Resident Evil 2 (PC, PS4, Xbox) 01/19

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Sadness, 12.06.2018.

Tagit:
 1. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  [​IMG]


  Kai tämä peli jos mikään tarvitsee oman ketjunsa kun 12v jannuna tuli alkuperäisellä pelillä pilattua monet yöunet :btooth:

  Itsellänihän alkoi ressan pelaaminen juuri tästä osasta ja sitten hypättiin vasta ekaan versioon DC version kautta.
  Vaikka huhuissa puhuttiin fps shootterista niin yllätyinkin että mentiin ressa 4/5 jalanjäljissä kun alunperin luulin että tehtäisin ressa 1 remaken jalanjäljissä mutta yllätys olikin että tps tyylillä mentiin.

  Pakko myöntää kyllä että meinasi aikuiselle miehelle tulla melkin tippa linssiin vaikka 3v vain odotteli infromaatiota pelistä ja nytten aamulla saikin lukea tästä ilouutisesta.
  Yksi odotettuimmasta remakeista FFVII oheella.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2018
  Carcha, Laquel, Karhu47 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. Glencairn

  Glencairn

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oli kieltämättä aivan täydellinen uutinen, meinasi jo usko loppua tämän suhteen kun ei mitään infoa pelistä kuulunut.
  Itsekin tutustuin kunnolla pelisarjaan vasta tämän osan kautta, demo muistaakseni löytyi jostain pelilehden välistä ja siitä se lähti.
   
 3. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 282
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Hype on kova! Kunpa jo ilmestyisi!
   
 4. Retale

  Retale

  Viestejä:
  602
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Just vähän aikaan sitten katoin Youtubesta Clairen ja Leonin läpipeluut ja olin jo niistä ihan fiiliksissä. Hyvin muisti vielä kaikki jumpscaret ja puzzlet. RE2 on ollut itselle aina se ykkönen. Ehkä se oli se herkkä ikä, jolloin tuota tuli pelattua :D
   
 5. Westwood

  Westwood Köyhä

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  On kyllä hieno uutinen! Odotan innolla. Vuosi sitten kaivoin PS1 kaapista ja pelasin hetken monen vuoden tauon jälkeen tätä :D rujot grafiikat, mutta musiikit ja tunnelma edelleen huippua.

  RE ykkösestä alkoi omat pelailut ja kakkostakin tuli sillon jonnena väännettyä urakalla, joten tämä kakkosenkin remake kolahtaa paremmin kuin hyvin.

  Jo Gamecuben RE1 aikaan tuli odoteltua tätä, mutta parempi myöhään jne :tup:
   
 6. Savulohi

  Savulohi

  Viestejä:
  462
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  Veljeltä löytyy tää alkuperäinen PS1:lle. Itse en ole ikinä näitä vanhempia resident evileitä edes pelannut. Ainut jota olen pelannut on tämä uusin ja se oli kyllä hyvä tunnelmaltaan. Mitkäs muut osat näistä Resident Evil peleistä on hyviä? Jostain kuullut ja lukenut että nämä uusimmat olisi olleet huonoja lukuun ottamatta tätä uusinta biohazardia?
   
 7. Laquel

  Laquel This is where I get off.

  Viestejä:
  2 304
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  RE4 on kyllä monesti tullut pelattua läpi ja tykkään sinänsä tarinasta ja gameplaystä vaikka joillekin RE puristeille se ei maistunut.
   
 8. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ehkä vois alottaa alkuperäsesta remasterista tai zerosta... Vaikkakin taitavat olla vaikeampia kuin alkuperänen ykkönen joittenkin uudistusten takia?
   
 9. Transplant

  Transplant

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  15.01.2017
  Tämä oli kyllä loistava uutinen. Pitkään tuli odotettua RE2 remasteria 1 ja 0 henkeen, eikö tän pitänyt ilmestyä jonkun puheiden mukaan tän vuoden alussa ja sitten kaikessa hiljaisuudessa unohdettiin. Hieman kalskahti aiemmat huhut FPS-tyyliin siirtyminen RE7 vanavedessä, muttq kyllä nyt kelpaa taas odottaa.

