Ruutu pimeänä uudessa kotelossa

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja gouca, 13.08.2019.

  1. gouca

    gouca

    Viestejä:
    575
    Rekisteröitynyt:
    23.10.2016
    Moikka! Hieman kinkkisempi ongelma.

    Purin vanhemman Xeonin emolevyineen ja oheiskomponentteineen isommasta kotelosta, vaihtelin tahnat ja kokeilin toimivuuden muovikotelon päällä. Tuossa kohtaa kaikki kondiksessa, mutta uuteen koteloon asennuksen jälkeen ei tule enää kuvaa millään ilmeellä.

    • Tuulettimet spinnaavat normaalisti
    • Häiriövalot eivät pala
    • Kokeiltu resetoida BIOS paristolla ja jumpereilla
    • Kokeiltu eri RAM-tikuilla (oikeissa sloteissa)
    • Kokeiltu asentaa prossu uudestaan
    • Kokeiltu toisella näyttiksellä
    • Kokeiltu toisella virtalähteellä

    Emolevy X58 Sabertooth, prossu X5675, virtalähteenä SF Golden Green & kotelona halvin mahdollinen ATX, eli BitFenix Neos.

    Lähinnä mieleeni tuli, kun tuossa paskassa kiinapeltisessä halpiskotelossa on emolevyn standoffit korvattu tuollaisilla paksuilla kuhmuilla, olisikohan mahdollisesti shortannut emolevyn heti käsittelyssä?
     
  2. Copra

    Copra

    Viestejä:
    1 234
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tarkista johdotukset ja niiden liitokset. Ensin ajattelin korokeruuvien puuttumista, mutta mainitsitkin niistä. Vähän hölmöiltä näyttävät, mutta luulisi niiden ajavan asiansa.
    Onko emo ruuvattu kiinni?
    Prosessorin ATX12V kiinni?
     
  3. hsalonen

    hsalonen

    Viestejä:
    8 223
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Laita muoviprikka väliin. Kyllä minulla toimii X79-emolevy hienosti Novassa.

    --

    Todennäköisempi selitys on, että takapellistä menee joku osa sinne liittimeen ja se aiheuttaa oikosulun.