Ostettu RX 580 8gb näytönohjain

Liittynyt
15.07.2019
Viestejä
446
Sori on ot, mutta kyseinen tori myyjä (saman paikkakunnan kaverilta tuli päivittäin epäilyttäviä myynti-ilmotuksia ja tori tunnukset oli vasta luotu) taisi kaupata tässä lähiaikoina lähes uutta 4x8gb muisti settiä melko edulliseen hintaan. Tarjosin kahdesta kammasta HP:n, mutta herätyskellot soi ja samalla kysyin lisäkuvia takapuolelta, kuittia ja ostopaikkaa, kun muka uudet oli. Mitään ei vastannut, ilmoitus poistui ja tuli seuraavana päivänä uudestaan samoilla kuvilla vielä halvemmalla hinnalla. Oma tarjous oli korkeampi, kuin uusi hintapyynti, mutta ei vastausta.

Näkisin, että yrittää myydä tuotteen ja rahojen saavuttua media hiljaisuus ja pian uudestaan. Toivottavasti kuitenkin oon väärässä ja saat vielä tuotteen!
 

Joa

Liittynyt
12.12.2018
Viestejä
49
Joo toivotaan parasta mutta olen aika varma että vituiks meni TAAS. Mutta tuon kommettisi perusteella sitä suuremmalla syyllä ostaisin tälläisen näyttiksen :)
 

Joa

Liittynyt
12.12.2018
Viestejä
49
Ebay ostoksena pikkasen jännitävä kapistus. onko ollu miten käytössä sulla jne
 
Liittynyt
09.11.2016
Viestejä
23
Ebay ostoksena pikkasen jännitävä kapistus. onko ollu miten käytössä sulla jne
hankkimisesta lähtien ollut Crossfire setissä secondary korttina. Tahnat vaihdoin heti (taisin laittaa mx-4), kun tän hommasin ja toiminut kaikkineen hyvin.
Nyt vajaa pari vk oli ainoana korttina koneessa ja tuli pelailtua Shadow of the Tomb Raider, A Plague Tale, yms. ongelmitta.
Oli ehkä hieman äänekkäämpi kuin primaryna ollut Asus Dual, tosin ei ole omakohtaista kokemusta siitä kuinka äänekkäitä nämä XFX:t yleensä ovat jne..

Myyty.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 321
Viestejä
4 157 211
Jäsenet
70 408
Uusin jäsen
maurichia

Hinta.fi

Ylös Bottom