  Aitoon ressa-tunnelmaan PC:llä pääsee pelaamalla ykkösen ja zeron remasterit. Listalle kannattaa myös ottaa nelonen ja ehkä vitonen. Tosifanille kutonen vielä pahimman zombimätön puutteessa menee, mutta selkeästi huonoin osa. Seiskaa en itse ole pelannut, vielä. Myös Revelations ja Revelations 2 ovat hyviä, kakkososa selvästi parempi. Ykkönen oli muistaakseni alunperin jonkun käsikonsolin exclu mutta kääntyi sitten nykysukupolven konsoleille ja PC:lle. Tyyliltään Revelations menee lähellä alkuperäisten hengessä,mutta sisältää paikoin "horde-mättämistä", mikä ei alkuperäisissä peleissä ole mielestäni selviytymisen ideana.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2018
 10. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Vähän tyhmä kysymys väliin, mutta oliko tämä pelkästään Ps4 exclusive vai? En mielellään ostaisi enää tuolle matolaatikolle pelejä, mutta ei taida vaihtoehtoja olla vanhana ressafanina. Pakko-ostos ja näyttää kyllä ihan pirun hyvältä.
   
 11. Kokkola

  Kokkola

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ei ole exclusive, kuten otsakekin tietää kertoa.
   
 12. peedro14

  peedro14

  Viestejä:
  103
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016


  Tähän nostalgiamehusteltavaksi.

  Ala-asteella katsoin vierestä, kun kaverit pelasi ressa ykköstä. Pelotti kävellä metsätietä takaisin kotiin tuon jälkeen.
  Itse olen pelannut sarjan alkuosia vähän sieltä täältä mutta varsinaisesti läpäisin ihan itse vasta nelosen.

  Mitä enemmän tätä kakosen remake pelityylin valintaa miettii, sitä oudommalta se tuntuu. Ressa ykkösen remake oli niin timanttinen, että ilmanmuuta oletin, että samalla graafisella kohennuksella mentäisiin kakkosen remake mutta koska seiska viimeisimpänä otettiin niin ilolla vastaan, oletin sen FPS tyylin vakiintuvan tällekkin versiolle. Olihan nelosenkin olantakaa näkymä varsinainen läpimurto. Näitä onnistumisia eri tyyleissä capcomilla riittää ressojen kanssa. Pitää vaan valita niistä joku.
   
 13. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 282
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Melkeinpä odotin kiinteitä kameroita alkuperäisen tapaan, mutta tämä on ilmeisesti takaa kuvattu? Hienon näköinen joka tapuksessa! :)
   
 14. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jossain luki että saisi valita 1st persoonin ja 3rd persoonin väliltä mutta tää kannattaa vielä ottaa huhuna tai ei niin faktana.

  Edit: mutta 3rd on nytten varmaa.
   
 15. Hesemonni

  Hesemonni

  Viestejä:
  512
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jahas. Itselleni näiden E3-messujen SE peli.
   
 16. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Ai, tästä olikin avattu kettu jo valmiiksi, no hyvä. Kaivelin sivuston, mistä näkee promootio still-kuvia tuosta RE 2 Remakesta, joita ei videoissa näkyny. Havaitsin muutamassa kuvassa ilmeisesti vähän keskeneräisiä tekstuureita, mm. tuo yksi pöytä toimistossa, missä vastaan tulee useampi zombeja. Muuten graafisesti on ihan RE 7 tasoa, mutta ihan saakelin synkkä paikka, jumalauta. :D


