin. Mutta se ei ole loogista että niin monta fyysistä eri avaruusolentoa vierailisi maapallolla. Se on toinen asia joka viittaa siihen että se on eri ilmiö, ja ne ei ole avaruusolentoja.

Sanotaan usein myös että avaruusolennot kuten vaikka "reptiliaanit" voi muuttaa muotoaan. Olentojen muodon muuttaminen on tyypillinen henkinen ilmiö jota esiintyy mytologiassa ja kansanperinteessä: https://en.wikipedia.org/wiki/Shapeshifting

Lisää tietoa, lisää yhtäläisyyksiä avaruusolentojen ja henkiolentojen kanssa, ja ihmisten havaintoja löytyy näistä linkeistä:
http://davidpratt.info/twilight2.htm
http://www.davidpratt.info/ufo3.htm

[1] http://www.inquisitr.com/3434305/ufo-researchers-82-alien-species-are-currently-in-contact-with-earth-and-at-least-four-are-fighting-for-control-over-earth-video/
[2] http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_19a.htm
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 540
Jatkoa tästä ketjusta: https://bbs.io-tech.fi/threads/kulttuurin-rikastuminen.40/page-26#post-158930En kuulu niiden joukkoon. Mutta sen verran mitä olen keskustellut noiden "vatipäiden" kanssa, he joiden kanssa olen keskustellut ovat tietoisia siitä että "Siionin viisaiden päiväkirjat" väitetään olevan väärennettyjä, mutta he tietysti sanovat että ne ei ole oikeastaan väärennettyjä, tai sitten he sanovat että vaikka se olisi väärennös, sillä ei ole väliä, koska se mitä se kirja sanoo pitää paikkaansa todellisuuden kanssa. Eihän se ole täysin mahdotonta että se kirja olisikin totta, ja jos se olisi totta, niin tietysti juutalaiset haluaisi väittää että se on väärennös.
Just, pettämätöntä logiikkaa kehäpäätelmässä. Uusnatsin aivotoiminnalla ei pysty enempään,kuin tuohon? Hitler oli sionisti... uskon satukirjaan siig hail. SVP:n väitetään olevan totta... Jokainen rationaalisen ajatteluun kykenevä pystyy tajuamaan päiväkirjat väärennökseksi, kun perehtyy asiaan. Juutalaisvastaisuudella on Euroopassa satojen vuosien jatkumo, josta em. kirja on vain yksi esimerkki.

Se että juutalaisia ja holokaustia ei monesti saa kritisoida on vähä epäilyttävää minun mielestä, koska se luo kuvan että siinä on jotain salattavaa.
Oletko käynyt koskaan internetissä? Siellä nimittäin kritisoidaan juutalaisia koko ajan. Väitteesi on kummallinen. Holokaustin kritiikki? Holokaustin kritiikille (revisionistien väitteet) on esitetty tyhjentävät vastaukset joka kohtaan. Holokaustin kieltäminen taas ei ole enää kritiikkiä, vaan faktojen kieltämistä. Kieltäminen kulkee yleensä käsi kädessä uusnatsismin kanssa, "kaasukammio oli syöpäläisten tappamista varten"... Holokausti on totta, todistajat ja todisteet sen kertovat myös. Vain tapettujen lukumäärästä ei ole täyttä varmuutta, miljoonaluokkaa joka tapauksessa.

Ja miksi kouluissa ja mediassa aina puhutaan miten paha Hitler oli, ja näytetään elokuvia siitä, mutta ei mitään Stalinista, vaikka hän tappoi paljon enemmän ihmisiä? Se on aika epäilyttävää myös, aivan kuten valtion rahoittamat koulut olisi osa Marxistien suunnitelmaa, aivan kuten Kommunistien Manifesto sanoo.
Suomalaisia lapsia, naisia ja vanhuksia murhanneet neuvostopartisaanit ovat edelleen sotasankareita Venäjällä. Stalin on taas suosittu johtaja kansan parissa lyhyen alennuskauden jälkeen. Ehkäpä Stalinin uhrit eivät ole päässeet ääneen, koska ovat kuolleita ja totalitaarisessa valtiossa vääriä mielipiteitä ei sallita. Turha siitä on juutalaisia syyttää.


Kuinka paljon olet oikeasti tutkinut noita "hörhöjen" faktoja (tai mitä ne nyt onkaan), että tiedät varmasti että ne ei ole faktoja?
Käyn joka yö kellarista löytyneen tunnelin kautta NWO:n arkistossa Amerikan mantereella.

Oletko miettinyt sitä että miksi Al Qaeda ja IS ei ikinä hyökkää Israelia vastaan?
Al-Qaeda ja ISIS on toki hyökännyt juutalaisia vastaan useaan otteeseen ulkomailla. Miksi ei hyökkäystä Israeliin:

1. Maantieteellinen syy, hyökätäkseen Israeliin pitäisi päästä ensin elossa Syyrian/Libanonin/Jordanian/Egyptin läpi, joissa jokaisessa valtiossa vastustetaan ko. terroristijärjestöjä. Edes Hamas tai PLO eivät sallisi hyökkäystä omien alueidensa kautta, he ovat varsin tarkkoja oman valtansa säilymisestä. Syyriassa joku kapinallisjärjestö yrittikin paukutella Israelin suuntaan, mutta se loppui nopeasti kun sai vastatulta. Toki Israelissa ei olla kauheasti pahoillaan, että Hizbollah & Assad on kiireisempi kapinallisten kanssa, kuin Iranin ohjusten toimittamisessa Hamasin käsiin.

2. Aikataulusyy, ISIS on ollut kiireisempi kalifaatin perustamisessa ja uskonpuhdistuksessa. Israelin tuhoaminen tapahtuu sitten omalla hetkellään. Tuhoaminen on yksi harvoja asioita, josta sunnit ja shiiat ovat samaa mieltä.

3. Israelin sotilastiedustelu on hyvästä syystä valppaana ja tehokas, ei sinne tuosta vaan hyökätä rätti päässä.


Näin natsit siis uskovat. Natsit myös usein kokevat että sana natsi on vähän halventavaa, koska se on juutalaisten keksimä sana, ja oikea sana on kansallissosialismi.
Uusnatsit ovat pääsääntöisesti sivistymättömiä luusereita. Kolmannessa valtakunnassa sellaiset olivat paskahommissa tai vankilassa. Tai Einsatzgruppenin teloittajana. Roskasakki halventaa itse itsensä.

