Renault Laguna ABS- valo palaa

Viestiketju alueella 'Autot ja liikenne' , aloittaja autsi, 12.09.2017.

  1. autsi

    autsi

    Viestejä:
    101
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2017
    Etupyörän laakerin vaihdon jälkeen tekee sellasta että kun käynnistää jää palamaan mutta parin sadan metrin ajon jälkeen sammuu hetkeksi ja sitten taas jää palamaan.

    Mikähän vois olla vikana?
     
  2. kurkimies

    kurkimies

    Viestejä:
    1 098
    Rekisteröitynyt:
    21.08.2017
    Esim. jäikö anturi liian kauas asennuksen jälkeen eli ei saa tietoa?
     
  3. rovamarkku

    rovamarkku

    Viestejä:
    61
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Jos laakerissa on integroitu lukukehä, niin jos laakerin asentaa väärinpäin ei sensori saa signaalia. Näin esimerkiksi megane mk2 ja scenic:ssä.
     
  4. kurkimies

    kurkimies

    Viestejä:
    1 098
    Rekisteröitynyt:
    21.08.2017
    Itselle vaihdettiin omaan Clioon mk2:seen etupyöränlaakeri ja autossa on ABS-jarrut, niin tuo lukukehä on aivan erikseen. Eikä edes koskettu laakerin vaihdossa.



    Samanlaiseen kuin minulla tuo laakerin vaihto.
     
  5. rovamarkku

    rovamarkku

    Viestejä:
    61
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Integroiduissa, lukukehänä toimii laakerin pölysuoja joka siis kiinteästi laakerissa kiinni.
     
  6. Luukkonen

    Luukkonen

    Viestejä:
    1 546
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Jos liikkeessä vaihdettu laakeri, auto rakas sinne. Jos itse vaihdoit, selvitä mitä sössit, ongelma ratkaistu.
     
    mRkukov tykkää tästä.
  7. NiPaK

    NiPaK

    Viestejä:
    8
    Rekisteröitynyt:
    20.11.2016
    Anturissa vikaa.