  Images Resident Evil 2

  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2018
  Wille tykkää tästä.
 17. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Joku tuolla yhessä ketussa jo mainitsi, että ilmeisesti tätä saa pelattua sekä OTS että FPS kuvakulmista, joten siinä oli Capcom fiksu, kun päätti tyydyttää sekä uusia (RE 7) että jo tottuneita faneja (RE 4-6). Alkuperäisten HC-faneille tämä toki ei tarjoa sitä ehtaa elämystä, mutta mä ymmärrän täysin Capcomin ratkaisun: tämä toimii myös erittäin hyvin näin ja heillä on jo teknologia tälle valmiina. Itse omistan edelleen ne kolme alkuperäistä (+ RE Director's Cut, se ei-Dual Shock versio) PS1:lle ja aion edelleen myös niitä muistella lämmöllä jatkossakin yhtälailla kun tätäkin. Oli kuiteskin päivänselvää, että Capcom varmasti halusi päivittää pelikokemusta nykyaikaan, pelkällä graafisella uudistuksella siihen ei oltaisi päästy. Noista kuvista kuiteskin havaitsee semmoista elokuvamaista graafista tuntua erinäisine filttereineen ja muuttuvine FOV-etäisyyksineen, jne, jne, jotka edesauttaa tuomaan sitä Wow-factoria tuohon kokonaisilmeeseen.
  Tähänastisesta materiaalista heti havaitsi sen, että joitain paikkoja on uudistettu loogisemmiksi, mm. eteisaula on paljon realistisemman oloinen arkkitehtuuriltaan ja kellotorniin mennään varmaan suoraan samasta rappukäytävästä mistä pääs tokaan kerrokseen alkuperäisessä (alkuperäisessä kellotorniin mentiin kirjaston kautta). Myös nyt mukana on WC:t, ne uupuivat alkuperäisestä kokonaan ja fanit olivat siitä jo vuosia muistutelleet. :D Kuuleman mukaan myös kaupungilla päästään vähän enemmän käymään, joskin tuskin mitenkään älyttömän laajasta reissusta on kyse. Uskoisin myös, että RE 1.5:stä on otettu mukaan joitain elementtejä, ja miksei, siinä kun oli mm. realistisemman oloinen poliisiasema mitä kakkosessa sitten lopulta oli. Ainakin ennakkoon ostettavaan ekslusiivipakettiin tulee mukaan Elza Walkerin asu Clairelle (Elza oli RE 1.5:en naispäähahmo).
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2018
 18. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Hei, huomenna voi kattoa lisää pelikuvaa, ku Capcom strimaa suoraa pelikuvaa Twitchissä:  Huomenna (tänään) illalla alkaa klo. 23:00 Suomen aikaa.
   
  Sadness tykkää tästä.
 19. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tässä sitä pelivideota:
   
  Wille ja Rane tykkäävät tästä.
 20. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016


  No yhestä asiasta oon nyt pettyny ku tota kattoo: valikot ja valikoiden äänet on revitty suoraan RE 7:sta. Ja tossa ne sanoi, että tää on uus peli, joka on tehty osittain kakkosen elementeistä. Noi asiat toivottavasti ei aja peliä liikaa pois siitä alkuperäisen tunnelmasta.
   
 21. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ite odotan sitä A ja B puolia Leonista ja Clairesta, pelihän oli lyhyt mutta oli syy pelata neljästi lävitse.

  Oikeastaan omaa silmään ehkä näyttää paremalta että etteivät orjallisesti seuraa kakkosen tapahtumia vaan miljöö ja juoni osittain lienee sama.
  Lickereitä ei ole tainut vielä näkyä?
   
 22. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Lickereitä näkyi niissä ekoissa videoissa, tässä ei näkyny vielä. Ja joo, toisaalta hyvä että rohkeesti ottivat vapauksia luoda jotain uutta samalla. Mutta yksi asia itteä alkoi huolestuttaa: runsaasti säkkipimeitä paikkoja, missä mennään taskulampun varassa. Melko keinotekoinen kikka saada lisää jännitystä, tosielämässä poliisiasemalla olisi akuilla toimivat hätävalot pääjärjestelmän pettäessä.
   
 23. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Sain yhestä videosta napattua stillshotin poliisiaseman kartasta:


  Police Station 1F map.jpg  Selkeästi on muutettu vähän pohjakuvaa, tullu uusia huoneita ja paljon erinlaisia risteyskohtia käytäviin, jonne aivan varmasti hyvin piiloutuu vihollisia.
   