Edit: tagit ojennukseen
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Juutalaisvastaisuudella on Euroopassa satojen vuosien jatkumo, josta em. kirja on vain yksi esimerkki.
Se on totta että juutalaisvastaisuutta on paljon. Juutalaiset on historian aikana häädetty kahdestasadasta maasta. Mistä se johtuu? Ihmiset vain vihaavat heitä ilman syytä, vai onko siihen jokin hyvä syy?

Oletko käynyt koskaan internetissä? Siellä nimittäin kritisoidaan juutalaisia koko ajan. Väitteesi on kummallinen. Holokaustin kritiikki? Holokaustin kritiikille (revisionistien väitteet) on esitetty tyhjentävät vastaukset joka kohtaan.
Miten selittää esimerkiksi ne lehdet jotka mainitsee 6 miljoonaa juutalaista ja heidän holokaustin jo kymmeniä vuosia ennen kun se tapahtui? Tähän en ole esimerkiksi ikinä saanut mitään vastausta, paitsi sen vastauksen että 6 miljoonaa juutalaista ei kuollut holokaustissa.

Juutalaisilla on myös profetia joka sanoo että 6 miljoonaa juutalaista pitää kuolla polttamalla ennen kun he saavat takaisin Israelin. Ja näin tapahtui, he saivat Israelin takaisin heti holokaustin jälkeen. Joko he siis ovat Jumalan valittu kansa, tai holokaustissa on jotain mätää.

Todiste:Holokaustirevisionistit sanovat myös että ihmisen polttaminen kestää niin kauan että he eivät olisi voineet polttaa niin monta ihmistä kun sanotaan, koska heillä ei ollut tarpeeksi uuneja.

Lisäksi statistiikkojen mukaan (World Almanac) juutalaisten määrä nousi hieman vuosien 1933 ja 1948 välillä, vaikka sen olisi pitänyt laskea 6 miljoonaa.

Ja koko Euroopassa oli vuonna 1933 vain 9.5 miljoonaa juutalaista. Saksassa oli 0.5 miljoonaa juutalaista. Mistä, miten ja miksi ne loput 5.5 miljoonaa juutalaiset tuli Saksaan?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 540
Se on totta että juutalaisvastaisuutta on paljon. Juutalaiset on historian aikana häädetty kahdestasadasta maasta. Mistä se johtuu? Ihmiset vain vihaavat heitä ilman syytä, vai onko siihen jokin hyvä syy?Miten selittää esimerkiksi ne lehdet jotka mainitsee 6 miljoonaa juutalaista ja heidän holokaustin jo kymmeniä vuosia ennen kun se tapahtui? Tähän en ole esimerkiksi ikinä saanut mitään vastausta, paitsi sen vastauksen että 6 miljoonaa juutalaista ei kuollut holokaustissa.

Juutalaisilla on myös profetia joka sanoo että 6 miljoonaa juutalaista pitää kuolla polttamalla ennen kun he saavat takaisin Israelin. Ja näin tapahtui, he saivat Israelin takaisin heti holokaustin jälkeen. Joko he siis ovat Jumalan valittu kansa, tai holokaustissa on jotain mätää.

Todiste:Holokaustirevisionistit sanovat myös että ihmisen polttaminen kestää niin kauan että he eivät olisi voineet polttaa niin monta ihmistä kun sanotaan, koska heillä ei ollut tarpeeksi uuneja.

Lisäksi statistiikkojen mukaan (World Almanac) juutalaisten määrä nousi hieman vuosien 1933 ja 1948 välillä, vaikka sen olisi pitänyt laskea 6 miljoonaa.

Ja koko Euroopassa oli vuonna 1933 vain 9.5 miljoonaa juutalaista. Saksassa oli 0.5 miljoonaa juutalaista. Mistä, miten ja miksi ne loput 5.5 miljoonaa juutalaiset tuli Saksaan?
No näinpä se vaisto oli taas oikeassa...
Kuten kirjoitin, kaikkiin revisionistien esittämiin väitteisiin on annettu vastaus jo aikoja sitten. Älykkyys sitten ratkaisee, mihin suuntaan pikku uusnatsin aivotoiminta nyrjähtää. Suurin osa näyttää haluavan uskoa satuja. Samaa järjenvastaisuutta kuin SJW-porukassa. Säälittävää.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 753
"This fact that population of 6000 000 souls in Ukrainia and Poland"... Siihen viitattiin "6.000 000 jews need help".

Tulivat saksaan... Älä viitsi naurattaa :rofl:

Luvut ovat monella kohdin historiassa arvioitu överin, mutta kaikkia heitä ei tapettu keskitysleireillä. Keskitysleireillä, siis monikossa. Itse kyllä pidän laskennallisen faktana mm. Auswitchin osalta yli-ilmoitettuna tehokkuutta ottaen huomioon ruumiin palamisen ja uunin jäähdytysjärjestelmän. Nämä kuuluisat luvut sieltä olivat Adolf Eichmannin komendantti Rudolf Hössille antamat, jotka tuntuivat Hössin kuulusteluissa heittävän tuon tuosta. Lienee nuo annetut luvutkin jotain "työinspiraatiota tuloksesta" annettuja.

Itse taas mitä sanoisin minkä tahansa satukirjan lupaamista maanomistuksista tai muusta vastaavasta, sanon jo että "Omassa Raamatussani" on luvattu merenrantanäkymällinen kiinteistö Eirassa. Olen sen yksilön luvattu asukki ja jumala, ihan vakavasti hei...
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
No näinpä se vaisto oli taas oikeassa...
Kuten kirjoitin, kaikkiin revisionistien esittämiin väitteisiin on annettu vastaus jo aikoja sitten.
Niin sinä kirjoitit, mutta miksi vastauksia ei näy missään? Ei riitä että sanoo että on vastauksia, vastaukset on myös oltava todellisuudessa.

Älykkyys sitten ratkaisee, mihin suuntaan pikku uusnatsin aivotoiminta nyrjähtää. Suurin osa näyttää haluavan uskoa satuja. Samaa järjenvastaisuutta kuin SJW-porukassa. Säälittävää.
Pitää uskoa siihen mikä vastaa todellisuutta. Vaikka todisteet johtaisi siihen että natsit on oikeassa, kannattaa seurata todisteita.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Tulivat saksaan... Älä viitsi naurattaa :rofl:
Pakkohan niiden on tultava Saksaan, jos Hitler aikoo tappaa 6 miljoonaa juutalaista, ja Saksassa on vain 0.5 miljoonaa. Jos Saksassa on vain 0.5 miljoonaa Juutalaista, Hitler ei voi tappaa 6 miljoonaa juutalaista Saksassa, koska 0.5 miljoonaa ei ole 6 miljoonaa. Tämä on perusmatematiikkaa.

