Razerilta Huntsman-näppäimistön tenkeyless-versio uusilla lineaarisilla optisilla kytkimillä

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Juha Kokkonen, 16.09.2019.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 393
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [​IMG]


  Razer on esitellyt uuden tenkeyless-kokoisen version optisilla kytkimillä varustetusta Huntsman-pelinäppäimistöstään. Uutuus kantaa nimeä Huntsman Tournament Edition (TE).

  [​IMG]

  Tournament Editionissa on käytössä uusi lineaarinen versio Razerin optisista näppäinkytkimistä, joiden kytkeytymissyvyys on ainostaan 1,0 mm ja painallusvoima 40 grammaa. Kytkimien kestoiäksi luvataan 100 miljoonaa painallusta, eikä niissä ole lainkaan perinteisissä mekaanisissa kytkimissä esiintyvää värähtelyn suodatusviivettä (debounce filtering delay), sillä painallus tunnistetaan infrapunavalon avulla optisesti.  Huntsman TE:n näppäinhatut on toteutettu hyvin kulutusta kestäviksi, sillä niiden materiaali on laadukasta PBT-muovia ja valmistustekniikkana on käytetty Double Shot -ruiskuvalua, joten hatuissa ei ole lainkaan kuluvia maalauksia. USB Type-C -liittimellä näppäimistöön kytkettävä kaapeli on irrotettavaa mallia ja sille löytyy säilytyspaikka näppäimistön pohjasta kuljetuksen ajaksi. Näppäimistön pintalevy on alumiinia ja näppäimissä on RGB-valaistus. Makroja on mahdollista tallentaa lennosta sisäiseen muistiin viiteen eri profiilipaikkaan. Huntsman TE:ssä on 10KRO-tuki (10 key rollover).

  Razer Huntsman TE tulee saataville syyskuussa 149,99 euron suositushintaan. Valmistaja antaa näppäimistölle kahden vuoden takuun.

  Lähde: Razer

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
   
 2. R3DgRu

  R3DgRu

  Viestejä:
  706
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Olispa kyllä todella hyvä näppis, mutta lineaariset kytkimet. :dead: Jos tulee joskus kliksuvilla näppäimillä, niin voisin vaihtaa oman Blackwidow TE v2:n tähän. PBT-hatut pohjoismaalaisella asettelulla ja merkinnöillä sekä valaistus on edelleen turhan harvinainen yhdistelmä.
   
 3. LaDeX

  LaDeX

  Viestejä:
  1 090
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitä vähemmän näppäimistössä on ominaisuuksia niin sitä korkeampi hinta. Tai ainakin tältä viime vuosien kehitys tuntuu.
   
 4. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 393
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En nyt sano, etteikö tässä olisi hinta varsin korkea, mutta ei taida olla markkinoilla hirveästi edullisempiakaan vaihtoehtoja vastaavilla spekseillä.
   
 5. LaDeX

  LaDeX

  Viestejä:
  1 090
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielipidepuolelle tämä toki menee mutta omaan ymmärrykseen ei mene tämä viime vuosien kehitys että näppimistöistä karsitaan makronapit, medianapit jne pois ja hinta nousee siitä huolimatta jatkuvasti. G710+ sisältää jotakuinkin kaiken (näyttöä lukuunottamatta) eikä maksanut 6 vuotta sitten alemyynnistä kuin 90e.
   
 6. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 393
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ale-/poistomyyntihinnat on toki sitten aina vähän erikseen ja toki jokaisella käyttäjällä on omanlaisensa tarpeet näppiksen suhteen. Arvelen, että useimmat tämän uutisen näppiksen kohderyhmästä eivät ottaisi missään nimessä tuota suurikokoista G710+:aa itselleen.

  P.S. Ja itsekin olen kyllä mediapainikkeiden ja täysikokoisten näppisten ystävä :geek:
   
  LaDeX tykkää tästä.
 7. Gampela

  Gampela

  Viestejä:
  200
  Rekisteröitynyt:
  28.12.2016
  Tämähän näyttää Razerin tuotteeksi hyvin hillityltä. Oliko tietoa Nordic mallien saapumisesta? Alin rivikin peräti standardia mallia. Onkohan nämä yhteensopivia Mx-tyyppisten näppäinhattujen kanssa?

  Optiset kytkimet sinällään ihan hyvä idea, kun eivät tarvitse fyysistä kontaktia ja mahdollistavat siten sulavamman liikkeen. Eri asia miten Razer on tämän sitten toteuttanut käytännössä. Tuo debouncing filtering viiveen voisin kuvitella olevan täysin merkityksetön.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2019
 8. Moonis

  Moonis

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  20.03.2018
 9. @Passo

  @Passo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  18.09.2019
  Onko 2v takuu yleinen näppiksissä?
   
 10. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 603
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  On kyllä harmi, että joutuu näitä Razerin laitteita ostamaan, mutta kun kilpailijoita ei ole niin on pakko. Kaikista ärsyttävin on se softa mitä on käytännössä pakko käyttää jos vähänkään haluaa säätää. Saakohan tuosta valot pois ilman ohjelmaa?
   
 11. Moonis

  Moonis

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  20.03.2018
  Ei taida saada pois ilman sitä Synapsea. Mutta se softa nykyään on ihan jopa siedettävä. Voit tehdä sen niin että asenna, laita valot hitolle, poista softa ja se muistaa sen asetuksen. Oma Diamond Back käyttäytyy just noin joten olettaisi ettän näppis toimis samoin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2019