 24. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Pelissä on myös näköjään mukana ammusjauheet:

  gun powder.jpg
  Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä, että RE 3 Nemesis remakea ei ole tulossa, jos siitä on otettu elementtejä mukaan...
   
 25. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Ilmeisesti myös pakoreitti on vähän erinlainen, poliisiaseman aulassa olevaan patsaaseen pitää metsästää kolme medaljonkia, jotka avaa salareitin jonnekkin maan uumeniin (viemärijärjestelmä/Umbrellan labra ?), josta sitten pääsee parkkihalliin ja pois kaupungista:


  Notebook map.jpg
  Tyypillistä Resident Evil pulmanratkontaa :D
   
 26. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Nämä kuvat poimittu siis tästä pitkästä peluuvideosta:

   
 27. arcane

  arcane

  Viestejä:
  756
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Järkyttävän pimeä tuo peli. En erityisesti fanita putkinäkötaskulamppua.

  Muuten en erityisesti pane pahakseni muutoksia - pienesti tosin toivon, että goren kanssa pysytään hyvän maun rajoissa. Remake oli jo hyvin kaukana alkuperäisestä Resident Evilistä, mutta silti ottanut juuri sopivasti vanhaa ja sopivasti uutta. Toivon samaa tämän kohdalla. RE2 toimii klassikkona paremmin kuin ensimmäinen, joten kiinteä kamerakulma ei tunnu välttämättömyydeltä.
   
 28. Kerosiini

  Kerosiini

  Viestejä:
  758
  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Vaikka RE2 on yksi minun henkilökohtaisista kaikkien aikojen suosikkipeleistäni, tämä taitaa kyllä jäädä hankkimatta. Syynä tuo ilmeisen yleinen pimeys ja taskulampun tarve. Onhan se loogista että sähköt menee poikki zombi-invaasiossa ja sitä myötä valot ja pimeydellä voi helposti saada painostavaa tunnelmaa, mutta minä en vain kerta kaikkiaan pidä siitä kun ei näe kunnolla ympärilleen. Olen aina kokenut sen turhauttavana ja sitä myötä helkkarin ärsyttävänä. Kyllä Resident Evilissä kuuluu vahva tunnelma olla mutta kyllä sitä tunnelmaa saa luotua muutenkin kuin laittamalla pelaaja arvailemaan mitä ympärillä tapahtuu.

  Toivon silti että peli menestyy hyvin, minusta pelkästään positiivista että vanhoja klassikoita ei unohdeta vaan tuodaan nykypäivään.
   
 29. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Mä arvelinkin, että tuo ylenpalttinen pimeys ja jatkuva taskulampun tarve ovat varmasti kritiikin kohteena. Ja itse olen samaa mieltä, se alkaa pitemmän päälle väsyttämään ja kyllästyttämään, jos sen valolla pitäis pelkästään pärjätä. Ja se mitä en ymmärrä on että kun kyseessä on kuiteskin poliisilaitos, niissä yleensä aina on automaattinen hätävalojärjestelmä, joka toimii erillään muusta sähköverkosta akuilla. Se yksinään olisi jo poistanu tuota ylenpalttista, keinotekoista pimeyttä ja olisi ollut ihan tosielämästä otettu looginen systeemi. Mutta ilmeisesti Capcom luottaa siihen, että kaikki pelaajat kyllä hyväksyy ja että tämmöinen ratkaisu on ok.

  Ei ole. :D
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2018
 30. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tai sitten vaihoehtoisesti voi laittaa sulakkeet kuntoon poliisiasemalla ja osa valaistusta alkaa toimii :eek:
   
 31. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  No on ylipäätään outoa, et miks sieltä ois katkaistu tai on katkennu vain osasta asemaa valaistuksen sähköt. Aulassa kuiteskin täysvalaistus. Kaupungista ei kuiteskaan oo katkennu sähköt.


