Beta Rbot.fi beta (ominaisuuspäivitys 18.1.2018)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Sampsa, 31.05.2017.

 1. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Joo. Siis tuo klikki menee siten että kun klikkaa, niin uutinen aukeaa uuteen välilehteen. Samalla kun klikkaa linkkiä, niin linkkiin on upotettu javascript onclick-metodi, joka sitten lisää klikin ko. uutiselle. Kun painetaan CTRL napin kanssa, niin klikki tapahtuu normaalisti ja klikkaus rekisteröityy, mutta tosiaan jos ottaa hiiren valikon kautta niin javascriptin onclick metodi ei aktivoidu.

  Optimaalia tietysti olisi, jos olisi mahdollista asetuksissa laittaa "avaa uuteen välilehteen mutta säilytä fokus nykyisessä". Ei vain ainakaan itselle ole tullut vastaan keinoa miten olisi toteutettavissa.
   
 2. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Tämä on hyvä ehdotus. Katsoin eilen noiden sivujen sisältöä ja olin myös sitä mieltä että ne eivät ole "ihan nappiin", mutta en tuossa launch kiireessä saanut päähäni miten ne paremmin voisi olla. Tehdään ehdottomasti jaottelu näiden osalta tuon mukaiseksi.

  Kiitos. Ja kiitos kaikille jotka ovat palautetta antaneet. Hieman oli ongelmia matkassa ja tuli tällainen hieman "Vegamainen" julkaisu, mutta eteenpäin mennään asioiden kanssa.

  Tällä hetkellä ei ole. Tarkistamme tuota mobiililayouttia.

  Tämä on kehityslistalla, käyn asiaa lävitse meidän leiskajampan kanssa.

  Kategoriat eivät ole lopullisia eivätkä niiden sisältämät lähteet, niitä tullaan tässä viilaamaan. Ulkomaan uutisille tulee varmasti omat lähteensä ja kategoriansa, hieman arveluttaa kun jatkossa tulee tilanne että kahden kielisiä uutisia menee sekaisin listauksessa. Tämä tulee varsinkin noiden "2.0" lähteiden kanssa, kun aletaan tuottamaan dataa myös muistakin lähteistä kuin vain uutisista.

  Tulee valittavaksi asetukseksi.

  Minulle voi laittaa YV. Tuo hover / click asia käsitellään ja siihen varmaan tulee muuten.

  Tämä tuli lieveilmiönä kun estin eilen spammia tykkäyksiin. Tehdään muutos.

  Mailitkin lähtevät kyllä vielä, mieluummin avattiin ensin pienemmälle porukalle että saadaan lapsukset pois. Niitä maileja oli kuitenkin melko paljon.

  Keskinappi on sama kuin pitäisi CTRL pohjassa. Tätä itsekin käytin ThinkPadissa paljon. Mutta siis klikki ei rekisröidy tällöin, tosin käyttäjää tämä ei haittaa varmaan.

  Alueita tullaan muokkaamaan. Moottoripyörät on kieltämättä vähän turha, voipi olla että se menee autojen kanssa yhteiseen "ajoneuvot" / "Liikenne" tms kategoriaan.
   
  Sampsa ja Xiyng tykkäävät tästä.
 3. Potti5

  Potti5

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Hiiren rullalla klikkaus ei rekisteröi tuota klikkausta myöskään. Toisella uutissivustolla rullalla klikkaus rekisteröi klikkauksen ja avaa linkin samalla tavalla välilehteen, kun hiiren valikon kautta avaaminen. Kuitenkaan hiiren valikon kautta avaaminen ei rekisteröi klikkausta sielläkään. Itse tulee käytettyä tuota keskipainiketta aina uutisten avaamiseen.

  edit. klikkejäkin muuten rekisteröityy niin monta, kun vaan jaksaa klikkailla.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 4. Gobi

  Gobi Make ATK Great Again

  Viestejä:
  774
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Klikkaan linkkejä aina hiiren rullalla, näin aukeaa uusi välilehti. Rekisteröityykö uusi klikkaus tuolla keinolla? En ole koneen ääressä, ei pysty testaamaan.
   
 5. Potti5

  Potti5

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  ei ainakaan mulla rekisteröidy. Toisella nimeltä mainitsemattomalla sivustolla tuo rekisteröityy.
   