Luvut ovat monella kohdin historiassa arvioitu överin, mutta kaikkia heitä ei tapettu keskitysleireillä. Keskitysleireillä, siis monikossa. Itse kyllä pidän laskennallisen faktana mm. Auswitchin osalta yli-ilmoitettuna tehokkuutta ottaen huomioon ruumiin palamisen ja uunin jäähdytysjärjestelmän. Nämä kuuluisat luvut sieltä olivat Adolf Eichmannin komendantti Rudolf Hössille antamat, jotka tuntuivat Hössin kuulusteluissa heittävän tuon tuosta. Lienee nuo annetut luvutkin jotain "työinspiraatiota tuloksesta" annettuja.
Ahaa, kiinnostavaa. Sinä olet siis holokaustirevisionisti, koska historian mukaan niitä tapettiin juuri 6 miljoonaa.

sanon jo että "Omassa Raamatussani" on luvattu merenrantanäkymällinen kiinteistö Eirassa. Olen sen yksilön luvattu asukki ja jumala, ihan vakavasti hei..
Jos juutalaiset ei ole Jumalan valittu kansa, miksi he saivat Israelin juuri sen jälkeen kun 6 miljoonaa juutalaista poltettiin? Ja miksi juuri juutalaiset on ne jotka hallitsevat suurimman osan maailmasta pankeilla, rahalla, medialla ja politiikalla, jos he eivät ole valittu kansa?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 540
Niin sinä kirjoitit, mutta miksi vastauksia ei näy missään? Ei riitä että sanoo että on vastauksia, vastaukset on myös oltava todellisuudessa.Pitää uskoa siihen mikä vastaa todellisuutta. Vaikka todisteet johtaisi siihen että natsit on oikeassa, kannattaa seurata todisteita.
Heh, oletko koskaan käynyt internetissä? Vain vatipäät eivät löydä vastauksia revisionistien väitteisiin. Vastaukset eivät ole uusnatsien sivustoilla...
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 753
Pakkohan niiden on tultava Saksaan, jos Hitler aikoo tappaa 6 miljoonaa juutalaista, ja Saksassa on vain 0.5 miljoonaa. Jos Saksassa on vain 0.5 miljoonaa Juutalaista, Hitler ei voi tappaa 6 miljoonaa juutalaista Saksassa, koska 0.5 miljoonaa ei ole 6 miljoonaa. Tämä on perusmatematiikkaa.
Ehkä tämä voisi päättää tähän pähkinään sinulle "Auschwitz ei sijainnut saksassa, eikä suuri osa sen uhreista varmaan koskaan ollut käynnyt Saksassa ".
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 540
Pakkohan niiden on tultava Saksaan, jos Hitler aikoo tappaa 6 miljoonaa juutalaista, ja Saksassa on vain 0.5 miljoonaa. Jos Saksassa on vain 0.5 miljoonaa Juutalaista, Hitler ei voi tappaa 6 miljoonaa juutalaista Saksassa, koska 0.5 miljoonaa ei ole 6 miljoonaa. Tämä on perusmatematiikkaa.Ahaa, kiinnostavaa. Sinä olet siis holokaustirevisionisti, koska historian mukaan niitä tapettiin juuri 6 miljoonaa.Jos juutalaiset ei ole Jumalan valittu kansa, miksi he saivat Israelin juuri sen jälkeen kun 6 miljoonaa juutalaista poltettiin? Ja miksi juuri juutalaiset on ne jotka hallitsevat suurimman osan maailmasta pankeilla, rahalla, medialla ja politiikalla, jos he eivät ole valittu kansa?
Täyttä sekoilua ihan perusasioissa... ei ihme, että paskapropaganda uppoaa näihin.

Esim. Puolassa oli vajaa 3,5 miljoonaa juutalaista, joista 90% tapettiin eikä niitä tietenkään Saksaan viety.

Ei tällaisten kanssa voi keskustella normaalisti.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Ehkä tämä voisi päättää tähän pähkinään sinulle "Auschwitz ei sijainnut saksassa, eikä suuri osa sen uhreista varmaan koskaan ollut käynnyt Saksassa ".
Okei, kiinnostavaa. En tiennyt tuota, koska en ole ikinä kyseenalaistanut holokaustia aikaisemmin, koska se on aina kuulostanut niin sairaalta, niin en ole tutkinut tätä asiaa paljon. Ihmetyttää kuitenkin esimerkiksi nuo sanomalehdet jotka puhuu 6 miljoonaa juutalaisesta ja holokaustista ennen kun se tapahtui. Siihen asiaan ei jostain syystä ikinä saa vastausta mistään.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 540
Okei, kiinnostavaa. En tiennyt tuota, koska en ole ikinä kyseenalaistanut holokaustia aikaisemmin, koska se on aina kuulostanut niin sairaalta, niin en ole tutkinut tätä asiaa paljon. Ihmetyttää kuitenkin esimerkiksi nuo sanomalehdet jotka puhuu 6 miljoonaa juutalaisesta ja holokaustista ennen kun se tapahtui. Siihen asiaan ei jostain syystä ikinä saa vastausta mistään.
Holokausti on vasta myöhemmin vakiintunut tarkoittamaan natsien suorittamaa murhaa. Sanaa on käytetty kuvaamaan tilanteita, joissa suurta ihmismäärää on vainottu myös muissa yhteyksissä.

Lehtien artikkelit ovat selvästi oman aikansa politiikkaa, on pyritty herättämään sympatiaa. Luvut eivät olleet niin tarkkoja, kuten nykyäänkään valtameren takaisten uutisten faktat eivät olee niin tarkkoja. 1915 neekeri oli vielä neekeri ja Hindenburg kova sana.

Ei artikkeleissa viitattu natseihin, vaan pogromeihin.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Orlando verityö:

Vartijaa elokuvissa näyttelevä syntyperäinen amerikkalainen, mustia vihaava LGBTQ- ja jew-vihamielinen vartija, heteroa näyttelevä raivoava kaappihomo sekä ISIS:n kaappiterroristi jonka lempiharrastus oli homoilu murhaa ja haavoittaa pienessä baarissa 100 ihmistä huutaen arabiankielisiä sloganeita ja syytellen USA:a tämän kotimaan pommittamisesta. Täh?