  Tää on tätä jossittelua taas, mut valaistuksen suhteen se säkkipimeys ois kannattanu siirtää myöhempään vaiheeseen peliä, esim. viemärijärjestelmän alueelle, missä ois ollu niitä hämähäkkejä säkkipimeässä.
   
 32. lil' samson

  lil' samson

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oho! Ajattelin, että tämä remake on vaan uusilla tekstuureilla höystetty vanha RE2, mutta onhan tuossa nyt kokonaan uusi peli kun voi mm. first-personistakin pelata ja löytyy uusia alueitakin

  Tän jälkeen onkin mukava odotella Nemesiksen remakee
   
 33. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Niin tarkoitit vissiinkin tälläistä:


  Itse taas alunperin odotin Ressa 1 remaken tapaista juttua (kiinteet kuvakulmat, tankkiohjaus jne)
  Tämähän oli varsinaisesti yllätys itselleni ja erityisesti plussaa siitä ettei liian orjallisesti mukaile kakkosen tapahtumia.

  Toi pimeys nytten on sellainen kaksipiippunen juttu, joko tuolla zombi paikoissakin olisi valot olleet päällä niin tunnelmahan olisi lässähtänyt siitä mutta taas kuinka kauan jaksaa pelata tuota pimeillä käytävillä niin tai riittääkö päivän bokseri varasto :D
   
 34. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Katoin tos vähän lisää pelikuvaa, ni kyl täs nyt vähän alkoi lievää pettymystä siltäosin tulemaan, että ilmeisesti osa zombeista spawnautuu täysin tyhjästä. Katoin yhtä E3 demovideota, jossa pelaaja käveli sinne itäsiipeen hakemaan sitä vihkoa siltä yhdeltä poliisilta. Ei yhtäkään raatoa missään siellä alkupäässä sitä pitkää käytävää, eikä mitään paikkaa mistä niitä voisi sinne ilmestyä. Heti ku se kirja on napattu ja lähet etenemään takaisinpäin, ni siellä alkupäässä on kaksi zombia nurkan takana. Tuosta tulee väkisin mieleen joku Doom 3, missä niitä örkkimörkkejä ilmestyy piilosta esiin.
   
 35. Chloe

  Chloe Mestari Tukijäsen

  Viestejä:
  8 193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Täyteen hintaan ei ainakaan tule hommattua, mutta omaan makuun vaikuttaa kyllä hyvältä REmakelta. Mielestäni sopivasti hyödynnetty RE7:n tekniikkaa.

  Mitä itse gameplay videoita katsoin, niin lähinnä se pisti vituttamaan, että yksi headshot ei riitä.

  e: En muista edes olenko alkuperäistä pelannut pahemmin. Ainakin kaverin pelailua tuli junnuna katsottua.
   
 36. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Se muuttuiskin liian helpoksi 3rd kuvakulmalla jos perus pistoolilla voisi pudottaa kudista perus zombien, eiköhän magnunilla/haulikolla sitten tipu kertalaaikista.

  Taisi olla sama ressa 4 myös.
   
 37. Chloe

  Chloe Mestari Tukijäsen

  Viestejä:
  8 193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Viritetyillä aseilla RE4:ssä kyllä tipahtaa lähes aina yhdellä perusjampsterit, ellei tule plaga pään tilalle. :tup:
   
 38. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Resident Evil 2 tuo mukanaan myös alkuperäiset salaiset minipelit - Respawn.fi

  Itellä ei ollut motivaatiota noita alkaa koskaan hommaa mutta jotain aseita sai ja olikohan joskus peräti A rankki. Kaveri taisi pelata S rankkiin saakka, jaksoi alkaa pelata uudestaan peliä läpi vaikka kuoli loppiksessa, itselläni ei niin motivaatiota ollut hakata peliä :D
   
 39. Telkkari

  Telkkari

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Tähän asti kyllä vaikuttanut oikein hyvältä, eikö tuo pimeyskään niin hirveästi haittaa. Mutta tuo zombien ilmestyminen kyllä arveluttaa ja saattaa vaikuttaa, että en täydellä hinnalla tätä edes osta.