 6. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  1 739
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kapeilla näytöillä uutislähde rivittyy epäesteettisesti. Koskee css:n kohtaa:

  @media only screen and (max-width: 600px)
  .newsgroup-item .cell.source
  display: inline-block;
  padding-left: 15px;
  }


  Korjaantuu vaihtamalla :
  display: inline-block;
  -->
  display: inline;

  E: Lisäksi kun taulukkomaisuus puuttuu, voisi olla hyvä erottaa lähde muusta tekstista visuaalisesti vaikkapa vain lisäämällä em. elementille "font-weight: 600;".
   
 7. nnaku

  nnaku I'm object-oriented! Tukijäsen

  Viestejä:
  706
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2016
  Olis ehkä paikallaa nakata työpöytä näkymä containeriin ja rajoittaa leveys siihen kuuluisaan 1200px. ;)
   
  Rensu tykkää tästä.
 8. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 206
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vakuuttava alku vaikka näkeekin että on vielä vähän vaiheessa. Onko rbottiin tulossa jossain vaiheessa semmoinen ominaisuus että kun vie kursorin otsikon päälle, siitä tulee pieni näkymä vähän samaan tyyliin kuin high.fi:ssä? Mun mielestä se on varsin hyödyllinen ominaisuus mutta sivusto on toki käyttökelpoinen ilmankin.
   
 9. khallerz

  khallerz

  Viestejä:
  362
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Omasta mielestä sivun yläreunassa voisi olla nuo Lähde, Julkaistu, +, - ja Klikit sellaisia nappuloita joista pystyy sorttaamaan vaikka päivän kaikki uutiset haluamaansa järjestykseen.

  edit: Huomasin kyllä nuo suosituimmat ja tykätyimmät tabit, mutta olisi mukava sorttailla esim alakategorioita erikseen halutessaan.

  Huomasin myös, ettei tykkäyksiä voi perua tai muuttaa, onko tarkoituksellista?

  Hyvältä näyttää muuten!
   
 10. xcft

  xcft

  Viestejä:
  83
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eikös tuo nykyinen esikatselu-ominaisuus ole käytännössä sama asia? Ainakin itse pidän tuosta rbotin tavasta enemmän, missä on lyhyt ote otsikon alla. Ja sen saa vielä asetuksista itse valittua, että pitääkö näkyvissä pelkän otsikon vai myös uutisen esikatselun.
   
 11. xcft

  xcft

  Viestejä:
  83
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei suoranaisesti liity julkaistuun palveluun, mutta foorumin yhteistyöalueen rbot.fi -linkki vie vanhaan keskusteluun. Koska selitteenä on kuitenkin "Uuden sukupolven uutiskeräin 2.0, palaute- ja kehityskeskustelu" niin eikö tuo kannattaisi ohjata tuomaan lukijat tähän ketjuun.
   
 12. anonyymi

  anonyymi Vieras (tunnus poistettu)

  Miksi tuossa 10min lukee tuo copyright ja tekstiä? Se häiritsee ainakin itseäniä. Muissa aika kohdissa ei lue mitään ylimääräistä.

  E: nyt se siirty 5minsan tekstiin...
   
 13. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 248
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ensisilmäyksellä ihan ryhdikkään näköinen pohja. Tästä on hyvä lähteä kehittämään! :tup: Tuosta fonttikoosta olen desktopilla samaa mieltä muiden kanssa - Full HD -näytöllä teksti liian pientä / tekstiä liikaa ruudulla.

  Ja muijalta palautetta, että lemmikki- ja luonto-kategorioita kaipailtaisiin ;)
   
  Xiyng tykkää tästä.
 14. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  1 835
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otsikot voisivat olla kyllä lihavoituja.
   
 15. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Näissä sama kysymys, mutta siis hiiren rulla = middle click. Ja tällä tapaa klikattaessa ei valitettavasti klikkaus rekisreröidy. Tämä on selaimesta kiinni ja siihen ei pysty oikein vaikuttamaan muuta kuin tosiaan aiemmin mainitsemallani tavalla ohjaamalla klikit kokonaisuudessaan palvelun kautta redirectinä.

  Kiitoksia vinkeistä. Katson asiaa meidän graafikon kanssa.

  Esikatselun osalta lähteissä on todella suuria eroja siitä kuinka paljon esikatseltavaa sisältöä on artikkelissa. Joissain ei ole laisinkaan ja silloin näkyy vain otsikko. Sitten tästä eteenpäin on aina yhdestä lauseesta ylöspäin aina jopa kokonaisiin artikkeleihin. Näissä esikatseluissa on myös jossain lähteissä mainoksia (!) linkkien muodossa (oikeesti en voi tajuta).