Poliisit hoitaa tilanteen siististi kotiin räjäyttämällä reiän seinään muutaman tunnin jahkailun jälkeen. Mitä täällä tapahtuu?? Onneksi Foxiin voi aina luottaa, sillä en ehkä uskoisi ellei tilannetta sattumalta olisi ollut henkilökohtaisesti todistamassa tummaihoinen iso tissinen Faux Newsin journalisti Philadelphiasta, joka samalla menetti hyvän ystävänsä verilöylyssä. R.I.P.

Ei tälläistä voi keksiä humalainen pilluminatisti, eikä edes avaruuden rekkupilaamit. Pakko myöntää, että todellisuus on tarua ihmeellisempää!!
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
:lol: Naureskelin jo eilen tuolle sinun viestisi yläpuolella olevalle viestille, jossa maata litteäksi väittävä sono-thermism kirjoittaa itsekin maapallosta.
Mitä siinä on nauramista? Meitä on huijattu satoja vuosia uskomaan että maa on pallo. Se on vakava asia. Ja tietenkin käytän myös sanaa maapallo jos puhun palloteoriasta, tai jos kirjoitan esimerkiksi avaruusolennoista, jotka liitty palloteoriaan. Litteässä maassa ei ole avaruusolentoja, koska maa ei ole planeetta, ja planeetoilla ei ole elämää.

Se että ei usko johonkin ei tarkoita että ei voi kirjoittaa siitä. Mutta useimmiten käytän sanaa maa, maailma tai maa-ilma.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
55
Litteä maa on muslimitiedettä parhaimmillaan. :rofl: Miten litteän maan kannattajat selittävät esimerkiksi sen, ettei Mount Everest näy joka paikkaan, näinhän täytyisi olla, jos maa olisi litteä. Ilmeisesti kuu on myös pyöreä levy tai jopa juustolautanen. :vihellys:

Kaikkea sitä saa lukea, kun vanhaksi elää. Tämän täytyy olla trolli?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5
Litteä maa on muslimitiedettä parhaimmillaan. :rofl: Miten litteän maan kannattajat selittävät esimerkiksi sen, ettei Mount Everest näy joka paikkaan, näinhän täytyisi olla, jos maa olisi litteä. Ilmeisesti kuu on myös pyöreä levy tai jopa juustolautanen. :vihellys:

Kaikkea sitä saa lukea, kun vanhaksi elää. Tämän täytyy olla trolli?
Ihminen ei yksinkertaisesti näe niin pitkälle, ihminen näkee noin horisonttiin asti, sen takia esim. horisontin taakse jäävät saaret eivät näy ihmissilmälle ja se luo illuusion pallomaisesta "planeetasta". Tuokin on mahdollista kunhan vaan unohtaa tai ohittaa kaikki tunnetut fysiikanlait.
 

Vermon

Ph.D. in Wisdom Sciences
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
484
Katsokaa tota hetken aikaa.Nasan kuvaa avaruusasemalta. Voit seurata kuinka se kulkee maapallon ympäri. Maa ei ole litteä. :)
Niin, mutta kun se kalansilmälinssi! Muutenkin se vain näyttää kiertävän palloa ympäri, vaikka oikeasti kiertää vain kehää pannukakun päällä! Kuukin on oikeasti vain kohtisuoraan sojottava oltermanni!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 074
Onneksi klikkasin ketjun auki, litteä maa :D Katso kuvat, tiedemiehet vihaa sono-thermismiä :)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
76
:lol: Naureskelin jo eilen tuolle sinun viestisi yläpuolella olevalle viestille, jossa maata litteäksi väittävä sono-thermism kirjoittaa itsekin maapallosta.
Vaan mahtaako olla sittenkään. Tunnen meinaan yhden tällaisen tapauksen henkilökohtaisesti. Ekan kerran avautui tästä aiheesta tänä syksynä ja meinasin lentää perseelleni kuinka tyhmää settiä sälli suustansa päästeli. En sitten alkanut sen paremmin argumentoimaan kun alkoi päätä särkeä koko jutun kosminen typeryys, mutta myöhemmin piti hiukan googlata koska onhan se nyt mielenkiintoista että nykyihminen haluaa väkisin taantua sinne pimeälle keskiajalle. Ja kas, kuukkelin mukaan se oli ihan oikeasti suht laaja ilmiö eikä vain tän yhden tärähtäneen hourailuja. Tää mun tuttunihan on juoppohullun päiväkirjasta tutun Kristianin tyylinen sekopäinen uskis ja ajankulukseni on ollut tapana näin vanhana pakanana aina piikitellä uskonasioista kun näkee. Nyt taisi viihdearvo nousta uusiin sfääreihin kun nää jeesustelut alkaa olemaan niin läpikäyty juttu ja hän on alkanut jo epäillä itsekin koko jutun järkevyyttä. Ilmeisesti nämä "lätty"-teoriat uppoaa sellaisiin joilla on muutenkin jotenkin heikko itsetunto ja krooninen eksistentiaalikriisi: oma elämä koetaan tyhjäksi joten pakko täyttää milloin milläkin tauhkalla.

Enivei. Parhaita paloja todisteeksi että maa on litteä (no ei ole). Sono-thermis saa mun puolestani heittää vastinetta jos huvittaa.
- Jos maa olisi pyöreä niin 6km jokipätkällä proomun pitäisi kadota horisontin taa. Ei katoa = maa on litteä! (Ei ehkä 6km, mutta 23km merellä riittää kadottamaan 40m korkean objektin)
- Antarktis on suojeltu amerikkalaisten sotilaiden toimesta eli sinne ei päästetä porukkaa tsekkaamaan reunan yli. Salaliitto = maa on litteä! (no pääsee sinne vaikka vaeltamaan läpi kunhan hakee luvat ja vakuuttaa että maksaa itse mahdolliset pelastukset)
- Kukaan ei ole lentänyt yhdellä kertaa napojen ylitse = maa on litteä! (On mutta ei suoraan yhdella tankkauksella koska se on helvetin vaikea temppu. Maiden yli lentämisille pitäisi kysyä luvat ja se on vittumaista. Meren yli voi lentää mutta silloin ei tankata. Napojen ylilennolla ei ole perseeseen puhaltelevia helpottavia tuulia, joten pitäisi keksiä joku uudenlainen lentokone. Päiväntasaajan suuntaisesti se on silloinkin tarpeeksi vaikeaa)
- Kukaan ei ole vaeltanut napojen kautta =litteä! (Paitsi mm. Ranulph Fiennes on asiasta melkolailla eri mieltä. Vituttais muakin tehdä jotain isoa ja sitten jotkut huutelisi)
- Miksei lentokone lennä suoraan Chilestä Uuteen Seelantiin vaan kaikki menee Ameriikan kautta? Koska maa on litteä ja ameriikan kautta on suora reitti! (Lentää ne, mutta vähemmissä määrin. Sitä on vaikea ymmärtää että lentofirmoille on edullisempaa lentää pidempiä reittejä joilla on paljon maksavia matkustajia kuin että lennätettäisiin niitä kuutta konsulttia 747:llä 11.000 suora reitti. Kas kun ei Suomestakaan lennetä suoraan moneen paikkaan koska se ei nyt vaan kannata.)
- Miten muka kuu voisi näkyä yhtäaikaa Australiassa ja Suomessa jos maa olisi pyöreä = litteä! (Näkyy toki matalalla kummassakin mestassa. Tätä voi simuloida tutkimalla peruskoulun maantiedon tunnilla karttapalloa. Mutta täkynä voikin pohtia miksei litteän maan teoriassa kuu näy yhtäaikaa kaikille kolmelle mantereelle. Vinkki: siihen on syynsä.)

