Razer kehittää uutta optista näppäinkytkintä

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 691Razer esitteli ensimmäisen näppäinkytkimensä vuonna 2014. Nykyään kytkinvaihtoehtoja on viisi: mekaaniset vihreä, oranssi ja keltainen, kumikupupohjainen Mecha-membrane sekä vain iPad Prolle suunnitellussa näppäimistössä käytettävä Ultra-low Profile -kytkin. Yhtiön vihreät, oranssit ja keltaiset mekaaniset kytkimet ovat käytännössä Cherry MX -klooneja ja niitä valmistetaan ainakin Kailhin ja Greetechin tehtailla Razerin omistamilla tuotantolinjoilla.

Razer on tuomassa markkinoille vuodenvaihteen tienoilla uuden näppäinkytkimen, joka vaihtaa perinteisen mekaanisen toiminnan optiseen sensoriin. Vaikka Razerin aiemmat mekaaniset peruskytkimet ovat Cherry MX -klooneja, on toistaiseksi violettina kytkimenä tunnettu kytkin kaaviokuvien perusteella yhtiön omaa suunnittelua. Sen toimintaperiaate muistuttaa A4Techin Light Strike LK -kytkimiä, mutta muu rakenne poikkeaa niistä selvästi.

Violetti kytkin tulee Razerin mukaan keskittymään vain perusasioihin, kuten tuntumaan, toimintavarmuuteen ja niin edelleen. Kun perusasiat ovat kunnossa, voi jatkokehittää kytkimiä haluamiinsa kokeellisiin suuntiin, esimerkiksi kohti analogisia näppäimistöjä.

Lähde: Tom's Hardware

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
242 849
Viestejä
4 241 504
Jäsenet
71 261
Uusin jäsen
Dcode

Hinta.fi

Ylös Bottom