  Nykyinen esikatselu toimii hyvin yksinkertaisella periaatteella, eli jos esikatseltava sisältö on 150 merkkiä taikka alle, niin se näytetään kokonaisuudessaan. Jos yli, niin se pätkästään 150 merkin kohdalta ja poistetaan katkaistu sana sekä sitä mahdollisesti edeltävä pilkku, sen jälkeen lisätääm pari pistettä perään.

  Käytännössä on mahdollista näyttää mouse overlaylla koko esikatseltava artikkeli ja tämä tulee myöhemmin valittavaksi asetukseksi. Itse tekstin lisäksi on myös artikkeleilla kuva joka voidaan näyttää mikäli lähde on sellaisen määritellyt.

  Sorttausta tullaan parantamaan ja varmaankin siinä yhteydessä tulee muutoksia näihin asioihin. Tykkäyksiä ei tällä hetkellä voi peruuttaa, koska eilen palvelun mentyä liveksi alkoi tulemaan sellaista like/dislike spämmiä että oli pakko laittaa vähän rajoituksia (70k tykkäystä ensimmäisen parin tunnin aikana). Tuota parannetaan siten että tykkäyksen voi muuttaa jatkossa.
   
  akselic tykkää tästä.
 16. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Varmaankin mobiilissa katsot tällä hetkellä? Siinä mobiilileiskassa on pari bugia, mm. tuon footer elementin kanssa joka nousee muun sisällön päälle väärään kohtaan.
   
 17. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Poistin nyt tuon koko footer elementin kunnes saadaan tuo mobiilileiska viilattua. Eli siis ei pitäisi hypätä silmille sieltä enää.
   
 18. anonyymi

  anonyymi Vieras (tunnus poistettu)

  Joo mobiilissa
   
 19. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Viilaan tota mobiilileiskaa niin se palautuu sitten sinne tässä piakkoin kyllä, mutta siten että käyttäytyy oikein. Samalla sitten myös valikot jne pitäisi tulla toimiviksi.
   
 20. Riabo

  Riabo

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Mitä itse kaipailisin niin sellaista väriteemaa, että noiden uutisotsikoiden taustaväri olisi täysin sama. Ei silmät tykkää yhtään tuosta raidallisuudesta. Fontti on myös hitusen liian pientä.

  Hyvältä vaikuttaa muuten. :tup:
   
 21. medium

  medium

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olisiko mahdollista saada "liittyvät uutiset"-nappi, joka tuottaisi listan samaan asiaan liittyvistä vanhemmista uutisista?
   
  Xiyng ja FlyingAntero tykkäävät tästä.
 22. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tummalla teemalla valkoiset tekstit on vähän liian kirkkaita, himmennys bbs.io-tech.fi tumman teeman tasolle olisi suotavaa.
   
 23. medium

  medium

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin ja tuonne vasempaan valikkoon voisi ehkä lisätä toiminnon kun hiiren siirtää jonkun aihealueen päälle, niin aukeaa pieni lista jossa näkyy kyseisen aihealueen kolme uusinta otsikkoa?
   
  Xiyng tykkää tästä.
 24. Nakuankka

  Nakuankka

  Viestejä:
  166
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mighty Google kertoo seuraavaa (ainakin javascriptistä)
  Koodi:
  window.open("http://www.example.com", "_self");
  edit:
  Sivumennen, hiiren rullan klikkaus = ctrl+click ei olekaan, koska klikit ei päivity
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 25. Visperi

  Visperi

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minulla ainakin Mozillaa ja Edgeä käytettäessä uutiset aukeavat uuteen välilehteen ihan hiiren vasemmalla klikillä ja se rekisteröityy Rbottiin. Plussaa siitä, että koko ruudun tila käytetään hyväksi eikä sivuilla ole 1/3 ikkunasta tyhjää. Vielä käyttäjäkohtaisia suodatuksia odotellessa, muuten näyttää omaan silmään jo nyt oikein hyvältä. Tulee varmaan itsellä seurattua uutisia taas vähän ahkerammin :tup:
   
 26. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Ohjaamalla sivun avaus targettiin _self tarkoittaa että sivu avataan samaan ikkunaan / tabiin kuin mistä sitä on klikattu.
   
 27. micko

  micko

  Viestejä:
  528
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olenko ainut , joka avaa linkit taustalehdellelle hiiren rullalla?
   
  Isebel, WanhaPatu, Xiyng ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 28. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  1 739
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Olen eri mieltä fonttikoosta kuin moni muu. Mielestäni se on juuri nyt hyvä. Minua ärsyttää kovasti nykypäivän trendi käyttää hirveän isoja kirjaimia.
  Et.
   