Se mitä litteäotsat ei vielä ole saanut kerrotuksi mulle on,
- että mitä siellä litteän maan alla sitten on? 4 elefanttia ja kilpikonna?
- että miten tuuli eli ilmamassan liike syntyy jos ei maan pyörimisliikkestä?
- että mites vuodenajat? Talvella etelänavalla paistaa aurinko 24/7 ja kesällä vastaavasti pohjoisnavalla.
- miksi muut planeetat on pyöreitä? Maa joku keskipiste ja muut taivaankappaleet sattumalta kääntyneet maan sitä puolta kohta missä ihmiset asuu?
- mites painovoima? tippuuko reunalta tai alapuolelta avaruuteen? Jos ei niin miksei siellä asu ketään?
- miksi tähtitaivas "liikkuu" ja pallon eteläpuoliskolla on erilainen tähtitaivas kuin pohjoispuolella?

Uskomukset ja denialismi antaa kyllä aiheet loputtomaan vänkäämiseen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 458
Miksei lentokone lennä suoraan Chilestä Uuteen Seelantiin vaan kaikki menee Ameriikan kautta? Koska maa on litteä ja ameriikan kautta on suora reitti! (Lentää ne, mutta vähemmissä määrin. Sitä on vaikea ymmärtää että lentofirmoille on edullisempaa lentää pidempiä reittejä joilla on paljon maksavia matkustajia kuin että lennätettäisiin niitä kuutta konsulttia 747:llä 11.000 suora reitti. Kas kun ei Suomestakaan lennetä suoraan moneen paikkaan koska se ei nyt vaan kannata.)
Käsittääkseni syy ei ole tuo, että on paljon maksavia asiakkaita, vaan ilmavirrat. Yksi Finnairin vahvuuksista on se, että pohjoinen lentoreitti Aasiaan on taloudellisempi, kuin eteläinen. Tämä juurikin ilmavirtojen aiheuttaman polttoainesäästön takia.
 

Nerkoon

Se ainoa oikea
Platinum-jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
5 519
Setämies unohti noista "litteä maa" kysymyksistä sen, etä miksi täällä on vettä? Litteässä maassa sen pitäisi valua reunoilta alas ja koska materiaa ei tunnetusti synny mistään lisää koko pannukakun pitäisi olla jonkin ajan kuluttua kuiva kuin Saharan autiomaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 074
Setämies unohti noista "litteä maa" kysymyksistä sen, etä miksi täällä on vettä? Litteässä maassa sen pitäisi valua reunoilta alas ja koska materiaa ei tunnetusti synny mistään lisää koko pannukakun pitäisi olla jonkin ajan kuluttua kuiva kuin Saharan autiomaa.
Ehkä siinä on sellaiset kaukalon reunukset ettei se pääse valumaan? Tuus nyt @sono-thermism ihan itte selittää tää homma.
 
Liittynyt
27.10.2016
Viestejä
24
Ehkä siinä on sellaiset kaukalon reunukset ettei se pääse valumaan? Tuus nyt @sono-thermism ihan itte selittää tää homma.
Pohjois- ja etelänapaa ei ole, koska maa ei ole pallo. Ns. Etelämanner on litteää maata ympäröivä jäävalli:
http://i.imgur.com/nbVFI2U.jpg
Jätkät taas niin täysillä debunkkaamassa valideja teorioita, ettei osata edes lukea. Seuraavaksi varmaan alatte väittää, ettei joulupukkia ole olemassa vaikka niitäkin näkee vuosittain kymmeniä ellei satoja.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Juu ei mitään, Israel vain tarjoaa Palestiinalaisille lämmintä kättä, eikä lainkaan kansanmurhaa heitä kuin viimeistä päivää. Eikä liittoutuneet joukkomurhanneet saksalaisia surmaamisleireillä Saksan kedoilla. Mitä näillä on tekemistä Natsi-Saksan holokaustin kanssa? Ei mitään, kyseessä on argumentointivirhe jonka tarkoitus on viedä huomio pois itse aiheesta ja/tai helpottaa kognitiivisesta dissonanssista johtuvaa epämieluisaa tuntemusta.

Takaisin aiheeseen. Tuo kuuden miljoonan luku, jota juutalaismedia on ajanut kuin käärmettä pyssyyn viimeiset sata vuotta on se savuava ase, jonka pitäisi kieltoreaktion sijaan herättää oma uteliaisuus. Kuusimiljoonaa perustuu Neuvstojoukkojen propagandalle, jonka mukaan Auschwitz-Birkenaussa murhattiin 4 miljoonaa juutalaista. Varmemmaksi vakuudeksi myös tuhottiin tärkeimmät asian puolesta puhuneet todisteet, eli väitetyt kaasukammiot. Miksi ne piti tuhota? Siksi, että olisi ollut päivänselvää, ettei niitä oltu suunniteltu sellaisen mittakaavan massamurhaan, tai massamurhaan ensinkään, kuin väitettiin. Työleirin "kaasukammiot" taasen on sokkeloisia tiloja joissa oli muun muassa sisäänpäin aukeavat huterat ovet ja suora käynti krematorioon. Rakenne, joka ei palvele tarkoitusta. Väite neljästä miljoonasta uhrista on sittemmin täydellisesti murskattu, mutta se ei ole vaikuttanut kokonaislukuun millään tavalla. Miten todennäköistä on, että saksalaiset todellakin murhasivat 12 miljoonaa ihmistä (kenenkään tietämättä!) ja hävittivät näiden ruumiit muutamassa hassussa vuodessa, kun päätuhoamisleiri ei pystynyt kuin neljäsosaan väitetystä kapasiteetista? 12 miljoonaa on paljon ihmisiä.

