• Klo 11 alkaen tietokanta-ajoon liittyvä ongelma, joka aiheuttaa palvelinvirhettä viestejä lähettäessä. Viestien kirjoittaminen pois käytöstä väliaikaisesti. Pyrimme saamaan ongelman korjattua mahdollisimman pian. Pahoittelut häiriöistä.

Reuters: Huawei harkitsee high-end-luokan P- ja Mate-puhelinsarjojen myyntiä – Huawei kiistää

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 542


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Huawein älypuhelinpuoli on pahassa pulassa pääasiassa verkkopuolen toiminnoista johtuvien rajoitteiden vuoksi. Yhtiö myikin jo aiemmin Honor-brändinsä itsenäiseksi yritykseksi uudelle omistajalle ja nyt myyntiin on menossa myös yhtiön omia puhelinsarjoja, mikäli Reutersin tiedot pitävät paikkansa.

Reutersin lähteiden mukaan Huawei olisi aloittanut keskustelut Shanghain hallituksen takaamien sijoittajien kanssa yhtiön P- ja Mate-puhelinsarjojen myynnistä. Sarjojen myynti merkitsisi Huawein poistumista high-end-luokan markkinoilta, mutta raportin mukaan lopullista päätöstä myynnistä ei olisi vielä tehty. Yhtiö on jo joutunut lopettamaan omien huipputason järjestelmäpiiriensä kehittämisen kauppasodan rajoitusten vuoksi. Reutersin mukaan sen lähteillä on suoraan ensimmäisen käden tietoa asiasta.

Huawei on jo ehtinyt kommentoimaan asiaa sosiaalisessa mediassa. Yhtiön viestin mukaan sillä ei ole mitään aikeita myydä älypuhelinbisneksiään, vaan sen suunnitelmissa on jatkaa maailman johtavaa älypuhelinkehitystä myös high-end-luokassa.

Reuters raportoi myös Huawein Honor-brändin myyntiaikeista ensimmäisenä ja myös tuolloin Huawei kielsi huhujen paikkansapitävyyten. Kuten historia kuitenkin nopeasti osoitti, Honor-brändi on tätä nykyä itsenäinen uuden omistajan alla toimiva yritys.

Lähteet: Reuters, MyFixGuide

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 584
Viestejä
4 191 454
Jäsenet
70 771
Uusin jäsen
jeppemiess

Hinta.fi

Ylös Bottom