 29. Kleimo

  Kleimo Töysäläinen Tukijäsen

  Viestejä:
  291
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Myös samaa mieltä että koko on nyt hyvä ja tumma värimaailma kyllä jees!
   
 30. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  1 835
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kirjasinkoosta sen verran, että miksei ohjelmoida sellaista ominaisuutta joka mahdollistaisi käyttäjälle sen muuttamisen?
   
 31. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  @-SD-, Palvelun näön suhteen tulee mahdollisuus muokata CSS tyyliä suoraan (ilman mitään plugareita selaimeen) ja jakaa sitä kautta luotuja teemoja muille käyttäjille myös. Varmasti myös sitä kautta tulee lisää erilaisia ulkoasuja / kirjaisinkokoja jne.
   
  neko, -SD-, Kleimo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 32. vma

  vma Tukijäsen

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Teksti on vähän liian pientä, vaikka hyvin näen. Hyvä juttu toi taustan vaihto tummaan tai vaaleaan. Näin myös muropaketin uutisia, hyvä ettette lähtenyt samaan pelleilyyn kuin eräät toiset. :tup:
   
  Batro, Xiyng ja iso-karhu tykkäävät tästä.
 33. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Muutin tuon footerin nyt siten että se on mobiilileiskassa disabloitu ja muissa sitten kuten ennenkin. Eihän sillä mitään tajutonta virkaa toistaiseksi ole, mutta sen disablointi kokonaan jätti ärsyttävän aukon sen paikalle leveämmissä ulkoasuissa.

  Mobiilileiskan valikot ovat nyt työnalla ja sen jälkeen sitten palailen kategorioiden / lähteiden pariin. Aiemmin tässä ketjussa (taisi olla joskus viime yönä) joku ihmetteli tuota "Uutiset" kategoriaa, joka kieltämättä on hieman harhaanjohtava ja nimetty samalla tapaa kuin pääkategoria. Tuo tulee tässä myös muuttumaan.

  Klikkicounteriin myös tehdään muutoksia, sekä tuo tykkäyksien muuttamisen mahdollisuus myös palaa kuvioihin.
   
 34. iso-karhu

  iso-karhu Vieras (tunnus poistettu)

  Kai tonne tulee kategoria paikalliselle uutisille? eli vaikka Satakunta napin takaa löytyisi porin ja lähialueen uutiset. :)

  Tätä ei varmaan tarvii ees tuoda esiin mutta alue kohtainen sää lienee listalla myös? :)
   
 35. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Myös mobiilinäkymän alin rivi CSS korjattu, että ei rikkoudu niin pahasti. Tästä kiitokset @David ":DA" Imodium joka pointtasi suoraan sylttytehtaalle..
   
 36. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 255
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Uutisotsikoiden linkit erottaisi paremmin jos niihin laittaisi aavistuksen paksumman fontin kuin alla olevassa rivissä esim. näin:

  Koodi:
   .headline {
    font-weight: 600 !important;
   }
   
   p.sneakpeek {
    font-weight: 300 !important;
   }
  
  Koko leiskasssa olevaa fonttia voisi myös tarkistaa selkeämpään vaihtoehtoon tai sitten lisätä vähän letter spacingia, etteivät kirjaimet lähes kosketa toisiaan.

  rbotti.PNG
   
  jipx, teemz ja David ":DA" Imodium tykkäävät tästä.
 37. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 053
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  ^En kannata lihavointia ainakaan kovin suurissa määrin. Runsas lihavoinnin käyttäminen tekee tekstin lukemisesta hyvin raskasta, ja tuo muutos tekisi hyvin suuresta osasta tekstiä lihavoitua. Kyllähän se selkeyttäisi vähän, mutta minusta luettavuus on silti selkeyden edellä.

  Kehitystyö on nähtävästi käynnissä, kun tummaan teemaan vaihtaminen oli hetken rikki mutta toimii nyt. :D Olisiko muuten tummassa teemassa paha, jos riviväreissä olisi vähän enemmän kontrastieroa? Nykyisellään rivit ovat keskenään vähän turhan samanvärisiä. En siis tiedä, olisiko parempi, jos eroa olisi enemmän, mutta ainakin vaalessa vähän isompi kontrastiero toimii mainiosti.
   
 38. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  675
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 39. vma

  vma Tukijäsen

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nyt näyttää hyvältä, lukeminen on paljon helpompaa. Kokeilin Iphonella miten toimii mobiilissa ja valikkonapit ei toimi alkuunkaan. Jos näytön kääntää sivuttain näkymä muuttuu samaksi mitä tietokoneella ja tabletilla.
   