Miksi sitten luku kuusi miljoonaa pomppaa esiin kerta toisensa jälkeen? Siitä yksinkertaisesta syystä, että se on osa ennustusta, joka juutalaisten "raamatussa" annetiin heille yhtenä "kotiin paluun" edellytyksenä. Ihminen joka uskoo kyseiseen lukuun uskoo myös tietämättään, ja on osana toteuttamassa, lapsenmielistä luku- ja ennustusmystiikkaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 458
Oletko miettinyt sitä että miksi Al Qaeda ja IS ei ikinä hyökkää Israelia vastaan? Aivan kuin kuin ne olisi vain Israelin aseita joita ne ohjaa.
Tähän sen verran, että kun vilkaiset karttaa ja katsot Israelin maantieteellistä sijaintia, ja otat huomioon, kuinka tehokas Israelin
maahantulojärjestelmä sekä puolustus ovat (varsinkin rättäreitä kohtaan), niin ei aiheuta kummastusta. Jos Hamaskaan ei saa aikaan kuin satunnaisia kissanpieruja silloin tällöin, niin millä edellytyksillä esim. ISIS tulisi Israeliin? Oletko miettinyt sitä?
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Tähän sen verran, että kun vilkaiset karttaa ja katsot Israelin maantieteellistä sijaintia, ja otat huomioon, kuinka tehokas Israelin
maahantulojärjestelmä sekä puolustus ovat (varsinkin rättäreitä kohtaan), niin ei aiheuta kummastusta. Jos Hamaskaan ei saa aikaan kuin satunnaisia kissanpieruja silloin tällöin, niin millä edellytyksillä esim. ISIS tulisi Israeliin? Oletko miettinyt sitä?
Tai sitten he vain välttävät hyökkäämästä muita alueen USA:n liittolaisia vastaan, kun saavat rahoitusta ja aseistusta toisilta ja yleensäkin toimivat USA:n suostumuksella, kuten ihan yleisesti jo tunnustetaan. Mistä näistä voi tietää?

http://www.salon.com/2016/10/11/lea...allies-saudi-arabia-and-qatar-supported-isis/

All Jew 2050
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 458
Tai sitten he vain välttävät hyökkäämästä muita alueen USA:n liittolaisia vastaan, kun saavat rahoitusta ja aseistusta toisilta ja yleensäkin toimivat USA:n suostumuksella, kuten ihan yleisesti jo tunnustetaan. Mistä näistä voi tietää?

http://www.salon.com/2016/10/11/lea...allies-saudi-arabia-and-qatar-supported-isis/

All Jew 2050
Voi tietysti olla näinkin. Mulla vaan ei ala hälytyskellot soimaan, jos ISIS ei hyökkää Israeliin. Sille hyökkäämättömyydelle on niin monta muutakin selitystä, kuin aina yhtä tuore juutalaisten salaliitto. Sekään, että Saudit ja Qatar tukee ISIStä, ei mielestäni vielä ole mikään "todiste" (huono sana, mielenkiinnon herättäjä voisi olla parempi termi) mistään salaliitosta. Mikäli kuitenkin tällaista väittää, olisi hyvä olla jotain muutakin esittää, kuin nämä asiat.
 

Nerkoon

Se ainoa oikea
Platinum-jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
5 519
Jätkät taas niin täysillä debunkkaamassa valideja teorioita, ettei osata edes lukea. Seuraavaksi varmaan alatte väittää, ettei joulupukkia ole olemassa vaikka niitäkin näkee vuosittain kymmeniä ellei satoja.
Haha, joka ainoassa jäätikössä on halkeamia ja niiden sisällä sekä alla sulaa vettä ainakin paikoittain. Tunnetusti virtaava vesi myös syö jäätä aika vauhdilla, joten se reunan jäävalli olisi vuotanut vedet ulos jo kauan sitten. Vain täysurpo (eli litteään maahan uskova henkilö) uskoo tosissaan, että joku hikinen jäävalli mitään suojaisi.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Terroristijärjestön tukeminen ei ole mielstäsi salaliitto? Mikä on sellainen asia joka saa uskovaisen muuttamaan mieltään? Itse en ole sellaista todistetta vielä kohdannut. Jos mielipide on syntynyt tosiasioiden nojalta on se mahdollista muuttaa samoin menetelmin, jos se on peräisin joukkoharhasta kupla poksahtaa itsenäisesti tai osana joukon mielenliikkeitä.

ISIS:n kertoma kanta Israhelliin hyökkäämättömyydelle on, ettei se muilta kiireiltään ehdi. Tämä kiire on USA:n ja Israelin etujen ajaminen ja toisten muslimien tappaminen USA:n seuratessa sivusta. Tämän asian rinnalla Israelia vastaan taisteleminen on toissijaista. Todellakin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 458
Terroristijärjestön tukeminen ei ole mielstäsi salaliitto? Mikä on sellainen asia joka saa uskovaisen muuttamaan mieltään? Itse en ole sellaista todistetta vielä kohdannut. Jos mielipide on syntynyt tosiasioiden nojalta on se mahdollista muuttaa samoin menetelmin, jos se on peräisin joukkoharhasta kupla poksahtaa itsenäisesti tai osana joukon mielenliikkeitä.

ISIS:n kertoma kanta Israhelliin hyökkäämättömyydelle on, ettei se muilta kiireiltään ehdi. Tämä kiire on USA:n ja Israelin etujen ajaminen ja toisten muslimien tappaminen USA:n seuratessa sivusta. Tämän asian rinnalla Israelia vastaan taisteleminen on toissijaista. Todellakin.
Uskovaisen? Kehen ja mihin tällä viittaat? Jos päättelyketju on seuraava, niin ei vielä vakuuta: USA tukee rättipäitä, USA ja Israel ovat kavereita -> rättipäät eivät hyökkää Israeliin -> kysymyksessä salaliitto

Kuten sanoin, voi olla näinkin, tuo vaan ei riitä vielä vakuuttamaan minua.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Ei se mikään salaliitto ole, että joku on hyökkäämättä jonnekin. Terroristijärjestön tukeminen on. USA:n liittolaiset on osana salaliittoa ja on näyttöä siitä, että myös USA on tavalla tai toisella sekaantunut asiaan. -> salaliitto. fakta.