  Toivotaan, että nuo eivät spawnaa aina uudelleen ajan kanssa. Isojen pelitapahtumien jälkeen vielä hyväksyisin. Eikös näin tainnut olla alkuperäisissä versioissa? Vai pysyikös tapetut poissa lopullisesti?
   
 40. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Alkuperäisessä tapetut pysyi poissa juu, kunnes triggeröitiin joku tapahtuma ja zombit korvattiin joillain muilla.
   
 41. Chloe

  Chloe Mestari Tukijäsen

  Viestejä:
  8 193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  REmakessa tapetut raatokallet spawnasivat crimson headeina.
   
 42. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Mun muistaakseni S-rankki oli vaan japsiversioissa. :think:
   
  Chloe tykkää tästä.
 43. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Nii, mikäli et polttanu niitä tai paskonu päitä
   
 44. Chloe

  Chloe Mestari Tukijäsen

  Viestejä:
  8 193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Näin muistelisin itsekin. Eli muualla A = japsiversioiden S.

  Juurikin näin. Eli normitapot = crimson headeja tilalle.
   
 45. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Tässä tuskin niitä tulee olemaan johtuen headshottien normaaliudesta, elleivät ole laittanu pari jotain spessua sekaan. Mut toi tyhjästä spawnautuminen on kertakaikkiaan väärin, "halpa" temppu ja keinotekoista.
   
 46. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Mitä tulee pimeyteen, ni joo, oishan se taskulampulla meneminen ihan jees muuten, mut tässäkin pelissä se taskulampun valoteho on käytännössä tuikkukynttilän tasoa ja valokuvio on kuin veitsellä leikattu ympyrä, valo ei juuri yhtään heijastu kauttaaltaan isommalle alueelle
   
 47. Jean_Sipulius

  Jean_Sipulius

  Viestejä:
  315
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Veikkaan että joku peruskoodari ilman sen ihmeempää on vain laittanut spottivalon aseeseen ja kuitanut homman. Voihan tuo toki tulevaisuudessa muuttua.
   
 48. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Joo ku vois se valokeila olla pehmeämpikin ja laajemmin levittäytyvä. Puhumattakaan että taskulampun valohan heijastuu seinistä myös toisiin suuntiin. Jos oikeessakin elämässä pistät taskulampun osoittamaan seinää 10 cm etäisyydeltä säkkipimeässä huoneessa, ni se seinä heijastaa sitä valoa ympäri huonetta valaisten sitä kunnolla. Et siinämielessä tommonen ns. ''valoaukko'' on hölmö ja epärealistinen ratkaisu, mutta lähestulkoon alan standardi, jonka jengi vaan hyväksyy.
   
 49. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 248
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Oikeassa pojat olivat :tup:

  Elikkä kaveri A ja minä korkemillaan sain B, toisin sen verta sanon että kaveri oli iso sarjan ystävä ja päivän aikana saattoi pelata 2-3 ja code veronican lävitse ihan ulkomuistista.

  Luulin aikoinaan että kaverin olisi voinut heittää alle 2h(1h30-1h-40min muistaakseni) ajalla noihin speedrunner kisoihin niin paskan marjat, niin nää vetää alle tuntii peliä läpi :dead:

  Hetken kuuluisuuden sai koulussa poikien keskuudessa ala-asteella "toi pelasi ressa 2 alle 2h läpi"
   
 50. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Mä pelasin joskus kakkosen läpi pikkasen alle 1.5 tunnissa, mut silti puoli tuntia hitaammin noihin speedrunnereihin verrattuna. :D Ykköseen meni väkisinkin yli kaks tuntia ja kolmoseen lähemmäs kolme tuntia. Code Veronican pelannu tasan kerran kokonaan läpi, mut voi jessus miten vaikea se oli noiden kolmen ekan jälkeen.
   
  Sadness tykkää tästä.