 40. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Ajoin tuossa hetki sitten pienet muutokset palvelimelle liittyen juuri tuohon mobiilileiskaan, joten voipi olla että painelit juuri siihen aikaan. Ei ole tarkoitus ihan jatkuvalla syötöllä pätsätä, mutta tuo oli sen arvoinen että annoin mennä.

  Tämä on tiedossa.

  Mobiilileiskassa on bugi noiden valikoiden kanssa. Korjaus tähän on tulossa vielä tänään.
   
  vma tykkää tästä.
 41. Stondar

  Stondar

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Uutiset ihmettely oli minulta ja se oli aamulla kasin jälkeen.
  Selkeesti painat liian pitkää päivää.. heh.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 42. WanhaPatu

  WanhaPatu Suurmöyhentäjä

  Viestejä:
  852
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei helkkarissa. En ostanut leveää näyttöä jotta joku muu tulisi rajoittamaan sen leveyttä ohjelmallisesti. :mad:

  Kuten selaimista jo löytyvä zoom-ominaisuus?
   
  Xiyng tykkää tästä.
 43. More Cowbell

  More Cowbell

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jokin :visited -tyyli otsikoihin auttaisi huonomuistisia, näkisi helposti mitkä jutut on jo lukenut. Joku pieni värimuutos tms. hillitty ero perustyyliin nähden.
   
  mRkukov, -SD- ja vma tykkäävät tästä.
 44. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  1 739
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mikä ettei? Ostaahan monet autojakin koska niiden nopeus on rajoitettu.
   
 45. Nerkoon

  Nerkoon Se ainoa oikea Platinum-jäsen

  Viestejä:
  3 256
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  2560x1440 näytöllä teksti on kärpäsenpaskan kokoista. Sitä on oikeasti hankala lukea.
   
  Taneli-, mti, Rantakemisti ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 46. Janick

  Janick C:\ Tukijäsen

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Mobiilileiskassa lähde ja kellonaika voisi olla oikeassa reunassa, niin ei mene samaan kasaan esikatselun kanssa. Hyvältä vaikuttaa jo nyt, kiitokset tekijöille :tup:
   
 47. Teurastaja

  Teurastaja

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko mahdollista saada sivupalkit pysymään ruudulla paikallaan? Eli vaikka scrollaa sivua alas niin pysyisi ainakin nuo uutiskategoriat aina ruudulla. Toiseksi niin Ampparit tyylinen loggautuminen jossa saa omat asetukset käyttöön ilman salasanaa olisi kiva.
   
 48. mRkukov

  mRkukov Hrrrr...

  Viestejä:
  4 695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nöööööö...!
  mopo.gif

  Tämä. Nykyään tosin hieman vaikeaa toteuttaa järkevästi kun selaimet ei tykkää tietoturvan takia sallia noita visited juttuja. Joku js/ajax kikkare hoitamaan sitä? Jollain tapaa vieraillut pitäisi saada himmenemään tjsp.
   
 49. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 185
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Siis kyllä tuo visited juttu on ihan helppo toteuttaa. Oli betan aikaisemmassa leiskassa jopa, mutta se kuten myös tuo artikkeleiden jaksotus ovat jääneet matkan varrelle.
   
 50. apek

  apek

  Viestejä:
  696
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  Hyvältä näyttää. Toki paljon on vielä parannettavaa, mutta sehän on selvä koska beta.

  Samoja fiiliksiä mitä muutkin jo ovat tässä kertoneet ja joihin taitaa jo olla muutosta tulossa, mutta listaan mietteeni silti.

  - Fontti liian pieni PC:llä vaikka on vain FHD. No se korjaantuu zoomaamalla (125% jos tv:n kautta käytän, 110% jos tietokoneen näytöltä). Kännykällä koko on sopiva.
  - Sivupalkit saisi kulkea vierityksen mukana.
  - Enemmän kuin 100 viimeisintä uutista näkyviin. Vaikka sitten usealle sivulle, jos ei automaattisella latauksella kun sivun loppu saavutetaan.
  - Esikatselu on hyvin toteutettu.
  - Luetut uutiset olisi hyvä erottaa jotenkin.
  - Mobiili.fi:n maksetut "uutiset" hyökkää liikaa silmille.
  - Automaattista päivitystä en itse tarvitse. Ärsyttää jos sivu päivittyy itsestään.

  Mutta hyvältä siis näyttää. Vaihtui kilpailijan tilalle selaimen etusivuksi.
   
  mti, Rantakemisti, Potti5 ja 2 muuta tykkäävät tästä.