On uskon asia, että liitolaisten tukema terroristi järjestö ei hyökää toisen liittolaista vastaan, koska x, y, ja z. Rationaalinen johtopäätös on, että hyökkäystä ei tapahdu, koska tuki on riippuvaista hyökkäämättömyydestä. Uskon asia on myös, että Mossad on soluttautunut ISIS:n johtoon. Tutki itsenäisesti lisää, jos mielenkiinto heräsi.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Haha, joka ainoassa jäätikössä on halkeamia ja niiden sisällä sekä alla sulaa vettä ainakin paikoittain. Tunnetusti virtaava vesi myös syö jäätä aika vauhdilla, joten se reunan jäävalli olisi vuotanut vedet ulos jo kauan sitten. Vain täysurpo (eli litteään maahan uskova henkilö) uskoo tosissaan, että joku hikinen jäävalli mitään suojaisi.
Litteä maa ei ole mikään lätty joka leijuu äärettömässä avaruudessa, siksi vesi ei voi vuotaa ulos. Ne jotka keksivät maapallon keksivät myös äärettömän avaruuden. Kukaan ei tiedä mitä on jäävallin takana, paitsi ehkä vapaamuurarit jotka oli mukana keksimässä ja levittämässä palloteoriaa. Voi olla että jää jatkuu äärettömiin, koska siellä ei ole toisia aurinkoja jotka sulattaa jään. Tai sitten jäävallin takana on taivaankansi kuten Raamattu sanoo.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 458
Ei se mikään salaliitto ole, että joku on hyökkäämättä jonnekin. Terroristijärjestön tukeminen on. USA:n liittolaiset on osana salaliittoa ja on näyttöä siitä, että myös USA on tavalla tai toisella sekaantunut asiaan. -> salaliitto. fakta.

On uskon asia, että liitolaisten tukema terroristi järjestö ei hyökää toisen liittolaista vastaan, koska x, y, ja z. Rationaalinen johtopäätös on, että hyökkäystä ei tapahdu, koska tuki on riippuvaista hyökkäämättömyydestä. Uskon asia on myös, että Mossad on soluttautunut ISIS:n johtoon. Tutki itsenäisesti lisää, jos mielenkiinto heräsi.
Väite, johon puutuin, oli "Oletko miettinyt sitä että miksi Al Qaeda ja IS ei ikinä hyökkää Israelia vastaan? Aivan kuin kuin ne olisi vain Israelin aseita joita ne ohjaa.".

En ole edelleenkään edes sen vertaa vakuuttunut, että lähtisin asiaa sen enempää tutkimaan. Jos joku lyö pöytään vakavasti otettavia todisteita tuosta, niin voin kiinnostuakin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 458
Kukaan ei tiedä mitä on jäävallin takana, paitsi ehkä vapaamuurarit jotka oli mukana keksimässä ja levittämässä palloteoriaa. Mitä syytä vedellä olisi vuotaa "ulos", kun kukaan ei edes tiedä mitä ulkona on? Voi olla että jää jatkuu äärettömiin, koska siellä ei ole toisia aurinkoja jotka sulattaa jään. Tai sitten jäävallin takana on taivaankansi kuten Raamattu sanoo.
On olemassa kaksi väitettä toinen on tämä, että kukaan ei tiedä, paitsi vapaamuurarit ehkä tietää. Toinen taas yrittää selittää syy-seuraussuhteita aina aikojen alusta tähän päivään saakka, ja onnistuu siinä vähintäänkin kelvollisesti. Valinta on sinun. :kippis:
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Väite, johon puutuin, oli "Oletko miettinyt sitä että miksi Al Qaeda ja IS ei ikinä hyökkää Israelia vastaan? Aivan kuin kuin ne olisi vain Israelin aseita joita ne ohjaa.".

En ole edelleenkään edes sen vertaa vakuuttunut, että lähtisin asiaa sen enempää tutkimaan. Jos joku lyö pöytään vakavasti otettavia todisteita tuosta, niin voin kiinnostuakin.
OK. Ymmärsin väärin tarkoituksesti. Tuo käy järkeen. Palaan asiaan, jos törmään todisteisiin asiasta.
 

Nerkoon

Se ainoa oikea
Platinum-jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
5 519
Litteä maa ei ole mikään lätty joka leijuu äärettömässä avaruudessa, siksi vesi ei voi vuotaa ulos. Ne jotka keksivät maapallon keksivät myös äärettömän avaruuden. Kukaan ei tiedä mitä on jäävallin takana, paitsi ehkä vapaamuurarit jotka oli mukana keksimässä ja levittämässä palloteoriaa. Voi olla että jää jatkuu äärettömiin, koska siellä ei ole toisia aurinkoja jotka sulattaa jään. Tai sitten jäävallin takana on taivaankansi kuten Raamattu sanoo.
Eikö hollow earth olisi uskottavampi tarina kuin joku kosminen frispee, joka jostain syystä kiitää keskellä muuten täysin jäätynyttä olemattomuutta? Kerrotko muuten vielä mitä sen litteän maan alapuolella on? Koska se on litteä, sillä on oltava pohja ja jotain sen alla
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Ilmiö alkaa olla aika eeppisissä mittasuhteissa jo nyt, vaikka se o melko uusi. Se tuntuu jostain syystä koskettavan ainoastaan pikkuasioita, kuten tuotemerkkien oikeinkirjoitusta tai pieniä popkulttuurin ilmentymiä, kuten meemejä. Toistaiseksi toista maailmansotaa tms. ei ole tiettävästi tehty tekemättömäksi. Osa uskoo, että tuotemerkkejä muutetaan aika-ajoin ja kaikki todisteet muutoksesta pyyhitään pois, koska syyt... Tämä ei tietenkään riitä selittämään muiden poikkeavia muistoja, joten joidenkin mielestä syyllinen on CERN, joka on onnistunut avaamaan eri todellisuuksien väliset portit ja he ovat huomaamattaan siirtyneet uuteen, hieman poikkeavaan todellisuuteen! Aivan uskomatonta juttua, kun kriittinen massa luo kollektiiviseen tietoisuuteen oman mielipuolisen vaihtoehtomaailman selittämään täysin luonnollista ilmiötä, joka selittyy yksinkertaisesti huonolla huomiokyvyllä ja muistamisen heikkouksilla.
Kiinnostavaa että Mandela effect on tullut suosituksi juuri nyt, samaan aikaan kun litteä maa teoria. Mandela effect on selvästi sci-fi huuhaata jolla yritetään ottaa huomiota pois tärkeämmistä asioista kuten litteästä maasta ja siitä miten historiaa on vääristelty. Historiassa on paljon asioita joita on yritelty peittää, ja nyt kun totuus alkaa pääsemään vapaaksi internetin kautta, sitä yritellään peitellä myös salaliittoteorioilla kuten Mandela effect, harhauttaakseen lisää totuudenetsijöitä.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Nyt kun asiasta mainitsit, niin törmäsin ilmiöön "Jacob Israel" nimisen henkilön vlogissa ja heppu näyttää rummuttavan ilmiötä ihan tosissaan. Vieläpä muilta kopioituja muistiharhoja esitellen, ikään kuin ne olisi henkilön omaa faktaa. Mandela efekti on jo suositumpi kuin "litteä maa"! Saatat hyvinkin olla jäljillä ja kyseessä on vain yksi kontrolliparadigma muiden joukossa. Ikävä kyllä olet itsekin sortunut samaa huijaukseen litteän maasi kanssa. Tee nyt vain se ehdottamani road trip ja lopeta sekoilu. Osaatko selittää miten on mahdolista, että Australia (monen muun paikan kanssa) on aivan eri muotoinen kuin sen "väitetään" olevan? Kukaan Australialainen ei vain ole kyseistä asiaa sattunut huomaamaan? "Oho, auton matkamittarin mukaan matka oli kaksi kertaa pidempi kuin kartalla. Nah, eipä tuossa mitään ihmeellistä..."
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Eikö hollow earth olisi uskottavampi tarina kuin joku kosminen frispee, joka jostain syystä kiitää keskellä muuten täysin jäätynyttä olemattomuutta? Kerrotko muuten vielä mitä sen litteän maan alapuolella on? Koska se on litteä, sillä on oltava pohja ja jotain sen alla
Voi olla että litteä maa on myös ontto. Sinulla on vieläkin täysin väärä kuva litteästä maasta jos luulet että se on joku kosminen frisbee. Litteä maa ei sijaitse avaruudessa, avaruus pyörii litteän maan ympärillä. Kukaan ei varmasti tiedä mitä on maan sisällä, koska syvimmälle mitä ollaan koskaan porattu on vain 12 km [1] (kuitenkin tiedemiehet väittävät että he tietävät mitä maapallon sisällä on). Huhujen mukaan, he lopettivat poraamasta koska siellä kuului demonien ääniä.

Se että maa on litteä ei tarkoita että se on ohut. Sehän voisi jatkua vaikka äärettömiin syvyyksiin. Merien pohjassa on löydetty järviä ja jokia:[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Kola_Superdeep_Borehole
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 540
Juu ei mitään, Israel vain tarjoaa Palestiinalaisille lämmintä kättä, eikä lainkaan kansanmurhaa heitä kuin viimeistä päivää.
Heh, uskot siis viherpunavasemmiston levittämää palepropagandaa, jossa vuodesta 1948 kaikista sopimuksista ja omasta valtiosta kieltäytyneet arabiterroristit syyttävät Israelia murhaamisesta, kun ensin ovat ampuneet tarkoituksella raketteja ja kranaatteja käyttäen omia siviilejään suojakilpenä. Kevyt oikean käden yläpysty sinnekin...


Takaisin aiheeseen. Tuo kuuden miljoonan luku, jota juutalaismedia on ajanut kuin käärmettä pyssyyn viimeiset sata vuotta on se savuava ase, jonka pitäisi kieltoreaktion sijaan herättää oma uteliaisuus. Kuusimiljoonaa perustuu Neuvstojoukkojen propagandalle, jonka mukaan Auschwitz-Birkenaussa murhattiin 4 miljoonaa juutalaista. Varmemmaksi vakuudeksi myös tuhottiin tärkeimmät asian puolesta puhuneet todisteet, eli väitetyt kaasukammiot. Miksi ne piti tuhota? Siksi, että olisi ollut päivänselvää, ettei niitä oltu suunniteltu sellaisen mittakaavan massamurhaan, tai massamurhaan ensinkään, kuin väitettiin. Työleirin "kaasukammiot" taasen on sokkeloisia tiloja joissa oli muun muassa sisäänpäin aukeavat huterat ovet ja suora käynti krematorioon. Rakenne, joka ei palvele tarkoitusta. Väite neljästä miljoonasta uhrista on sittemmin täydellisesti murskattu, mutta se ei ole vaikuttanut kokonaislukuun millään tavalla. Miten todennäköistä on, että saksalaiset todellakin murhasivat 12 miljoonaa ihmistä (kenenkään tietämättä!) ja hävittivät näiden ruumiit muutamassa hassussa vuodessa, kun päätuhoamisleiri ei pystynyt kuin neljäsosaan väitetystä kapasiteetista? 12 miljoonaa on paljon ihmisiä.
Luvut on tarkistettu, Auschwitzissa on virallisten arvioiden mukaan tapettu 1,1 miljoonaa ihmistä. Useamman tahon tarkistuksissa natsiholokaustin uhriluvuksi on arvioitu 5,5 - 6,5 miljoonaa juutalaista. Tämä on siis ollut oikeaa tutkimusta, eikä klanipäiden tietotoimiston kiljupäissään internetistä löytämää mutua. Todisteet tuhottiin tietysti natsien toimesta, haloo. Tekniikka purettiin ja rakennukset räjäytettiin viimeisenä, ennen vetäytymistä. Einsatzgruppenien teloittamat kaivettiin ylös ja poltettiin muutaman kuukauden aikana rovioilla. Yksi keskitysleirin uunillinen palaa puoli tuntia. Kyllä muutamassa vuodessa ehtii teloittamaan aika ison porukan.

Miksi sitten luku kuusi miljoonaa pomppaa esiin kerta toisensa jälkeen? Siitä yksinkertaisesta syystä, että se on osa ennustusta, joka juutalaisten "raamatussa" annetiin heille yhtenä "kotiin paluun" edellytyksenä. Ihminen joka uskoo kyseiseen lukuun uskoo myös tietämättään, ja on osana toteuttamassa, lapsenmielistä luku- ja ennustusmystiikkaa.
Tämä on sitten ihan oma osastonsa. Suomellekin on monta profetiaa, joihin uskoo pikkuriikkinen määrä hörhöjä. Suurin osa juutalaisista on samanlaisia maallistuneita tallaajia kuin suomalaisetkin ja piittaavat yhtä paljon Talmudista kuin me Raamatusta. Toki sielläkin on omat uskovaisensa ja hörhönsä. Israelia ei kuitenkaan perustettu Raamatun tai Talmudin tai Koraanin antamalla auktoriteetilla. Se oli politiikkaa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 428
Viestejä
3 973 393
Jäsenet
67 895
Uusin jäsen
maustepussi

Hinta.fi

Ylös Bottom